2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok saskinim suanda o nasi olcmeymis oyle. Ya soyle siylum artik bebegimiz buyudu ultrasonda bakarken bastan sona kivrilmis durdugu icin tam kesin bisey demiyolar yuvarliyorlar zaten boyu su demesinide onermiyolar o olctukleri yanlisim yoksa femur kemigi.. belirli ayda o gelismis ve ona gore olcum yapip boy demeleride yine o kemige gore kistas aliniyo cunku dusunki bebek amuda kalkmis bacaklaribi ice gommus kafasi boynu icerde bu adam neye gore soyluyor.. yani kuzum boyle haftasina gore bas capina bakar ve gelisiminin normalligini baska bi kac kistasa gore soylerler iste yinede dogru olmuo bazen haftasindan buyuk bazen kucuk cikiyor.. o yuzden rahat olun

Ben rennie yemeden geçmiyor artık mide yanmalarım. Hemen hemen her gece bir tane alıp uyuyorum. Sizler kullanmıyor musunuz rennie

Olsun soyle banada baska bezde denerim once nasil dikecenki bu harfleri?

Ben tavsanlarii coook severim tavsan annesi deyince icim bi ayri cosuyor gormeden sevdim sizi cok .. evet pisirme kagidi demisti .. ya yapistiramazsam rezil rusva etmiyeyim .. harflerde taşlı tuşlu zarif gozukuyor.. bilemedim kuzum ya

Yaa ben artık her an hareket hissetmek istiyorumm 19 haftalık olduk bugun ama 4 5 saat tık yok arada bi minik pıt aşaglarda
Benim 23.haftam artık çok daha fazla hareket hissediyorum. Hareketleri bir haftadır her yerde sadece aşağıda değil. Azıcık daha sabır yani

Gerci senin ×2 :)
Babasina diyomki yavrumuzun biri sende olursa ona doyamam, birini sevip opup koklayip icime sokup sonra bi digerini sonra bi digerini sonra kafayi yerim herhalde.. guzelce ilgilenicektim herbiseyiyle simdi ikisinin herseyini tam tesekkul yapmaya calisayjm derken ben benden gecerim herhalde

Cnm tatlo ye vişne suyu iç birde ozaman bak bakalım

Cok ayakta kaldiysan hissedememis olman normal. Hatta oturdugum zaman bile hissedemiyorum cok guclu bi hareket yapmamissa. Hatta ve hatta gece hareketleniyordur ufak tefek, ama sen uyku haliyle anlamiyorsundur, bi sey olmaz merak etme sen

Bende cok sasirmistim napiyo bu kadin diye doktorda kivrilmis durdugu icinsoylemiyoruz dedi amabu kadr ayrintili aciklama yapmamisti tesekkur ederim iste eski usul calisiyor biraz
Ben tavsanlarii coook severim tavsan annesi deyince icim bi ayri cosuyor gormeden sevdim sizi cok .. evet pisirme kagidi demisti .. ya yapistiramazsam rezil rusva etmiyeyim .. harflerde taşlı tuşlu zarif gozukuyor.. bilemedim kuzum ya

Aslinda bende severimde oglumu yenidogdugunda hep tavşanımdiye seviyordum hala seviyorumda boyle uyurken uyanirken minicik kivrim kivrim tavsan gibi toparlardı kendini ordan degistirmistim ismimi iste o taslarin arasinda minik minik bosluklar var ya oralardan alttan ufak ufak dikmistim ben canim utuyle cok guzel yapiyorlardi izledigim sende yapabilirsin kanaliydi yanlis hatirlamiyorsam video yine linkini bakiyim

Cok mantikli bende ufak udak dikeyim yine de ustunden utuyle gecerim ne olcakki .. bende video uzleyemeden yapamam ondan once tumm giyecegi kiyafetleri tek tek yikayi guzelce utuden gecirip hastaneye getirceklerimi posetleyip kilitli fermuarli buzdolabi posetlerine koyacam bu işede internetten bakip yapicam artik.. daha once duymadim bende

20+0 da girdim canım 470 gram dedi doktor endişe edecek bişey yok ama fazla dedi ben endşlendim biraz
Ooo masallah tosuna endiselenme, ben iki farkli hastaneye gittim bi onceki kontrolde, ayni gun. Ikisinin olcumleri de farkliydi. 40 gr -60 gr farkedebiliyor su haftalarda. Kaldi ki cok cok da buyutulecek bi gr yok bence ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…