- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Amin canım ben de 22 sinde gidicem rapor alıcam doktorumdan. İnşallah bitmez ben de bütün yıllık izinlerimi kullanıyorum idari izin olacak diyeNe kadar çok taşınacak olan varmış grubumuzdaAllah yardımcımız olsun miniklerimizi korusun inş. benimde 21 Temmuz’da şeker yüklemem var o gün rapor alıp kuruma verecem bi aya kalmaz tayinimde çıkar. İnş bitmez bu 24. Hafta olayı yıllık izinde bırakmadım ben hiç bilmediğim bi iş yerine bu ortamda hiç gitmek istemiyorum
Evet yorumlar güzel bi tek pilin vatini eleştirmişler. Bende alayim o zaman şansımıza ne çıkarsaBen de dün bo hui olanı satın aldım yorumları güzel diye bakalım nasıl gelecek
Sağol canım . Yaptırdığın da beni de etiketler misin. Dr hakkında konusuruz iyiyse bende aynı Dr giderimSlm ben Ortadoğu'da yaptiracam 300 lira salı günü araştırdım birkaç hastane daha metro hastanesi 250lira Güzelyalı hastanesi var 250lira yapılıyor
Gunaydin canim benimde bulundugum ilde yoktu adana acibademde yaptirdik ama orasi pahali 1100 tl bizim ozel sigorta karsiladi amaSelam kizlar ayrıntılı ugs adana da yaptıran varmı fiyat bilgisi verebilir misiniz bulunduğum şehirde yapilmiyormus mecbur Adana'da yaptıracağız
fiyatlari ne kadar canim bende civilde baktim indirimdeymis onu alacam yanlis olmasin ya 150 yl yada 170 tlydi ayni marka ebebekte 270 tlydiKızlar ateş ölçerler malum virüs den dolayı çok pahalandı. Pahalı diye henüz almadım trendyolda indirim var 2 markada da ekliyorum kullanan var mı aranızda .Alsam mı almasam mi kararsız kaldım
ben dusunuyordum ama bu ortamda düşünmüyorum artik canim sen cektirecekmisinKızlar ilerleyen haftalarda hamile foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
Biz esimle kendi capimizca yaptim lavanta bahcesinde cokta guzel oldular haftasonu da gundondu aycicegi tarlasinda resim cekilicez maksat hatira olsunKızlar ilerleyen haftalarda hamile foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
2 kızımda da sadece yenidoğan çekimi yaptırmıştım kendimi hamileyken çok güzel bulmadım nedense kıyafet vs diye yaptırmamıştım, bunda direkt hamile - doğum - yenidoğan aile çekimi yaptımayı düşünüyorum, zaten yapan kişi çok profesyonel ve çekimi de genelde sakin yerlerde yapıyor, o yüzden pek bi çekincem yok, sadece kıyafeti ayarlamam lazım hala onu netleştiremedim.Kızlar ilerleyen haftalarda hamile foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
Canım ben normal saç boyalarıyla boyadım çok şükür bir problem yaşamadımKızlar beyazlarım fena durumda, aslında cokta takıntılı değilim, bebeğimin sağlığından önemli değil tabii ki de ama merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz?. Elimde şöyle bir boya var veganmış, amonyak, rezorsinol, paraben, silikon, p-fenilendiamin içermiyormuş güya ne kdr doğru bilmiyorum gratis’ten 20 liraya aldım. Diğer markaları da cok araştırdım ama phyto gibi mesela hiç birinde bu beş madde birden yoktu içermez diye. Doktoruma da mail attım şimdi hem bu boya için hem de aliminyum içermeyen sebamed roll-on için malum havalar cok sıcak, hiç gelemiyorum ter kokusuna rahatsız oluyorum cok. Bu arada duş jeli olarakta sebamed yüz ve vucut yıkama jelini aldım. Siz kullanıyor musunuz bu markaları danışmak istedim.
