- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Masallah canim❤ ne guzel boyunuda soyluyorlarEvet o zaman ilerdeydi. Ama yanlis olcum olmus belli ki. Suan haftasi ile uyumlu. 406 gr 29 cm dedi
Bu attiklarimin mali biraz daha ince ama 3-6 aylik dedigi icin mayis ve sonrasinda giyinecegi icin sorun degil tanesi herbirinin 18.90 tl idi sanirim.. herkese onerilir.. yeni kesfettim orayi hicbir seyin yoktur yani ilgim felan yanlis anlasilmaktan korktum☺ İkiz olunca bizim ve hemencecik buyuyecekleri icin uygun olan seyleri ozellikle arastiriyorum
İnsallah tavsannesiHepsi cok guzeller canim gule gulekullanmak nasip olur insallah❤❤iyi cikmalarina sevindim aklimizda olsunbende bugun hastane cikisi setlerini siparis vermistim meajlari görememiştim bitirmeden burayada bakardim nasip artik ☺
Ayy annesi kuzucugun cussesi neki hareketli olsun sana devamli tepki versin.. ben 23 umdeyim kafalarina gore hareketliler her an yokYaa ben artık her an hareket hissetmek istiyorumm 19 haftalık olduk bugun ama 4 5 saat tık yok arada bi minik pıt aşaglarda
Bisey daha soyliyeyim belirl haftadan sonra artik boyuyla alakali bisey dememeleri normalmis agirligini soylemeleri yeterliymis.. yani bi kemigin biyunu 7 ile carpip kabataslak bisi diyorlar.. yani kistaslara gore endiseye kapilmayin diye soylemek istedim nacizane fikrimiMasallah canim❤ ne guzel boyunuda soyluyorlar❤
Ben Ankara Eyüp Ekiciden aldım 500 lira. Ortadoğu hastanesi 400 civarıydı. Denge lab 450 lira. Ankarada fiyatlar bu şekildeÇakmak Erdem hastanesi 375 tl doktorun adı Ebru
Aynı kendimi görüyorumYaa ben artık her an hareket hissetmek istiyorumm 19 haftalık olduk bugun ama 4 5 saat tık yok arada bi minik pıt aşaglarda
Bir bakayim nete o zamanKuzum yapistirmali utuyle yapisan harf yazinca cikiyor, hatta senin keselere koyariz iple baglariz demistinya hobium mu neydi orda gordum... yani isteyene bi suru sey var.. bizim hastane her turlu seyi kapi susu serbetti hediyeydi kapisusu kuvez suslemesi hepsi paketin icinde oluyormus.. yani daha onu dusunmicem.. kendin hayal tul almistim.. onla kuvezini yapcaktim simdi yapmicam.. ama yinede bi cikolata yaptirim cocuklrimin isimlerini bastirip bide sus vermek icin bisey yapicam keselerde cok da yeter.. is arkdaslri vs gelirse gelir. Yeterlide olur fazlasina gerek yok
Napalim diyosun altini silikonmu surup sonra yapistiralim anlamadim? Anlatirmisin?? Bide simdi aklima geldi bide utuyu bascamiz yere kagit koymak gerekiyodu ben onu unuttum.. bisey konuluyomu sendeBu utuyle yapışan isimler var ya kizlar benim yaptirdiklarim oyleydi ama cikicak gibi duruyodu gorunmuycek sekilde minik minik dikmistim ben uzerinden tek battaniyeyi dikmedim arkadan goruncek diye bu kez kendim yapiyim diye malzeme aldim alirken satan kadin silikonda verdi altlarina az az sürmeyi dusunuyorum
ins hepimiz kolay dogumla eli ayagi düzgün ,saglikli ,hayirli evlatlar getiririz dunyayaAyy cok guzel masallahdarisi basimiza, bende merakla bekliyorum detayli gununu valla, gecmek bilmio zaman.
Bende elimi koyuyorum sürekli kızıım diye seslnıyorum belki tıklar bana diyeAynı kendimi görüyorumdün akşam nasıl hissettim sürekli. Sabah bişi yoktu öğlen arada pıt pıt. Şimdi akşam daha yeni pıt pıt etmeye başladı minik prensesin ben de sürekli hissetmek istiyorum senin gibi
uyuyordur ,kendini fazla yorunca da anne hissetmezmis ,karnini bi hafiften salla elinle ,her noktasina az az bi vur bklmCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
Dur deneyeyim bakalımuyuyordur ,kendini fazla yorunca da anne hissetmezmis ,karnini bi hafiften salla elinle ,her noktasina az az bi vur bklm
sat a gore 21+4 olmasi gerektiSat a göre 20 haftadamısın
Acaba tatlı bişyler mi yesen veya süt içsen hareletlenebilirCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
ins cnm bugun dus almaBende bugün tetenoz oldum hafif hafif basladi bi agri insallah çok agrimaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?