- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Cok saskinim suandaBu hamile halimizle aldigimiz en guzel fua olabilir canimmaminn insallah cumlemize nasip olur Allah her istedigimizi gonlumuze versin sağlıkli bebislerimiz olsunn
Bunu hic bilmiyordum canim ,burda hic soylemiyorlar ama oglumda karnimi kucuk gorup degisik bisey yapmışlardı belkide yapilan bissydir bennilk kez gormustum bu terzi mezuralariyla bebegin oldugu yeri eliyle kontrol edip gobegimin üstümden kasiklarda bittigi yere kadr ölçüp normal demislerdi o zamn 42 43 gibi bi sayiydi sanirim oglumda 1ay sonra 49cm doğmuştu
Ya su sikintilarin bu hafta oldu gecmedi cok uzuluyom inan.. o soda kurtaricimdi ama kisa surede sonra yine ayni seylerHem cok uykum var hem de mide gazım uyutmuyor tek gozum kapali maden suyu iciyorum biraz rahatlatiyor :)
Olsun soyle banada baska bezde denerim once nasil dikecenki bu harfleri?Simdi yanlis bisey soylemek istemiyorum emekleriniz bosa filan cikmasin benim yuzumden ama ben yapistirark deniycem zibinana dikmeyi dusunuyorum sicak utuyle silikon zarar verir mi arastiricam yapmadan ,tulumlarim gelince once ben yaparsam yazarim size youtubeda izledigim kadriyla mutfakta kullandigimiz yagli kagitlardan koyuyorlardi uzerine
Ben tavsanlarii coook severim tavsan annesi deyince icim bi ayri cosuyor gormeden sevdim sizi cokSimdi yanlis bisey soylemek istemiyorum emekleriniz bosa filan cikmasin benim yuzumden ama ben yapistirark deniycem zibinana dikmeyi dusunuyorum sicak utuyle silikon zarar verir mi arastiricam yapmadan ,tulumlarim gelince once ben yaparsam yazarim size youtubeda izledigim kadriyla mutfakta kullandigimiz yagli kagitlardan koyuyorlardi uzerine
Benim 23.haftam artık çok daha fazla hareket hissediyorum. Hareketleri bir haftadır her yerde sadece aşağıda değil. Azıcık daha sabır yaniYaa ben artık her an hareket hissetmek istiyorumm 19 haftalık olduk bugun ama 4 5 saat tık yok arada bi minik pıt aşaglarda
Ah kuzum ah dogurunca kurtulucaz anca neyse safak bugunu saymazsak 121Ya su sikintilarin bu hafta oldu gecmedi cok uzuluyom inan.. o soda kurtaricimdi ama kisa surede sonra yine ayni seyler
Basta evet sonra ise yaramamaya basladi cnm yanmadan cok gaz oluyor tikiyor beniBen rennie yemeden geçmiyor artık mide yanmalarım. Hemen hemen her gece bir tane alıp uyuyorum. Sizler kullanmıyor musunuz rennie
İnsallahh kollarimiza alicaz.. o guzell kokusunu icimize cekecezAh kuzum ah dogurunca kurtulucaz anca neyse safak bugunu saymazsak 121
Gerci senin ×2 :)İnsallahh kollarimiza alicaz.. o guzell kokusunu icimize cekecezbebek kokusu ohh miss.. hasretimize bi son vercez
Babasina diyomki yavrumuzun biri sende olursa ona doyamam, birini sevip opup koklayip icime sokup sonra bi digerini sonra bi digeriniGerci senin ×2 :)
Cnm tatlo ye vişne suyu iç birde ozaman bak bakalımCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
Cnm tatlo ye vişne suyu iç birde ozaman bak bakalım
Cok ayakta kaldiysan hissedememis olman normal. Hatta oturdugum zaman bile hissedemiyorum cok guclu bi hareket yapmamissa. Hatta ve hatta gece hareketleniyordur ufak tefek, ama sen uyku haliyle anlamiyorsundur, bi sey olmaz merak etme senCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
Cok saskinim suandao nasi olcmeymis oyle. Ya soyle siylum artik bebegimiz buyudu ultrasonda bakarken bastan sona kivrilmis durdugu icin tam kesin bisey demiyolar yuvarliyorlar zaten boyu su demesinide onermiyolar o olctukleri yanlisim yoksa femur kemigi.. belirli ayda o gelismis ve ona gore olcum yapip boy demeleride yine o kemige gore kistas aliniyo cunku dusunki bebek amuda kalkmis bacaklaribi ice gommus kafasi boynu icerde bu adam neye gore soyluyor.. yani kuzum boyle haftasina gore bas capina bakar ve gelisiminin normalligini baska bi kac kistasa gore soylerler iste yinede dogru olmuo bazen haftasindan buyuk bazen kucuk cikiyor.. o yuzden rahat olun
Ben tavsanlarii coook severim tavsan annesi deyince icim bi ayri cosuyor gormeden sevdim sizi cok.. evet pisirme kagidi demisti .. ya yapistiramazsam rezil rusva etmiyeyim .. harflerde taşlı tuşlu zarif gozukuyor.. bilemedim kuzum ya
Esnemis mi obu da benim oglusumayrintilidan,masallah ona kizimin ultrasonuna baktim ayni ablasi
Cok mantikli bende ufak udak dikeyim yine de ustunden utuyle gecerim ne olcakki .. bende video uzleyemeden yapamam ondan once tumm giyecegi kiyafetleri tek tek yikayi guzelce utuden gecirip hastaneye getirceklerimi posetleyip kilitli fermuarli buzdolabi posetlerine koyacam bu işede internetten bakip yapicam artik.. daha once duymadim bendeBende cok sasirmistim napiyo bu kadin diyedoktorda kivrilmis durdugu icinsoylemiyoruz dedi amabu kadr ayrintili aciklama yapmamisti tesekkur ederim iste eski usul calisiyor biraz
Aslinda bende severimde oglumu yenidogdugunda hep tavşanımdiye seviyordum hala seviyorumdaboyle uyurken uyanirken minicik kivrim kivrim tavsan gibi toparlardı kendini ordan degistirmistim ismimi iste o taslarin arasinda minik minik bosluklar var ya oralardan alttan ufak ufak dikmistim ben canim utuyle cok guzel yapiyorlardi izledigim sende yapabilirsin kanaliydi yanlis hatirlamiyorsam video yine linkini bakiyim
Ooo masallah tosuna20+0 da girdim canım 470 gram dedi doktor endişe edecek bişey yok ama fazla dedi ben endşlendim biraz
Canlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
[/QUOT
Bebekler sallaninca uyudukları için anne karnındaki bebek de anne hareket halindeyken cok hissetmiyoruz genellikle uzanınca sirt ustu yatinca çok hissediyorum ben dışardan bile belli olmaya başladı ama benim 3. Gebeliğim ilkler biraz geç hissediyor ya da anlamlandiramiyor hareket olup olmadigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?