2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
devletten nasıl randevu bakıyorsunuz acaba. Ben devlette kadın doğuma gittim bana Perinatolog için kayıt açmadı lar. Randevu için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz

Selam kizlar benim dun detayli vardi cok sukur hic bir sorun yok bugun doktoruma gittim 366 gr. 27 cm 21+3 haftaligiz kilosunu cok cok begendim diyerek yuzumu güldürdü sagolsun belim yoruldugum zaman cok agriyo diye magnezyum verdi b 12 vitaminim sinirin altina dusmus 5 adet igne verdi hafta 1 vurulcam

Kizlar bendecerrahpasaya gidicektim ayrintili icin ama doktor 15 gun izine cikmis bende mecburen cevremde yakin bir hastane vardi güngören ozel 350 tlye yaptirdim doktor cok ilgiliydi

Canım gerçekten bebeğin pozisyonu doktorun 1 mm ilk yanlış ölçümü bile sonucu çok etkiliyor kızımda çok yaşadım her ahfta doktorlardaydım öldüm öldüm dirildim.. her gidişimde ayrı sorun çıktı.. kiminde 10-15 gün küçük kiminde bağırsağında orasında burasında bişey gördüler.. hatta aynı gün gittiğimde birinde 180 gr çıktı diğerinde 200 gr çok değişiyor gerçekten.. o yüzden kafana takma kızım ilk başta bir hafta geriden geldi 12 gibi haftasını yakaladı 18-25 arası 15 gün geriden geldi ortalama.. 30 dan sonra her hafta ileri geçti 37 haftada 3255 doğdu 1 hafta daha kalsa 3.5 kiloyu geçecekti

Selam kızlar bizde bugün ayrıntılı ultrasona gittik şükür herşey yolundaymiş. Ultrason sonrasıda tetanoz aşısını oldum. Bir ay sonra tekrar var aşı. Rutin kontroller içinde pandemiden dolayı artık bir ayı geçirebilirsin dedi. Ağustos 15 gibi gideceğim sanırım bir dahaki sefere. Kahvaltı yapmadan aç gel. Önce açlık şekerine bakalım sınırda çıkarsa. Şeker ölçümüne bakarız dedi.

Kizlar yanlis yazmisim 20 +3 uz

devletten nasıl randevu bakıyorsunuz acaba. Ben devlette kadın doğuma gittim bana Perinatolog için kayıt açmadı lar. Randevu için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz
Cnm mhrs'den giriş yaparak bölüme göre randevu aldım, ben avrupa yakasındayım burda kanuni hastanesi ve bağcılar eğitim araştırmada perinatoloji var yarın gıtcem bağcılara bide sabah erken gıtcem 2 araba değiştircem allah yardımcım olsun inş bu arada canım mobilden yapamazsan 182 yi ara perinatolojiye randevu almak istiyorum de kadın sana söyler hangi hastanede ayın kaçında randevu var diye

Cok tesekkur ederim benzer hikayeleri duymak iyi geliyor. Dr o kdr endiselendirdi ki beni hatta bgn 15 gun snrasi icin aradi ben de hocam 15 gunde risk var mi kaybedebilir miyiz dedm var tabiki dedi amniyosentezden fln bahsetti fetal dna yapilmis olmasa daha nelerden bahsedecekti bilmiyorm bir de diyor biz cerrahpasada 24. Haftadan snr bebek pek almiyorz amniyo gelene kdr da 24u gecmis olabilirsn. Ne diosnz hocam direk aldircak miyiz yok cnm oyle bisey demedm takip edelm belki de sadece kck bebektir dedi. Ne kdr agladm anlatamam doktorlar belki hastaya her ihtimali soylemeleri gerektigini dusunuyorlar ama kesin bisey tani konmadan da boyle aldirma maldirma konusmamalari lazim. 15 gun snr gel bidaha bakalm problem olablr diyip gecse yeterdi ona bile endiselenirdm ztn.
Bu arada senin kizinda sadece kilo mu dusuk cikiyordu hatirliyor musun cunku bende sadece kilo degil bas cevresi gobek cevresi ve kemiklerin hepsi 2 hafta geride

Kuzum izninle fotoğrafları bi süs yapana göstermek için galerime kaydettim sakıncası yoksa Çoooook beğendim de ben de istiyorum o toplardan gökkuşağı altına
Kapı süsümü bitirdim sonunda kendim yaptım malzemelerini alıp erken oldu ama ileride zor olurdu yapmam hayırla kullanmak nasip olur inşallah Gece lambası da olarak kullanırım ışığı yeterli oldu odada

Ya bu doktorlar hislerini kaybetmişler ruhunu anlamıyorlar hastaların !! Çok sinirleniyorum ya!!
Tamam en uç en kötü senaryoyu söylüyorlar her defasında ama hamile bir anneye böyle söylenir mi ya..!!! İnsan biraz anlayışlı olur biraz empati kurar , laflara bakar mısın..! Sen hiç takma kuzum hiç doktorlar biraz ruhsuzlar(sözüm Meclis’ten dışarı) . Geçen doktora gittim beyazkanhücrem çok çıktı diye kalbim çarpıntı yapıyor olabilir mi dedim ne dese beğenirsin kalbinin kasları zayıflamıştır dedi..manyak! Beyinleri sulanmış bazılarının. Sen ona bakma üzülmemeye çalış başka doktora git elini kolunu bağlayıp evde kara kara oturma.. araştır başka bilene danış .. aklımdan çıkmıyorsun kuzum bizi de habersiz bırakma. Herşey iyi olacak inanıyorum ben ,bebişin utandırır inşallah doktoru..

Kolileri hep ben yaptım ama o son gün ki telaş birde yerleşirken ki ilk günki telaş eğer kimse gelemeyecekse taşınacağın evi filan birine temizlet senden bebekten kıymetli değil hiç

Kuzum izninle fotoğrafları bi süs yapana göstermek için galerime kaydettim sakıncası yoksa Çoooook beğendim de ben de istiyorum o toplardan gökkuşağı altına
Sorun yok kaydedebilirsiniz tabiki çok düzgün çekilmemişti ama model görünüyo

Günaydın kızlar

nasıl bana bağlı değil anlayamadım? ben izne ayrılmak istemez kullanmak istemezsem 37. haftaya kadar kimse git diyemez ki bana, 37. haftadan sonra zorunlu izin var, bunlar isteğe bağlı, çalışabilir raporu alırsan hiç sorun yok.

Canım cok uyguna almıssın hengi siteden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…