Teşekkür ederim cevap için :)
Evet, aşağı yukarı aynıymış. İlk oğlum minyon bi bebek, bu da mı öyle olacak acaba diye düşündüm ama doktor “bu aylarda değil, son aylarda belli olur daha çok” dedi. Bakalım nasıl olacak..
ben ilk gebeliğimde kullandım. bunda da devam edeceğim. çok çok memnunum. sana tavsiyem teklisini al bende ikili var ana aynı anda yaparken çekim gücü düşüyor.
Iyi yapmissim canim. Benim aklima takılan şeydi. Mesela 21+3 te 22haftalik olmus oluyorsun ya. 22+kusurlarda gotsen 23 hafta olmus oluyor. Iyi yapmissin 21+da gitmekle
Teşekkür ederim cevap için :)
Evet, aşağı yukarı aynıymış. İlk oğlum minyon bi bebek, bu da mı öyle olacak acaba diye düşündüm ama doktor “bu aylarda değil, son aylarda belli olur daha çok” dedi. Bakalım nasıl olacak..
Ben ay ay çekiyorum canım hiç hafta hafta takip etmedim evde hep pijama bol bol tişört Gecelik modunda geziyorum hiç çekmek aklıma gelmedi kızdım kendime
Inanilmaz farkediyo hafta hafta bile insanin karni ilk zamanlara donup bakinca diyorum gobek miymis bu da iyi ki cekmisim dogurana kadar da devam edicem aylik olarak esimle beraber de cekiliyorum
Ben Edirne de yasiyorum 2 senedir deneme bahceleri olarak lavanta yetistiriliyor 1 hafta halka aciliyor girip resim falan cekilebiliyorsun tabi suan bizde zamani gecti budandi bile lavantalar simdi ayciceklerini kacirmamaya calisicam dalicam artik birinin tarlasina