Bebegin kg durumuna gore degisir. Ama 0-3 ay kiyafetler cok cok iri bebek olmadikca hemen kuculmez :)diyorum ya rastgele aldik :))
ust kiyafeti duz ince bisey alt kismi kalin belki o zamana kadar giyer dedim :))
bildigim kadari ile bunlar zaten 15-20 gune kuculuyor :)) babasi begendi bende hevesini kacirmak istemedim :)
Ben yazlik hicbir sey almayacagim suan. Hediye de gelir, kg durumu degiskenlik gosterir. Zaten şuan kis kiyafetleri var her yerde :)Yaza kadarkileri alırım diye düşünüyorum bende ama neyi nekadar sure giyer bunlari hep unutmuşumtabi bebegin kilosunada baglı
Ben kızımda yaptırdım. Bunda da yaptırırım. Once dahiliyeye gitmistim o zaman da insülin direncim yuksekti mutlaka yaptir denilmisti. Sukur birsey cikmadi. Bunda da yine insulin direncin devam ediyor yaptıracağımGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Bende dun gece onu dusundum. Son aylarda napacagim diye. Bu zamanlar en iyi zamanlar ama zorlanmaya basladim bile. Daha kocaman gobek olacak. Egilip kalkmak, çocuğu kucaga almak cok zor olcak bellikiKizimda hic boyle sorunlar yasamdim. Bunda cok cabuk agirlastim daha 21 haftalik ilerleyen zmanlarda ne oluruz bilmiyorum
Hayirli haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar. Bugün kontrole gidicem dün bahsettiğim baskı hissi icin. Pek azalmadı. Oturup kalkarken epey zorluyor. Bakalim dua edin bana
Doktor bisey dedi mi? Ben kizimdan hatirliyorum sanki. O karın olmasın sakın, kucuk noktalarda organlarGünaydın kızlar bişey soracam size ya ultrason fotosuna bakarken bişey dikkatimi çekti o baş bölgesindeki noktalar nedir acaba bilen var mı? Bi an içim tedirgin oldu
Amin canim insallahHayirli haberlerle gel inşallah
Cevap verdi az önce artefact dedi önemli bişey değilmiş. İnşallah öyledirDoktor bisey dedi mi? Ben kizimdan hatirliyorum sanki. O karın olmasın sakın, kucuk noktalarda organlar
Birşey yok dediyse stres yapma artik :)Cevap verdi az önce artefact dedi önemli bişey değilmiş. İnşallah öyledir
Ben sordum dr uma 24 te yapıcaz dedi bana daGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Aynen Bnde cnm geçtiğimiz Cuma detaylı ultrasona girip hemen ardından normal doktor kontrolüne gittim.bana da bir dahaki kontrolümüzde aç gel şeker değerlerine bakacaz dediGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Yani bole yazlık seyler indirime giryor ya yaz bitti diye ama alamıorumBen yazlik hicbir sey almayacagim suan. Hediye de gelir, kg durumu degiskenlik gosterir. Zaten şuan kis kiyafetleri var her yerde :)
Banada doktorum 23.hafta once kanda 1 saatlik tokluk 8 saatlikte aclik olctur gerekirse yapariz seker yuklemesini dediGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Ben gayet göbeklilydim. Ama ilk aylarda fazla çıksa da doğumuna yaklaştıkça 5 6 aylık hamile görüntüsünde kaliyorum. Söylediğiniz ilk aylar icin belki geçerli olabilir ama gerçekten de iç karin diye bir şey varHamilelikten önce göbekli olan bayanların karınları daha çok çıkıyormuş rahim büyüdükçe göbeği yağları ittiriyormuş
aslında bu bebeğin durumuylada alaklı benim oğlum küçük doğduğu için ben oldukça uzun süre kullandım 0-3 ay gurubunu ama bir arkadaşımında bebeği kilolu ve uzun doğduğu için çok kısa kullanabildi
Evet kilo boy onemli kimi bebegede annesinin sutu cok yarıyor bir anda gelisiyor zayif bebek yani hanimlar duruma gore alinmasinda fayda var internet magazalar elimizin altinda nede olsa
Aynen oyle su zamnlar en iyi zamnlar plmasi gerekiyo. Ileriki zamanlarda allah yardimcimiz olsunBende dun gece onu dusundum. Son aylarda napacagim diye. Bu zamanlar en iyi zamanlar ama zorlanmaya basladim bile. Daha kocaman gobek olacak. Egilip kalkmak, çocuğu kucaga almak cok zor olcak belliki
Sagol cnmBirşey yok dediyse stres yapma artik :)
Geçmiş olsun canım acaba benimdemi öyleDoktor kontrolünden çıktım şimdi plasenta aşağıdaymiş ondanmis yasadigim baskı. 3 hafta iliski yasagi verdi. Progestan igne verdi 24.haftaya kadar yukari çıkıyor genellikle stres yapma dedi. Bol istirahat verdi. Haberler boyle kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?