2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy cok duygulandirdin beni de.. evet esimle ikimizden var olan bir armağan ve Allah bizimde sesimizi duydu ve cok sukur cok hasret birakmadi ilkten bebeklerimi gorunce ağlayabilirim bende gayet doğal , tv izlerkeb aglayan ben evlatlarimi goruncede ağlarim ama içgudusel bisey Allah bizleri oyle yaratmiski istedikten sonra herseyede yetebiliriz.. erken dogum riski tasiyanlardanim ve bende nasil olacak napacam herseyden habersiz zaman geciriyorum, video izliyorum bilgilenmek adina ama bebegimizi kucagimiza alinca islerin degiseceginin farkindayim.. dun esimle konusuyorum ya biz bakariz ne olcak birine sen bakarsin birine ben zaten cok uyku uyumayan insanlariz deyip güç veriyor bana Allah yardimcimiz olsun son animiza kadar.. ve onlarin herbiseylerine yetebilelim

Benide aglattin duygulandim... sulu göz oldum resmen ya

Bende oyle dusundum sormadm.ayagi ordami diye gerci ama oyledir diye dusundum :)

Oh masallah doktorunun verdigi kalsiyumun iceriginde de magnezyum var mi canim ?

Doktoruna sorr kuzum yaa akinti var ama ne akiskan ne renksiz, viskoz yapida, hamile olmadan onceki gibi ama cok daha az benimkisi hafif sari

Masallahhh size

Arkadaslar kaçıncı hafta magnezyum kullanmaya başladınız benim doktor hala başlamadı ben bebegin icimde dönüyormuş burkuluyormus gibi hissediyorum bu kasilma degildir demi yani tekme gibi de degil anlayamiyorum acemilik kasilmaysa diye pimpiriklendim

Benimde oyleydi basta kasilmami dedim ama gun icinde 1 veya 2 kez olunca onemsemedim pozisyon degistiriyordur dedim.

Bunlari biliyorum zaten :) benim endiselenme sebebim bende zaten insulin direnci olmasi ve son 1 ayda cok fazla kg almis olmam

Ben 1.5 aydir kullanıyorum. Çok kasik ağrım oluyordu o sebepten erken basladik

Benimkide doktora gitceğimiz gün döktürüyo özellikle sora beklerken.halbuki daha önce bu yaptıklarını yapsa da benm içim rahat etse hiç anlamadm bu işten

bu bebisler bizi ne hale getirdi bizimkide doktora gittikten sonraa basliyor bakalim bu ctesi detayli varneler yapacak

Merhabalar Hanımlar, bugun ikili test sonucumu aldım cok şükür güzel cıktı. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrosana giricem , cinsiyeti ne yazıkki öğrenemedik bacagını acmadı. Bunları devletteki doktorumla olan görüşmemden, bu hafta içi özeldeki doktoruma gidicem belki ozaman gösterir cinsiyeti bizde öğreniriz

Hanımlar bende detaylıdan geldim. Şükür herşeyi iyi çıktı. Yüzünü sakladı hep ve ellerini arkasına saklayıp bide yumruk yaptı parmaklarını saymak için baya çabaladı dr. En son secde pozisyonunda kapandı göstermedi. bize yüzünü süpriz yapıcak sanırım. Plesanta benimde aşağıdaymış ama sakın endişelenme bu haftalarda çok normal rahim büyüyüp yukarı çıktıkca oda çıkcak kafana takma dedi. D vit bana hiç bakmadık dedim o çok tartışılan bir konu türkiye en çok güneş alan ülke ama herkesin düşük. Ölçüm aralığının değişmesi konusunda tartışmalar sürüyor. Her gün süt ve ürünleri tüketiyorsan takviyeye gerek görmüyorum dedi.detaylıda ayrı kendi dr ayrı baktı kaç gr olduğuna 20 dk ara ile 50 gr fark etti. Makineye göre değişiyor onu kafanıza takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…