2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnsanlar böyle canım maalesef kimseye cinsiyet beğendiremiyorsun. Benimde ikinci olursa kayınvalidemler aynı tepkiyyi verir. İlkinde bile üzüldüler kız değil diye :)) rabbim hayırlı sağlıklısın versin gerisi önemli değil kimse için canını sıkma.

Selam beybiler nasılsınız . Bizim herşey yolunda şimdilik . Alışveriş başlayacağım ufaktan liste yapan var mı acaba. Coktoandir giremedim kaçırmış olabilirim paylaşan olduysa

Hayie nas lanolin diye birsey. Esim eczacilik yapmis eskiden oda lierac alalim diyor yinede doktorun onerdikleri hakkinda bilgisi olan varmi diye merak etmistim.

Ben kendi evimde dahi yemek yiyemedim2 gun yatamadim surekli oturdum gece aglamakli uyudum zar zor cok.kotu bir yanmaydi valla simdi iyiyim gunde 5 kez ic dedi ama ben oyle yapmadm daha birerkez ictim ama birazdan yine icerim yatana kadar idare eder beni :)

Benimde cok hassas normaldede neler yasicaz bakalim

Canım merak ettim ben de. Bir ben kaldım sanırım cinsiyet öğrenmeyen
Valla kafaya koydum bu gün. Başka hastaneye gittim ve doktora direk cinsiyet icin geldiğimi söyledim. Sağ olsun ilgilendi hemen o da. Hatta inat ettim göstermeseydi her gün gidecektim öğrenene kadar. Ne de olsa 10 gün muayene ücreti alamıyorlar hahahah. Bu arada eşim dahil kimseye söylemedim ama öğrendiğimi biliyorlar. Evde bir baskı bir baskı sormayın :)

Hayie nas lanolin diye birsey. Esim eczacilik yapmis eskiden oda lierac alalim diyor yinede doktorun onerdikleri hakkinda bilgisi olan varmi diye merak etmistim.

Göğüs ucu icin bana hastanedeki ebe lansinohu tavsiye etmisti tahriş var yara olmasin diye dogum yapar yapmaz aldirdi ama öncesinde krem kullanmak cok iyi degil doye hatırlıyorum

Benim bu hamilelikte göğüs ucu kremine başlamam direk kendi kararımdı. Baya rahatlattı.Diğerinde doğum sonrası başlamamıştım.inşallah emzirme de sorun yaşamayız

Bugun ebe geldi bana kontrole, burda doktora ek olarak bi de ebe muhabbeti var, kızımda trdeydik haliyle ebe falan bana çok yeni kavramlar.
Neyse hatun geldi gobegimi mincikladi, sertligi iyi dedi, oyle hamur gibi yogurunca oglandan bi de tekme yedi gitti birinin gelip iyi demesi güzel de, gene de bi doktora gidip ultrasona girmek kadar rahatlatmiyor beni
4 kasimda ayrintili var, gun sayiyorum oglusumu gormek icin.

Saat 5 teki ultrasonumuza saat 5.30 da girdik perinatolog yapiyormus ogrendik bu arada renkli goruntu cd ve tabii anlamadigimiz bir suru kagit verdiler :) gercekten adam parasinin hakkini verdi 5.30 da girdik bakti ama bebisin pozisyonu iyi degil diye 15 20 dk baktiktan sonra ara verdi 15 dk.Sonra tekrar girdik biraz daha iyiydi kordon bebisin yuzunun onune geldigi icin yuzunun goruntusunu alamadi.Burnunun agzinin yapisini goremedi bi 20 dk baktiktan sonra tekrar 15 dk ara verdi.Tekrar girdigimizde boynu bu sefer gerideydi kafasinin arka tarafini beynini goremedi mecbur alttan bakti utana sıkıla razi geldim mecburen ama cok utandim.Bakti sorun yok dedi.2 li testte damarlarimda direnc cikmisti kam sulandirici kullaniyordum ona devam et 28.hafta kontrole gel dedi drencten dolayi ama su anlik bir sorun teskil etmiyor dedi.rahim 33 mm ve kapali iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…