- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Ben kendim sormadimda eltim o hastanede dogum yapti dogumda soruyorlar oda suslensin istermisiniz diye anne ve yatagi bebek yatagi bu sekilde cibinlikle susleniyor lohusa serbeti getiriyolar gumus serbetlikle ve eger kapi susun yoksa hosgeldin bebegim diye kendileri sus koyuyor. Eltimde erken dogum oldu hicbisey hazrlayamamisti onlar hazirlamis oldu. Hala devam ediyor biliyorum cunku guzel bir uygulama . 2018 de 1250 tlye normal dogum yapti eltim cok pahalida degildi oda susleme falanda oldugu halde. Bende ugrasmicam boyle seylerle yaniAyyyyy ne sanslsiinizzzzcook guzelll o zaman bana neden bisi demiyorlar siz kendiniz ki konistunuz kimle konuscam bu durumumu acaba? Benim dogum plansiz gerceklescek bebeklerin arzularina gore sanirim, beklenenden erken gelmelerine karsin o yuzden ben hazirda bulyndurim dedim gozumde buyuyo aslinda ama cok guzelde gozukuyor girdim bi ise. Kimse sorcami soylersebiz bende sorup ona gore bu malzemeleri baska bisi yaparim
Himm hastane izin vermezse ayy bende bilmiyorum bu ikinci ya minnak diyip sıyrılirsin cocuklara aciklamada onlarda senin ilk goz agrin.. ya yaptiktan sonra bunu atmayacam alcak bu tulu dogum gunlerinde masaya takcam :))) fiyonklarida gozuken yerlere koycam oldu bitti iste:)) hastaneye sormadan aldik bakalim tulleri bakalim hayirlisi
Orada tabaklar serbetlik hediyelik dahil oolsa olsa en fazla 300 tllik masraf vardr . masanin kendisinemi aliyolar kalan 450yide cok abarti bir fiyat bu masaya gore benceEv icin baya abarti gibi duruyor oglumun dogum gununde ben bu balon zncirinden yapmistim cok kolay aslinda, masayida kendiniz susleyebilirsiniz bu gümüşlee kiralaniyor ama ona benzer srvis urunleriylede cok sik.masalar yapılabilir fikir olarak
Ya insan evine de yapar belki ama bence bu paraya yazık. Ben de masa süslemesi yapacağım ama kalkıp da 750 tl ti benim bile olmayan şeye veremem. Su şerbet sebiline baktım misal 70 tl sen başlıyor. Al evinde dursun el alem götüreceğine :) ışık perdesi kızım istiyordu. Fiyatı bu amade abartı değil, alırım sonra kızım odasında kullanır mesela. Balonlar 30 40 tutar en fazla. 300 tl ye malzemeler sende kalacak şekilde yaparsın. Bir şeye benzer. Neyse çok kızdım ben paraya yazık. Hadi durumları olsa neyse, tek maaş yapılacak şey değilEv icin baya abarti gibi duruyor oglumun dogum gununde ben bu balon zncirinden yapmistim cok kolay aslinda, masayida kendiniz susleyebilirsiniz bu gümüşlee kiralaniyor ama ona benzer srvis urunleriylede cok sik.masalar yapılabilir fikir olarak
Hepsini de götürüyor giderken :) sana orda patlak balonlar kalıyor. Yazık paraya gercektenOrada tabaklar serbetlik hediyelik dahil oolsa olsa en fazla 300 tllik masraf vardr . masanin kendisinemi aliyolar kalan 450yide cok abarti bir fiyat bu masaya gore bence
Evet organizasyonlari o sebeple sevmiyorm bende hakkindan fazla fazla aliyolar ve geri goturuyolar :)Hepsini de götürüyor giderken :) sana orda patlak balonlar kalıyor. Yazık paraya gercekten
Orada tabaklar serbetlik hediyelik dahil oolsa olsa en fazla 300 tllik masraf vardr . masanin kendisinemi aliyolar kalan 450yide cok abarti bir fiyat bu masaya gore bence
