- 1 Nisan 2012
- 450
- 962
- 303
devletten nasıl randevu bakıyorsunuz acaba. Ben devlette kadın doğuma gittim bana Perinatolog için kayıt açmadı lar. Randevu için ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz
Aynen canım birini tutup temizleteceğim hatta iki gün gel deyip mutfağa falanda yerleştirtirim diye düşünüyorum. Bebek doğduktan sonra taşınmak daha zor olur diye öncesinde dayanacağım artıkKolileri hep ben yaptım ama o son gün ki telaş birde yerleşirken ki ilk günki telaş eğer kimse gelemeyecekse taşınacağın evi filan birine temizlet senden bebekten kıymetli değil hiç
Allah yardımcımız olsun aynı şehir içinde mi taşınacaksınGünaydın kızlar
bir taşınma hikayesi de benden geliyor
dün kontrat yaptık
şimdi evi toplama zamanı ve ben işteyim ve çok çabuk yoruluyorum
allah hepimize kolaylık versin
aynı semt hatta mahalle değişecekAllah yardımcımız olsun aynı şehir içinde mi taşınacaksın
ben de aynı düşündüm 1 gün temizlik 1 gün yerleşmeye yardım ederAynen canım birini tutup temizleteceğim hatta iki gün gel deyip mutfağa falanda yerleştirtirim diye düşünüyorum. Bebek doğduktan sonra taşınmak daha zor olur diye öncesinde dayanacağım artık
Canım ben baktım da o küçük gibi geldi bana sanki arkadaşımda gördüğüm daha büyüktü. Sen baktın mı boyut nasıl sence?A101 e küvet seti gelmiş güzel duruyo çok uygun fiyata bakabilirsiniz kızlar
Hayırlısı olsun canım bebekte geliyor büyük ev mantıklı tabi.Bizde 10 saat mesafeli başka bi ile taşınıyoruz gerçi mesafede olsa aynı mahallede olsa evi toplayıp yerleştirmek gerçekten zor. Benim kimse gelemez ya annemde anneside gelecek olsa eşimin gidip alması gerekiyor. Dediğin gibi hem sıcak hem yaşta var. Bende hiç kimse gelmesin kadın tutayım dedim bize daha çok faydası olurben de aynı düşündüm 1 gün temizlik 1 gün yerleşmeye yardım eder
annem gelir ama yine de onun için de kolay değil hem sıcak hem yaş malum
Günaydın canım çok saolGünaydınlar
Taşınacak arkadaşlar Allah yardım etsin taşınmak yeni evin temizliği toplanmak yeniden yerleşmek çok zor inşallah yardim edeniniz vardır yoksa da yardımcı kadın falan alın kendinize çok dikkat edin
seninki daha zormuşHayırlısı olsun canım bebekte geliyor büyük ev mantıklı tabi.Bizde 10 saat mesafeli başka bi ile taşınıyoruz gerçi mesafede olsa aynı mahallede olsa evi toplayıp yerleştirmek gerçekten zor. Benim kimse gelemez ya annemde anneside gelecek olsa eşimin gidip alması gerekiyor. Dediğin gibi hem sıcak hem yaşta var. Bende hiç kimse gelmesin kadın tutayım dedim bize daha çok faydası olur☺
günaydınHerkese günaydınkızlar sizce eklediğim ana kucakları nasıl ? Kullanışlı olur mu ? Fiyatları da uygun gibi geldi bana
Çok saol canım aynen tamamen yeni düzen inş iyi olur benim için hiç arkadasım yada akrabamın olduğu bi yer değil. Yeni bir iş ortamı korkmuyor değilim açıkçası.seninki daha zormuş
allah kolaylık versin
düzen değişecek sende yeni insanlar yeni yer
benim bir de 12 yaşında kızım var sağolsun o acayip yardım ediyor bana
kendi odasını toplamaya başladı bile
inşallah mis gibi yerleşiriz ikimiz de
yeni evlerimize sağlıkla gelir minişlerimiz
Ben aldım iyi boyutu ya takım olarak aldım gideri de var hemCanım ben baktım da o küçük gibi geldi bana sanki arkadaşımda gördüğüm daha büyüktü. Sen baktın mı boyut nasıl sence?
Evet güzel şeyler oluyo bnde takip ediyorum küvet seti epey uygundu internetteki fiyatlara göreBende bim ve a101 in aktüel ürünlerini takip ediyorum güzel seyler denk geliyor kaliteli ve uygun oluyor kaçırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?