Pembe tavşanlı tulum ne kadardı acaba çok tatlılar sağlıkla giysin bebislerTamam kuzumm atiyorum
hep aynı noktada canım böyle hareket gibi değil ama farklı bir seyirme:) intte okumuştum ilk hareketler hıçkırma şeklnde hissediliomussGünaydın canımm. Hıçkırık nasıl oluyor acaba merak ediyorum. Ben ayırt edemem heralde :))
Gözün aydın canmYok cnm aksine hiç yorulmadım ama iki gün hissedemedim.ama bu sabah sanki bi tekme yedim Yani bana öyle geldi
Biz doğurana kdr geçmicek bu pimpirik hallerimizGözün aydın canm
Öyle vala canm ya haftaya kontrolün var zaman geçmiyor inanBiz doğurana kdr geçmicek bu pimpirik hallerimiz
Bu sabah hissediyorum sanki kıpırtıları. Ay valla iyice evhamlandık bizBugun nasilsin bu sabahtan beride benimkiler hic oynamiyo hareket etmiyopsikolojik galiba
Ohh iyii sevindim canımmYok cnm aksine hiç yorulmadım ama iki gün hissedemedim.ama bu sabah sanki bi tekme yedim Yani bana öyle geldi
8 saat dersim varKuzulr kuzuslarin anneleri hepimize gunaydin!! Bugun napicaksiniz?? Evimde bi dolu iş var ama yapacak takatim simdiden yok
canım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyoCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
Gunaydin cnm ben ev islerimi dunden cogunu hallettim kırık kırık var :)Kuzulr kuzuslarin anneleri hepimize gunaydin!! Bugun napicaksiniz?? Evimde bi dolu iş var ama yapacak takatim simdiden yok
Ben sana demistim :)Bu sabah hissediyorum sanki kıpırtıları. Ay valla iyice evhamlandık bizsırt üstü uzan bir süre bekle öyle daha net hissedersin cnm inşallah
canım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyoCanlarım ya bi sıkıntım var .normalde uzandığımda yada oturduğumda bebeğimin hareketlerini net hissederdim hatta çok hareketli derdim.ama dünden beri hiç hissedemedim uzanıp karnımı dinliyorum uzun süre .psikolojik mi bilmiyorum çok kısa hareketlilik hisseder gibi oluyorum hatta damarlar mı yada gaz mı diye de tereddüt ediyorum .çünkü bebeğim normalde günde bir kaç defa mutlaka hissettirirdi kendini
ben de iki gün önce gece yattığımda fark ettim ilk kez böyle netti pıt pıttan biraz daha kuvvetliydi iki kere üst üste yaptı çok heyecanlandım eşime söyledim hemen elini koydu ama bir daha yapmadı yaramazz.. 2 gündür tık yok ya da farketmiyorum gün içinde işteyim zaten akşam da hissedemedim hiç kontrole gidene kadar rahat uyku yok bana :)canım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyo
Kuzum bi suru bisi aldim fiyatini hatirlamiyom siteden bakarsan sevinirim ince degil kalinda degil. Enicuzbebekmarketti sanirim sitenin adiPembe tavşanlı tulum ne kadardı acaba çok tatlılar sağlıkla giysin bebisler
Cok uzuluyorum ogretmenlere gercekten ozellikle sinif ogretmeni ve uzun sure ders saati olan ogretmenlere... bende raporumu uzaticam bitiyor ☺ Allah yardimciniz olsunn8 saat dersim varperşembe günü bittiğim gün
Ayyy ne sanslisinn ne guzel sende mi raporlusun ben gibi... Allahim calismak guzeldi ama cok yorucu oluyodu aksamlra dogru gecen hafta rapor bitisi bi deniyeyim dedim bir hafta dayanamadim basladi oram buram agrimaya riske atmadan dr um rapor yazalim dedi..Gunaydin cnm ben ev islerimi dunden cogunu hallettim kırık kırık var :)
Missboncum bugun nasilsin kuzum??Cnm tatlo ye vişne suyu iç birde ozaman bak bakalım
bende de bazen hissediyorum bazen tık yok:)ben de iki gün önce gece yattığımda fark ettim ilk kez böyle netti pıt pıttan biraz daha kuvvetliydi iki kere üst üste yaptı çok heyecanlandım eşime söyledim hemen elini koydu ama bir daha yapmadı yaramazz.. 2 gündür tık yok ya da farketmiyorum gün içinde işteyim zaten akşam da hissedemedim hiç kontrole gidene kadar rahat uyku yok bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?