- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
Amin canim sagol insallahSenin ki de hayırlı geçsin inşaallah![]()
istediğin gönlüne göre inşaallah
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim sagol insallahSenin ki de hayırlı geçsin inşaallah![]()
istediğin gönlüne göre inşaallah
![]()
![]()
Al benden de o kadar canımBen henüz bişey almadım ayrıntılı geçtikten sonra yavaş yavaş başlarım belki ayrıntılı da 1-2 hafta içinde yaparız herhalde bu bebeğimde bazı konularda heyecanlı bazı konularda çok uzağım kaç hafta olduğumu bile bilmiyorum bazen![]()
Gözünüz aydın veya maşallah sağlık olsun onlar için herşeye değiyo yeter ki iyi olsunlar da içimiz de rahat olsunSelam kızlaaar !
Ayrıntılıdan geldim şimdi herşey yolunda çok şükür ☺ O kadar hareketliydi ki doktor bir ara yakalayamadı eşşek sıpasını hala devamlı bi tekmeler bi yumruklar devam ☺ Yüzünü de göstermeye çalıştı , parmağını emiyor yüzünü iki eliyle kapatıyordu benim dinazorum ☺
Sadece kilona dikkat et dedi kiloyu fazla almışım makarna ekmek hamur işi yeme ve bol egzersiz önerdi.. ayrıntılı 320ye patladı bize özelde
Haklısın canım valla ilk bebek heyecanı bambaşka bişey nereye gitsen gidiyo ağlamıyo biz ne yesek o da içerde yiyo içiyo..Kız düşünme hiç bunları kendini rahatlatmaya bak benim ilk gebeliğim gibisin
Rabbim seninde kalbini ferahlatsın inşaallah. Ben bu gebelikte çok rahatım haftalar nasıl gecti ve nasıl geciyor inan bilmiyorm çok şükür
Sağlıkla alın kucagınıza inşaallah
Doğduktan sonra çok daha rahat olursun diye dua edeyim sana inşaallah
Ben doğsun da bir göreyim böle zor en azından karsımda olur görürüm müdahale ederim bir sey olursa, severim öperim vs diye hemen doğsun isterdim kzıımı
Bunda da ne kadr içerde dursa o kadar iyi yorucu günler başlamasın diye![]()
doğumla ilgili sadece su konusma gecti aramızda hocayla ins normal doğurmak istiyosundur dedi bend e evet normal istiyorum dedim. aslında biraz fazla normal doğum ve epizyotomi gordum biraz tırsıyorum ama hocanın gazıyla bi engel de cıkmazsa normal doğurmak istiyorum gun falan hicbir sey konusmadık daha ama sezaryen olursa hocanın ameliyat gunu 2 kasıma geliyor ve 2 kasım benım doğum gunumAmin canim insallah benimde bi kac arkadasim dogumunu ona yaptirmisti cokmemnun kalmislardi bende sevdim tabi benim son aklim belli olmaz acibademde olabilir bu iki hastaneden biri olacak bide bende miyom var cok sukur risk yok ama yinede ilerleyen aylar gosterecek hangi hastanede yapacagimi hakkimizda hayirlisi olsun canim senin dogum sezeryanmi normalmi olacak tarih verdilermi
Gerçekten herşeye değer insan görünce bile tüm sorunlarını unutuyor şimdidenGözünüz aydın veya maşallah sağlık olsun onlar için herşeye değiyo yeter ki iyi olsunlar da içimiz de rahat olsun![]()
Aminn canım inşallahGerçekten herşeye değer insan görünce bile tüm sorunlarını unutuyor şimdiden ☺ Kurban olurum yumuk ellerine ♥♥♥
İnşallah tüm annelerin de böyle sıkıntısız sorunsuz geçer![]()
Nasıl yani eskiler çatır çatır nasıl normal doğum yapmışdoğumla ilgili sadece su konusma gecti aramızda hocayla ins normal doğurmak istiyosundur dedi bend e evet normal istiyorum dedim. aslında biraz fazla normal doğum ve epizyotomi gordum biraz tırsıyorum ama hocanın gazıyla bi engel de cıkmazsa normal doğurmak istiyorum gun falan hicbir sey konusmadık daha ama sezaryen olursa hocanın ameliyat gunu 2 kasıma geliyor ve 2 kasım benım doğum gunumDD sezaryen derse de cok kafaya takmamaya clsıcam.
