- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Maşallah bebişeee.. Beni anlattın sankiKizlar merhaba bugun bebeğimi görmeye gittim çok sükür iyiydi prensesim. Karnimda sertlesme gerilme oluyordu bazen biryerde daha fazla sertlik oluyodu ve tekmeleri baya asagida rahimde hissediyodum . bunlari soracagimi soylemistim burada ayni seyleri yasayip haber bekleyen bikac arkadas vardi. Doktorum gayet normal dedi ve pespese yasayabilcegim butun agrilari saydi bana .böyle oldum karsisinda . magnezyum kalsiyum basladik. Ve benim mide yanmam basladi bogazm.daha fazla yaniyor. Inanin yemek yiyemez haldeyim ciddi derecede 2 gundur uyuyamiyorum yatamiyorum . Onun icinde surup verdi. Suan hemen rahatlatti diyebilirim .. 2 hafta sonra icin detayli randevusu al dedi . Buyuyup 318 gram olmusuz masaallah.
Ben sordum yani dedimki bi asagdan bakıyosunuz bi yukardan bebek nerde yukarı cıkmısmı dedimBende oyle dusundum sormadm.ayagi ordami diye gerci ama oyledir diye dusundum :)
onceden hissediyordum girecekmis gibi.. su an o kadar iyiki hic bir belirti yok kramplarla alakali...Bence kramplarin tam başlamadan da baslayanilirsin,
Girince çok kötü oluyor.Ben kullandığım halde giriyor hafta da iki defa falan.
Bende 3 ay bişey yiyemesemde 5 6 kilo aldım ve aynen karnım cabucak cıktı gogusler agırlaşti resmenKızlar 16. Haftadayım. 5 kilo almışım. Diğerlerini hatırlamıyorum ama bunda karnım çabuk çıktı ve göğüsler büyüdü. Çok mu sizce. Siz kaç kilo aldınız. Bir de kusmasam nolurdu acaba
Bugun başlıcam bende ilk kez gece boyle karnımı gererek uyanıyodum kramp gibi bi his bide cok ayakta kalinca gobek etrafım sertleşti resmen bi ara elime yumurta gibi şişlk geldi bi taraftan. acaba bebekmi dicem ama daha 200 gramcıkArkadaslar kaçıncı hafta magnezyum kullanmaya başladınız benim doktor hala başlamadı ben bebegin icimde dönüyormuş burkuluyormus gibi hissediyorum bu kasilma degildir demi yani tekme gibi de degil anlayamiyorum acemilik kasilmaysa diye pimpiriklendim
Gaz olabilir mi?Merhba arkadaşlar bugün sağ tarafımda bi ağrı var tek tarflı şiddetli değil ama kasık ağrısı gibi göbeğin sağ alt tarafında acaba rahim büyüdüğü için midir.daha önce yaşayan var mı
Ben daha sabah kustum kahvaltidan kaldirdi beniBn 4 kilo almışım cnm 18.haftamdym bnm de midem bulantım hala devam edior geçmiycrk heralde
Arada benim unuttugumda oldu. Artik yarin icersin canimKızlar selammFeramat kan/demir ilacı kullanıyorum ben. Sabahları alıyorum ama bugün unuttum, evden çıkmıştım erkenden. Yeni geldim, bugün içmesem tek dozdan sorun olur mu sizce?
Sevindim senin adina cnm cogumuz yariladik nerdeyse bir bu kadar daha beklemek kaliyor umarim sorunsuz ve cabuk gecer.Bizim bugun 20 hafta bitti. 140 gun bitti 140 gun kaldi tabi sezeryandan dolayi muhtemelen 1 hafta erken 39da olur :) yariladik cok şükür
Teşekkür ederim canımArada benim unuttugumda oldu. Artik yarin icersin canim
21.haftamdayım canım 5,5 kilo aldım. Normal bence. Çok ağırlaşmadığımız sürece kiloyu çok takmamak lazım.Kızlar 16. Haftadayım. 5 kilo almışım. Diğerlerini hatırlamıyorum ama bunda karnım çabuk çıktı ve göğüsler büyüdü. Çok mu sizce. Siz kaç kilo aldınız. Bir de kusmasam nolurdu acaba
İnşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi.Sevindim senin adina cnm cogumuz yariladik nerdeyse bir bu kadar daha beklemek kaliyor umarim sorunsuz ve cabuk gecer.
Birşey olmaz heralde canım akşam yemekten 2 saat sonrada alabilirsin gündüz unuttuysan. Ben genelde öyle yapıyorum ya da içmediğimde oluyor.Kızlar selammFeramat kan/demir ilacı kullanıyorum ben. Sabahları alıyorum ama bugün unuttum, evden çıkmıştım erkenden. Yeni geldim, bugün içmesem tek dozdan sorun olur mu sizce?
Benim yarin kismetse :) ayrintiliya son hafta kala gecmek bilmedi benimde esim simdiden depola enerjiyi bebis enerjik ciksin diyor :)İnşallah rabbim hayırlısıyla kavuştursun hepimizi.
Ben 2 kasımda şu detayliya bir girsem hayırlısıyla zaman hizlancak ekim bi bitmedi
Son 10 diyorum bendeBenim yarin kismetse :) ayrintiliya son hafta kala gecmek bilmedi benimde esim simdiden depola enerjiyi bebis enerjik ciksin diyor :)
Neden cnm ne sıkıntısı var.Son 10 diyorum bendestresli bir hafta olcak benim. Umarim korktuklarima ugratmasin Allah. 30 ekimde kizim anestezili emar alicak. Cok kafama takiyorum. Yarinda anestezi bölümüne gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?