2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Belgeyi gönderseniz olur niye olmasn raporu gönderdiğimiz gibi düşünün bnde gidersem 24. Haftada alıcam göndericem bnm sizdende uzak zonguldak mardin ama bn hala mardindeyim sıcağını bilirsiniz urfa gibi
Evet evet çok sıcak oluyor bizim memleket aydınşimdi oradayız ama gideceğizkonyanın havasını çok sevdim bahar gibi

benimde suan kusmalarim var ozaman geçmezse mecbur ayrilcm bende
Sadece arkadaşım bana şey dedi istesek artik gitmeyebiliriz ikincidonem baslariz dedi

Canim sana bagli degilki izin veriyolar zaten bende simdi kullanmayip amirimden 32.hafta kullanmak uzere izin alayim diyorum ama bilmiyorum kabul ederlermi ne kadar sacma 24_32 idari izin sonrasinda yillik veya rapor alamiyomussun alirsan dogumdan sonrasina izin aktaramiyomussun bakalim artik

benimde suan kusmalarim var ozaman geçmezse mecbur ayrilcm bende
Sadece arkadaşım bana şey dedi istesek artik gitmeyebiliriz ikincidonem baslariz dedi
Yok ya olurmu eğer idari izin devam ederse 24. Haftadan itibaren gitmeme hakkımız olur onu demiştir inşallah devam eder devam ederse idari izin bitince doğum izni olcak zaten hiç gitmemiş olcaz

Şimdi 55 kiloyum canım.Aynen çok kilo almamak daha iyi aslında ilk hamileliğim olduğu için herşeyi düşünüp duruyorum normal mi diye

Selam kızlar biz bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda dedi doktor rahme yerleşmesi, rahim boyu, suyu ve plasentası falan güzel haftasıyla boy kilo olarak uyumlu dedi. Çok heyecanlandım çok güzel bi duygu minnoşumu görmek Yalnız hiç bir doktor yüzünün net fotosunu alamadı ellerini hep kapatıyor kızçem Doktor 20 dk sırf yüzünü görebilmek için uğraştı ama nafile ellerini kaldırdı hep

Ben öğretmenim Allah izin verirse kullanacağım ama başka şehire taşındık acaba gitmem gerekecek mi ayrılmak için izne
Canım hamileyken mi taşındın? Benimde taynim çıkacak Ağustos sonu gibi taşınacağız büyük ihtimalle çok gözümde büyüyor

Kuzum genetik bi sıkıntı bu kadar testte muhakkak belli olurdu. Bu testlerin hepsi zaten bunları tespit etmek için yapılmıştır çıkmadıysa yoktur. Başka doktora gidecekmişsin zaten oda bi baksın geriden gelse bile haftasını yakalıyolar. Sen şimdiden kendini üzüp yıpratma içini ferah tut inş herşey iyi olacaktır seninde bebeğin sağ Salim doğacak inş hepimizin dualarındasın canım. Sende elini karnına koyup bol bol Esma-ül-Hüsna oku canım.

Canım hamileyken mi taşındın? Benimde taynim çıkacak Ağustos sonu gibi taşınacağız büyük ihtimalle çok gözümde büyüyor
Evet canım bnm 4.ayın içindeydim önceden başlamak kolilerin içindekileri yazmak iyi oluyor. Son ana bir şey bırakma yaşayacak kadar eşya bırakmıştım halıları yıkatıp kaldırdım tabi yinede yardım gerekiyor ablamla kvalide de geldi mecbur son gün

Benim birinin gelebilmesi gibi imkan pek yok yavaş yavaş hafif şeyleri ben kolileyeceğim artık Ağır işleri eşime yaptıracağım. Evet kolilerin üzerini yazmak yerleştirirken kolaylık sağlar bende öle yapayım.

Bende oyleyim. 52 kiloyla hamile kaldim su an 20 haftaligim kilom 54 . Sadece 2 kilo almisim . Bende bunu takiyorum kafaya ama bebek gelisimi normal dedi hep doktor . Faha ayrintili ultrasona girmedim . Haftaya giricem insallah ..

Utangacmi olacak acaba bu minnoş

Bende oyleyim. 52 kiloyla hamile kaldim su an 20 haftaligim kilom 54 . Sadece 2 kilo almisim . Bende bunu takiyorum kafaya ama bebek gelisimi normal dedi hep doktor . Faha ayrintili ultrasona girmedim . Haftaya giricem insallah ..
Bn 10 kilo aldım valla ama zayıftım 42 kiloydm ondan sorun etmedm fazla ama normal kiloya kavuştum

Neyse dert etmeyelim canım kilo almamak da normal sanırım inşallah bebişlerimizin gelişimi hep olumlu olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…