2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aman Allah im kendimi dusunemiyorum helal valla tebrik ederim
İnsan sevdiği için katlanıyormuş. Kızım ile büyük oglumun arası 6 yas. Oh bir kız bir oğlan doğurdum daha ne isterim dedim. İstenmeyen hamilelik neticesinde oglumun doğumundan tam 1 yıl 16 gün sonra ikinci oğlumu kucağıma aldım. Aman aman allah olmayanlara versin artık diyordum. 27 yasında 3 çocuk annesi olmustum. 35 de boşandım. 37 de Şimdiki eşimle evlendim. Benim aksime hiç cocugu yoktu. Sırf baba olsun diye yeniden cesaret ettim. 5 dusuk yaptım 3 senede. Hep bir Ümit hepsi hayal kırıklığı. En sonunda son atışlar bunlar diyerek tüp bebek denedik. Velhasıl insan gerçekten değen biri icin her şeye katlanıyor

Massallah cnm.

tanam seker ciknca ne yapiluyor cikmayinca ne oluyo onu merak ediom
Benim ikinci oğlumda şekerim sınırı biraz aşmıştı dr makarna pilav hamur işinden uzak dur demişti çok kilo almıştım 20 kg kadar sabahlari agzim yapış yapış oluyordu bebegim öyle çok kilolu da doğmamıştı 38. Haftada 3.300 bebek
Arkadasimda da şeker çıkmıştı dr ona diyet yaptırmıştı

40 haftayi beklese 4 kg dogarmis bence :)
Benim kizda 40 hafta da 2900 dogdu

Bu hamilelik akıl isi degilmis onu anladim :) ins kardes istiyorum diye tutturmaz
Hiç belli olmaz canım belkide sen çok istiyceksin ben ilk çocukta eşime hep senin yüzünden diye bir bağırdım adam korkudan yanıma yaklaşmıyordu bak üçüncüye hamileyim bende inanamıyorum kendime çok canı tatlı biriyimdir

Yok cnm sanmiyorum pek :) bir tane olsun yeter Allah olmayanlara nasip etsin

Yok cnm sanmiyorum pek :) bir tane olsun yeter Allah olmayanlara nasip etsin
Şimdilerde böyle düşünüyorsun ama inanki çekilen çile unutuluyor birsüre sonra ve yeniden aynı heyecanla bekliyorsunanne babanın çocuğuna bırakacağı en güzel miraslardandır kardeş

Kuzum bende o kadar cesaret yok. Burada özel hastane de doğum yapılmıyor. İllaki devlet hastanesinde oluyor dogumlar ve en az 5 gün hastanede kalınıyor. Yaninda refakatçi yok. ingilizce bilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi burdaki doktorum İngilizce biliyor. Ama maalesef doğuma o giremez. Çünkü ozelde. Ben doğum için Türkiye'ye gideceğim inşallah her bir süreci kolaylıkla atlatırız. Senin için çok cok dua edecegim.

Burda da benzer durumlar, hastane devlet hastanesi, ama Almanya olunca haliyle turkce bilen birine denk gelme ihtimalin yuksek. Ha turkcesini anlar misin orasi tartisilir. İngilizce bilen biri denk gelirse ne ala. Takibini yapan doktor doguma girmiyor zaten, hastanede kim varsa o. Aile odasi cikmazsa refakatci kalamiyor. Normal dogumda 3 sezeryanda 5 gece. Ote yandan doguma turkiyeye gidersem ssvd sansim cok dusuk, risk almaz direkt keserler. Ben bu sefer normal dogumu denemek istiyorum ve burada standart da bu sekilde. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…