- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Şafak 140 nasipse insallahŞafak 143 nasipse
Bizde de tam tersi. Benim ikinci evliliğim. Eşimin istediği isim olmasına özen gösteriyorum o yüzden. Daha konuşamadım. Eşimin düşünme süresi biraz uzun oluyor geneldeBenim eşimin benimle 2. Evliliği bu. İlk eşinden 2 çocuğu var 1 kız 1 oğlan. Kızda ismi Duru istemiş,eski eşi koymamış başka bi isim koymuşlar kadının ailesiyle. Bende içinde kalmasın diye Duru Ada olsun kızımızın adı ozaman dedim.hoşuma gitti çünkü..şimdi insanlara övünüyor ilk kızımın adını istedim koymadılar ama bu duru olacak diye. Ama ağzından bi saolsun eşim beni kırmadı da öyle koyuyor bu ismi çıkmıyor. Bende ona sinir oluyorum.ekle yani sonuna değil mi
Yaklaşık bir haftadır midem felaket şekilde yanıyor. İnşallah sürekli böyle devam etmez insanın yiyesi gelmiyor yemekBende bugün farkettim. Soda ictim ondan sandim acaba mide yanmalari baslicak mi artikkkk
Nerdeyse insallah banada olsun dicem cunku istahim cok acildi :'(Yaklaşık bir haftadır midem felaket şekilde yanıyor. İnşallah sürekli böyle devam etmez insanın yiyesi gelmiyor yemek
Ayyy hadi inşallah kizlar sabirsizlanmaya basladim bile benŞafak 140 nasipse insallah
Şafak 149 nasipseeŞafak 140 nasipse insallah
Bana 3500 fiyat verdilerYok artık 750 tl nedir Yahangi il kuzum burası .? Burada da bu kadar pahalıysa yaptıramam valla yazık günah
Evet bana bazen surekli olmaya basladim zayen sirt ustu yatmak iyi degil artik. Ben hic yatamiyorum bel ile kuyruk sokumu arasinda bir yer kitleniyor. Kalkarken ciglik atarak kalkiyorumMerhabalar. 18. Haftam içindeyim son 3-4 gündür sırt üstü yattığımda veya oturduğumda karnımda bir gerginlik basınç hissi. Sanki çok tuvaletim gelmiş sıkışmışta karnım geriliyor gibi. Sizde hissediyor musunuz?
Maf etti beni bu aksamBen normalde de gaz sorunu yaşıyorum 10 yıldır. Şimdi de devam ediyor maalesef
Baslamaz ins ilk 3 ay mide yanmasi cektim yeni yeni geciyordu benimBende bugün farkettim. Soda ictim ondan sandim acaba mide yanmalari baslicak mi artikkkk
Benimki rovasata atiyor arada esim bile hissediyor artik cnm.ama basta dedigin gibiydiKızlar bişi sorcam. Bugün ilk defa bişiler hissediyorumböyle pıt pıt diye atma. Bişi itekliyo gibi. Kas seyirmesi gibi ❤ İlk defa net şekilde. Ama ara ara sürekli oluyor normal mi kızlar nette günde 10 hareket diyolar ya benim sürekli ara ara oluyor sizinde öyle miii
Normal cnmMerhabalar. 18. Haftam içindeyim son 3-4 gündür sırt üstü yattığımda veya oturduğumda karnımda bir gerginlik basınç hissi. Sanki çok tuvaletim gelmiş sıkışmışta karnım geriliyor gibi. Sizde hissediyor musunuz?
Galiba başlıcak bende.bu aksam cok fena yaniyoBaslamaz ins ilk 3 ay mide yanmasi cektim yeni yeni geciyordu benim
Bu hamilelik akıl isi degilmis onu anladim :) ins kardes istiyorum diye tutturmazGaliba başlıcak bende.bu aksam cok fena yaniyo
Benim ikinciBu hamilelik akıl isi degilmis onu anladim :) ins kardes istiyorum diye tutturmaz
Buyuk cesaret diyeyim :) esime bana 2.cocuk dersen seni camdan atarim dedim :)Benim ikinci
Oldu bi kere :))Buyuk cesaret diyeyim :) esime bana 2.cocuk dersen seni camdan atarim dedim :)
Benim 3.Buyuk cesaret diyeyim :) esime bana 2.cocuk dersen seni camdan atarim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?