2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gün sonunda resmen kalçam zonkluyo ya kuyruk sokumum popo oralar doktor karnın buyuk diye diyo ama şimdiden cok ayakta kalmakta oturmakta iyi gelmiyo yatma ihtiyacı hissediyorum

Oh sukur iyi olsunlar bebisler, biz de iyi olalim tabi cok tesekkur ederim bilgilendirme icin canim,

Benimde oyle gobegimde tekme attigi yer hoplamaya ve dalgalanmaya basladi. Kizimda bu haftalarda hissedemiyodum bile

tavsannesi dur bak foto atcaktin unuttm... bi kac bisi yapicam belki gereksiz gelebilir cogu kisiye ama cok uyguna kendiniz yapabilirsiniz youtube da var nasil yapacagim

Neye hevesliysen yap bence canim bunlari bende cok begeniyordum ama hastende izinverilmiyor suslemeye demisti herkes ,hic bisey yapamadim simdi ogluma yapmadigim icin kizimada yapmiycam ama hediyelikleri balonlari ben yapamasam bile hazirlayin diye tembihliyorum simdiden

Hanimlar oglum hastaydi kac gundur banada gecirdi burnum bogazim iyice tikandi ama asil sorun kulagim agriyor daha oncede oldugu icin tek kullanimlik damlam var uzerinde hamilelikle ilgili hicbirsey yazmiyor bi zarari olur mu acaba sabaha kadr uyutmuycak yoksa

Hamilelikten önce göbekli olan bayanların karınları daha çok çıkıyormuş rahim büyüdükçe göbeği yağları ittiriyormuş
Benim gobegim vardi ama yillardr hafif vardi ameliyattan sonra baya kalmisti o sebeple buyudugu yeni anlasiliyor 3-4 haftadir. Ama bu halide kucuk 20 haftaya gore

O
Gecmiş olsun hastalık kaçınılmaz malesef
Ne damlasi ? İnternetten ulaşabilirsin belki prospektusune bilmeden icme bence canım

Kızlar hayırlı akşamlar bi haftadır takip edemiyorum. Karnım çok şişti artık bariz bariz önden gidiyor. 15 kasım da açlık tokluk şekeri bakilacak ac karnına bakılıp kahvaltı sonra tekrar bakilacakmis. Ben de bu süreçte istanbul a gelmistim resmi tatil dolayısıyla. Bir-çok ihtiyacımi aldım sakin bir zaman da foto atarım
Sağlıcakla

tavsannesi dur bak foto atcaktin unuttm... bi kac bisi yapicam belki gereksiz gelebilir cogu kisiye ama cok uyguna kendiniz yapabilirsiniz youtube da var nasil yapacagim

Neye hevesliysen yap bence canim bunlari bende cok begeniyordum ama hastende izinverilmiyor suslemeye demisti herkes ,hic bisey yapamadim simdi ogluma yapmadigim icin kizimada yapmiycam ama hediyelikleri balonlari ben yapamasam bile hazirlayin diye tembihliyorum simdiden

Gün sonunda resmen kalçam zonkluyo ya kuyruk sokumum popo oralar doktor karnın buyuk diye diyo ama şimdiden cok ayakta kalmakta oturmakta iyi gelmiyo yatma ihtiyacı hissediyorum
Benim de yürürken sorun yok ama yürümeden çok ayakta kalınca belim çok ağrıyor. Gece de kalça ağrısı bacağıma doğru vuruyor. Karnımda 6 aylık gibi. Mart ayını bekliyorum heyecanla hem meleğimize kavuşucaz hemde ağrılardan kurtulcaz inşallah

Kızlar pazar günü kuzenimin 3. Çocuğu oldu. İlk kız. Akşam ziyaretine gitmiştim. Alttaki gibi bir şeyler yaptırmışlar eve. Fiyatı tanıdık olduğu icin 750 tl. Bu nedir arkadaş işi iyice abartmışlar mi ne? Sok oldum resmen.

Bence cok abarti olmus genelde sanatcilar yapiyor bunu

Evet yaptirmak istemiyorum tokluk ve aclik normal cikarsa dusunmem yaptirmayi
Kizima hamileyken istanbuldaki doktorum 15 gun boyunca aclik ve yemekten 1 saat sonraki sekerimi evde olcmemi istemisti. Normal cikinca yukleme yapmaya gerek duymadi. Bu sefer almanyadayim, burda tavsiye ediliyor ve daha kilolu hamile kaldigim icin ben de yaptirmayi dusunuyorum. Eger kilon normalse, ailede hic seker problemi yoksa ve aclik tokluk şekerin de normal cikarsa cok da sart degil yani.

Herkese günaydın. Ne zamandır yazamadım . Takip edebildiğim kadarıyla herkes iyi. Bende ilk günlere nazaran gayet iyiyim :) Hamilelik döneminde hepimizde bazen ağrılar sızılar oluyor. Allah beterinden korusun diyorum. Şimdilik 3.5 kilo aldım kizlar. sanırım biraz dikkat etmeye başlamam gerekiyor. Detaylı ultrason için gün sayıyorum. Bakalım farklı bir ülkede bu süreci nasıl geçireceğim. 11 Kasım detaylı randevum var. Hepimiz için dua ediyorum kendinize iyi bakın kızlar

Ayni sorular bende de var, yalniz değilsin. Dilini yarim yamalak konuştuğum, epi topu 2 senedir burda oldugumu dusununce, hastaneden tek parca cikayim yeter diyorum bazen. Benim de detayli randevum 4 kasimda, evime gelen ebe turk, kadin diyor ki doktoruna sunu da sor bunu da soyle, yahu bacim benim almancam o kadar olsa zaten ohooo doktor da ingilizce bilmiyor, tarzanca takiliyoruz aramizda. Neyse oyle boyle yolu yariladik, sansim varsa doguma turk doktora denk gelirim belki hastanede, ya da ingilizce bilen birine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…