2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
diyorum ya rastgele aldik :))
ust kiyafeti duz ince bisey alt kismi kalin belki o zamana kadar giyer dedim :))
bildigim kadari ile bunlar zaten 15-20 gune kuculuyor :)) babasi begendi bende hevesini kacirmak istemedim :)
Bebegin kg durumuna gore degisir. Ama 0-3 ay kiyafetler cok cok iri bebek olmadikca hemen kuculmez :)

Yaza kadarkileri alırım diye düşünüyorum bende ama neyi nekadar sure giyer bunlari hep unutmuşum tabi bebegin kilosunada baglı
Ben yazlik hicbir sey almayacagim suan. Hediye de gelir, kg durumu degiskenlik gosterir. Zaten şuan kis kiyafetleri var her yerde :)

Ben kızımda yaptırdım. Bunda da yaptırırım. Once dahiliyeye gitmistim o zaman da insülin direncim yuksekti mutlaka yaptir denilmisti. Sukur birsey cikmadi. Bunda da yine insulin direncin devam ediyor yaptıracağım

Kizimda hic boyle sorunlar yasamdim. Bunda cok cabuk agirlastim daha 21 haftalik ilerleyen zmanlarda ne oluruz bilmiyorum
Bende dun gece onu dusundum. Son aylarda napacagim diye. Bu zamanlar en iyi zamanlar ama zorlanmaya basladim bile. Daha kocaman gobek olacak. Egilip kalkmak, çocuğu kucaga almak cok zor olcak belliki

Ben sordum dr uma 24 te yapıcaz dedi bana da

Aynen Bnde cnm geçtiğimiz Cuma detaylı ultrasona girip hemen ardından normal doktor kontrolüne gittim.bana da bir dahaki kontrolümüzde aç gel şeker değerlerine bakacaz dedi

Ben yazlik hicbir sey almayacagim suan. Hediye de gelir, kg durumu degiskenlik gosterir. Zaten şuan kis kiyafetleri var her yerde :)
Yani bole yazlık seyler indirime giryor ya yaz bitti diye ama alamıorum en iyisi ilk 3 ay icin almak şimdilik galiba ya bana pek hedye gelmemişti ilkinde. Bunda da cok gelceni sanmıorm

Banada doktorum 23.hafta once kanda 1 saatlik tokluk 8 saatlikte aclik olctur gerekirse yapariz seker yuklemesini dedi

Hamilelikten önce göbekli olan bayanların karınları daha çok çıkıyormuş rahim büyüdükçe göbeği yağları ittiriyormuş
Ben gayet göbeklilydim. Ama ilk aylarda fazla çıksa da doğumuna yaklaştıkça 5 6 aylık hamile görüntüsünde kaliyorum. Söylediğiniz ilk aylar icin belki geçerli olabilir ama gerçekten de iç karin diye bir şey var

Bende dun gece onu dusundum. Son aylarda napacagim diye. Bu zamanlar en iyi zamanlar ama zorlanmaya basladim bile. Daha kocaman gobek olacak. Egilip kalkmak, çocuğu kucaga almak cok zor olcak belliki
Aynen oyle su zamnlar en iyi zamnlar plmasi gerekiyo. Ileriki zamanlarda allah yardimcimiz olsun

Geçmiş olsun canım acaba benimdemi öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…