2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir şey sorcam kızlar doktorunuz neden radyoloji istemiyor detaylı için merak ettim benim dr tek isim verdi bana Eyüp ekiciye git dedi. Araştırınca Eyüp beyin uzmanlığının galiba nükleer tıp olduğunu gördüm. Ankarada detaylıda iyilerden biri. Ama neden radyoloji istemiyorlar merak ettim açıkçası

Ben bugun medilife a gidicem cnm 2 li testtede oraya gitmistim memnun kalmistim

Günaydınlarrr Geceler kabus oluyor sol kalçam ağrıyor ben mahvoluyorum hiç bi şekilde soluma yatamıyorum gerçekten beni yatırmıyor gece gündüz yok ama gece kabus

kızlar herkese günaydınnnn iş tempom aşırı yoğunlaştı izin sebebiyle ayrılacağım için yerime bakacak personele iş öğretiyorum aranıza pek katılamıyorum. Bacak kasılmam dün gece yattığımda ilk defa oldu , elevit ve demir ilacı kullanıyorum . Magnezyum da mı almam gerekecek yani ? Doktora danışacağım da size de sormak istedim. Hepsi bir arada çok gelmez mi ?

Bence de doktora sorun ama bacak kasilmasini takip edin. Bana bir kere oldu baska olmadi. Surekli hale gelmezse gerek gormeyebilir

Benmde tipki sizin gibiydi 19. Haftalarda gerci simdi bile oyle, cok ayakta kalinca karnim sertlesiyor rahmime agirlik cokuyor ama dinlenince yumusuyorum... gobek deligime baktigimda gerilmis biraz biraz bu hafta kendini gosterdi..

Bu minnaklari nezaman kucagimiza alacagiz ya... rapor verdi doktorum evde oturuyorum.. gun sayiyorum ama daha cok var .. evdede sıkıldım bir orgu oruyorum bebislerime, anne kuzularina kafayi yicem herhalde.. cuma benimde ayrintili sonraki haftada devlette ayrintili bi an once gelsede gunum gitsem

Zaman gecmek bilmiyor valla ya annemde bana mendile oya yaptiriyor o poncik agzini silmek icin vakit gecsin bebise sarmayim diyeYoksa tum gun baslarinin etini yiyorum neden oynamiyor bu bebek diye surekli kipir kipir oynasin istiyorum

Maşallah kızmıydı sizin ne güzel uslu durmuş bizim ki göstermedi bize yüzünü
Erkek canım Beni de doktor bir sağa bir sola çevirdi yattığım yerde sol tarafıma dönüp yatınca biraz daha sakin durdu. Yoksa hareketli olduğu için eli kolu hep yüzüne geliyordu. Birde zaten sırt üstü yatınca göbek deliğinden falan tam net gözükmüyormuş yüzü yan dönmek gerekiyor dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…