2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben de 18. haftamdayim 3 kilo aldim. Ama 2 kilosunu son iki hafta aldim. Istahim cok acik. Her 2 saatte bir yemeden duramiyorum. Umarim bu hizla devam etmez.

Hala bebegimin hareketlerini hissedemedim normal mi?

Ben Istanbul’da 2.500 tl bile fiyat aldim. En uygunu 600 e buldum ona gidicem cumartesi gunu. Ama su da var benim dr gitmemi onerdigi perinatolog listesinj kendisi verdi. Radyolojiden vs istemedi. 9 dr vardi hem uygun hem icime sinen dr sectim.
Benim hastanemde perinatolog 400 tl

Maşallah bebişeee.. Beni anlattın sanki doktorumda normal dedi ama yinede rahat olamıyorum ya☺ magnezyum ıstedim bende magnimore diye bi hap verdi inş iyi gelir kullanan var mı aynısını
Aynen muayenede karnima cokmu bastiriyoe doktor. Anlamiyorum tamda ama. Eve gelince belim kaenim bacaklarim agriyor hep . Benimki efermag

Ben sordum yani dedimki bi asagdan bakıyosunuz bi yukardan bebek nerde yukarı cıkmısmı dedim oda gobegimi gosterdi burayla kasık arası dedi. Bi kac gundur sanki pıtpıt hissediyorum ama tee bacagımda nerdeyse
Hahahah ben surekli rahimde hissediyodumda bugun sanki yukari cikmis gibi birazcik

Gaz olabilir mi?
Yok canım ya sadece ayağa kalkarken adım atrken falan oldu sonra geçti ama şiddetli olmayınca bide bi süre sonra geçince önemli bişey yoktur diye düşündüm.geçmesiydi doktoruma soracaktım ama internette rahim büyürken bu tarz ağrıların olabileceği yazıyordu ne kadar dogru bilmiyorum

Agrilar pozisyon degisikliginde veya dinlenince geciyorsa suphelenme derler

Neye gore erkenmiş anlamadim :) takviye almamiz gerekiyor 3 aydan sonra. Tabi kan tahliliyle eksiklik tespiti daha iyi. Ben bugun kan verdim. Sende baktir istersen
Benim hocamda Prof ve sayılı doktorlardan bugün kontrole gittim gece kalçam ağrıyor bana mg yada ca verecekmisiniz dedim. Daha erken dedi ve vermedi. Kan ilacı ve kan sulandırıcı kullanıyorum. Bakalım sonraki kontrolde verecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…