benım halam 40 yıllık ebe gecen gun aradı en son kac yıl gectı aramyalı bılmıyorum ben e aramam akrabacı değilim dedi ki senin boyun kısa sen normal falan doğurazmasın yok olmaz diyo delirtti beni. boyum 160 ki ortalama bir boy. 150 nin altını almıyorlar normale. sinirimi baya bozdu o. ins allahın izniyle bir avazda doğururuz.
gözün Aydın canım çok şükür iyiymişSelam kızlaaar !
Ayrıntılıdan geldim şimdi herşey yolunda çok şükür ☺ O kadar hareketliydi ki doktor bir ara yakalayamadı eşşek sıpasını hala devamlı bi tekmeler bi yumruklar devam ☺ Yüzünü de göstermeye çalıştı , parmağını emiyor yüzünü iki eliyle kapatıyordu benim dinazorum ☺
Sadece kilona dikkat et dedi kiloyu fazla almışım makarna ekmek hamur işi yeme ve bol egzersiz önerdi.. ayrıntılı 320ye patladı bize özelde
Senin mesleğin ne canım? Gayet de doğurursun ne varmış boyunda, kolay da geçer inşallah doğumun da sonra halana anlatırsındoğumla ilgili sadece su konusma gecti aramızda hocayla ins normal doğurmak istiyosundur dedi bend e evet normal istiyorum dedim. aslında biraz fazla normal doğum ve epizyotomi gordum biraz tırsıyorum ama hocanın gazıyla bi engel de cıkmazsa normal doğurmak istiyorum gun falan hicbir sey konusmadık daha ama sezaryen olursa hocanın ameliyat gunu 2 kasıma geliyor ve 2 kasım benım doğum gunumDD sezaryen derse de cok kafaya takmamaya clsıcam.
benım halam 40 yıllık ebe gecen gun aradı en son kac yıl gectı aramyalı bılmıyorum ben e aramam akrabacı değilim dedi ki senin boyun kısa sen normal falan doğurazmasın yok olmaz diyo delirtti beni. boyum 160 ki ortalama bir boy. 150 nin altını almıyorlar normale. sinirimi baya bozdu o. ins allahın izniyle bir avazda doğururuz.
Saolsun çok destek olmuş insan sağlıkla kucağına al dese bile mutlu oluyo dimi boşver canım hiç takılma sen kimseyi de dinleme herşey olacağına varır biz de araştırıp öğreniriz internet saolsunbos konusmayı cok sevıyorlar iste sinirlendim kapadım telefonu zten saf bir sey olsam bilmesem etkileyecek beni. bir de diyor ki hic kilo almamıssın 21. haftamda 4,5-5 kg almısım pardon kac almam gerekiyordu? 4-6 arası almam gerek bu haftada zten dedim ha sey yanlıs anlamısım diyo. uyuzluğuna aramıs. ama tatlı bir ses tonuyla cok masum konusuyor. gorsen hıc kotu nıyetı yok dersin.
