2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kendim sormadimda eltim o hastanede dogum yapti dogumda soruyorlar oda suslensin istermisiniz diye anne ve yatagi bebek yatagi bu sekilde cibinlikle susleniyor lohusa serbeti getiriyolar gumus serbetlikle ve eger kapi susun yoksa hosgeldin bebegim diye kendileri sus koyuyor. Eltimde erken dogum oldu hicbisey hazrlayamamisti onlar hazirlamis oldu. Hala devam ediyor biliyorum cunku guzel bir uygulama . 2018 de 1250 tlye normal dogum yapti eltim cok pahalida degildi oda susleme falanda oldugu halde. Bende ugrasmicam boyle seylerle yani

Son düzenleme:

Fiyonkunu hazir almistim bende evdeki besigine bagladim bebek gormye gelenler cok begenmisti hatira olarakta kalabilirbisey demezler bence ya hastanede 1gun sonucta benim sansima burda gelen ciceklrimi bile cikarttirmislardi bebek alerji olur diye resmi boyleydi bak dikis biliyorsan bunlrdacok kolay rengi tam boyle degil ama havaliyken boyle cikmis

Orada tabaklar serbetlik hediyelik dahil oolsa olsa en fazla 300 tllik masraf vardr . masanin kendisinemi aliyolar kalan 450yide cok abarti bir fiyat bu masaya gore bence

Ya insan evine de yapar belki ama bence bu paraya yazık. Ben de masa süslemesi yapacağım ama kalkıp da 750 tl ti benim bile olmayan şeye veremem. Su şerbet sebiline baktım misal 70 tl sen başlıyor. Al evinde dursun el alem götüreceğine :) ışık perdesi kızım istiyordu. Fiyatı bu amade abartı değil, alırım sonra kızım odasında kullanır mesela. Balonlar 30 40 tutar en fazla. 300 tl ye malzemeler sende kalacak şekilde yaparsın. Bir şeye benzer. Neyse çok kızdım ben paraya yazık. Hadi durumları olsa neyse, tek maaş yapılacak şey değil

Orada tabaklar serbetlik hediyelik dahil oolsa olsa en fazla 300 tllik masraf vardr . masanin kendisinemi aliyolar kalan 450yide cok abarti bir fiyat bu masaya gore bence
Hepsini de götürüyor giderken :) sana orda patlak balonlar kalıyor. Yazık paraya gercekten

Bencede cok fazla zaten kizlar o yuzden kendin yapmak daha uygun diyorum ustelik sonrasinda kendinde kullanabilcegin malzemelerle hastanede suslemsi olanlar sansliymis gercekten ,bizimkilerin yok ama susleme dusunmuyorum dogrusu aldigim hediyelikler ve seker cikolata tarzi ikramliklari cam kenari koyucam yada kucuk masaya boyle masa vermiyolar zaten uzaktayimda 4 5 aileden fazla gelen olmaz hastaneye akrabalarim ailem olsaydi neyse

Bayildim :))

Harikaaa

Bende krndim yapmayi dusunuyorum.organizasyon sirketlerine verilmez o kadar para bi kapi susu alirim.isimli cikolata lohusa serbeti ki kv bir suru surahisi var begenirim onlardan bir de ya tesbih ya da badem sekeri extra dagitirim oldu bitti.
Bana o tesbihleri, badem be bilin her ne koyacaksak biseye dokmeye kab lazim ne koyabilirizz???

tanam seker ciknca ne yapiluyor cikmayinca ne oluyo onu merak ediom

Bilmiyorum o yuzden 50 gr bisi diyemem iki dilim baklava ise ve bebegimi sikinti vermeyecek biseyse priblem yok. Dr um bana bisi demedi o yuzden de haklisinizdir

Bilmiyorum o yuzden 50 gr bisi diyemem iki dilim baklava ise ve bebegimi sikinti vermeyecek biseyse priblem yok. Dr um bana bisi demedi o yuzden de haklisinizdir ☺
Evde cam 2 katli gumuslugum var cikolata ve badem sekerlerini oraya koyarim veya tepside var gumus renk ceyizimden kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…