Seker cikarsa insulin ignesi kullaniliyor doguma kadar, diyet uygulaniyor. İri bebek olma ihtimali ya da erken dogum riski fazla oluyor...tanam seker ciknca ne yapiluyor cikmayinca ne oluyo onu merak ediom
Cok sukur canim benimde artik saatler kaldi. Bebişimde geceden beri kimil kimil :))425 gram kilosu 26 cm boyu dedi rahim ağzı uzunluğu bebeğin su miktarı iyi dedi çok şükür
Ah şu aileler...Ben kendi kendime evdeki malzemelerle kapı süsüne başladım ya hayırlısı. Bu arada biz daha karar vermeden kv ve komşuları çocuğun ismini defne koydular bile. Dünden beri beni gören defne geliyormuş diyor. Eşime diyorum iyi ki hoşuma gidiyor dedim başka bir şey deseydim nüfusu çıkartıp getireceklerdi.
İsim ne düşünüyorsunuz dedi kv. Eşim hemen Seda dedi. Serdar ve eda bin anagrami neticede. Kv ve eltim ay hayır o güzel değil koymayin diyince ben defne duru ve derin isimleri de hoşuma gidiyor deme gafletinde bulundum. Kv hemen defne koyun bayılıyorum dedi. Ertesi sabah tüm semt duymuştu bile.Ah şu aileler...
Biz bu defa kesinleştirmeden kimseye birsey demedik. Gecen hafta kesinlestirdik diye artık söylüyoruz. Neyseki korktugum gibi her kafadan bir sey cikmadi
Yok artık 750 tl nedir YaKızlar pazar günü kuzenimin 3. Çocuğu oldu. İlk kız. Akşam ziyaretine gitmiştim. Alttaki gibi bir şeyler yaptırmışlar eve. Fiyatı tanıdık olduğu icin 750 tl. Bu nedir arkadaş işi iyice abartmışlar mi ne? Sok oldum resmen. Eki Görüntüle 2549305
İzmir canım. Bir de tanıdık indirimiymiş. Kısacası dost kazigiYok artık 750 tl nedir Yahangi il kuzum burası .? Burada da bu kadar pahalıysa yaptıramam valla yazık günah
Karsi komsumda hamile. Benden 3 gun onde :) onlarda kari koca bir turlu anlaşamazken onun eşide ailesinin yaninda ayni gaflette bulunmuş, bu sefer komşumda fikrini soylemiş onun fikrine gorumcesi fazla dini degilmi deyince kiyamet kopmuşİsim ne düşünüyorsunuz dedi kv. Eşim hemen Seda dedi. Serdar ve eda bin anagrami neticede. Kv ve eltim ay hayır o güzel değil koymayin diyince ben defne duru ve derin isimleri de hoşuma gidiyor deme gafletinde bulundum. Kv hemen defne koyun bayılıyorum dedi. Ertesi sabah tüm semt duymuştu bile.
Ben de aklımdaki iki alternatifi kv ile konusurken agzimdan kacirdim da hemen başlamışlardi su neden olmuyor bu neden olmuyor demeye. Neyseki hastane cikislarini isimli bastırıp adresine yollayinca konu kapandiKarsi komsumda hamile. Benden 3 gun onde :) onlarda kari koca bir turlu anlaşamazken onun eşide ailesinin yaninda ayni gaflette bulunmuş, bu sefer komşumda fikrini soylemiş onun fikrine gorumcesi fazla dini degilmi deyince kiyamet kopmuşben her zaman netleşmeden birsey soylenmemesi taraftariyim
Bizede kaynanam hemen cinsiyeti ogrendigimizde sordu. Ben eşimden once henuz konuşmadik dedim. Halbuki esim cok once fikrini söylemişti ama henuz biz kararlasitirip kesin budur dememiştik. Netlestirdik ve soyluyoruz artık :)
Ben normalde de gaz sorunu yaşıyorum 10 yıldır. Şimdi de devam ediyor maalesefMide gazim cok fazla var sizinde oylemi?
Benim eşimin benimle 2. Evliliği bu. İlk eşinden 2 çocuğu var 1 kız 1 oğlan. Kızda ismi Duru istemiş,eski eşi koymamış başka bi isim koymuşlar kadının ailesiyle. Bende içinde kalmasın diye Duru Ada olsun kızımızın adı ozaman dedim.hoşuma gitti çünkü..şimdi insanlara övünüyor ilk kızımın adını istedim koymadılar ama bu duru olacak diye. Ama ağzından bi saolsun eşim beni kırmadı da öyle koyuyor bu ismi çıkmıyor. Bende ona sinir oluyorum.ekle yani sonuna değil miİsim ne düşünüyorsunuz dedi kv. Eşim hemen Seda dedi. Serdar ve eda bin anagrami neticede. Kv ve eltim ay hayır o güzel değil koymayin diyince ben defne duru ve derin isimleri de hoşuma gidiyor deme gafletinde bulundum. Kv hemen defne koyun bayılıyorum dedi. Ertesi sabah tüm semt duymuştu bile.
Bende bugün farkettim. Soda ictim ondan sandim acaba mide yanmalari baslicak mi artikkkkMide gazim cok fazla var sizinde oylemi?
Evet. Ben kizima tulum seti yapmistim. Acaba yine kendimmi yapsam dedim 100tlyi geciyor malzemeler. Ee birde elim iyi değil cokta duzgun olmuyor. Kendime bir taç yaptım kizimda, utancima takamadim oyle ilkokul isi olduKızlar organizasyon sirketleri; cok ciddi rakamlar istiyor ben kızımda herseyi kendim yapmıstım oglumda da kendim yapacagım insallah. Ama öyle ki malzeme fiyatlarıda cok fazla olmaya baslamıs. Eger malzeme fiyatları, sirketlerle aynı rakama denk gelirse; bir firmadanda yardım alabilirim diye düsünüyorUm. Daha tam arastırmadım
Malesef demeZler canim. Benim kizimin adi Yusra Tugba. Biz daha esim sevgiliyken yusrayi kararlamistik. Bana sonra dedi ki onu sen sectin bende baska isim secicem. Halbuki biz birlikte secmistik. Neyse tamam dedim tuba da ekledik. Doguma az kala dedi ki ğ de olsun okulda sorun yaşar. Oysaki butun hazırlığım tuba olarakti. Yine tamam dedim. Kimlikte tuğba yazıldı.Benim eşimin benimle 2. Evliliği bu. İlk eşinden 2 çocuğu var 1 kız 1 oğlan. Kızda ismi Duru istemiş,eski eşi koymamış başka bi isim koymuşlar kadının ailesiyle. Bende içinde kalmasın diye Duru Ada olsun kızımızın adı ozaman dedim.hoşuma gitti çünkü..şimdi insanlara övünüyor ilk kızımın adını istedim koymadılar ama bu duru olacak diye. Ama ağzından bi saolsun eşim beni kırmadı da öyle koyuyor bu ismi çıkmıyor. Bende ona sinir oluyorum.ekle yani sonuna değil mi
Ben saymiyorum.Kızlar bişi sorcam. Bugün ilk defa bişiler hissediyorumböyle pıt pıt diye atma. Bişi itekliyo gibi. Kas seyirmesi gibi ❤ İlk defa net şekilde. Ama ara ara sürekli oluyor normal mi kızlar nette günde 10 hareket diyolar ya benim sürekli ara ara oluyor sizinde öyle miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?