2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Amin canım ben de 22 sinde gidicem rapor alıcam doktorumdan. İnşallah bitmez ben de bütün yıllık izinlerimi kullanıyorum idari izin olacak diye

Slm ben Ortadoğu'da yaptiracam 300 lira salı günü araştırdım birkaç hastane daha metro hastanesi 250lira Güzelyalı hastanesi var 250lira yapılıyor
Sağol canım . Yaptırdığın da beni de etiketler misin. Dr hakkında konusuruz iyiyse bende aynı Dr giderim

Selam kizlar ayrıntılı ugs adana da yaptıran varmı fiyat bilgisi verebilir misiniz bulunduğum şehirde yapilmiyormus mecbur Adana'da yaptıracağız
Gunaydin canim benimde bulundugum ilde yoktu adana acibademde yaptirdik ama orasi pahali 1100 tl bizim ozel sigorta karsiladi ama nil peri de adanada oda buraya yazmisti gayet uygundu 300 falan demisti oda msji gorurse yardimci olur sana
Kızlar ateş ölçerler malum virüs den dolayı çok pahalandı. Pahalı diye henüz almadım trendyolda indirim var 2 markada da ekliyorum kullanan var mı aranızda .Alsam mı almasam mi kararsız kaldım
fiyatlari ne kadar canim bende civilde baktim indirimdeymis onu alacam yanlis olmasin ya 150 yl yada 170 tlydi ayni marka ebebekte 270 tlydi
Kızlar ilerleyen haftalarda hamile foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
ben dusunuyordum ama bu ortamda düşünmüyorum artik canim sen cektirecekmisin

Kızlar ilerleyen haftalarda hamile foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
2 kızımda da sadece yenidoğan çekimi yaptırmıştım kendimi hamileyken çok güzel bulmadım nedense kıyafet vs diye yaptırmamıştım, bunda direkt hamile - doğum - yenidoğan aile çekimi yaptımayı düşünüyorum, zaten yapan kişi çok profesyonel ve çekimi de genelde sakin yerlerde yapıyor, o yüzden pek bi çekincem yok, sadece kıyafeti ayarlamam lazım hala onu netleştiremedim.

Canım ben normal saç boyalarıyla boyadım çok şükür bir problem yaşamadım

Ben düşünüyorum canım hastanede müsade ederlerse ordada istiyorum. Ortam pek güvenli değil ama sadece çekimde eşim ve ben olacağım için sakin mekanlarda çekim yaptıralım istiyoruz. Elbise çekim için aksesuar falan almak istiyorum bende

Aynen canım bende bu şekilde profesyonel bir çekim istiyorum. Hamile çekimi sahilde beyaz elbise ile yaptırmak istiyorum. Elbise falan bakmaya da başladım daha almaya çekiniyorum çok kilo alırsam diye

ynen canım bende bu şekilde profesyonel bir çekim istiyorum. Hamile çekimi sahilde beyaz elbise ile yaptırmak istiyorum. Elbise falan bakmaya da başladım daha almaya çekiniyorum çok kilo alırsam diye
ya aslında hamile elbiseleri de hamilelere göre bedenlendiği için çok değişmiyor bedenler, mesela ben hala aynı bedenin hamile kıyafetini giyiyorum, son aylarda da öyle aşırı abartıp bi anda çoook kilo almış olmayacağız, yine de bi süre bekleyip olmazsa değişimi vs hallederek almakta fayda var, keşke modeli netleştirebilsek ama.

Ben sadece hastane cekimi yaptiracam canim elbise ariyorsan lcw de beyaz ve pudra rengi hoş bi el ise vardi hamileler bolumunde gupurlu omuzlari açik ben cektirecek olsaydim oyle bisey alabilirdim

Limon11 220 muayne + 330 detaylı usg ucreti olması lazım seyhan baskentte. drum hakan kalaycı perinatolog docent. ucretten tam emin değilim ama zamlı hali bu heralde temmuzda zamlancaktı. biraz youğun o yuzden vakit kaybetmeden ara bence dusunuyorsan. ama oyle 1 saat falan surmedi 30 dk falan surmustur en fazla. doktorumdan su ana kadar cok memnun kaldım. cok guleryuzlu sakinlestirici bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…