- 27 Haziran 2019
- 226
- 347
- 103
- 39
Havale gecirdigi icin istediler. Fokal oldugu için çekilmesi gerekirmişNeden cnm ne sıkıntısı var.
20-21 e kadar bekleniyor. Ben kizimda 22ydim nerdeyse ilk net hissetmemBen de 18. haftamdayim 3 kilo aldim. Ama 2 kilosunu son iki hafta aldim. Istahim cok acik. Her 2 saatte bir yemeden duramiyorum. Umarim bu hizla devam etmez.
Hala bebegimin hareketlerini hissedemedim normal mi?
Benim hastanemde perinatolog 400 tlBen Istanbul’da 2.500 tl bile fiyat aldim. En uygunu 600 e buldum ona gidicem cumartesi gunu. Ama su da var benim dr gitmemi onerdigi perinatolog listesinj kendisi verdi. Radyolojiden vs istemedi. 9 dr vardi hem uygun hem icime sinen dr sectim.
Aynen muayenede karnima cokmu bastiriyoe doktor. Anlamiyorum tamda ama. Eve gelince belim kaenim bacaklarim agriyor hep . Benimki efermagMaşallah bebişeee.. Beni anlattın sankidoktorumda normal dedi ama yinede rahat olamıyorum ya☺ magnezyum ıstedim bende magnimore diye bi hap verdi inş iyi gelir kullanan var mı aynısını
Oh cok sukur bu gunlere :)Bizim bugun 20 hafta bitti. 140 gun bitti 140 gun kaldi tabi sezeryandan dolayi muhtemelen 1 hafta erken 39da olur :) yariladik cok şükür
Hahahah ben surekli rahimde hissediyodumda bugun sanki yukari cikmis gibi birazcikBen sordum yani dedimki bi asagdan bakıyosunuz bi yukardan bebek nerde yukarı cıkmısmı dedimoda gobegimi gosterdi burayla kasık arası dedi. Bi kac gundur sanki pıtpıt hissediyorum ama tee bacagımda nerdeyse
Benimde unuttugum oluyor bazen :)Kızlar selammFeramat kan/demir ilacı kullanıyorum ben. Sabahları alıyorum ama bugün unuttum, evden çıkmıştım erkenden. Yeni geldim, bugün içmesem tek dozdan sorun olur mu sizce?
Gecmis olsun canimBen daha sabah kustum kahvaltidan kaldirdi benigunumu maf etti zaten sonra bas agrisi yapti.
Yok canım ya sadece ayağa kalkarken adım atrken falan oldu sonra geçti ama şiddetli olmayınca bide bi süre sonra geçince önemli bişey yoktur diye düşündüm.geçmesiydi doktoruma soracaktım ama internette rahim büyürken bu tarz ağrıların olabileceği yazıyordu ne kadar dogru bilmiyorumGaz olabilir mi?
Ayyy neden canim hayrdr insaallahSon 10 diyorum bendestresli bir hafta olcak benim. Umarim korktuklarima ugratmasin Allah. 30 ekimde kizim anestezili emar alicak. Cok kafama takiyorum. Yarinda anestezi bölümüne gidicez
Bugun doktoruma mesaj yazdim magnezyum icin erken dedi senin gobek bagin geriliyor onu hissediyorsun dediBen 1.5 aydir kullanıyorum. Çok kasik ağrım oluyordu o sebepten erken basladik
Anladim cnm umarim temiz cikarHavale gecirdigi icin istediler. Fokal oldugu için çekilmesi gerekirmiş
Neye gore erkenmiş anlamadim :) takviye almamiz gerekiyor 3 aydan sonra. Tabi kan tahliliyle eksiklik tespiti daha iyi. Ben bugun kan verdim. Sende baktir istersenBugun doktoruma mesaj yazdim magnezyum icin erken dedi senin gobek bagin geriliyor onu hissediyorsun dedi
Agrilar pozisyon degisikliginde veya dinlenince geciyorsa suphelenme derlerYok canım ya sadece ayağa kalkarken adım atrken falan oldu sonra geçti ama şiddetli olmayınca bide bi süre sonra geçince önemli bişey yoktur diye düşündüm.geçmesiydi doktoruma soracaktım ama internette rahim büyürken bu tarz ağrıların olabileceği yazıyordu ne kadar dogru bilmiyorum
Teşekkür ederim insallah guzel sonuc alirizAnladim cnm umarim temiz cikar
Benim hocamda Prof ve sayılı doktorlardan bugün kontrole gittim gece kalçam ağrıyor bana mg yada ca verecekmisiniz dedim. Daha erken dedi ve vermedi. Kan ilacı ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bakalım sonraki kontrolde verecek miNeye gore erkenmiş anlamadim :) takviye almamiz gerekiyor 3 aydan sonra. Tabi kan tahliliyle eksiklik tespiti daha iyi. Ben bugun kan verdim. Sende baktir istersen
Evet en kisa zamanda kan vericem doktorum perinatalog iyi bir doktor guvendigim icin ne derse dinliyorum bendeNeye gore erkenmiş anlamadim :) takviye almamiz gerekiyor 3 aydan sonra. Tabi kan tahliliyle eksiklik tespiti daha iyi. Ben bugun kan verdim. Sende baktir istersen
Sevindim senin adina cnm cogumuz yariladik nerdeyse bir bu kadar daha beklemek kaliyor umarim sorunsuz ve cabuk gecer.
Yemekten sonra da regenenis Max içiyorum canım, o yüzden ikisini üst üste almayım dedimBirşey olmaz heralde canım akşam yemekten 2 saat sonrada alabilirsin gündüz unuttuysan. Ben genelde öyle yapıyorum ya da içmediğimde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?