Inşallah ya çok merak ediyorum bi oğlum var bi de kızım olsun isterim Allahin izniyle benimki de ona benzer oldu oğlum 6 ayına kadar göstermedi karnımdaki de göstermiyor şimdiSelam canım Günlerimiz aynıymış benim de 18. Haftaya kadar göstermedi 15de kıza benzedi 17 de erkeğe benzetti ve 18de kesin erkek dedi doktor hayırlısı olsun detaylıda öğrenebilirsin umarım
Detaylıya kaç haftada gideceksin canım senSelam canım Günlerimiz aynıymış benim de 18. Haftaya kadar göstermedi 15de kıza benzedi 17 de erkeğe benzetti ve 18de kesin erkek dedi doktor hayırlısı olsun detaylıda öğrenebilirsin umarım
Perinatologa mi göründünüzBen 21+6 da girdim
Ben de kız istedim hep çin takvimi yüzük herşey kız dedi ama erkek olduInşallah ya çok merak ediyorum bi oğlum var bi de kızım olsun isterim Allahin izniyle benimki de ona benzer oldu oğlum 6 ayına kadar göstermedi karnımdaki de göstermiyor şimdi
Haftaya perşembe canım 16sına randevu aldım 20+6 olcam o gün ☺Detaylıya kaç haftada gideceksin canım sen
Merhaba herkese, bende 21+3 deyim.
Hala ara ara kanamam oluyor. Sık sık doktora gidiyoruz. 2 perinatolog 1 uzman doktor kontrolünde nedeni hala bulunamadı ancak korkuyorum. Erken doğum olabilir deniyor daha çok ufak. Böyle kanamayla devam eden oldu mu hiç çevrenizde?
Canım kimileri 9 ay boyunca görüyor bu lekeyi ama tabi doktoru dinleyip zamana bırakmak lazım kaygı yapmamaya çalış bebek strese girmesin.Merhaba herkese, bende 21+3 deyim.
Hala ara ara kanamam oluyor. Sık sık doktora gidiyoruz. 2 perinatolog 1 uzman doktor kontrolünde nedeni hala bulunamadı ancak korkuyorum. Erken doğum olabilir deniyor daha çok ufak. Böyle kanamayla devam eden oldu mu hiç çevrenizde?
Benim bir tanidigimin da doguma kdr her ay kanamasi olmus hatta 4.5 ayda anca anlayabilmis hamile oldugunu ama smdi 4 yasinda saglikli kiziMerhaba herkese, bende 21+3 deyim.
Saol canımcım ilk kez taşınacağım bakalım hayırlısı olsunCanim icini ferah tut yarin insallah guzel haberlerle gelirsin
Evini tasiyacak arkadslata da Allah yatdimcinuz olsun biz hep sehirlerarasi tasinfigimiz icin tasinmaktan nefret ediyorum dikkat edin kendinize
Aynen bendede olmadi almadimKuzum bende okudum o yorumları sleepy de hemen 2 numaraya geçiyorlarmış. 50 TL indirim olsaydı denemek için 2 numara alcaktım bende
Evet normal takibimi yapan doktoruk zaten perinatolog.Perinatologa mi göründünüz
Kanamaların miktarı nedir canim, lekeleme şeklinde mi ? Benim bi arkadaşımın da ilk 3 ve son 3 ayı da kanamalı geçmişti. Ama çok şükür sağlıklı bi şekilde aldı bebeğini kucağına. Inş sen de aynı şekilde sağlıkla alırsın canimMerhaba herkese, bende 21+3 deyim.
Canım ben prof. recep has a gittim. Çok memnun kaldım tavsiye ederim ama bayan doktor dediğin için bişi diyemedim. Şişlide muayenesi ama yer yok sanırım ben 1.5 ay önce aldım randevu. 900₺ muayene ücreti. Birde koç ğniversitesinde ebru çelik var perinatolog oda ben ikili test için 660₺ verdim ona ama detaylı ultrason ücretini bilmiorum onuda tavsiye edebilirimAvrupa yakası ayrıntılı ultrasoon fiyatı nerde oldunuuz ?
Orda dogum yapmicam ama bizim sinifin velisi orda bebek yogun bakim hemsiiresimerhaba,
İstanbul'da olup doğumunu Zeynep Kamil'de yapacak olan var mıdır? Ya da daha önce orada doğurmuş ya da yakınları orada doğurmuş birileri varsa yorumlarını paylaşabilir mi acaba?
Merhaba canim benimde her ay mutlaka oluyo hatta gecen pihti geldi ciger gibi 2 cm vardi bende hemen kostum acile ama hic bi sikinti yoktu.Igne yapti durdu 4 gun sonra tekrar baslafi kahverengi lekeler ve 5 gun surdu progestan kullandigim halde bu hafta kontrole gittigimde soyledim onlar benim eski kanamalarimmis ve vucut atiyo dedi progestona gerek yok dedi detaylida hic bir sorun yok rahim agzim 14 cm plesanta yukarda kalan kanamalarmis canim panige gerek yok ben artik takmiyorum geziyorum kendi kendine duruyo bebis cok hareketli zaten akan ve durmayan kırmızı kanamalar tehlike dedi iliskiye bile izin verdi doktorumMerhaba herkese, bende 21+3 deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?