- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 37
Canım trendyoldan aldım sitede satılan tüm mama bee leri favorilerime eklemiştim, indirime girince bildirim geliyor ya bildirim gelir gelmez aldım o şekilde. Gönderici trendkozmo diye bir satıcı görünüyor ama şimdi baktım yağ 179, krem 224 tl şu anki satış fiyatı sen de o şekilde bekle istersen düşünce alırsın. Dün de 196 liraya Lierac 400 ml aldım. Onu da aynı şekilde düşmesini bekledim Dermoaktif diye bir satıcıdan gelecek. Hala 196 lira lieracta alacaksan şimdi kaçırma canım.Canım cok uyguna almıssın hengi siteden acaba
Sleepy marka olan mı canım üç saatlik indirimi olan demi? Birde 50 TL indirim nasıl uygulanıyor?Trendyoldada 210 lu yenidoğan bez 100 tl uyguna geliyor bide 100 tl üzerine alışverişte 50 tl indirm var bana 50 tl ye gelmiş oldu 210 lu bez
Onun boyutu yeterki canim, bulursan tavsiye ederim. Ben 5 sene önce kızıma alıp kullanmıştım. Hâlâ duruyor, inş bu minige de kullancamCanım ben baktım da o küçük gibi geldi bana sanki arkadaşımda gördüğüm daha büyüktü. Sen baktın mı boyut nasıl sence?
Canim.bunlar fena değil ama uzun süreli kullanamıyorsun. Ama almak istiyorsan Civilde şimdi 99 a bu tarz var. Hani daha uygun bi fiyatla, istersen bir bak.Herkese günaydınkızlar sizce eklediğim ana kucakları nasıl ? Kullanışlı olur mu ? Fiyatları da uygun gibi geldi bana
Canım genel olarak yani hepsi aynı anda küçük değildi belki ama şimdi ultrason sonuçlarına bir baktım mesela 26 haftada baş 26 çıkmış karın 24 hafta bacak boyu 24Cok tesekkur ederim benzer hikayeleri duymak iyi geliyor. Dr o kdr endiselendirdi ki beni hatta bgn 15 gun snrasi icin aradi ben de hocam 15 gunde risk var mi kaybedebilir miyiz dedm var tabiki dediamniyosentezden fln bahsetti fetal dna yapilmis olmasa daha nelerden bahsedecekti bilmiyorm bir de diyor biz cerrahpasada 24. Haftadan snr bebek pek almiyorz amniyo gelene kdr da 24u gecmis olabilirsn. Ne diosnz hocam direk aldircak miyiz yok cnm oyle bisey demedm takip edelm belki de sadece kck bebektir dedi. Ne kdr agladm anlatamam doktorlar belki hastaya her ihtimali soylemeleri gerektigini dusunuyorlar ama kesin bisey tani konmadan da boyle aldirma maldirma konusmamalari lazim. 15 gun snr gel bidaha bakalm problem olablr diyip gecse yeterdi ona bile endiselenirdm ztn.
Bu arada senin kizinda sadece kilo mu dusuk cikiyordu hatirliyor musun cunku bende sadece kilo degil bas cevresi gobek cevresi ve kemiklerin hepsi 2 hafta geride
Evimin altı A101 canım gidip alayım bendeOnun boyutu yeterki canim, bulursan tavsiye ederim. Ben 5 sene önce kızıma alıp kullanmıştım. Hâlâ duruyor, inş bu minige de kullancam
Ay bende alayım link atsana canimTrendyoldada 210 lu yenidoğan bez 100 tl uyguna geliyor bide 100 tl üzerine alışverişte 50 tl indirm var bana 50 tl ye gelmiş oldu 210 lu bez
Trendyoldada 210 lu yenidoğan bez 100 tl uyguna geliyor bide 100 tl üzerine alışverişte 50 tl indirm var bana 50 tl ye gelmiş oldu 210 lu bez
Ay bende alayım link atsana canim
merhaba, bunun linkini paylaşabilir misiniz?
Canım 100 tl üzeri olmamış oluyor galiba bana indirim gelmedi bi de molfixi deneyim o 111 tl belki ona indirim gelirTrendyoldada 210 lu yenidoğan bez 100 tl uyguna geliyor bide 100 tl üzerine alışverişte 50 tl indirm var bana 50 tl ye gelmiş oldu 210 lu bez
Indirim olmuyor canım neden olmuyor acabaTrendyoldada 210 lu yenidoğan bez 100 tl uyguna geliyor bide 100 tl üzerine alışverişte 50 tl indirm var bana 50 tl ye gelmiş oldu 210 lu bez
Size moral olsun benim oglumda aynı sizin gibi oldu aynı cümleler bütün olumsuz herseyi bir çırtpıta söyledi doktor benden tek cevap aldırmamCok tesekkur ederim benzer hikayeleri duymak iyi geliyor. Dr o kdr endiselendirdi ki beni hatta bgn 15 gun snrasi icin aradi ben de hocam 15 gunde risk var mi kaybedebilir miyiz dedm var tabiki dediamniyosentezden fln bahsetti fetal dna yapilmis olmasa daha nelerden bahsedecekti bilmiyorm bir de diyor biz cerrahpasada 24. Haftadan snr bebek pek almiyorz amniyo gelene kdr da 24u gecmis olabilirsn. Ne diosnz hocam direk aldircak miyiz yok cnm oyle bisey demedm takip edelm belki de sadece kck bebektir dedi. Ne kdr agladm anlatamam doktorlar belki hastaya her ihtimali soylemeleri gerektigini dusunuyorlar ama kesin bisey tani konmadan da boyle aldirma maldirma konusmamalari lazim. 15 gun snr gel bidaha bakalm problem olablr diyip gecse yeterdi ona bile endiselenirdm ztn.
Bu arada senin kizinda sadece kilo mu dusuk cikiyordu hatirliyor musun cunku bende sadece kilo degil bas cevresi gobek cevresi ve kemiklerin hepsi 2 hafta geride
99.99 demişler ya ondan bnde dalan bebek deterjanıda aldım indirimde diye öylelikle oldu toz deterjan da iyi bir kgCanım 100 tl üzeri olmamış oluyor galiba bana indirim gelmedi bi de molfixi deneyim o 111 tl belki ona indirim gelir
Molfixte olur 100 tl yigeçtiği için ama sleepy daha iyi gibi geldi bana yanına başka birşeyle alınIndirim olmuyor canım neden olmuyor acaba
Öyle de yaptım indirim kodu falan mi istiyor normal 111 tl onayla ve bitir seçeneği geldi indirim sepette yapmadı nerde yapacakMolfixte olur 100 tl yigeçtiği için ama sleepy daha iyi gibi geldi bana yanına başka birşeyle alın
Cok tesekkur ederim ❤Canım genel olarak yani hepsi aynı anda küçük değildi belki ama şimdi ultrason sonuçlarına bir baktım mesela 26 haftada baş 26 çıkmış karın 24 hafta bacak boyu 24
28 de baş çevresi 26 karın 27 bacak boyu 26+5 çıkmış
34 de mesela
Kafa çevresi 36
Karın çevresi 38
Bacak boyu 36 çıkmış bir anda 2-3 hafta ileri atmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?