Benim 4. Olacak ya :)Buyuk cesaret diyeyim :) esime bana 2.cocuk dersen seni camdan atarim dedim :)
Sendeki deli cesareti diyeyim :) ya benimki gercekten oldugundan kotu geciyor ya da biz anneler huniyi kafalara gecirmisizBenim 3.
Ama bu beni mahvetti
Aman Allah im kendimi dusunemiyorum helal valla tebrik ederimBenim 4. Olacak ya :)
İnsan sevdiği için katlanıyormuş. Kızım ile büyük oglumun arası 6 yas. Oh bir kız bir oğlan doğurdum daha ne isterim dedim. İstenmeyen hamilelik neticesinde oglumun doğumundan tam 1 yıl 16 gün sonra ikinci oğlumu kucağıma aldım. Aman aman allah olmayanlara versin artık diyordum. 27 yasında 3 çocuk annesi olmustum. 35 de boşandım. 37 de Şimdiki eşimle evlendim. Benim aksime hiç cocugu yoktu. Sırf baba olsun diye yeniden cesaret ettim. 5 dusuk yaptım 3 senede. Hep bir Ümit hepsi hayal kırıklığı. En sonunda son atışlar bunlar diyerek tüp bebek denedik. Velhasıl insan gerçekten değen biri icin her şeye katlanıyorAman Allah im kendimi dusunemiyorum helal valla tebrik ederim
Massallah cnm.İnsan sevdiği için katlanıyormuş. Kızım ile büyük oglumun arası 6 yas. Oh bir kız bir oğlan doğurdum daha ne isterim dedim. İstenmeyen hamilelik neticesinde oglumun doğumundan tam 1 yıl 16 gün sonra ikinci oğlumu kucağıma aldım. Aman aman allah olmayanlara versin artık diyordum. 27 yasında 3 çocuk annesi olmustum. 35 de boşandım. 37 de Şimdiki eşimle evlendim. Benim aksime hiç cocugu yoktu. Sırf baba olsun diye yeniden cesaret ettim. 5 dusuk yaptım 3 senede. Hep bir Ümit hepsi hayal kırıklığı. En sonunda son atışlar bunlar diyerek tüp bebek denedik. Velhasıl insan gerçekten değen biri icin her şeye katlanıyor
Hepsi birbirinden farkli benceBenim 3.
Ama bu beni mahvetti
Benim ikinci oğlumda şekerim sınırı biraz aşmıştı dr makarna pilav hamur işinden uzak dur demişti çok kilo almıştım 20 kg kadar sabahlari agzim yapış yapış oluyordu bebegim öyle çok kilolu da doğmamıştı 38. Haftada 3.300 bebektanam seker ciknca ne yapiluyor cikmayinca ne oluyo onu merak ediom
40 haftayi beklese 4 kg dogarmis bence :)Benim ikinci oğlumda şekerim sınırı biraz aşmıştı dr makarna pilav hamur işinden uzak dur demişti çok kilo almıştım 20 kg kadar sabahlari agzim yapış yapış oluyordu bebegim öyle çok kilolu da doğmamıştı 38. Haftada 3.300 bebek
Arkadasimda da şeker çıkmıştı dr ona diyet yaptırmıştı
Bende aynıyım bugünn valla süt bardağıyla dolaşıyorum 3yudum yudumGaliba başlıcak bende.bu aksam cok fena yaniyo
Bende gittim simdi sut aramayaBende aynıyım bugünn valla süt bardağıyla dolaşıyorum 3yudum yudum
Hiç belli olmaz canım belkide sen çok istiyceksin ben ilk çocukta eşime hep senin yüzünden diye bir bağırdım adam korkudan yanıma yaklaşmıyordu bak üçüncüye hamileyim bende inanamıyorum kendime çok canı tatlı biriyimdirBu hamilelik akıl isi degilmis onu anladim :) ins kardes istiyorum diye tutturmaz
Sut ise yaramiyor bendeBende gittim simdi sut aramaya