Ya insan evine de yapar belki ama bence bu paraya yazık. Ben de masa süslemesi yapacağım ama kalkıp da 750 tl ti benim bile olmayan şeye veremem. Su şerbet sebiline baktım misal 70 tl sen başlıyor. Al evinde dursun el alem götüreceğine :) ışık perdesi kızım istiyordu. Fiyatı bu amade abartı değil, alırım sonra kızım odasında kullanır mesela. Balonlar 30 40 tutar en fazla. 300 tl ye malzemeler sende kalacak şekilde yaparsın. Bir şeye benzer. Neyse çok kızdım ben paraya yazık. Hadi durumları olsa neyse, tek maaş yapılacak şey değil
Bayildim :))Fiyonkunu hazir almistim bende evdeki besigine bagladim bebek gormye gelenler cok begenmistihatira olarakta kalabilirbisey demezler bence ya hastanede 1gun sonucta benim sansima burda gelen ciceklrimi bile cikarttirmislardi bebek alerji olur diye resmi boyleydi bak dikis biliyorsan bunlrdacok kolay rengi tam boyle degil ama havaliyken boyle cikmis Eki Görüntüle 2549372
HarikaaaBen kendim sormadimda eltim o hastanede dogum yapti dogumda soruyorlar oda suslensin istermisiniz diye anne ve yatagi bebek yatagi bu sekilde cibinlikle susleniyor lohusa serbeti getiriyolar gumus serbetlikle ve eger kapi susun yoksa hosgeldin bebegim diye kendileri sus koyuyor. Eltimde erken dogum oldu hicbisey hazrlayamamisti onlar hazirlamis oldu. Hala devam ediyor biliyorum cunku guzel bir uygulama . 2018 de 1250 tlye normal dogum yapti eltim cok pahalida degildi oda susleme falanda oldugu halde. Bende ugrasmicam boyle seylerle yani
Bana o tesbihleri, badem be bilin her ne koyacaksak biseye dokmeye kab lazim ne koyabilirizz???Bende krndim yapmayi dusunuyorum.organizasyon sirketlerine verilmez o kadar para bi kapi susu alirim.isimli cikolata lohusa serbeti ki kv bir suru surahisi var begenirim onlardan bir de ya tesbih ya da badem sekeri extra dagitirim oldu bitti.
tanam seker ciknca ne yapiluyor cikmayinca ne oluyo onu merak ediomGebelik sekeri bambaşka birşey. Kg ile de cok alakasi yok. Agzina tatli surmeyen 45 kg arkadasimda cikmisti mesela.
Yaptirmak istemeyenler bile duzenli aclik tokluk ölçümü yaptirmali bence.
Ben mesela sabah aç karna kola icebilen bir insandim, hic bir farkı yok.
Ben şuan endiseliyim mesela cunku asiri hizli kg almaya basladim. İstahim cok fazla acik..
Bilmiyorum o yuzden 50 gr bisi diyemem iki dilim baklava ise ve bebegimi sikinti vermeyecek biseyse priblem yok. Dr um bana bisi demedi o yuzden de haklisinizdirCanım yaptıkları 50 gr glıkoz yüklemek buda anca iki dilim baklavaya eş değer ama bunun tespit edilmemesi durumunda bebekte birçok sorunla karşılaşılabiliyor doğana kadar değil ileriki hayatınıda etkiliyor yani sadece diyetlede bitmiyor gerekiyorsa anne insülin kullanıyor hepimiz bir dilim pasta iki dilim baklava yiyiyoruzdur muhakkak bu yüzden yapılması doğru olan diye düşüyonurum
425 gram kilosu 26 cm boyu dedi rahim ağzı uzunluğu bebeğin su miktarı iyi dedi çok şükürBoy kg durumu nasildi canim bebişin
Keselere koyucam badem sekerlerini cnm olmadi tul alip kesip iple bagliyirsun oldu sana kese :)Bana o tesbihleri, badem be bilin her ne koyacaksak biseye dokmeye kab lazim ne koyabilirizz???
Evde cam 2 katli gumuslugum var cikolata ve badem sekerlerini oraya koyarim veya tepside var gumus renk ceyizimden kalanBilmiyorum o yuzden 50 gr bisi diyemem iki dilim baklava ise ve bebegimi sikinti vermeyecek biseyse priblem yok. Dr um bana bisi demedi o yuzden de haklisinizdir ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?