- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
İnsanlar böyle canım maalesef kimseye cinsiyet beğendiremiyorsun. Benimde ikinci olursa kayınvalidemler aynı tepkiyyi verir. İlkinde bile üzüldüler kız değil diye :)) rabbim hayırlı sağlıklısın versin gerisi önemli değil kimse için canını sıkma.Kızlar iki gündür sinirden ölüyorum, benim bir oğlum var ikinciside erkek olacak inşlh ben buna çok sevndim, ama öğrenen herkes bu çok kötü birşeymiş gibi davranıyor, ya tepkileri anlatamıyorum bile, annem kayınvalidem arkadşlarım herkes tuh vah yaptıneyse üçüncüye deyip durmalar, kayınvalidemin oğlum çok üzülmüştür demesi dhada ileri gidip bunun eskileri ile ikinciyi büyütürsün demesi boğasım geldi resmen
Kuzum göründünmü? Nasılmış bebiş?Perinatolog yapiyormus icerdeki hastanin cikmasini bekliyorum ayrintili icin cikolatami yedim :)
Hayie nas lanolin diye birsey. Esim eczacilik yapmis eskiden oda lierac alalim diyor yinede doktorun onerdikleri hakkinda bilgisi olan varmi diye merak etmistim.Lanolin dediğin acaba Lansinoh Lanolin mi ben onu kullanıyorum. Ben şimdiden başladım göğüs uçlarım çok hassas. Çok acıyor yara gibi oldu. Çatlak kremide lierac kullanıyorum. Ben ilk hamilelikten deneyimli olduğum için memnun kaldıklarımı aldım
Ben kendi evimde dahi yemek yiyemedim2 gun yatamadim surekli oturdum gece aglamakli uyudum zar zor cok.kotu bir yanmaydi valla simdi iyiyim gunde 5 kez ic dedi ama ben oyle yapmadm daha birerkez ictim ama birazdan yine icerim yatana kadar idare eder beni :)Ah o yanmayı söyleme bana. Hayatımda ilk dade böyle birşey yaşıyorum. Kendi evim ve işteri dışında bişi yiyince bir yanma ama bazen diyorumki yemek borum tahriş oldu bittim yemek yiyemicem heralde felan diye düşünüyorum. O nasıl bir yanma Allahım hayatımda ilk defa yaşıyorum. İlk olduğunda cidden korktum bişi olcak boruma diye ama çok şükür olmuyormuş
Benimde cok hassas normaldede neler yasicaz bakalimBen lierac kullanıyorum ama göğüs ucuna bişi vermedi benim. İstemeli miyim. Benimkine normalde bile el deymez çok acırlar. İnşallah emzirebilirim. Benim gibi olup emziren oldu mu zamanla alışıyor mu göğüs uçları
BeennnYarın benimde ayrıntılı ultrasonum var kızlar 4de. Heyecanlandım valla
Buarada aranızda adana dan olan var mı?
Valla kafaya koydum bu gün. Başka hastaneye gittim ve doktora direk cinsiyet icin geldiğimi söyledim. Sağ olsun ilgilendi hemen o da. Hatta inat ettim göstermeseydi her gün gidecektim öğrenene kadar. Ne de olsa 10 gün muayene ücreti alamıyorlar hahahah. Bu arada eşim dahil kimseye söylemedim ama öğrendiğimi biliyorlar. Evde bir baskı bir baskı sormayın :)Canım merak ettim ben de. Bir ben kaldım sanırım cinsiyet öğrenmeyen
22 haftalıkken yani ozaman dimi. Banada 10 20 kasım arasi git dedi
Hayie nas lanolin diye birsey. Esim eczacilik yapmis eskiden oda lierac alalim diyor yinede doktorun onerdikleri hakkinda bilgisi olan varmi diye merak etmistim.
Benim bu hamilelikte göğüs ucu kremine başlamam direk kendi kararımdı. Baya rahatlattı.Diğerinde doğum sonrası başlamamıştım.inşallah emzirme de sorun yaşamayızBen lierac kullanıyorum ama göğüs ucuna bişi vermedi benim. İstemeli miyim. Benimkine normalde bile el deymez çok acırlar. İnşallah emzirebilirim. Benim gibi olup emziren oldu mu zamanla alışıyor mu göğüs uçları
Canım çıktınmı iyimi bebiş?Alakasi yok baya baya kustum erkek
Ben aldım 21+1e. Verdiler yani. Hocam söyledi o tarihte yapmamı. Benim bildiğim 20-22 arası derler hepEvt canim 22 ve 25 arasi randevu almam lazim klinigi aradik henuz erken diye vermediler
evet erkek :)))Bebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Eve gireyim cnm ayrintili anlaticamKuzum göründünmü? Nasılmış bebiş?
Ayrintili yazicam birazdan cnm eve yeni girebildim bekledigimizden uzun olduCanım çıktınmı iyimi bebiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?