2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ohh çok şükür sen beklediğimizden uzun sürdü diyince korktum çok şükür çok güzel atlatmışsın bebiş biraz uğraştırmışbizlerede dua et bizlerde hayırlısyla sağlıkla atlatalım inşallahhh

Ins cnm hayirlisiyla atlatirsiniz :) valla cok yordu beni :)

Hayırlı olsun cok sevindim güzel haberler almanıza darısı basımıza. Alttan muayene zor gerckten haklısınız ama yapcak birsey yok böylece rahim agzının kapalılığına bakılmış oldu

Hayırlı olsun cok sevindim güzel haberler almanıza darısı basımıza. Alttan muayene zor gerckten haklısınız ama yapcak birsey yok böylece rahim agzının kapalılığına bakılmış oldu
Aynen oyle cnm aklimizdaki tum soru isaretleri gitti en azindan

Reactions: Eva
Gözün aydın canım
Sevindim senin adina, insallah sorunsuz devam eder.
Kan sulandirici olarak ne kullanıyorsun bu arada?

Bebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Canım ben 2 oğlum da kustum şimdi kız olacak inşallah çok şükür hiç mide bulantı yok o bence kişiden kişiye değişiyor arkadasimla aynı haftada hamileyiz o da benim gibi hiç mide bulantısı yok erkek

Evet kontrollere de oraya gidiyorum kızım da da oraya aynı doktora gitmiştim Ayşe Funda hanıma detaylı ultrason 29 ekimde
Merhaba, buhun Cakmak Erdem hastanesinden telefonla randevu aldim. Ebru Davutoglu'ndan aldim cunku uzman perinatalogmus ama o hastaneye hic gitmedim sizin doktor hakkinda bilginiz var mi acaba

Benimde cok aci oluyor birliktelikte. Bence tekrar yaptirmanda fayda var

Cok sukur guzel haberlerle gelmissin.
Direnc durumu tek damar da mi ileri derecede mi?
Kizimda direnc vardi hic kan sulandirici veren olmadi bana. Kizim biraz zayif dogdu 40 haftalik dogmasina ragmen 2900 acaba bu mu sebep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…