2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet Allah korumuş ben basit birşey sanmıştım haber de de gördüm evet 20 milyon istiyorlarmış.

gunes0101
Bo Hui marka 129 tl
Unaan markada 154 tl canim
Bir çok kişi telecool kv markayı tavsiye ediyor o da şuan 251 tl iki katı fiyat old için eledim onu

Kızlar ilerleyen haftalarda hamile foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
Ben çok istiyorum kalıcı hatıralara çok önem veririm ama dışarıya çıkamıyorum. Bizim düğün vs fotolarımız Eşim in arkadaşı çekmişti istagramda ünlü bir fotoğrafcı makrostudyo farklı konsepleri var bahçesi zaten mükemmel ağva da mekanları falan var ama hazırlanıp oralara gitmem mümkün değil gibi. Ama çok ıstiyorum bakalım biraz daha benim için risk geçerse ekim ayını görürsem kendimi zorlayip çekim yapmak istiyorum en azından bahçesinde Doğum zamanı da muhtemelen hastaneye fotoğrafcı kabul etmezler gibi şimdilik. En kötü ihtimal yenidoğan çekimi

Evde fotoğraf çeken arkadaşlarım hamileler için programlar var hangisini kullanıyorsunuz hani söyle ananas kadar vs ekleniyor resme .Ben bir sürü indirdim hepsi ücretli

Kizlar merhabalar. Ben de aralık annesi olacağım inşallah. Siz daha tecrubelisiniz size sormak istedim. B12 takviyesi kullanan var mi aranızda

Aynen pek değişmez beden birazda salaş bi elbise olsun istiyorum. Ama netleştirmek zor birde mekana göre alayım diyorum. beyaz bi elbise sahil konseptini çok seviyorum aslında
Ben sadece hastane cekimi yaptiracam canim elbise ariyorsan lcw de beyaz ve pudra rengi hoş bi el ise vardi hamileler bolumunde gupurlu omuzlari açik ben cektirecek olsaydim oyle bisey alabilirdim
Omuzları açık salaş bi elbise istiyorum aslında hiç bakmamıştım bakayım kuzum saol

Evde hamile elbisesi gibi elbiselerim vardi onlari degerlendirdim gayette guzel oldu ben haftalik evde kendimi cekiyorum 14.haftadan beri ayni kiyafetlerle degisimi de goruyorum hem de hatira kaliyor
Ben ay ay çekiyorum canım hiç hafta hafta takip etmedim evde hep pijama bol bol tişört Gecelik modunda geziyorum hiç çekmek aklıma gelmedi kızdım kendime

Kızlar dr geldim ,30 cm olmuş, 664gr,22 hafta 4 gunluk .uzun boylu olcak dedi..mAgosit e başlattı.miyomumdan dolayi hiç bir şey yapma dedi .2 hafta sonra açlık tokluk kan sekeri yapcak ,şeker yüklemeye gerek yok dedi
Maşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…