2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yurt dışında öyleymiş bana da amerikada yasayan bi tanidigim anlatmıştı bizde uygulanan bir çok prosudur onlarda yokmuş. Çocuk aşısını bulan bazı ülkeler aşı bile yaptirmiyormus bi aşı röportajında doktorun bi sözü vardı siz Türkler evlatlarına vurdurdugunuz aşının içeriğini bile sorgulamıyorsunuz demisti hakikaten bazen de öyle .Tetenoz aşısı doktorum mutlaka yaptır dedi .Ama serklaj operasyonu olan anne adayına çoğu doktor 30.haftadan sonra attırıyor takip ettigim bir grup var orada dikkatimi çekmişti.
Şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor canım ben daha görüşmedim ama kesin benden de ister.
Ve normal doğum maalesef bizim ülkemizde neredeyse bitti bazen diyorum hepimizde mi sorun var benim kanamam oldu 2 kez tüp bebek vs onkoloji doktoru rahimde kanama alanlari gördü kendi doktorum dan önce hemen sen normal doguramazsin dedi bana ve beni öyle ikna etti ki ben normal doğum yapamam diyorum.

Kızlar merhaba istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrason nerde ve kaça yaptırdınız (bayan doktor )

Bir kez kanama oldu bende ama o da ilişkiden sonra çok az 14 haftadaydim.devam etse kanamam acilden giriş yapardım kesin kadın doğum hastanesine. Yatıp beklemiştim evde.
Sanırım normal doğuma zorlanıyor benim yaşadığım ülkede. Biraz korkuyorum açıkçası bende. Ya normal doguramazsam beni sezaryana almakta gecikirlerse diye. Ebe dogurtuyormus. Doktor riskli bir durum olursa geliyormuş ancak. Ebeler deneyimli korkmayın diyorlar ama ben biraz korkuyorum

Yok kuzum Sepeti onayla dediğimde direk kart bilgileri isteyip onayla bitir diyor indirim kuponu sayfada hiç gelmiyor. Bitmiş olabilir şansımıza çok saol yardımcı oldun için canım ☺
Bana da bu şekilde oldu canım ilk yazıldığından beri bakıyorum, kupon kişiye özel çıkmış olabilir :) hadi bakalım bize de denk gelir inşallah

Kizlar ben prima almistim ama sleepyde denemek amacli alacaktim fakat yorumlarda primaya gore bedeni kucukmus sizler kac numara aldiniz???

Bana da bu şekilde oldu canım ilk yazıldığından beri bakıyorum, kupon kişiye özel çıkmış olabilir :) hadi bakalım bize de denk gelir inşallah
Aynen canım olmuyor İnş bize de denk gelir 50 TL ye geliyorsa diye denemek için alacaktım ama bez konusunda karar veremedim ben yorumlarda küçük bedenlerde genelde prima öneriliyor diğerlerinin sızdırdığı yazıyor hep

Kizlar ben prima almistim ama sleepyde denemek amacli alacaktim fakat yorumlarda primaya gore bedeni kucukmus sizler kac numara aldiniz???
Kuzum bende okudum o yorumları sleepy de hemen 2 numaraya geçiyorlarmış. 50 TL indirim olsaydı denemek için 2 numara alcaktım bende

Canim icini ferah tut yarin insallah guzel haberlerle gelirsin

Evini tasiyacak arkadslata da Allah yatdimcinuz olsun biz hep sehirlerarasi tasinfigimiz icin tasinmaktan nefret ediyorum dikkat edin kendinize

Benim yavrum tam belli etmedi kendini ama muhtemelen kız dedi doktor böyle bisi yaşayan var mı çabuk kasım gelsede kucağıma alsam yavrumu

Selam canım Günlerimiz aynıymış benim de 18. Haftaya kadar göstermedi 15de kıza benzedi 17 de erkeğe benzetti ve 18de kesin erkek dedi doktor hayırlısı olsun detaylıda öğrenebilirsin umarım

Kesinlikle öyle kuzum . Eskilerin doktoru mu vardı kaynanam diyor biz ne ilaç kullandık ne test yaptırdık sapa sağlamlar hiç bir kaygımızda olmadı çünkü kafamızı karıştıran olmadı şu olabilir bu olabilir diye dedi.. çok haklı.. hiç gitmemekte olmaz çok gitmekte dengeyi kurmak gerekiyor.. P Positivevibes ın haberlerini bekliyoruz aklımız onda..

Aradım ama kayıt açılmadan o bölüme randevu alınmıyor. Kadın doğuma gittim yakacık kadın doğuma biz açamayız dediler. Kayıtı bütün kadın doğum doktorları açamıyor mu ki
Açıyordur nıye açamasınlar ki bu arada ben gitmedim hastaneye rahatsızdım biraz o yoluda göze alamadım zaten

Kızlar beyazlarım fena durumda, aslında cokta takıntılı değilim, bebeğimin sağlığından önemli değil tabii ki de ama merak ediyorum siz ne düşünüyorsunuz?. Elimde şöyle bir boya var veganmış, amonyak, rezorsinol, paraben, silikon, p-fenilendiamin içermiyormuş güya ne kdr doğru bilmiyorum gratis’ten 20 liraya aldım. Diğer markaları da cok araştırdım ama phyto gibi mesela hiç birinde bu beş madde birden yoktu içermez diye. Doktoruma da mail attım şimdi hem bu boya için hem de aliminyum içermeyen sebamed roll-on için malum havalar cok sıcak, hiç gelemiyorum ter kokusuna rahatsız oluyorum cok. Bu arada duş jeli olarakta sebamed yüz ve vucut yıkama jelini aldım. Siz kullanıyor musunuz bu markaları danışmak istedim.

Eklentiler

• A6043F93-F4C2-4DF0-AB42-93D923700C03.webp
    52 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…