2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İki gündür yaşıyorum aynısını. Happymom diye bir uygulama var. Günden güne annede ve bebekteki değişiklikleri söylüyor. Bu zamanlarda normal bir durummuş. 18+6 yım bu arada.
Bebeğin hareketlerini de düzenli olarak hissettiğim için telaşlanmıyorum

Maşallah kızmıydı sizin ne güzel uslu durmuş bizim ki göstermedi bize yüzünü

Maşallah ona parmaklarını sevsinler

Hayirli geceler ☺
Özellikle bu hafta belimde ağrılarım oluyo ara ara , Bir ayda 4 kilo aldım 55 oldum.
Acaba birden aldigim için mi ağrım oluyo yada bebekler yer mi açıyor diye düşünüyorum kızlar.
sizde de oluyor mu böyle ağrılar.
Bide benim karnım ikiz olmasina ragmen çok büyük değil ama yanlarım dolu dolu.
karnım sivri değil yani basık hatta
yeni yeni bu hafta net hamile olduğum anlaşılıyor.

Bel agrisi bende de var cnm yataktan kalkarken falan kalkamiyorum hemen dogrulmam biraz zaman aliyor hele o gun kendimi yorduysa veya cok fazla sandalyede oturduysam o gun bel agrisi cekebiliyorum.

Kizlar misafirim vardi ayy eskisi gibi degilmisim onu anladim su anda belim kopuyor sanki Allah razi olsun yine arkadasim herseyi yapti cocuk odasini toplamis ama ne kadarda olsa o eski halimiz gibi olamiyormusuz onu anladim.

Yeditepeden tanju demirorene giden yok dimi? Ayrintili ultrason icin medilife 550 lora fiyat verdi yeditepede ise istek vakfinda calistigim icin 880den 330 a dusuyor universite hastanesidir diye gideyim diyorum ama telde perinatolog dedikleri halde unvaninda yok operator doktor diye geciyor. Hangisine gitsem karar veremedim

Kendi dr unun koydugu bir kistas var mi, mesela benim radyolojiden istemiyor ve belirli dr larin arasindan herhangi birinden istiyor. Istersen iyice internetten arastir.
Ben avr. yakasinda oldugum icin detayli bilgim yok malesef.
Birde;
Eskiden istek vakfi mezunlari indirimli yararlanabiliyordu hastaneden. Hala devam ediyor mu bu uygulama bilgin var mi?

Ben de avrupa yakasindayim hatta beylikduzundeyim ama sirf hem iyi olsun hem de biraz tasarruf olsun diye orayi dusunuyorum. Benim doktorum da ali sunay medilifetan o da radyolog olmasin dedi sadece baska liste vermedi. Bu adamin uzmanliklari arasinda perinatoloji var unvaninda yazmiyor sadece yazmali mi onu bilemiyorum istek mezunu indirimi vardir diye tahmin ediyorum ama teyit etmek icin yarin sorayim isterseniz

Eveet dr Ali Sunay i duydum hatta cok yakin arkadasim onda dogum yapti. Cok cok memnun kaldi. Sezeryandan ciktiktan bir kac saat sonra hadi merdiven cikip in diye arkadasima cesaret veriyordu
Bende buyukcekmecede oturuyorum yeditepe uni hast. bana epeyce uzak. Sadece dis icin merak etmistim, tesekkur ederim
Bende ctesi gunu dr Ibrahim Kalelioglu na gidecegim. Cevahir avmnin biraz ilerisinde gosteriyor klinigi. 500 yada 600 tlye yapiyor o kadar cok dr aradim ki Kafam karisti ama 500 du sanirim. Unvan konusunu hic bilmiyorum. Bende Normalde medicana bahcelievler hastanesine gidiyorum. Ibrahim beyde ayni zamanda capa tipta perinatoloji bolumunde imis. Ayni zamanda da kurul uyesiymis

Bir secenek de florance nightengale gayrettepe olabilir istek vakfi indirimi bizim icin orda da gecerli dolayisi ise mezun icin de gecelidir diye dusunuyorum. Orasi daha yakin en azindan

Bir secenek de florance nightengale gayrettepe olabilir istek vakfi indirimi bizim icin orda da gecerli dolayisi ise mezun icin de gecelidir diye dusunuyorum. Orasi daha yakin en azindan

internetten baktim simdi yeditepe hastanelerinin hepsinde mevcut indirimimiz varmis bizimde. Hatta 1.dereceden yakinlarimiz bile aklimda olsun bunu bu sayede ogrenmem iyi oldu tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…