- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Görürsün kuzum inşallah yaHay maşallahhhhyaaa sabirsizlaniyorum ben de detayli icin. Oglusumun yuzunu ben de gorebilirim insallah
Ayyy cok duygulandirdin beni de.. evet esimle ikimizden var olan bir armağanBen küçük bebekleri kucağıma bile alamıyorum bişi olcak diyekendi bebeğimi nasıl alırım alabilir miyim özellikle giydirebilir miyim bilmiyorum çok narin ufacık bir şey ve benle eşimin sadece ikimizin Allahım ne güzel bir duygudur kimbilir biz yıllarca bekledik bebeğimizi artık ağlar mıyım güler miyim bilmiyorum ama bu duyguyu yaşayacağımız için Allahıma binlerce şükürler olsun Allahım hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin
Benide aglattin duygulandim...Canim onu kucagina alinca emin ol.kimseye birakmak istemiyceksin canin acisa bile ben yaparim diye dusunuceksin baskasi zarar verir diyehastanede bilmiyorum gosterirler mi ama altini almayi dus aldirmayi.ciktigimda kendin yapabilcek oglumu2gun sonra hastanede hemsireyle beraber yikamistik sonrda hep ben yikadim cok.guzeldi geecekten düşününce gozlerim doldu❤
Bende oyle dusundum sormadm.ayagi ordami diye gerci ama oyledir diye dusundum :)Bende aşağıda hareketi hissediyorum. Geçen hafta ayrıntılı ultrasonda baya göbek etrafından bebeğe bakıldı. Bebeğin ayakları ama kasıklarıma doğruydu sanırım ben hareketi o nedenle oradan hissediyorum ☺
Kuzum orda bazi caplar baz aliyor carpiyorlar su gramda diyorlar cok hassas yapmiyorlarki grammis boymuş degisiyor olmasi cok normal.. haftada oynayabiliyor onlari cok onemsememek lazim.. olmasi gerektiginden daha buyuk yada kucukse o zaman onemsiyor doktorlarCihazdan cihaza cok farkediyor ya
Oh masallahKizlar merhaba bugun bebeğimi görmeye gittim çok sükür iyiydi prensesim. Karnimda sertlesme gerilme oluyordu bazen biryerde daha fazla sertlik oluyodu ve tekmeleri baya asagida rahimde hissediyodum . bunlari soracagimi soylemistim burada ayni seyleri yasayip haber bekleyen bikac arkadas vardi. Doktorum gayet normal dedi ve pespese yasayabilcegim butun agrilari saydi bana .böyle oldum karsisinda . magnezyum kalsiyum basladik. Ve benim mide yanmam basladi bogazm.daha fazla yaniyor. Inanin yemek yiyemez haldeyim ciddi derecede 2 gundur uyuyamiyorum yatamiyorum . Onun icinde surup verdi. Suan hemen rahatlatti diyebilirim .. 2 hafta sonra icin detayli randevusu al dedi . Buyuyup 318 gram olmusuz masaallah.
Doktoruna sorr kuzum yaa akinti var ama ne akiskan ne renksiz, viskoz yapida, hamile olmadan onceki gibi ama cok daha az benimkisi hafif sarikızçeler günaydın, benim akıntım çok su gibi oluyo ya.. fazla su içiyorum iki gündür enfeksiyondan dolayı ama ondan mı acaba... böyle resmen su akmış oluyor çamaşırıma renksiz ve akışkan yani normal akıntı gibi değil... yaşayan var mı bunu
Masallahhh sizeKizlar merhaba bugun bebeğimi görmeye gittim çok sükür iyiydi prensesim. Karnimda sertlesme gerilme oluyordu bazen biryerde daha fazla sertlik oluyodu ve tekmeleri baya asagida rahimde hissediyodum . bunlari soracagimi soylemistim burada ayni seyleri yasayip haber bekleyen bikac arkadas vardi. Doktorum gayet normal dedi ve pespese yasayabilcegim butun agrilari saydi bana .böyle oldum karsisinda . magnezyum kalsiyum basladik. Ve benim mide yanmam basladi bogazm.daha fazla yaniyor. Inanin yemek yiyemez haldeyim ciddi derecede 2 gundur uyuyamiyorum yatamiyorum . Onun icinde surup verdi. Suan hemen rahatlatti diyebilirim .. 2 hafta sonra icin detayli randevusu al dedi . Buyuyup 318 gram olmusuz masaallah.
Benimde oyleydi basta kasilmami dedim ama gun icinde 1 veya 2 kez olunca onemsemedim pozisyon degistiriyordur dedim.Arkadaslar kaçıncı hafta magnezyum kullanmaya başladınız benim doktor hala başlamadı ben bebegin icimde dönüyormuş burkuluyormus gibi hissediyorum bu kasilma degildir demi yani tekme gibi de degil anlayamiyorum acemilik kasilmaysa diye pimpiriklendim
İnsallah öyledir kontrole daha 8 gun varBenimde oyleydi basta kasilmami dedim ama gun icinde 1 veya 2 kez olunca onemsemedim pozisyon degistiriyordur dedim.
Bunlari biliyorum zaten :) benim endiselenme sebebim bende zaten insulin direnci olmasi ve son 1 ayda cok fazla kg almis olmamKuzum orda bazi caplar baz aliyor carpiyorlar su gramda diyorlar cok hassas yapmiyorlarki grammis boymuş degisiyor olmasi cok normal.. haftada oynayabiliyor onlari cok onemsememek lazim.. olmasi gerektiginden daha buyuk yada kucukse o zaman onemsiyor doktorlar
Ben 1.5 aydir kullanıyorum. Çok kasik ağrım oluyordu o sebepten erken basladikArkadaslar kaçıncı hafta magnezyum kullanmaya başladınız benim doktor hala başlamadı ben bebegin icimde dönüyormuş burkuluyormus gibi hissediyorum bu kasilma degildir demi yani tekme gibi de degil anlayamiyorum acemilik kasilmaysa diye pimpiriklendim
Benimkide doktora gitceğimiz gün döktürüyo özellikle sora beklerken.halbuki daha önce bu yaptıklarını yapsa da benm içim rahat etsehiç anlamadm bu işten
Yarin ayrintili testte 2 li test sonucumuda istediler
Doğum günüm4 kasimmmm, bekle beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?