2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bizede atarmisin bakalim :)
Bu attiklarimin mali biraz daha ince ama 3-6 aylik dedigi icin mayis ve sonrasinda giyinecegi icin sorun degil tanesi herbirinin 18.90 tl idi sanirim.. herkese onerilir.. yeni kesfettim orayi hicbir seyin yoktur yani ilgim felan yanlis anlasilmaktan korktum ☺ İkiz olunca bizim ve hemencecik buyuyecekleri icin uygun olan seyleri ozellikle arastiriyorum

Eklentiler

• C45837BC-D363-4CCB-A97A-EE985DC75101.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 333EE302-B3F8-4F73-ACAF-FB95946E9F44.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 80760785-277B-45A9-88D8-720B128C42B8.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 32
  • F4070C10-0BA8-4227-BEAE-B60228EC8EB9.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 8E3F2B14-DA17-4ABC-B213-3D405D180263.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 32
Ya bunlari instagramda uzerine isim yazdirilmis bi sekilde yapilmisini gordum bende raporluyum evdeyim bos bos durcama kendin utuyle yapisan isimler varya kendim yapayim dedim ve inanirmisin tavsanli seylere 95 tl odeyecegime kendim cok cok daha uyguna mal ettim. Yani sirf bebelerimin de oyle anisi fotosu olsun sonrasinda herkeste vardi bizde niye olmadi demesinler diye

Yapistirmali isimler mi ? Nereden temin ediliyor ki ay cok yabanciyim :)

Esimin ailesi kendilerini para harcatiyorlar vs diyorsun. Ne diye ucuzunun pesindesin bi seylerin canim benim ? Begendigini at sepete. Belki bi sure zorlanirsiniz evet, ama esin kredi kartini odeyemeyince, anlayacaktir, ailesine para vermemeyi. Yani beni ilgilendirmeyen bi durum tabiki de, sen uzuluyorsun die fikir veriym dedim

Yaaa ben salagim cunku.. tesekkur ederim gecen o yuzden istedigim iki besigi aldirdim.. bugunde ameliyat oarasini ogrendim ya tup bebek oldugu icin kimse anlamaz sadece ben dusunuyorum gibi herseyi evimiz olsun istiyorum ben kismasam lay lay esim harcamadan kismiyir maalsefki... ne istesem tamam dedigi icin olmuyor... yok canim estagfurullah oyle bisi anlamadim benim sikintimi gayet iyi anladigin icin optumm seni

Hobi dunyasinda var bildigim
Ya onlri eminonunden de alabilirsin hobidunyasindada var aynen ben bide harflerini koymayayim dedim iyice cikmasin ortaya kimligimiz ustunede yildizlar kral taci biyiklar ivir zivirlar var ve ben sert olur diye dusundum ama yum yumusacik icinden zibindi sonra baska seyler giydircemiz icin rahatsiz etmez. Sen istanbuldaydin eminonunde bulursun. Tuhafiyelerde satiliyor kuzucuk.. ben aldimm ama gercekten hos.. yapistiririz herhalde herkes yapiyor.. bi tane foto alayim yeter

Yapistirmali isimler mi ? Nereden temin ediliyor ki ay cok yabanciyim :)
Kuzum yapistirmali utuyle yapisan harf yazinca cikiyor, hatta senin keselere koyariz iple baglariz demistinya hobium mu neydi orda gordum... yani isteyene bi suru sey var.. bizim hastane her turlu seyi kapi susu serbetti hediyeydi kapisusu kuvez suslemesi hepsi paketin icinde oluyormus.. yani daha onu dusunmicem.. kendin hayal tul almistim.. onla kuvezini yapcaktim simdi yapmicam.. ama yinede bi cikolata yaptirim cocuklrimin isimlerini bastirip bide sus vermek icin bisey yapicam keselerde cok da yeter.. is arkdaslri vs gelirse gelir. Yeterlide olur fazlasina gerek yok

Alone nin anne bebek bakim cantasi var onlarda benim hosuma gitti bayagi buyuk anne kendi ozel esyalarinida koyabiliyor .. sirt cantasi gibi tipki ama arabayada takilabiliniyor. Fiyatida diger cantalarla ayni ama diger cantalr yukseklikleri kucuk bununki iyle degil.. ya philips awent ile chico nun cam biberonlrini aldim onlrda sisko tifil kucuk.. canta bakarken termal gozlere sigiyormu diye bakmanizi oneririm.. sizde fikir verin sizce nasil..??

Eklentiler

• 13BF97CF-5F49-4FB9-8366-C870CD5FCF9B.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 52
Benim aynı değil. Ultrasonda bebeğin boyutlarına göre tam bir hafta ileri gösteriyor . Ama Türkiye'deki doktoruma sordum. Adet tarihini baz alıp ona göre 21. Haftada gitmelisin dedi. Yani dikkate almanız gereken adet tarihine göre . İyi akşamlar

Benimkide bazi gittigim bi hafta onden bazen gittigimde bi hafta geriden gidiyor.. ona cok takilmamak gerek doktorunu dinlemelisin.. cocuklar ikiz biri birinden hafta olarak onde.. bazen iki gune iniyor arasindaki fark.. yani icini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…