Evet evet çok sıcak oluyor bizim memleket aydınşimdi oradayız ama gideceğizkonyanın havasını çok sevdim bahar gibiBelgeyi gönderseniz olur niye olmasn raporu gönderdiğimiz gibi düşünün bnde gidersem 24. Haftada alıcam göndericem bnm sizdende uzak zonguldak mardin ama bn hala mardindeyimsıcağını bilirsiniz urfa gibi
Benimde 18 temmuz ama öncesinde bu ctesi kendi doktorumla randevum var bu doktor randevuları beni cok heycanlandırıyorNasılsınız hanımlar 16snda ayrıntılı ultrason var çok heycanliyim
benimde suan kusmalarim var ozaman geçmezse mecbur ayrilcm bende32. Haftadan sonra çalışıp aktarabilirsiniz sizde 24 32 arası idari izin aktarılmıyor sadece. Ben 24. Haftadan itibaren idari izin olsun yani devam etsin diye dua ediyorum okullar başladığında 26 haftslık olucam ikiz gebelik bnm 30. Haftamda da doğum iznine ayrılcam Allah nasip Ederse Yani hiç gitmemiş olucam doğum sonrasına atma şansım yok zaten bnm ikiz gebelik zof olur ama siz 32 den sonra 37 ye kadar çalışıp aktarabilirsiniz isterseniz
Canim sana bagli degilki izin veriyolar zaten bende simdi kullanmayip amirimden 32.hafta kullanmak uzere izin alayim diyorum ama bilmiyorum kabul ederlermi ne kadar sacma 24_32 idari izin sonrasinda yillik veya rapor alamiyomussun alirsan dogumdan sonrasina izin aktaramiyomussun bakalim artikGünaydın kızlar
@Positivevibes canım şimdi gördüm, hemen telaşlanma lütfen, başka bir doktora daha görünecekmişsin zaten, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
hanımlar 24. haftada idari izin hakkını kullanacaklar kimlerdi? ben düşünmüyordum ama sanırım ayrılmaya karar verdim, nasıl yapsam onu bilmiyorum ama.
Yok ya olurmu eğer idari izin devam ederse 24. Haftadan itibaren gitmeme hakkımız olur onu demiştir inşallah devam eder devam ederse idari izin bitince doğum izni olcak zaten hiç gitmemiş olcazbenimde suan kusmalarim var ozaman geçmezse mecbur ayrilcm bende
Sadece arkadaşım bana şey dedi istesek artik gitmeyebiliriz ikincidonem baslariz dedi
acaba devam edecek miYok ya olurmu eğer idari izin devam ederse 24. Haftadan itibaren gitmeme hakkımız olur onu demiştir inşallah devam eder devam ederse idari izin bitince doğum izni olcak zaten hiç gitmemiş olcaz
Şimdi 55 kiloyum canım.Aynen çok kilo almamak daha iyi aslında ilk hamileliğim olduğu için herşeyi düşünüp duruyorum normal mi diyeBen de 2.5 kilo kadar aldım canim. Önceki hamileligimde de toplam 7 kilo almıştım. Onda eşim çok takıyordu, dr a sorup duruyordu eşim az kilo aliyor acaba bebek beslenmiyor mu diye, dr da daha ne istiyorsunuz, bebek anneden beslenir tedirgin olma demişti. Tedirgin olma canim . Şimdi kilon kaç canim ,ben zaten kiloluyum 76 ile hamile kaldim
Boyu hangi haftada kaç cm çıktı ki canim ?
[/QUOT
22 haftalık. Boyu 23 cm dedi canım
22 haftalık boyu 23 cm dedi canımBoyu hangi haftada kaç cm çıktı ki canim ?
