2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim 21+0 iken 402 gr dı canim

Herkes daha yeni giriyor ayrintiliya ben gideli 3 hafta oldu hepinizin ki tertemiz çıkar insallaahhh. Haftaya normal kontrole gidicem ama nolur nilmaz perinatolojidn de randevu aldm zor bulunuyor hazirda dursun diye.

17.haftada 190 gram 15cmdi acaba ne kdr oldu cok merak ediorum...

Meşgul ediyorum ama bu 50 liralık indirim nasıl oluyor? Kod mu var? İndirim kodu uygula'da birşey çıkmıyor. Otomatik düşmüyor? Fiyatlar çıkmadan bi yazsanız çok makbule geçecek.

Kızlar size kaydırmalı link yaptm. Saka saka. Sunlar cok ucuz ama ben 5 battaniye 5 muslin aldım bile

Eklentiler

• 75506103-2EB5-4769-B69E-6C09D431B6E8.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 047CDF3C-3997-4AFC-985A-939368516FA0.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 080F872D-8898-4415-A0BF-947CF4E61D54.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 7BD03825-F742-4294-ACA8-A553CE4CE905.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 54
gunes0101
Bo Hui marka 129 tl
Unaan markada 154 tl canim
Bir çok kişi telecool kv markayı tavsiye ediyor o da şuan 251 tl iki katı fiyat old için eledim onu
Eee cok iyiymis fiyati bi arastirayim memnuluk derecesine gore karar veritim
ayni istedigin tarz var foto bulursam atayim sana kuzu

Harika! Ayçiçekleri lavantalardan daha güzel olsa gerek, filmlerde hep görüyorum da gerçeğini hiç görmedim

Inanilmaz farkediyo hafta hafta bile insanin karni ilk zamanlara donup bakinca diyorum gobek miymis bu da iyi ki cekmisim dogurana kadar da devam edicem aylik olarak esimle beraber de cekiliyorum
Ayy çok güzel ya bundan sonra bende yapayım

Ağva nın yolu çok zorlar seni evine yakın güzel mekanlara git kuzum İstanbul’da çekim yapacak yer çoktur Hastanelerin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar oluyormus genelde canım Doğum yapacağın hastanede sorabilirsin yenidoğan çekimi oluyor genelde.

Kizlar merhaba,
Bursa da ayrıntılı ultrasona giren var mi? Birde doktoruumu değiştirmek istiyorum önerisi olan var mi?
Ben Detaylı ultrason için sonomara gittim canım doktor çok ilgili hatta bebeğim hep yüzünü eliyle kapattı ama adam yüzünü görüntüsünü almak için 20 dk uğraştı memnun kaldım. Öneririm doktor olarak ben tüp bebek merkezine gidiyorum gebelik takibimi yapıyor. Hijyenik çok ilgili bi yer olduğu için oraya devam ediyorum. İlgilenirsen öneririm

Oyyyy senin de gözün Aydın kuzum. İnşallah taşıma işleminde kolaylıkla biter , kendini yormamaya çalış kuzum son düzlüğe girmek üzereyiz

Ben 22+3 te gittim canım 523 gr 27 cm çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…