2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Hepsi cok guzeller canim gule gulekullanmak nasip olur insallah❤❤iyi cikmalarina sevindim aklimizda olsun bende bugun hastane cikisi setlerini siparis vermistim meajlari görememiştim bitirmeden burayada bakardim nasip artik ☺

Bu utuyle yapışan isimler var ya kizlar benim yaptirdiklarim oyleydi ama cikicak gibi duruyodu gorunmuycek sekilde minik minik dikmistim ben uzerinden tek battaniyeyi dikmedim arkadan goruncek diye bu kez kendim yapiyim diye malzeme aldim alirken satan kadin silikonda verdi altlarina az az sürmeyi dusunuyorum

İnsallah tavsannesi ooo hayirli olsun sennkilerde İnsallah yavrucaklarimizi sag salim kavusuruz sikintisiz kazasiz.. herbi islerine kostururuz lohusaligimizda guzel huzurlu rahat gecer.. hemencecik atlativeririz ve gazsiz emen, istahli uykuyu seven anne babasini uzmeyen evlatlar olur insallah Dersen cok mu bisey istemis olurum

Yaa ben artık her an hareket hissetmek istiyorumm 19 haftalık olduk bugun ama 4 5 saat tık yok arada bi minik pıt aşaglarda
Ayy annesi kuzucugun cussesi neki hareketli olsun sana devamli tepki versin.. ben 23 umdeyim kafalarina gore hareketliler her an yok İlkten heyecanli oluyordu icim boyle bosluga duser gibi oluyordu boyle hareketini hissedince.. biraz buyusun kemikleri kalsiyumla beslensin sertlessin annesi sen bide o zaman gör

Masallah canim❤ ne guzel boyunuda soyluyorlar
Bisey daha soyliyeyim belirl haftadan sonra artik boyuyla alakali bisey dememeleri normalmis agirligini soylemeleri yeterliymis.. yani bi kemigin biyunu 7 ile carpip kabataslak bisi diyorlar.. yani kistaslara gore endiseye kapilmayin diye soylemek istedim nacizane fikrimi

Yaa ben artık her an hareket hissetmek istiyorumm 19 haftalık olduk bugun ama 4 5 saat tık yok arada bi minik pıt aşaglarda
Aynı kendimi görüyorum dün akşam nasıl hissettim sürekli. Sabah bişi yoktu öğlen arada pıt pıt. Şimdi akşam daha yeni pıt pıt etmeye başladı minik prensesin ben de sürekli hissetmek istiyorum senin gibi

Bir bakayim nete o zaman

Napalim diyosun altini silikonmu surup sonra yapistiralim anlamadim? Anlatirmisin?? Bide simdi aklima geldi bide utuyu bascamiz yere kagit koymak gerekiyodu ben onu unuttum.. bisey konuluyomu sende

Canlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini

Bende elimi koyuyorum sürekli kızıım diye seslnıyorum belki tıklar bana diye

uyuyordur ,kendini fazla yorunca da anne hissetmezmis ,karnini bi hafiften salla elinle ,her noktasina az az bi vur bklm

Acaba tatlı bişyler mi yesen veya süt içsen hareletlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…