2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim doktorum şeker yüklemesine gerek olup olmadigini söylemek icin tahlil yapacagibi soyledi ama daha şimdi degil zamani gelince

Ayrıntılıdan sonra doktoruma göründüm. 24-28.haftalarda şeker yüklemesi için gel dedi. Eğer şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorsam açlık tokluk şekerime baktırmamı söyledi. Onu da aile hekimliğinde yaptırabiliyoruz. Ben doktoruma normal kontrol için gideceğim sadece

O siteyi bende cok goruyorum ama guvenemedim bakalim nasil gelicek urunlerinbbizde ona gore bakariz ama benim sanssizligim yurtdisindayim anca dogduktan sonraki kis giysileri alabilirim

Yani bole yazlık seyler indirime giryor ya yaz bitti diye ama alamıorum en iyisi ilk 3 ay icin almak şimdilik galiba ya bana pek hedye gelmemişti ilkinde. Bunda da cok gelceni sanmıorm
Ben bi kac parca yazlik sort tisort aldim, 68 cm aldim onları hep, ne de olsa kolsuz bacaksiz, kucuk ya da buyuk gelse sorun olmaz gibi.

Kızlar ultrasonda bebeğinizin duruşu nasıl yani doktorum bana kafası göbekğin o tarafta poposu rahim ağzının orda dik duruyo dedi herkeste böylemi merak ettim

O siteyi bende cok goruyorum ama guvenemedim bakalim nasil gelicek urunlerinbbizde ona gore bakariz ama benim sanssizligim yurtdisindayim anca dogduktan sonraki kis giysileri alabilirim
Evet cok hizli cnm kargoya cikti bile ben bu kadar kisa surede temin eder diye dusunmedim.. gelsin hep beraber konusuruz.. ponponlu tavsanli tulumlardan aldim.. kizimla oglusumun isimlerinin harflerini aldim.. ustlerine utuyle yapistirip foto cekcem tombiklerime instagramda goruyom isim yazdirma yok iste o bu su bi ton para bu site de mallari guzel dedikleri gibi pamukluysa kizlarr hepinize soyliyecegim... bide soyle kuveze kendim cibinlik dikecem nasip olursa fotosunu altta paylsirim... bi suru bisi aldim tuhafiyeden cok keyifliydi kocam dedi yorulmadin mii canim çikti iki bebeyle ama devamli dusariya cikamiom cikmisken bakayim dedim bebek sekeri ne bilim hastane ausleri felan ne var kaca mal olur ne olur ne biter... ya bu isi acaip hale sokmuslar neler var neler .. cikolata ve magnet kesede lavanta olsa cok guzel ama pahali oluyor bilmuyorum iyle bi dusuncem var yeterlidirde..

R Renklirenkli kuzum bugun doktoruma sordum.. karninin yumusak olmasi sana zaman zaman oyle gelmesi normal dedi .. ultrasonda gayet iyiler dedi.. karnim geriliyor gun boyu wc, evde hareket kosturma bazen uzaniom bakiom yumusamis sanki hamile degilim gibi.. zaten cok karnim cikmadi benim ikiz bebegim oldugu ve kilolu olmama ragmen.. ama dedigim gibi benim icin endise edecegin bi durum yok icini serin tut, hamileligin keyfini cikar her seyi dinledigin zamanlar ilk hamileligin pimpiriklenmen gayet normal felan bise olursa ara dedi . Durum boyle kuzum

tavsannesi dur bak foto atcaktin unuttm... bi kac bisi yapicam belki gereksiz gelebilir cogu kisiye ama cok uyguna kendiniz yapabilirsiniz youtube da var nasil yapacagim

Eklentiler

• 1BB1871D-2600-4FA6-9770-4AF4C00B9592.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 48
Bebeklerimin agirlastiklarini ve buyuduklerini hatta hissediyorum. Eskiden pit pit gibi gaz kabarciklari yada hissediyordum sonralarda su dalgasi gibi bi anda boyle kiyiya vuruyo gibi simdilerde disardan belli oluyor sweatin ustunden her vurdugu hareket degil.. ama kemiklerininin sertlestigi herhalinden belli..alttan baskisi gercekten hafiften zorlamaya basladi.. daha 6 aylik boyleyim Allah’im sen kuzucuklarima ve herkesin kuzularina sağlik ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…