- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bu attiklarimin mali biraz daha ince ama 3-6 aylik dedigi icin mayis ve sonrasinda giyinecegi icin sorun degil tanesi herbirinin 18.90 tl idi sanirim.. herkese onerilir.. yeni kesfettim orayi hicbir seyin yoktur yani ilgim felan yanlis anlasilmaktan korktumBizede atarmisin bakalim :)
Ben yaşıyorum. Hemen hemen ne yesem sonrasında midem yanıyor artık. Dışardan yememde bunu tetikliyor tabi.Mide yanması yaşayan varmı arkadaşlar
Ya cok tatlilarTamam kuzumm atiyorum
Ya bunlari instagramda uzerine isim yazdirilmis bi sekilde yapilmisini gordum bende raporluyum evdeyim bos bos durcama kendin utuyle yapisan isimler varya kendim yapayim dedim ve inanirmisin tavsanli seylere 95 tl odeyecegime kendim cok cok daha uyguna mal ettim. Yani sirf bebelerimin de oyle anisi fotosu olsun sonrasinda herkeste vardi bizde niye olmadi demesinler diyeYa cok tatlilar
Kaliteli duruyor aynen cnım rabbim sğalıkla kullanmayı nasip etisn inşallahHarikaaa cok sevdim bu markayi internetten gordum ama kaliteli oldugu her halinden belliydi diger besiklere nazaran gule gule kullansin bebisimiz
Pon ponlulara bayıldım yaa bende alcam çok tatlılarTamam kuzumm atiyorum
Yapistirmali isimler mi ? Nereden temin ediliyor ki ay cok yabanciyim :)Ya bunlari instagramda uzerine isim yazdirilmis bi sekilde yapilmisini gordum bende raporluyum evdeyim bos bos durcama kendin utuyle yapisan isimler varya kendim yapayim dedim ve inanirmisin tavsanli seylere 95 tl odeyecegime kendim cok cok daha uyguna mal ettim. Yani sirf bebelerimin de oyle anisi fotosu olsun sonrasinda herkeste vardi bizde niye olmadi demesinler diye
Ayy kurban olurumm sana aminnn hepimize insallah bebislerimizi kucagimiza alip hasret giderip guzel saglikli hayirli temennilerde bulunuruz birbirimizeKaliteli duruyor aynen cnım rabbim sğalıkla kullanmayı nasip etisn inşallah
Ya onlar cirt cirtli biliomusun... arksindan cikabiliyor.. oyle olmasinada dikkat edin popisleri rahat etsin kuzuslariminnPon ponlulara bayıldım yaa bende alcam çok tatlılar
Amin kuzucum enucuzbebekmarket yazin internete cikio..Çok güzellerr güle güle giydirmek nasip olsungecmise cok bakamadim nereden aldiniz??
Ayy cok komik ponponlarYa onlar cirt cirtli biliomusun... arksindan cikabiliyor.. oyle olmasinada dikkat edin popisleri rahat etsin kuzuslariminn
Esimin ailesi kendilerini para harcatiyorlar vs diyorsun. Ne diye ucuzunun pesindesin bi seylerin canim benim ? Begendigini at sepete. Belki bi sure zorlanirsiniz evet, ama esin kredi kartini odeyemeyince, anlayacaktir, ailesine para vermemeyi. Yani beni ilgilendirmeyen bi durum tabiki de, sen uzuluyorsun die fikir veriym dedimYa bunlari instagramda uzerine isim yazdirilmis bi sekilde yapilmisini gordum bende raporluyum evdeyim bos bos durcama kendin utuyle yapisan isimler varya kendim yapayim dedim ve inanirmisin tavsanli seylere 95 tl odeyecegime kendim cok cok daha uyguna mal ettim. Yani sirf bebelerimin de oyle anisi fotosu olsun sonrasinda herkeste vardi bizde niye olmadi demesinler diye
Hobi dunyasinda var bildigimYapistirmali isimler mi ? Nereden temin ediliyor ki ay cok yabanciyim :)
Yaaa ben salagim cunku..Esimin ailesi kendilerini para harcatiyorlar vs diyorsun. Ne diye ucuzunun pesindesin bi seylerin canim benim ? Begendigini at sepete. Belki bi sure zorlanirsiniz evet, ama esin kredi kartini odeyemeyince, anlayacaktir, ailesine para vermemeyi. Yani beni ilgilendirmeyen bi durum tabiki de, sen uzuluyorsun die fikir veriym dedim
Ya onlri eminonunden de alabilirsin hobidunyasindada var aynen ben bide harflerini koymayayim dedim iyice cikmasin ortayaHobi dunyasinda var bildigim
Kac cikti ki, tedirgin oldun canim ?
Kuzum yapistirmali utuyle yapisan harf yazinca cikiyor, hatta senin keselere koyariz iple baglariz demistinya hobium mu neydi orda gordum... yani isteyene bi suru sey var.. bizim hastane her turlu seyi kapi susu serbetti hediyeydi kapisusu kuvez suslemesi hepsi paketin icinde oluyormus.. yani daha onu dusunmicem.. kendin hayal tul almistim.. onla kuvezini yapcaktim simdi yapmicam.. ama yinede bi cikolata yaptirim cocuklrimin isimlerini bastirip bide sus vermek icin bisey yapicam keselerde cok da yeter.. is arkdaslri vs gelirse gelir. Yeterlide olur fazlasina gerek yokYapistirmali isimler mi ? Nereden temin ediliyor ki ay cok yabanciyim :)
Benim aynı değil. Ultrasonda bebeğin boyutlarına göre tam bir hafta ileri gösteriyor . Ama Türkiye'deki doktoruma sordum. Adet tarihini baz alıp ona göre 21. Haftada gitmelisin dedi. Yani dikkate almanız gereken adet tarihine göre . İyi akşamlarSelam kızlar.. Magnezyum çok iyi geldi ağtım kalmadı. Bir sorum var 9 kasımda 20+3 olacağım ayruntılıya gireceğim yalnız kafamı kurcalıyor 2 hastanede de 1 hafta önce gösteriyor dr bana 5 hafta sonra gel demişti 20+3 oluyor 21 de daha iyi diyoruz ya yani adet tarihimi mi yanlış hatırlıyorum diyeceğim ama program yüklü ona öle girmişim yani 2 hast dede 1 hafta ileri sizlerinde öylemi ultrason kağıdınızda yazanla gerçek haftanız aynımı
Benimkide bazi gittigim bi hafta onden bazen gittigimde bi hafta geriden gidiyor.. ona cok takilmamak gerek doktorunu dinlemelisin.. cocuklar ikiz biri birinden hafta olarak onde.. bazen iki gune iniyor arasindaki fark.. yani icini ferah tut.Benim aynı değil. Ultrasonda bebeğin boyutlarına göre tam bir hafta ileri gösteriyor . Ama Türkiye'deki doktoruma sordum. Adet tarihini baz alıp ona göre 21. Haftada gitmelisin dedi. Yani dikkate almanız gereken adet tarihine göre . İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?