Benim doktorum şeker yüklemesine gerek olup olmadigini söylemek icin tahlil yapacagibi soyledi ama daha şimdi degil zamani gelinceGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Ayrıntılıdan sonra doktoruma göründüm. 24-28.haftalarda şeker yüklemesi için gel dedi. Eğer şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorsam açlık tokluk şekerime baktırmamı söyledi. Onu da aile hekimliğinde yaptırabiliyoruz. Ben doktoruma normal kontrol için gideceğim sadeceGünaydın hanımlar sağlıklı iyi haftalar herkese. Detaylıya girenler dr'larına göründü mü acaba. Ben detaylıdan çıkıp dr'uma görünmüştüm 4 hafta sonrası için şeker yüklemesi yapalım dedi. 24+6 ya denk geliyor. Sizlerden şeker yüklemesiyle ilgili görüşen var mı
Bak sana ne diyecem herkese diyorum ayrica enucuzmarket. Com da gercekten cok ucuza hersey var ben biraz yuklu alisveris yaptim ama kapida odemeli gelince urunler yine paylasirim nasil malzemesi diye ama hep marka urunler, gizlemiyor ne marka oldugunu instagramdada adresleri var.. inceleyin derim size de
Sağol canım. Alttan muayene etti doktorum. Ama korkulacak bi durum yok dedi. Sen de kafana takma. Ama icin rahat etcekse git bi gorun.Geçmiş olsun canım acaba benimdemi öyle
Ben bi kac parca yazlik sort tisort aldim, 68 cm aldim onları hep, ne de olsa kolsuz bacaksiz, kucuk ya da buyuk gelse sorun olmaz gibi.Yani bole yazlık seyler indirime giryor ya yaz bitti diye ama alamıorumen iyisi ilk 3 ay icin almak şimdilik galiba ya bana pek hedye gelmemişti ilkinde. Bunda da cok gelceni sanmıorm
Her dr farklı bakıyor şeker yüklemesine. Sende peki yapılmaması taraftarımısın canmBanada doktorum 23.hafta once kanda 1 saatlik tokluk 8 saatlikte aclik olctur gerekirse yapariz seker yuklemesini dedi
Bas asagi benimki hep oyleKızlar ultrasonda bebeğinizin duruşu nasıl yani doktorum bana kafası göbekğin o tarafta poposu rahim ağzının orda dik duruyo dedi herkeste böylemi merak ettim
BAş aşağı derken baş yukardan ayaklar aşağıda dik durur gibimi canımBas asagi benimki hep oyle
Dene bakalim canim bendeki baskı hissiydi endise etme sen de relax ol. Doktor beni bayagi rahatlatti sagolsunDr um yazdım bende bel ağrımı ve kasıkta şişlik hissini magnezyum dies...l kullan geçmezse gel dedi
Yok cnm tam tersi bas asagida kasiklardaBAş aşağı derken baş yukardan ayaklar aşağıda dik durur gibimi canım
Evet cok hizli cnm kargoya cikti bile ben bu kadar kisa surede temin eder diye dusunmedim.. gelsin hep beraber konusuruz.. ponponlu tavsanli tulumlardan aldim.. kizimla oglusumun isimlerinin harflerini aldim.. ustlerine utuyle yapistirip foto cekcem tombiklerimeO siteyi bende cok goruyorum ama guvenemedim bakalim nasil gelicek urunlerinbbizde ona gore bakariz ama benim sanssizligim yurtdisindayim anca dogduktan sonraki kis giysileri alabilirim
Bana doktorum oyle bisi demediAynen Bnde cnm geçtiğimiz Cuma detaylı ultrasona girip hemen ardından normal doktor kontrolüne gittim.bana da bir dahaki kontrolümüzde aç gel şeker değerlerine bakacaz dedi
Ya banada pimpirikli olma hamileligin keyfini yasa dedi sikintin olursa ara dedi. Ya kendimi dinlemekten mumkun oldugunca vazgeccem bendeBirşey yok dediyse stres yapma artik :)
Bildiğim kadarıyla önce açlık şekerine bakılıyor sonra tokluk şekerine bakılıyor sonra şeker yüklemesi yapılıyorBana doktorum oyle bisi demediSeker yuklemesi yapmica herhalde
Dogru diyosun canımBen bi kac parca yazlik sort tisort aldim, 68 cm aldim onları hep, ne de olsa kolsuz bacaksiz, kucuk ya da buyuk gelse sorun olmaz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?