Himm hastane izin vermezse ayy bende bilmiyorum bu ikinci ya minnak diyip sıyrılirsin cocuklara aciklamada onlarda senin ilk goz agrin.. ya yaptiktan sonra bunu atmayacam alcak bu tulu dogum gunlerinde masaya takcam :))) fiyonklarida gozuken yerlere koycam oldu bitti iste:)) hastaneye sormadan aldik bakalim tulleri bakalim hayirlisiNeye hevesliysen yap bence canim bunlari bende cok begeniyordum ama hastende izinverilmiyor suslemeye demisti herkes ,hic bisey yapamadim simdi ogluma yapmadigim icin kizimada yapmiycam ama hediyelikleri balonlari ben yapamasam bile hazirlayin diye tembihliyorum simdiden
Ayyyyy ne sanslsiinizzzzBunu benm dogum yapacagm hastane kendisi yapiyor allahtan yoksa ugrasamam
Bende bosuna seker yuklemesi yapilmamasi taraftariyim yazik degil mi seker yok aclik tokluk bosuna kana vercekler bi ton madde.. ee sonra kafan bi milyon oluyo.. yani yavrular icerde huzursuz.. ne anliyor sonunda yemene icmene mi dikkat edin diyorlar bilmiyorum o tarafini ama varsada yoksada yememizie icmemize hamur karbonhidrat uzak durulmasi bol bol su ve her turlu gidadan yeterli beslenilmesi gerektigi tarafindayim. Seker yuklemeden sonra cikan sonuca gore ne oluyo tecrubeli biri aoyleyebilirmiEvet yaptirmak istemiyorum tokluk ve aclik normal cikarsa dusunmem yaptirmayi
Ohhh ohhh annesi ne guzell bise boyle dalgalanma seklinde olusu guzel sonralari iyice kutlesi artip kemik yapisi gelisince bilemuyorum neler bizi bekliyorBenimde oyle gobegimde tekme attigi yer hoplamaya ve dalgalanmaya basladi. Kizimda bu haftalarda hissedemiyodum bile
Sonra ne yapiyor normal degerler cikiyorsa ve normal deger cikiyorsa seker yukluyorlar sonra neden yani anlam veremiyorum ben de digerleri gibiBildiğim kadarıyla önce açlık şekerine bakılıyor sonra tokluk şekerine bakılıyor sonra şeker yüklemesi yapılıyor
Ayyy evettt inşallah yaaaBenim de yürürken sorun yok ama yürümeden çok ayakta kalınca belim çok ağrıyor. Gece de kalça ağrısı bacağıma doğru vuruyor. Karnımda 6 aylık gibi. Mart ayını bekliyorum heyecanlahem meleğimize kavuşucaz hemde ağrılardan kurtulcaz inşallah
Valla bilmiyorum işte hamilelik şekeri var mı yok mu ona bakıyorlar .varsa diyet veriyor.çünkü allah korusun şeker bazen kalıcı olup çocuğa geçebiliyorSonra ne yapiyor normal degerler cikiyorsa ve normal deger cikiyorsa seker yukluyorlar sonra neden yani anlam veremiyorum ben de digerleri gibi
Canım yaptıkları 50 gr glıkoz yüklemek buda anca iki dilim baklavaya eş değer ama bunun tespit edilmemesi durumunda bebekte birçok sorunla karşılaşılabiliyor doğana kadar değil ileriki hayatınıda etkiliyor yani sadece diyetlede bitmiyor gerekiyorsa anne insülin kullanıyor hepimiz bir dilim pasta iki dilim baklava yiyiyoruzdur muhakkak bu yüzden yapılması doğru olan diye düşüyonurumSonra ne yapiyor normal degerler cikiyorsa ve normal deger cikiyorsa seker yukluyorlar sonra neden yani anlam veremiyorum ben de digerleri gibi
