2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

bende de oluyor o canım cok yoruldugum gunlerde hissetmiyorum ama sonra beklemedigim anda bir tıklıyor tamam diyorum sükürler olsun bir muz ye söyle bir uzat ayaklarını bakalım ne olacak

Cok yorulduysan hissedemeyebilirsin gecenlerde bende 1 gun hissedememistim telaslanmaya baslamistim hatta sonradan hissettim cok sukur ki

Çok teşekkürler

Ben nasil rahat edersem oyle yatiyorum cnm acikcasi cok onemsemiyorum ama sol yan tabikide en guzeli
Bende sag sol yatmaya çalışıyorum ama hepte öyle yatılmıyor ki son aylarda napıcaz

Tedbir bizden takdir Allahtan. Elimden geleni yapiyorum insallah cikar yukari plasentam Allahtan tamamen kapatmiyormus doktor yuksek ihtimalle cikar dedi
aminn Allah ın izniyle cıkar
Sirt ustu ve yuzustu yatmamak gerek. Bende sagli sollu butun gece donerek uyuyorum
Son aylarda napıcaz öyle yatmaya calısıyorum boynuma agrı giriyor bir bakmısım düz yatmısım
Mide yanması yaşayan varmı arkadaşlar

Yediklerime göre degisiyor canım. Birde su gece yatmadan ictigim demir hapı mahvediyor beni

kizlar ayrintili ultrasonum iyiydi oglusum 400 gr olmus cok sukur organlarimiz da iyi simdilik,darisi tum ayrintiliya gireceklere

yaaa kuzucuk masallah masallah Allah saglıkla tamamlatsın insallah

Son aylar gelsinde bi bakariz :)

Bu hamile halimizle aldigimiz en guzel fua olabilir canimm aminn insallah cumlemize nasip olur Allah her istedigimizi gonlumuze versin sağlıkli bebislerimiz olsunn

Bunu hic bilmiyordum canim ,burda hic soylemiyorlar ama oglumda karnimi kucuk gorup degisik bisey yapmışlardı belkide yapilan bissydir bennilk kez gormustum bu terzi mezuralariyla bebegin oldugu yeri eliyle kontrol edip gobegimin üstümden kasiklarda bittigi yere kadr ölçüp normal demislerdi o zamn 42 43 gibi bi sayiydi sanirim oglumda 1ay sonra 49cm doğmuştu

Napalim diyosun altini silikonmu surup sonra yapistiralim anlamadim? Anlatirmisin?? Bide simdi aklima geldi bide utuyu bascamiz yere kagit koymak gerekiyodu ben onu unuttum.. bisey konuluyomu sende

Simdi yanlis bisey soylemek istemiyorum emekleriniz bosa filan cikmasin benim yuzumden ama ben yapistirark deniycem zibinana dikmeyi dusunuyorum sicak utuyle silikon zarar verir mi arastiricam yapmadan ,tulumlarim gelince once ben yaparsam yazarim size youtubeda izledigim kadriyla mutfakta kullandigimiz yagli kagitlardan koyuyorlardi uzerine

Ya kuzum cok evhamlandin diyede olabilir mi. Arada boyle bendede oluyordu 19-20-21. Haftalarda hatta 22 dede.. ama bu konu hakkinda kim sana bisey derse yanlis olur.. yani hassas bi konu. Doktoruna sor cnm en iyi o yanit verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…