Benim 21+0 iken 402 gr dı canimMerhaba kızlar, epeydir yazmıyorum..
21+2 günlüktüm bugün, ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti erkek, ikinci oğlumuz olacak. Boyunu hatırlayamadım ama kilosuna 410 gram dedi. Bu haftalarda bebeğinin kilosunu hatırlayan var mı acaba?
Anladım. Ama açmadılar malesef hemde kadın doğum hastanesiydi. Onlar açmazsa kim açar ki bende anlamadım neyse hayırlısı olsun özele gidicez artıkAçıyordur nıye açamasınlar ki bu arada ben gitmedim hastaneye rahatsızdım biraz o yoluda göze alamadım zaten
Eee cok iyiymis fiyati bi arastirayim memnuluk derecesine gore karar veritimgunes0101
Bo Hui marka 129 tl
Unaan markada 154 tl canim
Bir çok kişi telecool kv markayı tavsiye ediyor o da şuan 251 tl iki katı fiyat old için eledim onu
ayni istedigin tarz var foto bulursam atayim sana kuzuAynen pek değişmez beden birazda salaş bi elbise olsun istiyorum. Ama netleştirmek zor birde mekana göre alayım diyorum. beyaz bi elbise sahil konseptini çok seviyorum aslında
Omuzları açık salaş bi elbise istiyorum aslında hiç bakmamıştım bakayım kuzum saol
Harika! Ayçiçekleri lavantalardan daha güzel olsa gerek, filmlerde hep görüyorum da gerçeğini hiç görmedimBen Edirne de yasiyorum 2 senedir deneme bahceleri olarak lavanta yetistiriliyor 1 hafta halka aciliyor girip resim falan cekilebiliyorsun tabi suan bizde zamani gecti budandi bile lavantalar simdi ayciceklerini kacirmamaya calisicam dalicam artik birinin tarlasina
Baby photo canim bi bak istersenEvde fotoğraf çeken arkadaşlarım hamileler için programlar var hangisini kullanıyorsunuz hani söyle ananas kadar vs ekleniyor resme .Ben bir sürü indirdim hepsi ücretli
Ayy çok güzel ya bundan sonra bende yapayımInanilmaz farkediyo hafta hafta bile insanin karni ilk zamanlara donup bakinca diyorum gobek miymis bu da iyi ki cekmisim dogurana kadar da devam edicem aylik olarak esimle beraber de cekiliyorum
Çok güzelmiş canım netten getirtip bakayım bunaPapatya1646 bak bu canim
Ağva nın yolu çok zorlar seni evine yakın güzel mekanlara git kuzum İstanbul’da çekim yapacak yer çokturBen çok istiyorum kalıcı hatıralara çok önem veririm ama dışarıya çıkamıyorum. Bizim düğün vs fotolarımız Eşim in arkadaşı çekmişti istagramda ünlü bir fotoğrafcı makrostudyo farklı konsepleri var bahçesi zaten mükemmel ağva da mekanları falan var ama hazırlanıp oralara gitmem mümkün değil gibi. Ama çok ıstiyorum bakalım biraz daha benim için risk geçerse ekim ayını görürsem kendimi zorlayip çekim yapmak istiyorum en azından bahçesindeDoğum zamanı da muhtemelen hastaneye fotoğrafcı kabul etmezler gibi şimdilik. En kötü ihtimal yenidoğan çekimi
Ben Detaylı ultrason için sonomara gittim canım doktor çok ilgili hatta bebeğim hep yüzünü eliyle kapattı ama adam yüzünü görüntüsünü almak için 20 dk uğraştı memnun kaldım. Öneririm doktor olarak ben tüp bebek merkezine gidiyorum gebelik takibimi yapıyor. Hijyenik çok ilgili bi yer olduğu için oraya devam ediyorum. İlgilenirsen öneririmKizlar merhaba,
Bursa da ayrıntılı ultrasona giren var mi? Birde doktoruumu değiştirmek istiyorum önerisi olan var mi?
Oyyyy senin de gözün Aydın kuzum. İnşallah taşıma işleminde kolaylıkla biter , kendini yormamaya çalış kuzum son düzlüğe girmek üzereyizKızlar selamEşimin ailesinin yanına geldik çok takip edemedim burada konuyu. @Positivevibes stres yapmamaya çalış canım başka bir doktora daha görün istersen. Gelişimi haftasına ulaşabiliyor sonradan. Güzel haberlerini bekliyoruz
Jaylah çok sevindim her şeyin yolunda olmasına bizim kız da detaylıda sürekli parmağını emip elini yüzüne götürüyordu doktor zor yakaladı suratının görüntüsünü çok tatlılar.
Kızlar biz de haftaya geri döneceğiz ve ev taşıma hazırlıklarına girişeceğiz. Burada gördüm başka arkadaşlar da varmış taşınma telaşında olan. Bu yaz sıcağında Allah taşınma telaşında olanların yardımcısı olsun
Bir de idari izin konusu konuşulmuş. Ben bizim personel birimiyle görüştüğümde şunları öğrenebildim belki faydası olur diye paylaşıyım. İdari izin doğum izni gibi doğum sonrasına aktarılmıyor malesef. Doktordan 24. Haftada olduğunuz raporunu alıp iş yerinize vermeniz gerekiyor. Eğer izindeyken idari izin kaldırılırsa dönüp çalışmaya devam etmek gerekiyor. İdari izin bittikten Sonra 32 de yeniden işe dönüp 37 ye kadar çalışabiliyorsunuz doktordan çalışabilir raporu alırsanız. 32-37 arasında izin rapor vb. Alırsanız o süreyi doğum sonrasına aktaramıyorsunuz. Tamamımı doğum sonrasına aktaranların doğum sonrası toplam 13 hafta izni olmuş oluyor. Ben idari izni kullanacağım bu ayın sonunda başlıyor. Zaten işe diken üstünde gidiyorum sürekli maskeyle oturmak çok zorluyor. Benim için çok iyi olacak inşallah bir aksilik olmazsa
Ben 22+3 te gittim canım 523 gr 27 cm çıktı.Merhaba kızlar, epeydir yazmıyorum..
21+2 günlüktüm bugün, ayrıntılı ultrasona girdim. Cinsiyeti erkek, ikinci oğlumuz olacak. Boyunu hatırlayamadım ama kilosuna 410 gram dedi. Bu haftalarda bebeğinin kilosunu hatırlayan var mı acaba?
Becerebilirsem resim atarim burayaHarika! Ayçiçekleri lavantalardan daha güzel olsa gerek, filmlerde hep görüyorum da gerçeğini hiç görmedim
Benim de aynı gün 340 gramdı küçük mü ki acaba yaramıyormu yediklerimBenim 21+0 iken 402 gr dı canim
Teşekkürler canım ben de aldığım şu organik boyayı kullanacağım sanırımCanım ben normal saç boyalarıyla boyadım çok şükür bir problem yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?