- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Ben kullanamamıl oluyorm.Doğum izni değilki idari izin adı altında veriliyor bu izin hiçbi kurumda idari izin hakkı olup erteleme olmaz malesef
Öyle bir sey mümkün değil canım...24 haftalık idari izni bence durdurmazlar kızlar ben hatta okulların o tarihte açılabileceğinden bile emin değilim
Bende 24.haftadan sonra okulla konuşmaya gideceğim yalnız okul müdürü isterse bu idari izni kabul etmeyebilir mi sizce böyle birşey mümkün mü acaba
O hak korunuyor... Aktarım var.. Ama 24 ile 32 arasında da bir sey olsaydı o da benim işime yarayacaktısanırım 32 sonrası yeniden çalışabiliyormuşuz, 32-37 arası çalışıp aktarırım olmazsa ya, bi değişiklik olur hem bana da diye düşündüm, açıkcası iznimin doğum sonrasına kalmasını kesinlikle daha çok istiyorum.
Canım iyi düşünmeye çalış, hemen karaları bağlama. Başka doktora da gidin. Daha çok minnoş bebek toparlar kendini bence. Güzel haberlerini bekliyoruzYaptik cnm fetal dna da yaptik tup bebek denemesinden once esimdeki bir genetik rahatsziliktan dolayi tum exom dizileme diye genetik bir test yaptirip ondaki tasiyiciklara da baktik ikimizden bebege gecebilecek bir sey bulunmamisti. Organlarda bozukluk gormuyor belki kucuk bir bebek olacak ama genetik olarak ailemizde kucuk dogan bir bebek yok. O kdr genetik test yaptirmistik hala bunun sebebi %90 genetiktir deniyor, icim sikiliyor gercekten. Allah sizlerin evlatlarina saglik versin insallah..her seye hazirladm kendimi
Ozaman sadece siz iki hafta idari izinli olucaksınız sonra başlarsınız ilk dönemi kapatırız bi şekilde zaten bende ilk dönemi kapatmak için rapor alıcam gerek olursa bende ikiz gebelik 30. Haftada ayrılıyorum izne ama bn çalışamam heralde. İlk dönemi kapatrsınz bi şekilde sizde idareyle konuşup bnm branşım rehberlik ondan program sorun olmuyo bakalm ne olucak yinede 24. Haftada doktordan belge alıcam idari izin içinBen kullanamamıl oluyorm.
Keşke bizim gbi kullanamayanlar içinde bir sey düşünselermiş.
Okullar açıldığında 30.hafta oluyor benimki.
O zaman dilimini kullanmış oluyorm sadece..
32den sonra çalışsam,2 3 hafta doğum sonrasına aktarıls diye o zaman da idari düzen ders prog vs anlamında bozuluyor oalcak.. Ortamda kötü zaten. Ama doğum sonrasına 2hafta lık bir rapora ihtiyacım olacak o zamanda...
Okullar açılırsa idari izin kalır bnce banada açılamaz gibi geliyo ama daha süreç uzun bir buçuk ay var belli olmaz. Bakanlığın verdiği idari izni müdürlük bişey diyemez bnce madde olarak geçiyo çünkü bakanlığın yayınladığı belge de ama uğraştıran müdürler çıkar mesela bnmki ama uğraşırım yeterki izin olsn ya 26. Haftama geliyo bnmde24 haftalık idari izni bence durdurmazlar kızlar ben hatta okulların o tarihte açılabileceğinden bile emin değilim
Bende 24.haftadan sonra okulla konuşmaya gideceğim yalnız okul müdürü isterse bu idari izni kabul etmeyebilir mi sizce böyle birşey mümkün mü acaba
Ben de öğretmenim kızlar 24 ağustos benimde 29. Haftama geliyor o zaman 3 haftalık idari izin mi kullanacağım. Bunun için doktordan rapor mu almam gerekiyor hiç bilmiyorum da bu konuları. Ben okula başlamayı düşünmüyorum doğumdan sonra 2 hafta falan kalıyor ilk dönemi kapatmak için o zamanda rapor alırım diye düşünüyorum. 2. Dönemde ücretsiz izne ayrılacağım.Okullar açılırsa idari izin kalır bnce banada açılamaz gibi geliyo ama daha süreç uzun bir buçuk ay var belli olmaz. Bakanlığın verdiği idari izni müdürlük bişey diyemez bnce madde olarak geçiyo çünkü bakanlığın yayınladığı belge de ama uğraştıran müdürler çıkar mesela bnmki ama uğraşırım yeterki izin olsn ya 26. Haftama geliyo bnmde
Canım benim de aynı seninke neredeyse. Okula başlamak bana mantıklı gelmedi bizim sınıflar 45-50 kişi hem riskli hem de 2 hafta sonra bırakacaksın yine başka öğretmen gelecek çocuklar için kötü olur gibiBen kullanamamıl oluyorm.
Keşke bizim gbi kullanamayanlar içinde bir sey düşünselermiş.
Okullar açıldığında 30.hafta oluyor benimki.
O zaman dilimini kullanmış oluyorm sadece..
32den sonra çalışsam,2 3 hafta doğum sonrasına aktarıls diye o zaman da idari düzen ders prog vs anlamında bozuluyor oalcak.. Ortamda kötü zaten. Ama doğum sonrasına 2hafta lık bir rapora ihtiyacım olacak o zamanda...