Duruma gore insulin tedavisine baslanabiliyor, degerlerine bagli. Ya sıkı bi diyet ya da insulin.. Eger seker varsa ve tedavi edilmezse cocukta ilerleyen donemlerde baska hastaliklara sebep olabiliyor. Bence en güzeli eczanede ya saglik ocaginda aclik tokluk sekerini bi kac kez kontrol edip, degerlerde bi anormallik varsa yaptirmak.Bende bosuna seker yuklemesi yapilmamasi taraftariyim yazik degil mi seker yok aclik tokluk bosuna kana vercekler bi ton madde.. ee sonra kafan bi milyon oluyo.. yani yavrular icerde huzursuz.. ne anliyor sonunda yemene icmene mi dikkat edin diyorlar bilmiyorum o tarafini ama varsada yoksada yememizie icmemize hamur karbonhidrat uzak durulmasi bol bol su ve her turlu gidadan yeterli beslenilmesi gerektigi tarafindayim. Seker yuklemeden sonra cikan sonuca gore ne oluyo tecrubeli biri aoyleyebilirmi
Cok sevindim benimde yarin saat 11de inşallah :)Amine Busra detaylıyı da atlattım darısı sana ve bekleyen diğer arkadaşların başına olsun güzel haberler verelim birbirimize inşallah sağlıkla hayırla gelsin tüm bebişler benim bebişim çok hareketli değildi uyuyordu çok şükür sağlıklı cinsiyetimiz de kesinleşti kızımız olacak Allah’ın izniyle doktor da bu sene herkesin ki erkek dedi
Şafak 143 nasipseGunaydin kizlar benim safak 123 :)
Gebelik sekeri bambaşka birşey. Kg ile de cok alakasi yok. Agzina tatli surmeyen 45 kg arkadasimda cikmisti mesela.Bende bosuna seker yuklemesi yapilmamasi taraftariyim yazik degil mi seker yok aclik tokluk bosuna kana vercekler bi ton madde.. ee sonra kafan bi milyon oluyo.. yani yavrular icerde huzursuz.. ne anliyor sonunda yemene icmene mi dikkat edin diyorlar bilmiyorum o tarafini ama varsada yoksada yememizie icmemize hamur karbonhidrat uzak durulmasi bol bol su ve her turlu gidadan yeterli beslenilmesi gerektigi tarafindayim. Seker yuklemeden sonra cikan sonuca gore ne oluyo tecrubeli biri aoyleyebilirmi
Ben biliyorum ,yaşa da gör diyorumOhhh ohhh annesi ne guzell bise boyle dalgalanma seklinde olusu guzel sonralari iyice kutlesi artip kemik yapisi gelisince bilemuyorum neler bizi bekliyor☺
Açlik kan değeri alinip, ilk yukleme yapiliyor. 1 saat o sekilde birsey yemeden bekleniyor, 1 saat sonunda yine kan alinip bırakılıyor.Bildiğim kadarıyla önce açlık şekerine bakılıyor sonra tokluk şekerine bakılıyor sonra şeker yüklemesi yapılıyor
Boy kg durumu nasildi canim bebişinAmine Busra detaylıyı da atlattım darısı sana ve bekleyen diğer arkadaşların başına olsun güzel haberler verelim birbirimize inşallah sağlıkla hayırla gelsin tüm bebişler benim bebişim çok hareketli değildi uyuyordu çok şükür sağlıklı cinsiyetimiz de kesinleşti kızımız olacak Allah’ın izniyle doktor da bu sene herkesin ki erkek dedi
O
Gecmiş olsun hastalık kaçınılmaz malesef
Ne damlasi ? İnternetten ulaşabilirsin belki prospektusune bilmeden icme bence canım
Kızlar pazar günü kuzenimin 3. Çocuğu oldu. İlk kız. Akşam ziyaretine gitmiştim. Alttaki gibi bir şeyler yaptırmışlar eve. Fiyatı tanıdık olduğu icin 750 tl. Bu nedir arkadaş işi iyice abartmışlar mi ne? Sok oldum resmen. Eki Görüntüle 2549305
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?