2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar, epeydir yazmıyorum..
21+2 günlüktüm bugün, ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti erkek, ikinci oğlumuz olacak. Boyunu hatırlayamadım ama kilosuna 410 gram dedi. Bu haftalarda bebeğinin kilosunu hatırlayan var mı acaba?

Maşallah canim 21+6 da ben de ayrıntılıya girdim. 435 gr dedi Bana da. Hemen hemen benzerlermis. Maşallah

Maşallah canim 21+6 da ben de ayrıntılıya girdim. 435 gr dedi Bana da. Hemen hemen benzerlermis. Maşallah
Teşekkür ederim cevap için :)
Evet, aşağı yukarı aynıymış. İlk oğlum minyon bi bebek, bu da mı öyle olacak acaba diye düşündüm ama doktor “bu aylarda değil, son aylarda belli olur daha çok” dedi. Bakalım nasıl olacak..

kızlar göğüs pompası için fikri olan var mı , lansinoh için çok iyi yorumlar duydum
alan var mı bu veya başka bir marka acaba ?
ben ilk gebeliğimde kullandım. bunda da devam edeceğim. çok çok memnunum. sana tavsiyem teklisini al bende ikili var ana aynı anda yaparken çekim gücü düşüyor.

Kizlar merhabalar. Ben de aralık annesi olacağım inşallah. Siz daha tecrubelisiniz size sormak istedim. B12 takviyesi kullanan var mi aranızda
Bana dr ocean b12 dil altı spreyi yazdı bugün kullanıcam ins

21+1 de gitmiştim bende 452 gr. Dı.

Gözün aydın canım benim bende 21hafta5günlükken girdim benimki de 500gr çıkmıstı.. Benim yavruskoda da erkek

Perinatolaga gidecegim. Doktorum 20-22 demişTi bende 21 e randevu aldım kendimce☺
Iyi yapmissim canim. Benim aklima takılan şeydi. Mesela 21+3 te 22haftalik olmus oluyorsun ya. 22+kusurlarda gotsen 23 hafta olmus oluyor. Iyi yapmissin 21+da gitmekle

Aynen canim.simdiden bilemeyiz, benim ilk kızımda 35. Hafta da doğduğu icin, kilosu azdı doğal olarak. O yüzden kıyaslama yapamıyoruz

Ben ay ay çekiyorum canım hiç hafta hafta takip etmedim evde hep pijama bol bol tişört Gecelik modunda geziyorum hiç çekmek aklıma gelmedi kızdım kendime
Inanilmaz farkediyo hafta hafta bile insanin karni ilk zamanlara donup bakinca diyorum gobek miymis bu da iyi ki cekmisim dogurana kadar da devam edicem aylik olarak esimle beraber de cekiliyorum

Yaaaa ne kadar güzel nerede bu bahçeler ki? Biz de istiyoruz fotoğraflarımız olsun ama fırsat olmuyor
Ben Edirne de yasiyorum 2 senedir deneme bahceleri olarak lavanta yetistiriliyor 1 hafta halka aciliyor girip resim falan cekilebiliyorsun tabi suan bizde zamani gecti budandi bile lavantalar simdi ayciceklerini kacirmamaya calisicam dalicam artik birinin tarlasina

Ben 21+3 gunluk gittigimde 447gr 24cm de boyuydu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…