- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 103
- 35
Nerden mezunsunuz bu arada universite mi lise miinternetten baktim simdi yeditepe hastanelerinin hepsinde mevcut indirimimiz varmis bizimde. Hatta 1.dereceden yakinlarimiz bile aklimda olsun bunu bu sayede ogrenmem iyi oldu tesekkur ederim ☺
Nerden mezunsunuz bu arada universite mi lise mi
Istanbul kucukkoy basari hastanesi :)Hangi hastaneye gidiyorsun canim
Ben bugun medilife a gidicem cnm 2 li testtede oraya gitmistim memnun kalmistimYeditepeden tanju demirorene giden yok dimi? Ayrintili ultrason icin medilife 550 lora fiyat verdi yeditepede ise istek vakfinda calistigim icin 880den 330 a dusuyor universite hastanesidir diye gideyim diyorum ama telde perinatolog dedikleri halde unvaninda yok operator doktor diye geciyor. Hangisine gitsem karar veremedim
Medilife hem yeditepeye gore pahali hem de uzman disardan geldigi icin randevu saatleri sikintiliBen bugun medilife a gidicem cnm 2 li testtede oraya gitmistim memnun kalmistim
Ne guzel. Ben de bilge kaganda ogretmenimIkiside ☺ Kasgarli mahmut, sonrasinda ise yeditepe uni.
Bence de doktora sorun ama bacak kasilmasini takip edin. Bana bir kere oldu baska olmadi. Surekli hale gelmezse gerek gormeyebilirkızlar herkese günaydınnnniş tempom aşırı yoğunlaştı izin sebebiyle ayrılacağım için yerime bakacak personele iş öğretiyorum aranıza pek katılamıyorum. Bacak kasılmam dün gece yattığımda ilk defa oldu , elevit ve demir ilacı kullanıyorum . Magnezyum da mı almam gerekecek yani ? Doktora danışacağım da size de sormak istedim. Hepsi bir arada çok gelmez mi ?
Bana uyuyor saatleri :)Medilife hem yeditepeye gore pahali hem de uzman disardan geldigi icin randevu saatleri sikintili
Benim hastanemde de perinatolog 375 tl bence bu fiyat çok radyolog için400 tlye yapiyorlarmis canim radyoloji doktoru
Benmde tipki sizin gibiydi 19. Haftalarda gerci simdi bile oyle, cok ayakta kalinca karnim sertlesiyor rahmime agirlik cokuyor ama dinlenince yumusuyorum... gobek deligime baktigimda gerilmis biraz biraz bu hafta kendini gosterdi..Hayirli geceler ☺
Özellikle bu hafta belimde ağrılarım oluyo ara ara , Bir ayda 4 kilo aldım 55 oldum.
Acaba birden aldigim için mi ağrım oluyo yada bebekler yer mi açıyor diye düşünüyorum kızlar.
sizde de oluyor mu böyle ağrılar.
Bide benim karnım ikiz olmasina ragmen çok büyük değil ama yanlarım dolu dolu.
karnım sivri değil yani basık hatta
yeni yeni bu hafta net hamile olduğum anlaşılıyor.
Insallah guzel haberlerle gelirsin canimBugun biz heyecanliyiz saat 5 te ayrintilimiz var ins sorunsuz gecer
Zaman gecmek bilmiyor valla yaBu minnaklari nezaman kucagimiza alacagiz ya... rapor verdi doktorum evde oturuyorum.. gun sayiyorum ama daha cok var.. evdede sıkıldım bir orgu oruyorum bebislerime, anne kuzularina kafayi yicem herhalde.. cuma benimde ayrintili sonraki haftada devlette ayrintili bi an once gelsede gunum gitsem
Erkek canımMaşallah kızmıydı sizin ne güzel uslu durmuş bizim ki göstermedi bize yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?