- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Cnm ben bi ay önce koleston kullandım siyah, bi sıkıntı yaşamadım bence sende yaşamazsın ya çok kişi kullanıyo hamileyken saç boyasını markasıda herkesin değişik yinede sen bilirsinKızlar beyazlarım fena durumda, aslında cokta takıntılı değilim, bebeğimin sağlığından önemli değil tabii ki de ama merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz?. Elimde şöyle bir boya var veganmış, amonyak, rezorsinol, paraben, silikon, p-fenilendiamin içermiyormuş güya ne kdr doğru bilmiyorum gratis’ten 20 liraya aldım. Diğer markaları da cok araştırdım ama phyto gibi mesela hiç birinde bu beş madde birden yoktu içermez diye. Doktoruma da mail attım şimdi hem bu boya için hem de aliminyum içermeyen sebamed roll-on için malum havalar cok sıcak, hiç gelemiyorum ter kokusuna rahatsız oluyorum cok. Bu arada duş jeli olarakta sebamed yüz ve vucut yıkama jelini aldım. Siz kullanıyor musunuz bu markaları danışmak istedim.
Bunu bende gördüm çok beğendim muslin tulum ama almadım güle güle kullansınKızlar bugün şunu gördüm çok beğendim, bebise ilk siparişi verdim ben de :) Eki Görüntüle 2660199
Aynen canım amin Herseyin hayırlısını versin AllahimBen de kız istedim hep çin takvimi yüzük herşey kız dedi ama erkek oldu3. Ye de gücüm yok artık ☺ Rabbim nasıl layık görürse o oluyo Allah hayırlı sağlıklı evlat versin herkese İnşallah destek olsunlar yeter birbirlerine
Yanıtladığın için çok teşekkürler canımCnm ben bi ay önce koleston kullandım siyah, bi sıkıntı yaşamadım bence sende yaşamazsın ya çok kişi kullanıyo hamileyken saç boyasını markasıda herkesin değişik yinede sen bilirsin
Çook çok teşekkür ederimCanım ben prof. recep has a gittim. Çok memnun kaldım tavsiye ederim ama bayan doktor dediğin için bişi diyemedim. Şişlide muayenesi ama yer yok sanırım ben 1.5 ay önce aldım randevu. 900₺ muayene ücreti. Birde koç ğniversitesinde ebru çelik var perinatolog oda ben ikili test için 660₺ verdim ona ama detaylı ultrason ücretini bilmiorum onuda tavsiye edebilirim
Günaydın canım bence tam zamanı ben 22+3 te gittim doktor zamanlaması iyi olmuş çekimin dedi.Günaydın arkadaşlar. Detaylı ultrason için doktorum 22.haftada gel demişti randevu çabuk buluyorum diye erkenden aramadim 22+2 günlükken boşluk buldum sorun olur mu
Ne kadar çok taşınacak olan varmış grubumuzdaKızlar selamEşimin ailesinin yanına geldik çok takip edemedim burada konuyu. P Positivevibes stres yapmamaya çalış canım başka bir doktora daha görün istersen. Gelişimi haftasına ulaşabiliyor sonradan. Güzel haberlerini bekliyoruz
Jaylah çok sevindim her şeyin yolunda olmasına bizim kız da detaylıda sürekli parmağını emip elini yüzüne götürüyordu doktor zor yakaladı suratının görüntüsünü çok tatlılar.
Kızlar biz de haftaya geri döneceğiz ve ev taşıma hazırlıklarına girişeceğiz. Burada gördüm başka arkadaşlar da varmış taşınma telaşında olan. Bu yaz sıcağında Allah taşınma telaşında olanların yardımcısı olsun
Bir de idari izin konusu konuşulmuş. Ben bizim personel birimiyle görüştüğümde şunları öğrenebildim belki faydası olur diye paylaşıyım. İdari izin doğum izni gibi doğum sonrasına aktarılmıyor malesef. Doktordan 24. Haftada olduğunuz raporunu alıp iş yerinize vermeniz gerekiyor. Eğer izindeyken idari izin kaldırılırsa dönüp çalışmaya devam etmek gerekiyor. İdari izin bittikten Sonra 32 de yeniden işe dönüp 37 ye kadar çalışabiliyorsunuz doktordan çalışabilir raporu alırsanız. 32-37 arasında izin rapor vb. Alırsanız o süreyi doğum sonrasına aktaramıyorsunuz. Tamamımı doğum sonrasına aktaranların doğum sonrası toplam 13 hafta izni olmuş oluyor. Ben idari izni kullanacağım bu ayın sonunda başlıyor. Zaten işe diken üstünde gidiyorum sürekli maskeyle oturmak çok zorluyor. Benim için çok iyi olacak inşallah bir aksilik olmazsa
Slm ben Ortadoğu'da yaptiracam 300 lira salı günü araştırdım birkaç hastane daha metro hastanesi 250lira Güzelyalı hastanesi var 250lira yapılıyorSelam kizlar ayrıntılı ugs adana da yaptıran varmı fiyat bilgisi verebilir misiniz bulunduğum şehirde yapilmiyormus mecbur Adana'da yaptıracağız
Sağol canım geç mi kaldım acaba dedimGünaydın canım bence tam zamanı ben 22+3 te gittim doktor zamanlaması iyi olmuş çekimin dedi.
Kızlar ateş ölçerler malum virüs den dolayı çok pahalandı. Pahalı diye henüz almadım trendyolda indirim var 2 markada da ekliyorum kullanan var mı aranızda .Alsam mı almasam mi kararsız kaldım
MaşallahKızlar dr geldim ,30 cm olmuş, 664gr,22 hafta 4 gunluk .uzun boylu olcak dedi..mAgosit e başlattı.miyomumdan dolayi hiç bir şey yapma dedi .2 hafta sonra açlık tokluk kan sekeri yapcak ,şeker yüklemeye gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?