- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Çok ayakta kalmadım yorulmadım ama inşallah dediğin gibidir cnmCok ayakta kaldiysan hissedememis olman normal. Hatta oturdugum zaman bile hissedemiyorum cok guclu bi hareket yapmamissa. Hatta ve hatta gece hareketleniyordur ufak tefek, ama sen uyku haliyle anlamiyorsundur, bi sey olmaz merak etme sen
Yarına kdr bekleyeyim inşallah cnmYa kuzum cok evhamlandin diyede olabilir mi. Arada boyle bendede oluyordu 19-20-21. Haftalarda hatta 22 dede.. ama bu konu hakkinda kim sana bisey derse yanlis olur.. yani hassas bi konu. Doktoruna sor cnm en iyi o yanit verir
Valla ben eminonune falan gidip gezemeyecegim. Zaten set siparisi verdim. Senin aldigin yerden Bende tavsanli tulum alirim belkiYa onlri eminonunden de alabilirsin hobidunyasindada var aynen ben bide harflerini koymayayim dedim iyice cikmasin ortayakimligimiz ustunede yildizlar kral taci biyiklar ivir zivirlar var ve ben sert olur diye dusundum ama yum yumusacik icinden zibindi sonra baska seyler giydircemiz icin rahatsiz etmez. Sen istanbuldaydin eminonunde bulursun. Tuhafiyelerde satiliyor kuzucuk.. ben aldimm ama gercekten hos.. yapistiririz herhalde herkes yapiyor.. bi tane foto alayim yeter
Simdi yanlis bisey soylemek istemiyorum emekleriniz bosa filan cikmasin benim yuzumden ama ben yapistirark deniycem zibinana dikmeyi dusunuyorum sicak utuyle silikon zarar verir mi arastiricam yapmadan ,tulumlarim gelince once ben yaparsam yazarim size youtubeda izledigim kadriyla mutfakta kullandigimiz yagli kagitlardan koyuyorlardi uzerine
Ya kuzum cok evhamlandin diyede olabilir mi. Arada boyle bendede oluyordu 19-20-21. Haftalarda hatta 22 dede.. ama bu konu hakkinda kim sana bisey derse yanlis olur.. yani hassas bi konu. Doktoruna sor cnm en iyi o yanit verir
Ben sırt ustu hic yatamiyorum. Cok canım aciyor ve belim kitleniyor. Bağıra bağıra dönüyorum. Bugun detayli usgde 30 dk yattım ama gel bana sor nasil yattimBende sag sol yatmaya çalışıyorum ama hepte öyle yatılmıyor ki son aylarda napıcaz
aminn Allah ın izniyle cıkar
Son aylarda napıcazöyle yatmaya calısıyorum boynuma agrı giriyor bir bakmısım düz yatmısım
Yediklerime göre degisiyor canım. Birde su gece yatmadan ictigim demir hapı mahvediyor beni
yaaa kuzucuk masallah masallah Allah saglıkla tamamlatsın insallah
Bize her türlü uykulaarr haramBen sırt ustu hic yatamiyorum. Cok canım aciyor ve belim kitleniyor. Bağıra bağıra dönüyorum. Bugun detayli usgde 30 dk yattım ama gel bana sor nasil yattim
evet cnm agzini acip kapatiyorduEsnemis mi osaglikla buyusun ins ❤
Allah allah aynı doktora bana 450 fiyat verdiler sizin özel bi indiriminiz mi vardı acabaÇakmak Erdem hastanesi 375 tl doktorun adı Ebru
günaydın merak ettim siziYarına kdr bekleyeyim inşallah cnm
Canım kendini çok yorduysan ondan da hissetmemiş olabilir misin? Ben cumartesi pazar çok yoruldum o 2 gün hissetmedim. Pazartesi eski haline döndü şimdi durmuyor. İçin rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen.Canlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
Günaydın canımm. Hıçkırık nasıl oluyor acaba merak ediyorum. Ben ayırt edemem heralde :))günaydın kızlar:) dün oğlum hıçkırdı sanırım karnımda tuhaf bi pıtpıt seyirme oldu:))
Yok cnm aksine hiç yorulmadım ama iki gün hissedemedim.ama bu sabah sanki bi tekme yedim Yani bana öyle geldiCanım kendini çok yorduysan ondan da hissetmemiş olabilir misin? Ben cumartesi pazar çok yoruldum o 2 gün hissetmedim. Pazartesi eski haline döndü şimdi durmuyor. İçin rahat etmeyecekse bir doktora görün istersen.
Günaydın cnm .valla sabah bi hareketlilik hissettim sanki içim rahatladıgünaydın merak ettim sizi
Ayyy cok saol icimi rahatlattinBen kizimda tulumlara harf kendim yapistirdim utuyle. Videolara bakmistim. Hala yapisik duruyorkapi susune sicak silikonla yaptım
Bugun nasilsin bu sabahtan beride benimkiler hic oynamiyo hareket etmiyoYarına kdr bekleyeyim inşallah cnm
Karnimda belirgin pit pit vuruslar hissediyorum ama kafasi ama eli ama ayagi ama oluyor yani.. bazen basinci rahmimden asagiya sizi seklinde vuruyo bazen vajinam agri oluyo ama bunlar cok cok hafif ama biz burdayiz diyor yaniYa kızlar tekmeyi falan nasıl hissediyosunuz ya.benmki genelde akşam üzeri hissediyorum ve sanki balon patlıyo bnmki popo üstü oldgu içinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?