Aynen İzinde kalkarsa artık raporla idare ederiz canım hala ortam güvenilir değil.Amin canım ben de 22 sinde gidicem rapor alıcam doktorumdan. İnşallah bitmez ben de bütün yıllık izinlerimi kullanıyorum idari izin olacak diye
Ben düşünüyorum canım hastanede müsade ederlerse ordada istiyorum. Ortam pek güvenli değil ama sadece çekimde eşim ve ben olacağım için sakin mekanlarda çekim yaptıralım istiyoruz. Elbise çekim için aksesuar falan almak istiyorum bendeGunaydin canim benimde bulundugum ilde yoktu adana acibademde yaptirdik ama orasi pahali 1100 tl bizim ozel sigorta karsiladi amanil peri de adanada oda buraya yazmisti gayet uygundu 300 falan demisti oda msji gorurse yardimci olur sana
fiyatlari ne kadar canim bende civilde baktim indirimdeymis onu alacam yanlis olmasin ya 150 yl yada 170 tlydi ayni marka ebebekte 270 tlydi
ben dusunuyordum ama bu ortamda düşünmüyorum artik canim sen cektirecekmisin
Aynen canım bende bu şekilde profesyonel bir çekim istiyorum. Hamile çekimi sahilde beyaz elbise ile yaptırmak istiyorum. Elbise falan bakmaya da başladım daha almaya çekiniyorum çok kilo alırsam diye2 kızımda da sadece yenidoğan çekimi yaptırmıştım kendimi hamileyken çok güzel bulmadım nedense kıyafet vs diye yaptırmamıştım, bunda direkt hamile - doğum - yenidoğan aile çekimi yaptımayı düşünüyorum, zaten yapan kişi çok profesyonel ve çekimi de genelde sakin yerlerde yapıyor, o yüzden pek bi çekincem yok, sadece kıyafeti ayarlamam lazım hala onu netleştiremedim.
Çok güzel fikir valla kendi çapımızda her ayın fotosuda yapabilirizBiz esimle kendi capimizca yaptim lavanta bahcesinde cokta guzel oldular haftasonu da gundondu aycicegi tarlasinda resim cekilicez maksat hatira olsun
Bende randevu aldım 21+3 de gireceğim inş.Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona kac+kaçta girdiniz acaba
Geldiği zaman kumaşı vs nasıl bilgi verirmisin cok begendim güzelse bende alayımKızlar bugün şunu gördüm çok beğendim, bebise ilk siparişi verdim ben de :) Eki Görüntüle 2660199
ya aslında hamile elbiseleri de hamilelere göre bedenlendiği için çok değişmiyor bedenler, mesela ben hala aynı bedenin hamile kıyafetini giyiyorum, son aylarda da öyle aşırı abartıp bi anda çoook kilo almış olmayacağız, yine de bi süre bekleyip olmazsa değişimi vs hallederek almakta fayda var, keşke modeli netleştirebilsek ama.ynen canım bende bu şekilde profesyonel bir çekim istiyorum. Hamile çekimi sahilde beyaz elbise ile yaptırmak istiyorum. Elbise falan bakmaya da başladım daha almaya çekiniyorum çok kilo alırsam diye
Evde hamile elbisesi gibi elbiselerim vardi onlari degerlendirdim gayette guzel oldu ben haftalik evde kendimi cekiyorum 14.haftadan beri ayni kiyafetlerle degisimi de goruyorum hem de hatira kaliyorÇok güzel fikir valla kendi çapımızda her ayın fotosuda yapabiliriz
Ben sadece hastane cekimi yaptiracam canim elbise ariyorsan lcw de beyaz ve pudra rengi hoş bi el ise vardi hamileler bolumunde gupurlu omuzlari açik ben cektirecek olsaydim oyle bisey alabilirdimBen düşünüyorum canım hastanede müsade ederlerse ordada istiyorum. Ortam pek güvenli değil ama sadece çekimde eşim ve ben olacağım için sakin mekanlarda çekim yaptıralım istiyoruz. Elbise çekim için aksesuar falan almak istiyorum bende
Ben her haftanin yapiyorum sakliyorumÇok güzel fikir valla kendi çapımızda her ayın fotosuda yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?