2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Himm hastane izin vermezse ayy bende bilmiyorum bu ikinci ya minnak diyip sıyrılirsin cocuklara aciklamada onlarda senin ilk goz agrin.. ya yaptiktan sonra bunu atmayacam alcak bu tulu dogum gunlerinde masaya takcam :))) fiyonklarida gozuken yerlere koycam oldu bitti iste:)) hastaneye sormadan aldik bakalim tulleri bakalim hayirlisi

Bunu benm dogum yapacagm hastane kendisi yapiyor allahtan yoksa ugrasamam
Ayyyyy ne sanslsiinizzzz cook guzelll o zaman bana neden bisi demiyorlar siz kendiniz ki konistunuz kimle konuscam bu durumumu acaba? Benim dogum plansiz gerceklescek bebeklerin arzularina gore sanirim, beklenenden erken gelmelerine karsin o yuzden ben hazirda bulyndurim dedim gozumde buyuyo aslinda ama cok guzelde gozukuyor girdim bi ise. Kimse sorcami soylersebiz bende sorup ona gore bu malzemeleri baska bisi yaparim

Evet yaptirmak istemiyorum tokluk ve aclik normal cikarsa dusunmem yaptirmayi
Bende bosuna seker yuklemesi yapilmamasi taraftariyim yazik degil mi seker yok aclik tokluk bosuna kana vercekler bi ton madde.. ee sonra kafan bi milyon oluyo.. yani yavrular icerde huzursuz.. ne anliyor sonunda yemene icmene mi dikkat edin diyorlar bilmiyorum o tarafini ama varsada yoksada yememizie icmemize hamur karbonhidrat uzak durulmasi bol bol su ve her turlu gidadan yeterli beslenilmesi gerektigi tarafindayim. Seker yuklemeden sonra cikan sonuca gore ne oluyo tecrubeli biri aoyleyebilirmi

Amine Busra detaylıyı da atlattım darısı sana ve bekleyen diğer arkadaşların başına olsun güzel haberler verelim birbirimize inşallah sağlıkla hayırla gelsin tüm bebişler benim bebişim çok hareketli değildi uyuyordu çok şükür sağlıklı cinsiyetimiz de kesinleşti kızımız olacak Allah’ın izniyle doktor da bu sene herkesin ki erkek dedi

Ayyy evettt inşallah yaaa

Sonra ne yapiyor normal degerler cikiyorsa ve normal deger cikiyorsa seker yukluyorlar sonra neden yani anlam veremiyorum ben de digerleri gibi
Valla bilmiyorum işte hamilelik şekeri var mı yok mu ona bakıyorlar .varsa diyet veriyor.çünkü allah korusun şeker bazen kalıcı olup çocuğa geçebiliyor

Sonra ne yapiyor normal degerler cikiyorsa ve normal deger cikiyorsa seker yukluyorlar sonra neden yani anlam veremiyorum ben de digerleri gibi
Canım yaptıkları 50 gr glıkoz yüklemek buda anca iki dilim baklavaya eş değer ama bunun tespit edilmemesi durumunda bebekte birçok sorunla karşılaşılabiliyor doğana kadar değil ileriki hayatınıda etkiliyor yani sadece diyetlede bitmiyor gerekiyorsa anne insülin kullanıyor hepimiz bir dilim pasta iki dilim baklava yiyiyoruzdur muhakkak bu yüzden yapılması doğru olan diye düşüyonurum

Duruma gore insulin tedavisine baslanabiliyor, degerlerine bagli. Ya sıkı bi diyet ya da insulin.. Eger seker varsa ve tedavi edilmezse cocukta ilerleyen donemlerde baska hastaliklara sebep olabiliyor. Bence en güzeli eczanede ya saglik ocaginda aclik tokluk sekerini bi kac kez kontrol edip, degerlerde bi anormallik varsa yaptirmak.

Cok sevindim benimde yarin saat 11de inşallah :)

Gebelik sekeri bambaşka birşey. Kg ile de cok alakasi yok. Agzina tatli surmeyen 45 kg arkadasimda cikmisti mesela.
Yaptirmak istemeyenler bile duzenli aclik tokluk ölçümü yaptirmali bence.
Ben mesela sabah aç karna kola icebilen bir insandim, hic bir farkı yok.
Ben şuan endiseliyim mesela cunku asiri hizli kg almaya basladim. İstahim cok fazla acik..

Bildiğim kadarıyla önce açlık şekerine bakılıyor sonra tokluk şekerine bakılıyor sonra şeker yüklemesi yapılıyor
Açlik kan değeri alinip, ilk yukleme yapiliyor. 1 saat o sekilde birsey yemeden bekleniyor, 1 saat sonunda yine kan alinip bırakılıyor.
Burda ki amaç insulin hormonu calisiyor mu, yüklenen şekeri ne yapiyor ona bakiliyor. Eger seker yujsek cikarsa insulin hormonu calismiyor demektir bu sebeple insulin ignesi kullaniliyor

Boy kg durumu nasildi canim bebişin

Ev icin baya abarti gibi duruyor oglumun dogum gununde ben bu balon zncirinden yapmistim cok kolay aslinda, masayida kendiniz susleyebilirsiniz bu gümüşlee kiralaniyor ama ona benzer srvis urunleriylede cok sik.masalar yapılabilir fikir olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…