akademisyenim kzum ben ay insallah oyle olur kac gundur modumu düsürdü :)Senin mesleğin ne canım? Gayet de doğurursun ne varmış boyunda, kolay da geçer inşallah doğumun da sonra halana anlatırsın![]()
Al benden de o kadar canımsenin 2. Kız benim 2. De erkek belki ondan bu rahatlığımız
çok bişey almıycam ben oğlumun baya elbisesi var bikaç parça takım tulum, hastane çıkışı havlu fln alcam masrafsız olacak bizim için
![]()
Ben ssvd düşünüyorum 2 sezeryan oldum 3 sene geçmeliymiş ama ben ısrar edeceğim normalde eğer bebek dönerse tabiki inşallahdoğumla ilgili sadece su konusma gecti aramızda hocayla ins normal doğurmak istiyosundur dedi bend e evet normal istiyorum dedim. aslında biraz fazla normal doğum ve epizyotomi gordum biraz tırsıyorum ama hocanın gazıyla bi engel de cıkmazsa normal doğurmak istiyorum gun falan hicbir sey konusmadık daha ama sezaryen olursa hocanın ameliyat gunu 2 kasıma geliyor ve 2 kasım benım doğum gunumDD sezaryen derse de cok kafaya takmamaya clsıcam.
ya muthis valla umarım sorunsuzca olur krtulurz hepimizAA belli oldu mu cinsiyeti kıza benzetmişlerdi en sok ama hayırlı olsun ben erkek olsun sen kız olsun istedin ama ne güzel ilk bebeklere kanka geliyorşanslı bizim yaramazlar ❤❤
Ben kıyafetleri hep dağıtmıştım yeni alacağım ama eşyaların çoğu duruyor.. ana kucağı alacağım yatağı falan var birde kıyafet zaten çabuk büyüyorlar 2-3 parça yeterli olacaktır
Ben ssvd düşünüyorum 2 sezeryan oldum 3 sene geçmeliymiş ama ben ısrar edeceğim normalde eğer bebek dönerse tabiki inşallah![]()
O da sacmalamis sanki boyla normal dogmun ne alakasi var sanki ulkemiz hep 170 likle dolu hepimiz ayni boylardayiz geneldedoğumla ilgili sadece su konusma gecti aramızda hocayla ins normal doğurmak istiyosundur dedi bend e evet normal istiyorum dedim. aslında biraz fazla normal doğum ve epizyotomi gordum biraz tırsıyorum ama hocanın gazıyla bi engel de cıkmazsa normal doğurmak istiyorum gun falan hicbir sey konusmadık daha ama sezaryen olursa hocanın ameliyat gunu 2 kasıma geliyor ve 2 kasım benım doğum gunumDD sezaryen derse de cok kafaya takmamaya clsıcam.
normalde 150 nin altını normal doğurtmuyorlar da yanı turk kadının boy ortalaması 160 zten 160 a normal doğuramazsın demenin tek amacı kotu nıyet bence.O da sacmalamis sanki boyla normal dogmun ne alakasi var sanki ulkemiz hep 170 likle dolu hepimiz ayni boylardayiz genelde
İnşallah canım benimHaklısın canım valla ilk bebek heyecanı bambaşka bişey nereye gitsen gidiyo ağlamıyo biz ne yesek o da içerde yiyo içiyo..doğunca asıl maraton başlıyo valla bak şimdi 2. Erkek geliyo bize evde 3 erkekle napcam bilmiyorum valla zor yıllar beni bekliyo yaktım kendimi diyorum bazen
![]()
Kıskanacak mı telaşı.. 2 sine de yetebilecek miyim korkusu kafamda hep dolu sorular.. hala ayağımda sallıyorum oğlumu 28 aylık nasıl bıraktırcam bilmiyorum karnım büyüdükçe daha zor olacak Allah yardımcımız olsun inşallah![]()
Belli oldu canım geçen haftaAA belli oldu mu cinsiyeti kıza benzetmişlerdi en sok ama hayırlı olsun ben erkek olsun sen kız olsun istedin ama ne güzel ilk bebeklere kanka geliyorşanslı bizim yaramazlar ❤❤
Ben kıyafetleri hep dağıtmıştım yeni alacağım ama eşyaların çoğu duruyor.. ana kucağı alacağım yatağı falan var birde kıyafet zaten çabuk büyüyorlar 2-3 parça yeterli olacaktır
Ben ssvd düşünüyorum 2 sezeryan oldum 3 sene geçmeliymiş ama ben ısrar edeceğim normalde eğer bebek dönerse tabiki inşallah![]()