- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Ay haklısın cnm ama ne yapalım şimdiden anne yüreği iştecanım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyo
Ay hiç sorma merak ediyor insan .bak bnm geçen haftaydı kontrolüm.şimdiden gelecek ayı sabırsızlıkla bekliyorumÖyle vala canm ya haftaya kontrolün var zaman geçmiyor inan
Bende 15 tatili iple çekiyorum çok yoruluyorum okulda ya hiç halim kalmıyor okul ile ev arası mesafemde 25 dk falan araba kullanmaktan da bıktım birde yüksek lisans tez dönemindeyim üniversiteye de gidip geliyorum hamileliğimi anlayamadım koşuşturmaktan tatil istiyorum artıkCok uzuluyorum ogretmenlere gercekten ozellikle sinif ogretmeni ve uzun sure ders saati olan ogretmenlere... bende raporumu uzaticam bitiyor ☺ Allah yardimciniz olsunn
Ben çok erken hissetmeye başlamıştım şimdi hiç durmuyor sıpa sürekli hareket var karnımda hatta bir kere bir tekme attı canım acıdı o derececanım 26. haftadan sonra her gün düzenli hissetmek gerekiyormuş, daha erken dönemlerdeyiz çok kafaya takmayalım... ben de sen gibi iki gün hissetmeyince korkuyodum sonra bi pıtpıt geliveriyo rahatlıyosun:)) genelde akşamları 10dan sonra hareketli oluyo
Ayy bende tez asamasindayim ama saldim kendimiBende 15 tatili iple çekiyorum çok yoruluyorum okulda ya hiç halim kalmıyor okul ile ev arası mesafemde 25 dk falan araba kullanmaktan da bıktım birde yüksek lisans tez dönemindeyim üniversiteye de gidip geliyorum hamileliğimi anlayamadım koşuşturmaktan tatil istiyorum artık
Ben isten ayrildim cnm ilk 3 ay kabus gibiydi dayanamadim ayaz 1 yasina basana kadar evdeyim :)Ayyy ne sanslisinn ne guzel sende mi raporlusun ben gibi... Allahim calismak guzeldi ama cok yorucu oluyodu aksamlra dogru gecen hafta rapor bitisi bi deniyeyim dedim bir hafta dayanamadim basladi oram buram agrimaya riske atmadan dr um rapor yazalim dedi..
Ben kizimda tulumlara harf kendim yapistirdim utuyle. Videolara bakmistim. Hala yapisik duruyorkapi susune sicak silikonla yaptım
Canım bnde okul başladgından beri rapor aldım 2 tane heyet aldım 8 kasımda bitiyo sen de heyet mi aldınAyyy ne sanslisinn ne guzel sende mi raporlusun ben gibi... Allahim calismak guzeldi ama cok yorucu oluyodu aksamlra dogru gecen hafta rapor bitisi bi deniyeyim dedim bir hafta dayanamadim basladi oram buram agrimaya riske atmadan dr um rapor yazalim dedi..
Ben iyiyim canım ağrım sızım yok şuan baskıda yok tatlı birşeyler yiyorum hatta benim kızanım kıpır kıpır sen nasıl oldunMissboncum bugun nasilsin kuzum??
Geriden geliyor olabilir simdilik ama bu surekli bu sekilde olacagi anlamina gelmez canim, icin rahat olsun. Bir ay sonraki kontrolunde 3 gun onde de olabilir yani, degiskenlik gosteren bi sey.Kizlar bugun kontrole gittim 356 gram olmus bebegim 21+0 da bana kucuk geldi doktor 2 hafta sonraya tekrar cagirdi . Seker testi icin dedi suan 1 hafta geriden gidiyor sanirim doktor soylemedi ben olcumlerde o sekilde gordum. 1 hafta buyuk bisey degil ama gecen gittigimde 2-3 gundu fark 9 gun sonra 6+7 gune cikmis canim sıkıldı annelik ne garip duyguymus cokta dikkat edip yaricak seyler yiyorum surekli. Yarin aksam detayli var bakalim neler dicek doktor cok merak ediyorum. Hayirli haberler olsun insaallah. Sizin 21 de kacti gramlar
Neden ceviz ve kefir yiyemiyosun canim. Ben decavit kullaniyorum . onuda extra alabilirmiym yani.Geriden geliyor olabilir simdilik ama bu surekli bu sekilde olacagi anlamina gelmez canim, icin rahat olsun. Bir ay sonraki kontrolunde 3 gun onde de olabilir yani, degiskenlik gosteren bi sey.
Zaten o gramajlar net olcum de degil, 60 gr fark eder arti veya eksi anlamda.
Icin rahat degilse yiyebiliyorsan, kasar - muz - ceviz -kefir dene. Ben kefir ve ceviz kulanmiyorum maalesef.
Bir de imom omega 3 var, kullanan arkadaslrimin bebrklerinin kilosu iyiydi, zaten prospektusunde bebegin dusuk dogum agirliginda olmamasina yonelik, seklinde bi ifade var. Istersen deneyebilirsin canim.
Ben sadece decavit omega 3 kullanmiyorm haftada 2 kez balik yiyorum . esim karsi biraz bu omegalara balik kadar faydalo degil diyor ama bebis zayif kalmis bizim baslicam heralde onu ikna edipBirde bir soru daha omega 3 olarak hangi vit yada vit kompleksi kullanıyorsunuz?
maşallah canım:)Ben çok erken hissetmeye başlamıştım şimdi hiç durmuyor sıpa sürekli hareket var karnımda hatta bir kere bir tekme attı canım acıdı o derece
Bir şey olmaz allahın izniyle içiniz rahat olsun riskli bi durumunuz yoksa burda bebeği olan kadınlar onları kucağına alıyor mecbur hiçbir şey olmuyor:)kızlar bugun birazcık pazar torbası taşıdım tek başımaydım sorun olmaz heralde dimi birkaç kilo meyve... kola ağırlık verdim belden yana bi sıkıntı yaşamadım ama gene de kokrtum sonradan
Aslında balık tabi ama ben balığı kızarmış seviyorum daha çok birde dip balığı olmayacak en çok somon da var ceviz yiyorum avakadoda da varmış omega 3 ama baya araştırdım akşam son 3 ay omega 3 önemli diyorBen sadece decavit omega 3 kullanmiyorm haftada 2 kez balik yiyorum . esim karsi biraz bu omegalara balik kadar faydalo degil diyor ama bebis zayif kalmis bizim baslicam heralde onu ikna edip
Bilmiyorum belki kalitesine gore degisir. Ben hobi dunyasindan almistim. Normal bildiğimiz utuydu :)Komik olucak belki normal ütü mu buharli utu mu kullanmistincunku bnimkiler yikar yikamaz kalkti kenarlarindan yapan becerikli degildi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?