2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım cok uyguna almıssın hengi siteden acaba
Canım trendyoldan aldım sitede satılan tüm mama bee leri favorilerime eklemiştim, indirime girince bildirim geliyor ya bildirim gelir gelmez aldım o şekilde. Gönderici trendkozmo diye bir satıcı görünüyor ama şimdi baktım yağ 179, krem 224 tl şu anki satış fiyatı sen de o şekilde bekle istersen düşünce alırsın. Dün de 196 liraya Lierac 400 ml aldım. Onu da aynı şekilde düşmesini bekledim Dermoaktif diye bir satıcıdan gelecek. Hala 196 lira lieracta alacaksan şimdi kaçırma canım.

Canım ben baktım da o küçük gibi geldi bana sanki arkadaşımda gördüğüm daha büyüktü. Sen baktın mı boyut nasıl sence?
Onun boyutu yeterki canim, bulursan tavsiye ederim. Ben 5 sene önce kızıma alıp kullanmıştım. Hâlâ duruyor, inş bu minige de kullancam

Herkese günaydın kızlar sizce eklediğim ana kucakları nasıl ? Kullanışlı olur mu ? Fiyatları da uygun gibi geldi bana
Canim.bunlar fena değil ama uzun süreli kullanamıyorsun. Ama almak istiyorsan Civilde şimdi 99 a bu tarz var. Hani daha uygun bi fiyatla, istersen bir bak.

Canım genel olarak yani hepsi aynı anda küçük değildi belki ama şimdi ultrason sonuçlarına bir baktım mesela 26 haftada baş 26 çıkmış karın 24 hafta bacak boyu 24
28 de baş çevresi 26 karın 27 bacak boyu 26+5 çıkmış

34 de mesela
Kafa çevresi 36
Karın çevresi 38
Bacak boyu 36 çıkmış bir anda 2-3 hafta ileri atmış oldu

merhaba,

İstanbul'da olup doğumunu Zeynep Kamil'de yapacak olan var mıdır? Ya da daha önce orada doğurmuş ya da yakınları orada doğurmuş birileri varsa yorumlarını paylaşabilir mi acaba?

Kızlar bezleri bebeğe denemeden almayın derim ben.. Bazıları bebeklere alerji ya da pişik yapıyor. Her bez her bebeğe olmuyor. Mesela ben kızımda molfix harici bir sey kullanamadım.
Aklınızda olsun simdiden stok yapmak çok güzel ama maalesef bir de böyle bir durum var

Size moral olsun benim oglumda aynı sizin gibi oldu aynı cümleler bütün olumsuz herseyi bir çırtpıta söyledi doktor benden tek cevap aldırmam aminosentez de yaptırmam dedim.üniversite hastanesinde takiplerim yapıldı. Bacak boyu gövde kafa haftasına göre geri düşmüştü ve hiç öne geçmedi. Hep 2 3 hafta geriden geldi. Dogumdan sonra gercekten zayıf küçük bir oglum oldu ve bacak boyu bir sene boyunca kısaydı. Hiç takım kıyafet giymedi altları hep büyük oldu. Ayrıca eşim ve bende 1.70.üzeri boyumuz var. Şimdi oglum 6.5 yaşında 8/9 yaş kıyafeti giyiyor. Ben o doktorun lafına baksaydım evladıma aminosentez testler derken anne karnında sıkıntı verecektim. Başka bir doktora gidince bebeginizin geriden bile olsa büyümesi sizin için ilk adım Olur. inşallah kasımda kucağımıza aldık haberlerini paylaşalım.

Cok tesekkur ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…