- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Yurt dışında öyleymiş bana da amerikada yasayan bi tanidigim anlatmıştı bizde uygulanan bir çok prosudur onlarda yokmuş. Çocuk aşısını bulan bazı ülkeler aşı bile yaptirmiyormus bi aşı röportajında doktorun bi sözü vardı siz Türkler evlatlarına vurdurdugunuz aşının içeriğini bile sorgulamıyorsunuz demisti hakikaten bazen de öyle .Tetenoz aşısı doktorum mutlaka yaptır dedi .Ama serklaj operasyonu olan anne adayına çoğu doktor 30.haftadan sonra attırıyor takip ettigim bir grup var orada dikkatimi çekmişti.Ben de öyleyim. Şeker yüklemesi ve tetanoz bile yaptırmadım. Fetal DNA yaptırdım bir, onun dışında bir kez de genel kan ve idrar testi oldum 12.haftamda. 20.haftada da detaylı ultrason. Bunlardan başka hastane doktor vs göresim yok. Ödüm patlıyor gidicem de birşey diyecek diye. Nasıl olsa tekmelerini hissediyorum diye kendi kendimi beklemeye aldim. Ağustos ortasi var bir kontrolüm.
Devlet Hastanesi'ne gittim yurtdışında toplam 4 kez çağırıyorlarmis dediler doğuma kadar. Onun dışında gitmeyi düşünmüyorum bakalım. Gerçi şimdi turkiyedeyim Ağustos sonuna kadar. Hastane evimin yanında, yine de gidesim yok.
Siparişi tamamla dedikten sonra çıkması gerek yukardaBende çıkmıyor canım indirim kuponlarım diye bölüme de tıklıyorum yok. Burdan almaya çalışıyorum
Eki Görüntüle 2660115
ama sepetim bu şekilde görünüyor
Eki Görüntüle 2660116
Sepeti onayla dedikten sonra yaniBende çıkmıyor canım indirim kuponlarım diye bölüme de tıklıyorum yok. Burdan almaya çalışıyorum
Eki Görüntüle 2660115
ama sepetim bu şekilde görünüyor
Eki Görüntüle 2660116
Sizinde mi olmadı görünmüyo mu yaaEvet indirim bizede olmadı olsa çok iyi olurdu
Hangi marka canimTrendyoldada 210 lu yenidoğan bez 100 tl uyguna geliyor bide 100 tl üzerine alışverişte 50 tl indirm var bana 50 tl ye gelmiş oldu 210 lu bez
Bir kez kanama oldu bende ama o da ilişkiden sonra çok az 14 haftadaydim.devam etse kanamam acilden giriş yapardım kesin kadın doğum hastanesine. Yatıp beklemiştim evde.Yurt dışında öyleymiş bana da amerikada yasayan bi tanidigim anlatmıştı bizde uygulanan bir çok prosudur onlarda yokmuş. Çocuk aşısını bulan bazı ülkeler aşı bile yaptirmiyormus bi aşı röportajında doktorun bi sözü vardı siz Türkler evlatlarına vurdurdugunuz aşının içeriğini bile sorgulamıyorsunuz demisti hakikaten bazen de öyle .Tetenoz aşısı doktorum mutlaka yaptır dedi .Ama serklaj operasyonu olan anne adayına çoğu doktor 30.haftadan sonra attırıyor takip ettigim bir grup var orada dikkatimi çekmişti.
Şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor canım ben daha görüşmedim ama kesin benden de ister.
Ve normal doğum maalesef bizim ülkemizde neredeyse bitti bazen diyorum hepimizde mi sorun var benim kanamam oldu 2 kez tüp bebek vs onkoloji doktoru rahimde kanama alanlari gördü kendi doktorum dan önce hemen sen normal doguramazsin dedi bana ve beni öyle ikna etti ki ben normal doğum yapamam diyorum.
Sleepy haklısın yazmamışım yeni fark ettimHangi marka canim
Yok kuzum Sepeti onayla dediğimde direk kart bilgileri isteyip onayla bitir diyor indirim kuponu sayfada hiç gelmiyor. Bitmiş olabilir şansımızaSepeti onayla dedikten sonra yani
Bana da bu şekilde oldu canım ilk yazıldığından beri bakıyorum, kupon kişiye özel çıkmış olabilir :) hadi bakalım bize de denk gelir inşallahYok kuzum Sepeti onayla dediğimde direk kart bilgileri isteyip onayla bitir diyor indirim kuponu sayfada hiç gelmiyor. Bitmiş olabilir şansımızaçok saol yardımcı oldun için canım ☺
Aynen canım olmuyorBana da bu şekilde oldu canım ilk yazıldığından beri bakıyorum, kupon kişiye özel çıkmış olabilir :) hadi bakalım bize de denk gelir inşallah
Kuzum bende okudum o yorumları sleepy de hemen 2 numaraya geçiyorlarmış. 50 TL indirim olsaydı denemek için 2 numara alcaktım bendeKizlar ben prima almistim ama sleepyde denemek amacli alacaktim fakat yorumlarda primaya gore bedeni kucukmus sizler kac numara aldiniz???
Canim icini ferah tut yarin insallah guzel haberlerle gelirsinEvet cnm hep uyumluydu iste bir anda geriye dustu. Farkli dr cunku perinatolog bu, ama ayni hastane. Zaten kendi takip doktorumun onerdigi cerrahpasadan da arkadasi olan doktora gttm riza madazli diye. Ayni hastanede baktilar sonra adam kendi takip doktorumu da aradi boyle boyle die anlatti. Yarin da acibadem maslaga gidicem ibrahim bildiriciye. Bunlar hep turkiyenin en iyi perinatologlari diye bilinirler cok da yanlis baktiklarini sanmiyorm ama;(
Benim yavrum tam belli etmedi kendini ama muhtemelen kız dedi doktor böyle bisi yaşayan var mı çabuk kasım gelsede kucağıma alsam yavrumu
Kesinlikle öyle kuzum . Eskilerin doktoru mu vardı kaynanam diyor biz ne ilaç kullandık ne test yaptırdık sapa sağlamlar hiç bir kaygımızda olmadı çünkü kafamızı karıştıran olmadı şu olabilir bu olabilir diye dedi.. çok haklı.. hiç gitmemekte olmaz çok gitmekte dengeyi kurmak gerekiyor.. P Positivevibes ın haberlerini bekliyoruz aklımız onda..Cok haklisin hep derim Allah onlarsizda bırakmasın ellerine de düşürmesin bazı doktorların. Is yerinden bi arkadaşımız vardı eşi hamileydi her gün hastanelerde şu var bu var diye en başından ellerini verdiler kollarini kaptırdılar .en son bebeği kaç aylıkken aldılar ölü doğum vs yoktu kendileri aldılar. Adam o zaman ağlayarak demişti bana 2.çocuk olursa asla ve asla hastanelere gitmeyeceğim diye sadece arada kontorlw giderim demişti hakikaten öyle yaptı ne şeker ne ultrason ne 2 li.simdi kızı kocaman bazen insanı karanlık bir girdaba sokuyorlar. Allah hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsin
Açıyordur nıye açamasınlar ki bu arada ben gitmedim hastaneye rahatsızdım biraz o yoluda göze alamadım zatenAradım ama kayıt açılmadan o bölüme randevu alınmıyor. Kadın doğuma gittim yakacık kadın doğuma biz açamayız dediler. Kayıtı bütün kadın doğum doktorları açamıyor mu ki
Ben 21+6 da girdimKızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona kac+kaçta girdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?