- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Oh sukurR Renklirenkli kuzum bugun doktoruma sordum.. karninin yumusak olmasi sana zaman zaman oyle gelmesi normal dedi .. ultrasonda gayet iyiler dedi.. karnim geriliyor gun boyu wc, evde hareket kosturma bazen uzaniom bakiom yumusamis sanki hamile degilim gibi.. zaten cok karnim cikmadi benim ikiz bebegim oldugu ve kilolu olmama ragmen.. ama dedigim gibi benim icin endise edecegin bi durum yok icini serin tut, hamileligin keyfini cikar her seyi dinledigin zamanlar ilk hamileligin pimpiriklenmen gayet normal felan bise olursa ara dedi . Durum boyle kuzum
Evet yaptirmak istemiyorum tokluk ve aclik normal cikarsa dusunmem yaptirmayiHer dr farklı bakıyor şeker yüklemesine. Sende peki yapılmaması taraftarımısın canm
Aynen bende öyleyim canım gece kalçam kalça kemigim ağrılarından bi oyana bi bu yanaGün sonunda resmen kalçam zonkluyo ya kuyruk sokumum popo oralar doktor karnın buyuk diye diyo ama şimdidencok ayakta kalmakta oturmakta iyi gelmiyo yatma ihtiyacı hissediyorum
Benimde oyle gobegimde tekme attigi yer hoplamaya ve dalgalanmaya basladi. Kizimda bu haftalarda hissedemiyodum bileBebeklerimin agirlastiklarini ve buyuduklerini hatta hissediyorum. Eskiden pit pit gibi gaz kabarciklari yada hissediyordum sonralarda su dalgasi gibi bi anda boyle kiyiya vuruyo gibi simdilerde disardan belli oluyor sweatin ustunden her vurdugu hareket degil.. ama kemiklerininin sertlestigi herhalinden belli..alttan baskisi gercekten hafiften zorlamaya basladi.. daha 6 aylik boyleyim Allah’im sen kuzucuklarima ve herkesin kuzularina sağlik ver❤
tavsannesi dur bak foto atcaktin unuttm... bi kac bisi yapicam belki gereksiz gelebilir cogu kisiye ama cok uyguna kendiniz yapabilirsiniz youtube da var nasil yapacagim
Benim gobegim vardi amaHamilelikten önce göbekli olan bayanların karınları daha çok çıkıyormuş rahim büyüdükçe göbeği yağları ittiriyormuş
Bunu benm dogum yapacagm hastane kendisi yapiyor allahtan yoksa ugrasamamtavsannesi dur bak foto atcaktin unuttm... bi kac bisi yapicam belki gereksiz gelebilir cogu kisiye ama cok uyguna kendiniz yapabilirsiniz youtube da var nasil yapacagim
Gecmiş olsun hastalık kaçınılmaz malesefHanimlar oglum hastaydi kac gundur banada gecirdi burnum bogazim iyice tikandi ama asil sorun kulagim agriyor daha oncede oldugu icin tek kullanimlik damlam var uzerinde hamilelikle ilgili hicbirsey yazmiyor bi zarari olur mu acaba sabaha kadr uyutmuycak yoksa
tavsannesi dur bak foto atcaktin unuttm... bi kac bisi yapicam belki gereksiz gelebilir cogu kisiye ama cok uyguna kendiniz yapabilirsiniz youtube da var nasil yapacagim
Benim de yürürken sorun yok ama yürümeden çok ayakta kalınca belim çok ağrıyor. Gece de kalça ağrısı bacağıma doğru vuruyor. Karnımda 6 aylık gibi. Mart ayını bekliyorum heyecanlaGün sonunda resmen kalçam zonkluyo ya kuyruk sokumum popo oralar doktor karnın buyuk diye diyo ama şimdidencok ayakta kalmakta oturmakta iyi gelmiyo yatma ihtiyacı hissediyorum
Bence cok abarti olmus genelde sanatcilar yapiyor bunuKızlar pazar günü kuzenimin 3. Çocuğu oldu. İlk kız. Akşam ziyaretine gitmiştim. Alttaki gibi bir şeyler yaptırmışlar eve. Fiyatı tanıdık olduğu icin 750 tl. Bu nedir arkadaş işi iyice abartmışlar mi ne? Sok oldum resmen. Eki Görüntüle 2549305
Kizima hamileyken istanbuldaki doktorum 15 gun boyunca aclik ve yemekten 1 saat sonraki sekerimi evde olcmemi istemisti. Normal cikinca yukleme yapmaya gerek duymadi. Bu sefer almanyadayim, burda tavsiye ediliyor ve daha kilolu hamile kaldigim icin ben de yaptirmayi dusunuyorum. Eger kilon normalse, ailede hic seker problemi yoksa ve aclik tokluk şekerin de normal cikarsa cok da sart degil yani.Evet yaptirmak istemiyorum tokluk ve aclik normal cikarsa dusunmem yaptirmayi
Ayni sorular bende de var, yalniz değilsin. Dilini yarim yamalak konuştuğum, epi topu 2 senedir burda oldugumu dusununce, hastaneden tek parca cikayim yeter diyorum bazen. Benim de detayli randevum 4 kasimda, evime gelen ebe turk, kadin diyor ki doktoruna sunu da sor bunu da soyle, yahu bacim benim almancam o kadar olsa zaten ohoooHerkese günaydın. Ne zamandır yazamadım . Takip edebildiğim kadarıyla herkes iyi. Bende ilk günlere nazaran gayet iyiyim :) Hamilelik döneminde hepimizde bazen ağrılar sızılar oluyor. Allah beterinden korusun diyorum. Şimdilik 3.5 kilo aldım kizlar. sanırım biraz dikkat etmeye başlamam gerekiyor. Detaylı ultrason için gün sayıyorum. Bakalım farklı bir ülkede bu süreci nasıl geçireceğim. 11 Kasım detaylı randevum var. Hepimiz için dua ediyorumkendinize iyi bakın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?