Ohh çok şükür sen beklediğimizden uzun sürdü diyince korktum çok şükür çok güzel atlatmışsın bebiş biraz uğraştırmışSaat 5 teki ultrasonumuza saat 5.30 da girdik perinatolog yapiyormus ogrendik bu arada renkli goruntu cd ve tabii anlamadigimiz bir suru kagit verdiler :) gercekten adam parasinin hakkini verdi 5.30 da girdik bakti ama bebisin pozisyonu iyi degil diye 15 20 dk baktiktan sonra ara verdi 15 dk.Sonra tekrar girdik biraz daha iyiydi kordon bebisin yuzunun onune geldigi icin yuzunun goruntusunu alamadi.Burnunun agzinin yapisini goremedi bi 20 dk baktiktan sonra tekrar 15 dk ara verdi.Tekrar girdigimizde boynu bu sefer gerideydi kafasinin arka tarafini beynini goremedi mecbur alttan bakti utana sıkıla razi geldim mecburen ama cok utandim.Bakti sorun yok dedi.2 li testte damarlarimda direnc cikmisti kam sulandirici kullaniyordum ona devam et 28.hafta kontrole gel dedi drencten dolayi ama su anlik bir sorun teskil etmiyor dedi.rahim 33 mm ve kapali iyi dedi.
Ins cnm hayirlisiyla atlatirsiniz :) valla cok yordu beni :)Ohh çok şükür sen beklediğimizden uzun sürdü diyince korktum çok şükür çok güzel atlatmışsın bebiş biraz uğraştırmışbizlerede dua et bizlerde hayırlısyla sağlıkla atlatalım inşallahhh
Hayırlı olsun cok sevindim güzel haberler almanıza darısı basımıza. Alttan muayene zor gerckten haklısınız ama yapcak birsey yok böylece rahim agzının kapalılığına bakılmış olduSaat 5 teki ultrasonumuza saat 5.30 da girdik perinatolog yapiyormus ogrendik bu arada renkli goruntu cd ve tabii anlamadigimiz bir suru kagit verdiler :) gercekten adam parasinin hakkini verdi 5.30 da girdik bakti ama bebisin pozisyonu iyi degil diye 15 20 dk baktiktan sonra ara verdi 15 dk.Sonra tekrar girdik biraz daha iyiydi kordon bebisin yuzunun onune geldigi icin yuzunun goruntusunu alamadi.Burnunun agzinin yapisini goremedi bi 20 dk baktiktan sonra tekrar 15 dk ara verdi.Tekrar girdigimizde boynu bu sefer gerideydi kafasinin arka tarafini beynini goremedi mecbur alttan bakti utana sıkıla razi geldim mecburen ama cok utandim.Bakti sorun yok dedi.2 li testte damarlarimda direnc cikmisti kam sulandirici kullaniyordum ona devam et 28.hafta kontrole gel dedi drencten dolayi ama su anlik bir sorun teskil etmiyor dedi.rahim 33 mm ve kapali iyi dedi.
Ya burnuna bak nasıl güzel masallah. Allah nazarlardan korusun438 gr haftasiyla uyumlu dedi.Eki Görüntüle 2547715 Eki Görüntüle 2547716 bu da bizim cirkin teyzeleri hepimizi cok ugrastirdi :)
Aynen oyle cnm aklimizdaki tum soru isaretleri gitti en azindanHayırlı olsun cok sevindim güzel haberler almanıza darısı basımıza. Alttan muayene zor gerckten haklısınız ama yapcak birsey yok böylece rahim agzının kapalılığına bakılmış oldu
Burnu babaya cene bana benziyor biz simdiden benzetmelere basladik :)Ya burnuna bak nasıl güzel masallah. Allah nazarlardan korusun
Gözün aydın canımSaat 5 teki ultrasonumuza saat 5.30 da girdik perinatolog yapiyormus ogrendik bu arada renkli goruntu cd ve tabii anlamadigimiz bir suru kagit verdiler :) gercekten adam parasinin hakkini verdi 5.30 da girdik bakti ama bebisin pozisyonu iyi degil diye 15 20 dk baktiktan sonra ara verdi 15 dk.Sonra tekrar girdik biraz daha iyiydi kordon bebisin yuzunun onune geldigi icin yuzunun goruntusunu alamadi.Burnunun agzinin yapisini goremedi bi 20 dk baktiktan sonra tekrar 15 dk ara verdi.Tekrar girdigimizde boynu bu sefer gerideydi kafasinin arka tarafini beynini goremedi mecbur alttan bakti utana sıkıla razi geldim mecburen ama cok utandim.Bakti sorun yok dedi.2 li testte damarlarimda direnc cikmisti kam sulandirici kullaniyordum ona devam et 28.hafta kontrole gel dedi drencten dolayi ama su anlik bir sorun teskil etmiyor dedi.rahim 33 mm ve kapali iyi dedi.