Yok cnm sanmiyorum pek :) bir tane olsun yeter Allah olmayanlara nasip etsinHiç belli olmaz canım belkide sen çok istiyceksin ben ilk çocukta eşime hep senin yüzünden diye bir bağırdım adam korkudan yanıma yaklaşmıyordu bak üçüncüye hamileyim bende inanamıyorum kendime çok canı tatlı biriyimdir
Bende de çok yaramıyor ama ara ara içip o sayede süt içmiş oluyorumSut ise yaramiyor bende
Şimdilerde böyle düşünüyorsun ama inanki çekilen çile unutuluyor birsüre sonra ve yeniden aynı heyecanla bekliyorsunYok cnm sanmiyorum pek :) bir tane olsun yeter Allah olmayanlara nasip etsin
Kuzum bende o kadar cesaret yok. Burada özel hastane de doğum yapılmıyor. İllaki devlet hastanesinde oluyor dogumlar ve en az 5 gün hastanede kalınıyor. Yaninda refakatçi yok. ingilizce bilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi burdaki doktorum İngilizce biliyor. Ama maalesef doğuma o giremez. Çünkü ozelde. Ben doğum için Türkiye'ye gideceğimAyni sorular bende de var, yalniz değilsin. Dilini yarim yamalak konuştuğum, epi topu 2 senedir burda oldugumu dusununce, hastaneden tek parca cikayim yeter diyorum bazen. Benim de detayli randevum 4 kasimda, evime gelen ebe turk, kadin diyor ki doktoruna sunu da sor bunu da soyle, yahu bacim benim almancam o kadar olsa zaten ohooodoktor da ingilizce bilmiyor, tarzanca takiliyoruz aramizda. Neyse oyle boyle yolu yariladik, sansim varsa doguma turk doktora denk gelirim belki hastanede, ya da ingilizce bilen birine...
3 sene gecince unutuyorsun korkmaBu hamilelik akıl isi degilmis onu anladim :) ins kardes istiyorum diye tutturmaz
Cok tsk verdigin bilgi icinSeker cikarsa insulin ignesi kullaniliyor doguma kadar, diyet uygulaniyor. İri bebek olma ihtimali ya da erken dogum riski fazla oluyor...
Seker olmazsa normal duzenine devam ediyorsun
Burda da benzer durumlar, hastane devlet hastanesi, ama Almanya olunca haliyle turkce bilen birine denk gelme ihtimalin yuksek. Ha turkcesini anlar misin orasi tartisilir. İngilizce bilen biri denk gelirse ne ala. Takibini yapan doktor doguma girmiyor zaten, hastanede kim varsa o. Aile odasi cikmazsa refakatci kalamiyor. Normal dogumda 3 sezeryanda 5 gece. Ote yandan doguma turkiyeye gidersem ssvd sansim cok dusuk, risk almaz direkt keserler. Ben bu sefer normal dogumu denemek istiyorum ve burada standart da bu sekilde. Hakkimizda hayirlisi ne diyelim.Kuzum bende o kadar cesaret yok. Burada özel hastane de doğum yapılmıyor. İllaki devlet hastanesinde oluyor dogumlar ve en az 5 gün hastanede kalınıyor. Yaninda refakatçi yok. ingilizce bilen sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Şimdi burdaki doktorum İngilizce biliyor. Ama maalesef doğuma o giremez. Çünkü ozelde. Ben doğum için Türkiye'ye gideceğim ☺ inşallah her bir süreci kolaylıkla atlatırız. Senin için çok cok dua edecegim.
Korkmuyomusunuz bi taraftan isterken bi taraftan odum kopuyor ya.. yaklasirken zaman nasil heyecanlaniosam biraz da endiseleniyorumAyyy hadi inşallah kizlar sabirsizlanmaya basladim bile ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?