2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhba arkadaşlar bugün sağ tarafımda bi ağrı var tek tarflı şiddetli değil ama kasık ağrısı gibi göbeğin sağ alt tarafında acaba rahim büyüdüğü için midir.daha önce yaşayan var mı

Hamileliğimin ilk donemlerinde olmuştu ilk 2 ay şuanda olmuor kokusuz olduğu için de enfeksiyona yormamıştm bn

Ayrıntılı ultrason icin İzmir’de birkaç hastaneden fiyat alayım dedim 400 450 hep fiyatlar. İstanbulda 350 olup da İzmir nasıl böyle uçuyor anlamış değilim

Ankarada ayrıntılı ultrason için bildiğiniz radyoloji uzmanı var ı? Ben bi Eyüp Ekici biliyorum çok iyi diye

bende de oluyor adım atarken çorap giyerken... benim de aynı sağ tarafımda kasığın biraz üstü göbeğin altı... doktora yazdım yatağa düşürmeyecek kadar ağrı normaldir her şeye takılma dedi:/

Kızlar 16. Haftadayım. 5 kilo almışım. Diğerlerini hatırlamıyorum ama bunda karnım çabuk çıktı ve göğüsler büyüdü. Çok mu sizce. Siz kaç kilo aldınız. Bir de kusmasam nolurdu acaba
Bn 4 kilo almışım cnm 18.haftamdym bnm de midem bulantım hala devam edior geçmiycrk heralde

bende 18+6 haftamdayim 6 kilo aldim :))
ben ilk ay zaten 3 kilo almistim hic bulanti tiksinti yasamadim aksine istahim acilmisti.. geri kalan 3 kiloyu 2 bucuk ayda aldim
allah sonumu hayir etsin :)))) kac kilo ile dogurucam merak ediyorum

bu arada benimde herkes gibi ufak ufak bacak kasilmalarim baslamisti doktor tam kramp girmeden vermiyim ilac dedi bende israr etmedim.. ama hergun 1 bardak sut icmeye ve gunde 1 kucuk bardak da kefir (kendim yapiyorum) icmeye dikkat ediyorum..
hic kramp vs yasamadim.. icmeden once hafif hafif baslamisti... onunla bir alakasi varmidir bilmem.. deneyebilirsiniz...

bende 18+6 haftamdayim 6 kilo aldim :))
ben ilk ay zaten 3 kilo almistim hic bulanti tiksinti yasamadim aksine istahim acilmisti.. geri kalan 3 kiloyu 2 bucuk ayda aldim
allah sonumu hayir etsin :)))) kac kilo ile dogurucam merak ediyorum
Ben de senle ayni gidiyorum, gunumuz ayni, 5 bucuk kilo aldım.

Bence kramplarin tam başlamadan da baslayanilirsin,
Girince çok kötü oluyor.Ben kullandığım halde giriyor hafta da iki defa falan.

Banada bugun verdi canim 19+5 haftaligiz

Aynen. Bugün öyle oldu canım yatarken bişey yok ayağa kalkarken adım atarken ama şiddetli değil sonra geçti demekki rahim büyüdükçe olan bi ağrı.ilk hamilelik olunca hiçbişey bilmiyor insan ya.doktorlara göre takılma demek ne kolay

Banada dr bir bardak sut ic dedi her gun. Ama ben ilacta kullanıyorum

Ben de senle ayni gidiyorum, gunumuz ayni, 5 bucuk kilo aldım.

Bende ayniyim sizinlee Ayin 4 unde gittigimde en son 4 kilo almistim evde tartilmiyorum son 2 kontrolumde kilom sabit cikmisti bakalim ayin 2sinde kendi drumda randevum var kac olmus

Ayrıntılı ultrason icin İzmir’de birkaç hastaneden fiyat alayım dedim 400 450 hep fiyatlar. İstanbulda 350 olup da İzmir nasıl böyle uçuyor anlamış değilim

Ben Istanbul’da 2.500 tl bile fiyat aldim. En uygunu 600 e buldum ona gidicem cumartesi gunu. Ama su da var benim dr gitmemi onerdigi perinatolog listesinj kendisi verdi. Radyolojiden vs istemedi. 9 dr vardi hem uygun hem icime sinen dr sectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…