Benimde 21+3 te 390 di bence kiz-erkek farkidir korkmaBenim de aynı gün 340 gramdı küçük mü ki acaba yaramıyormu yediklerim
Çok güzel olurBecerebilirsem resim atarim buraya
Sağol canımBenimde 21+3 te 390 di bence kiz-erkek farkidir korkma
O konuda pek fikrim yok ama sıkıntı olsa zten ustune basa basa soyluyorlar drlar. Ben de onceden 3-4 gün onden gidiyordu şimdi 1-2 gun geri dusmus dedim. bir şey olmaz dedi rahatlatti. İns bir sey olmaz miniklerimizeSağol canımaltta da 400lü gramlarda yazınca aklım takıldı bide bende sol uterin arterde erken diastolik çentiklenme izlenmiştir diye bişi dedi radyoloğ raporda doktor tek taraflı olması önemli değil dedi önümüzdeki ay tekrar bakıcak çentiklenme oluncada beslenmede sıkıntı olabilir deniliyor o yüzden korktum
Bu hangi site canımKızlar size kaydırmalı link yaptm. Saka saka. Sunlar cok ucuz ama ben 5 battaniye 5 muslin aldım bile
LCWaikikiBu hangi site canım
Bugün muydu? P Positivevibes cnim naptin hyrli haberlernj bekliyoruz.Kizlar P Positivevibes haber varmi acaba baska doktora gidicekti bugün jayirli haberlerle gelir insallah
Ay birde bana sor çok rahatsız hissediyorum kendimi çok çıktı gibi son birkaç haftada bende anlamadım.. aynadan geçerken falan bayağı karın mide var birde aşağıdaydı yükarı çıktı sanki yakında ağzıma gelecek ayaklarıartık hamile gibi gorunmeye basladım galiba bugunlerde karnım cıkmaya basladı fotolarımızı paylasalım mııııııııı :)
Yok ya oyle dusunme.Benim de aynı gün 340 gramdı küçük mü ki acaba yaramıyormu yediklerim
Harika keşke bende zayıflasam nasıl zayıfladın canımKızlar diyetisyene gittim bugün 3 haftadır görüşememiştik zayıflamışım ben. Şimdiye kadar toplamda 2.8 kg almışım Yediklerim bebeğe yaramış
Peki ne olacak acabaKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Yikildim gercekten. Cok zor yollardan gecerek tup bebekle hamile kalmistm. Artik yari yola geldm sorun cikmaz artik butun testleri de yaptrdm derken bu cikti basima. Hic tahmin dahi etmedigim bisey. Icime de dogmus gibi hicbisey almamistim daha.
Allah sizin bebeklerinize saglik versin insallah
Ya canım Rabbimden ümit kesilmez dua edelim. Ne olacak yapılacak hiçmi birşey yokmuş birşey demediKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Yikildim gercekten. Cok zor yollardan gecerek tup bebekle hamile kalmistm. Artik yari yola geldm sorun cikmaz artik butun testleri de yaptrdm derken bu cikti basima. Hic tahmin dahi etmedigim bisey. Icime de dogmus gibi hicbisey almamistim daha.
Canım Allah tan ümit kesilmez inşallah herşey yoluna girerKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Seni o kadar iyi anliyorumki benimde tup bebek bizler cok yorucu cok uzun yollardan geciyoruz bazilari 5 dkda cocuk yaptim diye övunurken bizler cok ama cok mucadele veriyoruz canim benim allahtan umit kesilmez ol der oluverir hemen umidini kesme arastir daha iyi bi yer varsa git kimbilir caresi vardir sana dua edecem insallah rabbim bebegini sana bagislar onlar bizim mucizemizKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Benimdw beyaz kremsi akintim var bazen de su gibi. Doktor normal dedi . Doguma yakin daha cok artar dedi hatta. Eger kokulu ve yesilimsi akinti olursa mantar diye biliyorum..Kızlar iyi akşamlar akıntınız oluyormu benim oluyor cokca doktor probiyotik verdi ama pek etkisi yok normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?