- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Yedim ama tık YokAcaba tatlı bişyler mi yesen veya süt içsen hareletlenebilir
Dediğini yaptım cnm bişey Yokuyuyordur ,kendini fazla yorunca da anne hissetmezmis ,karnini bi hafiften salla elinle ,her noktasina az az bi vur bklm
Canlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
Cok yorulduysan hissedemeyebilirsin gecenlerde bende 1 gun hissedememistim telaslanmaya baslamistim hatta sonradan hissettim cok sukur kiCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
sola dön yat bi 15 dk bekleDediğini yaptım cnm bişey Yok
Ay inşallah öyledir ama yorulmadım da hiçCok yorulduysan hissedemeyebilirsin gecenlerde bende 1 gun hissedememistim telaslanmaya baslamistim hatta sonradan hissettim cok sukur ki
Oy massallahbu da benim oglusumayrintilidan,masallah ona kizimin ultrasonuna baktim ayni ablasi
Panikleme sakın benim detaylıda dr sıkıstırdı göbegigimi top gibi yaptı vurdu hiic bana mısın demediDediğini yaptım cnm bişey Yok
M etme cnm hissedersin sen telaslanirsan bebiste strese girer.En guzeli yat uyu dinlen yarin ben burdayin anne der sana m etme :)Ay inşallah öyledir ama yorulmadım da hiç
Acaba tatlı bişyler mi yesen veya süt içsen hareletlenebilir
Ay bakalım bekliyorum bi hareket etse rahatlicamPanikleme sakın benim detaylıda dr sıkıstırdı göbegigimi top gibi yaptı vurdu hiic bana mısın demedi
bu da benim oglusumayrintilidan,masallah ona kizimin ultrasonuna baktim ayni ablasi
Ay inşallah tatlım dediğin gibi olurM etme cnm hissedersin sen telaslanirsan bebiste strese girer.En guzeli yat uyu dinlen yarin ben burdayin anne der sana m etme :)
Çok teşekkürlerBenim aynı değil. Ultrasonda bebeğin boyutlarına göre tam bir hafta ileri gösteriyor . Ama Türkiye'deki doktoruma sordum. Adet tarihini baz alıp ona göre 21. Haftada gitmelisin dedi. Yani dikkate almanız gereken adet tarihine göre . İyi akşamlar
Bende sag sol yatmaya çalışıyorum ama hepte öyle yatılmıyor ki son aylarda napıcazBen nasil rahat edersem oyle yatiyorum cnm acikcasi cok onemsemiyorum ama sol yan tabikide en guzeli
aminn Allah ın izniyle cıkarTedbir bizden takdir Allahtan. Elimden geleni yapiyorum insallah cikar yukari plasentam Allahtan tamamen kapatmiyormus doktor yuksek ihtimalle cikar dedi
Son aylarda napıcazSirt ustu ve yuzustu yatmamak gerek. Bende sagli sollu butun gece donerek uyuyorum
Mide yanması yaşayan varmı arkadaşlar
kizlar ayrintili ultrasonum iyiydi oglusum 400 gr olmus cok sukur organlarimiz da iyi simdilik,darisi tum ayrintiliya gireceklere
Son aylar gelsinde bi bakariz :)Bende sag sol yatmaya çalışıyorum ama hepte öyle yatılmıyor ki son aylarda napıcaz
aminn Allah ın izniyle cıkar
Son aylarda napıcazöyle yatmaya calısıyorum boynuma agrı giriyor bir bakmısım düz yatmısım
Yediklerime göre degisiyor canım. Birde su
yaaa kuzucuk masallah masallah Allah saglıkla tamamlatsın insallah
İnsallah tavsannesiooo hayirli olsun sennkilerde İnsallah yavrucaklarimizi sag salim kavusuruz sikintisiz kazasiz.. herbi islerine kostururuz lohusaligimizda guzel huzurlu rahat gecer.. hemencecik atlativeririz ve gazsiz emen, istahli uykuyu seven anne babasini uzmeyen evlatlar olur insallah Dersen cok mu bisey istemis olurum
Bisey daha soyliyeyim belirl haftadan sonra artik boyuyla alakali bisey dememeleri normalmis agirligini soylemeleri yeterliymis.. yani bi kemigin biyunu 7 ile carpip kabataslak bisi diyorlar.. yani kistaslara gore endiseye kapilmayin diye soylemek istedim nacizane fikrimi
Napalim diyosun altini silikonmu surup sonra yapistiralim anlamadim? Anlatirmisin?? Bide simdi aklima geldi bide utuyu bascamiz yere kagit koymak gerekiyodu ben onu unuttum.. bisey konuluyomu sende
Ya kuzum cok evhamlandin diyede olabilir mi. Arada boyle bendede oluyordu 19-20-21. Haftalarda hatta 22 dede.. ama bu konu hakkinda kim sana bisey derse yanlis olur.. yani hassas bi konu. Doktoruna sor cnm en iyi o yanit verirCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?