2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok ayakta kaldiysan hissedememis olman normal. Hatta oturdugum zaman bile hissedemiyorum cok guclu bi hareket yapmamissa. Hatta ve hatta gece hareketleniyordur ufak tefek, ama sen uyku haliyle anlamiyorsundur, bi sey olmaz merak etme sen
Çok ayakta kalmadım yorulmadım ama inşallah dediğin gibidir cnm

Valla ben eminonune falan gidip gezemeyecegim. Zaten set siparisi verdim. Senin aldigin yerden Bende tavsanli tulum alirim belki

Ya kuzum cok evhamlandin diyede olabilir mi. Arada boyle bendede oluyordu 19-20-21. Haftalarda hatta 22 dede.. ama bu konu hakkinda kim sana bisey derse yanlis olur.. yani hassas bi konu. Doktoruna sor cnm en iyi o yanit verir

Ben kizimda tulumlara harf kendim yapistirdim utuyle. Videolara bakmistim. Hala yapisik duruyor kapi susune sicak silikonla yaptım

Ben sırt ustu hic yatamiyorum. Cok canım aciyor ve belim kitleniyor. Bağıra bağıra dönüyorum. Bugun detayli usgde 30 dk yattım ama gel bana sor nasil yattim

Canım kendini çok yorduysan ondan da hissetmemiş olabilir misin? Ben cumartesi pazar çok yoruldum o 2 gün hissetmedim. Pazartesi eski haline döndü şimdi durmuyor. İçin rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen.

Canım kendini çok yorduysan ondan da hissetmemiş olabilir misin? Ben cumartesi pazar çok yoruldum o 2 gün hissetmedim. Pazartesi eski haline döndü şimdi durmuyor. İçin rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen.
Yok cnm aksine hiç yorulmadım ama iki gün hissedemedim.ama bu sabah sanki bi tekme yedim Yani bana öyle geldi

Ya kızlar tekmeyi falan nasıl hissediyosunuz ya.benmki genelde akşam üzeri hissediyorum ve sanki balon patlıyo bnmki popo üstü oldgu içinmi acaba

Ya kızlar tekmeyi falan nasıl hissediyosunuz ya.benmki genelde akşam üzeri hissediyorum ve sanki balon patlıyo bnmki popo üstü oldgu içinmi acaba
Karnimda belirgin pit pit vuruslar hissediyorum ama kafasi ama eli ama ayagi ama oluyor yani.. bazen basinci rahmimden asagiya sizi seklinde vuruyo bazen vajinam agri oluyo ama bunlar cok cok hafif ama biz burdayiz diyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…