Bende sizin gibi yapıcam allah izin verirse eğer devam ederse 32 ye kadar idari izin kullanabilirsiniz sonra zaten doğum izni geliyo bnde ilk dönemi kapatıyprum ikinci dönem için beş aylık ücretsiz izin alıcam sonrasına bakıcaz artıkBen de öğretmenim kızlar 24 ağustos benimde 29. Haftama geliyor o zaman 3 haftalık idari izin mi kullanacağım. Bunun için doktordan rapor mu almam gerekiyor hiç bilmiyorum da bu konuları. Ben okula başlamayı düşünmüyorum doğumdan sonra 2 hafta falan kalıyor ilk dönemi kapatmak için o zamanda rapor alırım diye düşünüyorum. 2. Dönemde ücretsiz izne ayrılacağım.
Doğumdan sonra sekiz hafta izin veriliyor sadece doğum izni o da 16 değil kiKızlar bisey soracaktım. Bu 24 32 arası idari izin. Doğumdan sonra 16 hafta veriyorlar o izinden mi düşüyor yoksa hastalık için mi idari izin
Doğum öncesi sonrası toplam 16Doğumdan sonra sekiz hafta izin veriliyor sadece doğum izni o da 16 değil ki
Norkalde doğum izni 16 hafta, anne isterse 32. haftadan ayrılabilir, doktor raporu sunmanız şart. 8 hafta öncesi, 8 hafta sonrası kullanmış olur. anne isterse doktordan çalışabilir raporu alır 36. haftaya kadar çalışır. doğum öncesi 4 hafta, sonrası 12 hafta kullanmış olur. 2. seçenekte 32-36 arası fiili çalışması lazım, yıllık izin, rapor vs. alamaz. Şimdiki durumda 24. haftadan itibaren yine doktor raporuyla idari izinli sayılıyoruz. 32-26 arası gelip çalışırsanız yine 2. seçenek geçerli. Yalnız idari izin adı üstünde, idarenin verdiği izin. pandemi sürecinde de izinliyken beni bikaç sefer çağırdılar. çağırabilirler.Kızlar bisey soracaktım. Bu 24 32 arası idari izin. Doğumdan sonra 16 hafta veriyorlar o izinden mi düşüyor yoksa hastalık için mi idari izin
Çok teşekkür ederim canım benimNorkalde doğum izni 16 hafta, anne isterse 32. haftadan ayrılabilir, doktor raporu sunmanız şart. 8 hafta öncesi, 8 hafta sonrası kullanmış olur. anne isterse doktordan çalışabilir raporu alır 36. haftaya kadar çalışır. doğum öncesi 4 hafta, sonrası 12 hafta kullanmış olur. 2. seçenekte 32-36 arası fiili çalışması lazım, yıllık izin, rapor vs. alamaz. Şimdiki durumda 24. haftadan itibaren yine doktor raporuyla idari izinli sayılıyoruz. 32-26 arası gelip çalışırsanız yine 2. seçenek geçerli. Yalnız idari izin adı üstünde, idarenin verdiği izin. pandemi sürecinde de izinliyken beni bikaç sefer çağırdılar. çağırabilirler.
36 değilde 37. haftaya kadar çalışılıyor, benim 2 doğumumda 38'de oldu, 15 hafta aktarmıştım o da 3,5 ay gibi oluyor su gibi geçip gidiyor zaman hemen, küçücük bebekle işe dönme vakti geliyor, keşke 6 ay anne sütü zamanı kadar annelik izni olabilse.Norkalde doğum izni 16 hafta, anne isterse 32. haftadan ayrılabilir, doktor raporu sunmanız şart. 8 hafta öncesi, 8 hafta sonrası kullanmış olur. anne isterse doktordan çalışabilir raporu alır 36. haftaya kadar çalışır. doğum öncesi 4 hafta, sonrası 12 hafta kullanmış olur. 2. seçenekte 32-36 arası fiili çalışması lazım, yıllık izin, rapor vs. alamaz. Şimdiki durumda 24. haftadan itibaren yine doktor raporuyla idari izinli sayılıyoruz. 32-26 arası gelip çalışırsanız yine 2. seçenek geçerli. Yalnız idari izin adı üstünde, idarenin verdiği izin. pandemi sürecinde de izinliyken beni bikaç sefer çağırdılar. çağırabilirler.
Canim olumlu düşün, olumlu sonuclansin ins. Genetik test de yapılmış birşey çıkmamış, allah izin verirse bence hiç bisi çıkmayacak.Yaptik cnm fetal dna da yaptik tup bebek denemesinden once esimdeki bir genetik rahatsziliktan dolayi tum exom dizileme diye genetik bir test yaptirip ondaki tasiyiciklara da baktik ikimizden bebege gecebilecek bir sey bulunmamisti. Organlarda bozukluk gormuyor belki kucuk bir bebek olacak ama genetik olarak ailemizde kucuk dogan bir bebek yok. O kdr genetik test yaptirmistik hala bunun sebebi %90 genetiktir deniyor, icim sikiliyor gercekten. Allah sizlerin evlatlarina saglik versin insallah..her seye hazirladm kendimi
Ben de 2.5 kilo kadar aldım canim. Önceki hamileligimde de toplam 7 kilo almıştım. Onda eşim çok takıyordu, dr a sorup duruyordu eşim az kilo aliyor acaba bebek beslenmiyor mu diye, dr da daha ne istiyorsunuz, bebek anneden beslenir tedirgin olma demişti. Tedirgin olma canim . Şimdi kilon kaç canim ,ben zaten kiloluyum 76 ile hamile kaldimKızlar ben bugün tam 22+0 haftalığım. Yalnızca 1,5 kilo aldım bir taraftan seviniyorum az aldım diye bir tataftan da acaba düzgün beslenemiyor muyum diye endişe etmeye başladım bebiş de küçük bir bebek gibi şimdilik. Benim gibi az kilo alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?