2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun nasilsin bu sabahtan beride benimkiler hic oynamiyo hareket etmiyo psikolojik galiba
Bu sabah hissediyorum sanki kıpırtıları. Ay valla iyice evhamlandık biz sırt üstü uzan bir süre bekle öyle daha net hissedersin cnm inşallah

canım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyo

canım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyo

Kızlarrr merhaba... Okuyorum herkes gayet iyi gidiyor ben de iki gün önce net bir hareket hissedip çok heyecanlandım ama iki gündür tık yok yavrumda... 9 Kasımı bekliyorum kontrol için çok heyecanlıyım zaman geçmiyor tam 20 hafta oluyoruz 9 kasımda. Yardıma ihtiyacım var bebek arabası ve park yatak konusunda lütfen fikir verin kimler hangi marka hangi model kullanıyor. Bazı markalar çok pahalı gerçekten hele bebek arabaları

ben de iki gün önce gece yattığımda fark ettim ilk kez böyle netti pıt pıttan biraz daha kuvvetliydi iki kere üst üste yaptı çok heyecanlandım eşime söyledim hemen elini koydu ama bir daha yapmadı yaramazz.. 2 gündür tık yok ya da farketmiyorum gün içinde işteyim zaten akşam da hissedemedim hiç kontrole gidene kadar rahat uyku yok bana :)

Gunaydin cnm ben ev islerimi dunden cogunu hallettim kırık kırık var :)
Ayyy ne sanslisinn ne guzel sende mi raporlusun ben gibi... Allahim calismak guzeldi ama cok yorucu oluyodu aksamlra dogru gecen hafta rapor bitisi bi deniyeyim dedim bir hafta dayanamadim basladi oram buram agrimaya riske atmadan dr um rapor yazalim dedi..

bende de bazen hissediyorum bazen tık yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…