2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah bebişeee.. Beni anlattın sanki doktorumda normal dedi ama yinede rahat olamıyorum ya magnezyum ıstedim bende magnimore diye bi hap verdi inş iyi gelir kullanan var mı aynısını

Bende oyle dusundum sormadm.ayagi ordami diye gerci ama oyledir diye dusundum :)
Ben sordum yani dedimki bi asagdan bakıyosunuz bi yukardan bebek nerde yukarı cıkmısmı dedim oda gobegimi gosterdi burayla kasık arası dedi. Bi kac gundur sanki pıtpıt hissediyorum ama tee bacagımda nerdeyse

Kızlar 16. Haftadayım. 5 kilo almışım. Diğerlerini hatırlamıyorum ama bunda karnım çabuk çıktı ve göğüsler büyüdü. Çok mu sizce. Siz kaç kilo aldınız. Bir de kusmasam nolurdu acaba
Bende 3 ay bişey yiyemesemde 5 6 kilo aldım ve aynen karnım cabucak cıktı gogusler agırlaşti resmen

Bugun başlıcam bende ilk kez gece boyle karnımı gererek uyanıyodum kramp gibi bi his bide cok ayakta kalinca gobek etrafım sertleşti resmen bi ara elime yumurta gibi şişlk geldi bi taraftan. acaba bebekmi dicem ama daha 200 gramcık

Kızlar bu arada cvs sonucu temiz çıkmış benim. Pazartesi plesenta muayenesine gideceğim nasipse. Bu arada kızım sürpriz yapıp geldi eve. Bu gün yarın cinsiyeti ogrenmek icin gideceğiz. Kilo konusuna gelince çok kilolusun diyip diyet vermişlerdi bana 1 hafta yaptım saldım sonra. 78.5 ile tedaviye başlamıştım tüp bebek için. Pozitifi aldığımda 81 idim şimdi 83 kiloyum. Tedaviyi saymazsam eğer 2 kilo aldım ben de. Diğer hamileliklerimde sigara içiyordum 7 kilonun altinda almıştım. Bakalım bu sefer ne olacak. Yanlız göğüslerim çok büyüdü.

Ben kilo alamayanlardanim.Tiskinme istahsizlik kusma bulanti kilo aldirmadi daha bana

Kızlar selamm Feramat kan/demir ilacı kullanıyorum ben. Sabahları alıyorum ama bugün unuttum, evden çıkmıştım erkenden. Yeni geldim, bugün içmesem tek dozdan sorun olur mu sizce?

Bizim bugun 20 hafta bitti. 140 gun bitti 140 gun kaldi tabi sezeryandan dolayi muhtemelen 1 hafta erken 39da olur :) yariladik cok şükür
Sevindim senin adina cnm cogumuz yariladik nerdeyse bir bu kadar daha beklemek kaliyor umarim sorunsuz ve cabuk gecer.

Kızlar 16. Haftadayım. 5 kilo almışım. Diğerlerini hatırlamıyorum ama bunda karnım çabuk çıktı ve göğüsler büyüdü. Çok mu sizce. Siz kaç kilo aldınız. Bir de kusmasam nolurdu acaba
21.haftamdayım canım 5,5 kilo aldım. Normal bence. Çok ağırlaşmadığımız sürece kiloyu çok takmamak lazım.

Kızlar selamm Feramat kan/demir ilacı kullanıyorum ben. Sabahları alıyorum ama bugün unuttum, evden çıkmıştım erkenden. Yeni geldim, bugün içmesem tek dozdan sorun olur mu sizce?
Birşey olmaz heralde canım akşam yemekten 2 saat sonrada alabilirsin gündüz unuttuysan. Ben genelde öyle yapıyorum ya da içmediğimde oluyor.

İnşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi.
Ben 2 kasımda şu detayliya bir girsem hayırlısıyla zaman hizlancak ekim bi bitmedi
Benim yarin kismetse :) ayrintiliya son hafta kala gecmek bilmedi benimde esim simdiden depola enerjiyi bebis enerjik ciksin diyor :)

Benim yarin kismetse :) ayrintiliya son hafta kala gecmek bilmedi benimde esim simdiden depola enerjiyi bebis enerjik ciksin diyor :)
Son 10 diyorum bende stresli bir hafta olcak benim. Umarim korktuklarima ugratmasin Allah. 30 ekimde kizim anestezili emar alicak. Cok kafama takiyorum. Yarinda anestezi bölümüne gidicez

Son 10 diyorum bende stresli bir hafta olcak benim. Umarim korktuklarima ugratmasin Allah. 30 ekimde kizim anestezili emar alicak. Cok kafama takiyorum. Yarinda anestezi bölümüne gidicez
Neden cnm ne sıkıntısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…