Canım hamileyken mi taşındın? Benimde taynim çıkacak Ağustos sonu gibi taşınacağız büyük ihtimalle çok gözümde büyüyorBen öğretmenim Allah izin verirse kullanacağım ama başka şehire taşındık acaba gitmem gerekecek mi ayrılmak için izne
Kuzum genetik bi sıkıntı bu kadar testte muhakkak belli olurdu. Bu testlerin hepsi zaten bunları tespit etmek için yapılmıştır çıkmadıysa yoktur. Başka doktora gidecekmişsin zaten oda bi baksın geriden gelse bile haftasını yakalıyolar. Sen şimdiden kendini üzüp yıpratma içini ferah tut inş herşey iyi olacaktır seninde bebeğin sağ Salim doğacak inş hepimizin dualarındasın canım. Sende elini karnına koyup bol bol Esma-ül-Hüsna oku canım.Yaptik cnm fetal dna da yaptik tup bebek denemesinden once esimdeki bir genetik rahatsziliktan dolayi tum exom dizileme diye genetik bir test yaptirip ondaki tasiyiciklara da baktik ikimizden bebege gecebilecek bir sey bulunmamisti. Organlarda bozukluk gormuyor belki kucuk bir bebek olacak ama genetik olarak ailemizde kucuk dogan bir bebek yok. O kdr genetik test yaptirmistik hala bunun sebebi %90 genetiktir deniyor, icim sikiliyor gercekten. Allah sizlerin evlatlarina saglik versin insallah..her seye hazirladm kendimi
Evet canım bnm 4.ayın içindeydim önceden başlamak kolilerin içindekileri yazmak iyi oluyor. Son ana bir şey bırakma yaşayacak kadar eşya bırakmıştım halıları yıkatıp kaldırdım tabi yinede yardım gerekiyor ablamla kvalide de geldi mecbur son günCanım hamileyken mi taşındın? Benimde taynim çıkacak Ağustos sonu gibi taşınacağız büyük ihtimalle çok gözümde büyüyor
Benim birinin gelebilmesi gibi imkan pek yokEvet canım bnm 4.ayın içindeydim önceden başlamak kolilerin içindekileri yazmak iyi oluyor. Son ana bir şey bırakma yaşayacak kadar eşya bırakmıştım halıları yıkatıp kaldırdım tabi yinede yardım gerekiyor ablamla kvalide de geldi mecbur son gün
Bende oyleyim. 52 kiloyla hamile kaldim su an 20 haftaligim kilom 54 . Sadece 2 kilo almisim . Bende bunu takiyorum kafaya ama bebek gelisimi normal dedi hep doktor . Faha ayrintili ultrasona girmedim . Haftaya giricem insallah ..Kızlar ben bugün tam 22+0 haftalığım. Yalnızca 1,5 kilo aldım bir taraftan seviniyorum az aldım diye bir tataftan da acaba düzgün beslenemiyor muyum diye endişe etmeye başladım bebiş de küçük bir bebek gibi şimdilik. Benim gibi az kilo alan var mı
Utangacmi olacak acaba bu minnoşSelam kızlar biz bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda dedi doktor rahme yerleşmesi, rahim boyu, suyu ve plasentası falan güzel haftasıyla boy kilo olarak uyumlu dedi. Çok heyecanlandım çok güzel bi duygu minnoşumu görmekYalnız hiç bir doktor yüzünün net fotosunu alamadı ellerini hep kapatıyor kızçem☺ Doktor 20 dk sırf yüzünü görebilmek için uğraştı ama nafile ellerini kaldırdı hep
Dua edelim devam etsin inşallah eder ama şuan öyle görünüyo devam ederse raporla uğraşmıcam çok iyi olucakacaba devam edecek mi
Bn 10 kilo aldım valla ama zayıftım 42 kiloydm ondan sorun etmedm fazla ama normal kiloya kavuştumBende oyleyim. 52 kiloyla hamile kaldim su an 20 haftaligim kilom 54 . Sadece 2 kilo almisim . Bende bunu takiyorum kafaya ama bebek gelisimi normal dedi hep doktor . Faha ayrintili ultrasona girmedim . Haftaya giricem insallah ..
inşallahDua edelim devam etsin inşallah eder ama şuan öyle görünüyo devam ederse raporla uğraşmıcam çok iyi olucak
Neyse dert etmeyelim canım kilo almamak da normal sanırım inşallah bebişlerimizin gelişimi hep olumlu olsundaBende oyleyim. 52 kiloyla hamile kaldim su an 20 haftaligim kilom 54 . Sadece 2 kilo almisim . Bende bunu takiyorum kafaya ama bebek gelisimi normal dedi hep doktor . Faha ayrintili ultrasona girmedim . Haftaya giricem insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?