2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın hanımlar

devletten nasıl randevu bakıyorsunuz acaba. Ben devlette kadın doğuma gittim bana Perinatolog için kayıt açmadı lar. Randevu için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz

Ben kadın doğumdan randevu alıp rerinatoloji kaydı açtırdım. MHRSden randevu aldım. Dolu görünebiliyor gün içinde belli aralıklarla bakarsanız iptal eden çok oluyor, alırsınız mutlaka

Kolileri hep ben yaptım ama o son gün ki telaş birde yerleşirken ki ilk günki telaş eğer kimse gelemeyecekse taşınacağın evi filan birine temizlet senden bebekten kıymetli değil hiç
Aynen canım birini tutup temizleteceğim hatta iki gün gel deyip mutfağa falanda yerleştirtirim diye düşünüyorum. Bebek doğduktan sonra taşınmak daha zor olur diye öncesinde dayanacağım artık

Aynen canım birini tutup temizleteceğim hatta iki gün gel deyip mutfağa falanda yerleştirtirim diye düşünüyorum. Bebek doğduktan sonra taşınmak daha zor olur diye öncesinde dayanacağım artık
ben de aynı düşündüm 1 gün temizlik 1 gün yerleşmeye yardım eder
annem gelir ama yine de onun için de kolay değil hem sıcak hem yaş malum

ben de aynı düşündüm 1 gün temizlik 1 gün yerleşmeye yardım eder
annem gelir ama yine de onun için de kolay değil hem sıcak hem yaş malum
Hayırlısı olsun canım bebekte geliyor büyük ev mantıklı tabi.Bizde 10 saat mesafeli başka bi ile taşınıyoruz gerçi mesafede olsa aynı mahallede olsa evi toplayıp yerleştirmek gerçekten zor. Benim kimse gelemez ya annemde anneside gelecek olsa eşimin gidip alması gerekiyor. Dediğin gibi hem sıcak hem yaşta var. Bende hiç kimse gelmesin kadın tutayım dedim bize daha çok faydası olur

Günaydın canım çok saol Kadın iki gün tutup herşeyi yaptırmayı düşünüyorum zaten. bebeklerimiz kısmetleriyle geliyor yeni ev yeni şehir

seninki daha zormuş
allah kolaylık versin
düzen değişecek sende yeni insanlar yeni yer
benim bir de 12 yaşında kızım var sağolsun o acayip yardım ediyor bana
kendi odasını toplamaya başladı bile
inşallah mis gibi yerleşiriz ikimiz de
yeni evlerimize sağlıkla gelir minişlerimiz

Herkese günaydın kızlar sizce eklediğim ana kucakları nasıl ? Kullanışlı olur mu ? Fiyatları da uygun gibi geldi bana

Eklentiler

• 08A72C59-21E9-460F-B642-02A9C503848F.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 998E9403-5E0E-4767-8128-9D1860965F82.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 54
Çok saol canım aynen tamamen yeni düzen inş iyi olur benim için hiç arkadasım yada akrabamın olduğu bi yer değil. Yeni bir iş ortamı korkmuyor değilim açıkçası.
Maşallah prensese senin yardımcın hepsinden iyiymiş
Amin inş sağlıkla huzurlu olduğumuz evlerde olur bebişlerimiz

kızlar göğüs pompası için fikri olan var mı , lansinoh için çok iyi yorumlar duydum
alan var mı bu veya başka bir marka acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…