Ne güzel benzetmeler ben daha cinsiyeti öğrenemedimBurnu babaya cene bana benziyor biz simdiden benzetmelere basladik :)
Coraspin 100 mg cnmGözün aydın canım
Sevindim senin adina, insallah sorunsuz devam eder.
Kan sulandirici olarak ne kullanıyorsun bu arada?
Aman saglikli olsunlarda cinsiyet onemli degil cnm ogrenirsin m etme :)Ne güzel benzetmeler ben daha cinsiyeti öğrenemedimben zaten sizden gerideyim bacaklarını kapattığı için
Kaç haftalıksın canimNe güzel benzetmeler ben daha cinsiyeti öğrenemedimben zaten sizden gerideyim bacaklarını kapattığı için
Canım ben 2 oğlum da kustum şimdi kız olacak inşallah çok şükür hiç mide bulantı yok o bence kişiden kişiye değişiyor arkadasimla aynı haftada hamileyiz o da benim gibi hiç mide bulantısı yok erkekBebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Merhaba, buhun Cakmak Erdem hastanesinden telefonla randevu aldim. Ebru Davutoglu'ndan aldim cunku uzman perinatalogmus ama o hastaneye hic gitmedim sizin doktor hakkinda bilginiz var mi acabaEvet kontrollere de oraya gidiyorum kızım da da oraya aynı doktora gitmiştim Ayşe Funda hanıma detaylı ultrason 29 ekimde
Benim ilk bebekte anlaşılmıştı o yüzden ikinci gebelikte direk başlandı kan sulandırıcı senin ilk bebeğin ne zamn anladılar direnç olduğunu?Coraspin 100 mg cnm
allahım anaalı bbaalı büyütsün tatlı bebişi musmutlu ailecek bir ömür geçsin inşşalh438 gr haftasiyla uyumlu dedi.Eki Görüntüle 2547715 Eki Görüntüle 2547716 bu da bizim cirkin teyzeleri hepimizi cok ugrastirdi :)
Benimde cok aci oluyor birliktelikte. Bence tekrar yaptirmanda fayda varSmear ysptırmıştım gebeliğin ilk ayında ama temiz çıkmıştı. O zaman da doktor biraz akıntın var ama koku, kaşıntı yoksa ilaç vermiyim demişti. Şuanda da yok ama gebelikten mi isteksizlikten mi ilişkide acaip canım acıdı. Şuan gittiğim doktorda erkek ya rahat birşey soramıyorum birde alttanda muayene edelim dese istemem yani huff. Haftaya 2 kasımda kadın doktora gitcem bakalım. Bir kadına bir erkeğe gidiyorum erkek doktor süper ama çatı muayenesi ve doğumda rahat olamam diye onu bırakmak istiyorum :/
Saat 5 teki ultrasonumuza saat 5.30 da girdik perinatolog yapiyormus ogrendik bu arada renkli goruntu cd ve tabii anlamadigimiz bir suru kagit verdiler :) gercekten adam parasinin hakkini verdi 5.30 da girdik bakti ama bebisin pozisyonu iyi degil diye 15 20 dk baktiktan sonra ara verdi 15 dk.Sonra tekrar girdik biraz daha iyiydi kordon bebisin yuzunun onune geldigi icin yuzunun goruntusunu alamadi.Burnunun agzinin yapisini goremedi bi 20 dk baktiktan sonra tekrar 15 dk ara verdi.Tekrar girdigimizde boynu bu sefer gerideydi kafasinin arka tarafini beynini goremedi mecbur alttan bakti utana sıkıla razi geldim mecburen ama cok utandim.Bakti sorun yok dedi.2 li testte damarlarimda direnc cikmisti kam sulandirici kullaniyordum ona devam et 28.hafta kontrole gel dedi drencten dolayi ama su anlik bir sorun teskil etmiyor dedi.rahim 33 mm ve kapali iyi dedi.
Benim aslında nisanın ilk haftası gözüküyor doğum ama burayı da takip ediyorumAman saglikli olsunlarda cinsiyet onemli degil cnm ogrenirsin m etme :)
15 haftalık hamileyim. Doğum kısmetse Nisanin ilk haftası gözüküyor.Kaç haftalıksın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?