2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay haklısın cnm ama ne yapalım şimdiden anne yüreği işte

Cok uzuluyorum ogretmenlere gercekten ozellikle sinif ogretmeni ve uzun sure ders saati olan ogretmenlere... bende raporumu uzaticam bitiyor ☺ Allah yardimciniz olsunn
Bende 15 tatili iple çekiyorum çok yoruluyorum okulda ya hiç halim kalmıyor okul ile ev arası mesafemde 25 dk falan araba kullanmaktan da bıktım birde yüksek lisans tez dönemindeyim üniversiteye de gidip geliyorum hamileliğimi anlayamadım koşuşturmaktan tatil istiyorum artık

Ben çok erken hissetmeye başlamıştım şimdi hiç durmuyor sıpa sürekli hareket var karnımda hatta bir kere bir tekme attı canım acıdı o derece

Ayy bende tez asamasindayim ama saldim kendimi ve kendimi hic iyi hissetmiyorum.. cok zor gercekten.. ama guzel telaslar, anilar... bebis dogsun bak bide o zaman gorelim biz hep oyle duyuyorum cunku “hele bi dogsun bide o zaman gör” sana imrendim suanda.. esim bisey olur diye artik arabayida kullanamiyorum..

Ben isten ayrildim cnm ilk 3 ay kabus gibiydi dayanamadim ayaz 1 yasina basana kadar evdeyim :)

Ben kizimda tulumlara harf kendim yapistirdim utuyle. Videolara bakmistim. Hala yapisik duruyor kapi susune sicak silikonla yaptım

Komik olucak belki normal ütü mu buharli utu mu kullanmistin cunku bnimkiler yikar yikamaz kalkti kenarlarindan yapan becerikli degildi galiba

Canım bnde okul başladgından beri rapor aldım 2 tane heyet aldım 8 kasımda bitiyo sen de heyet mi aldın

Kizlar bugun kontrole gittim 356 gram olmus bebegim 21+0 da bana kucuk geldi doktor 2 hafta sonraya tekrar cagirdi . Seker testi icin dedi suan 1 hafta geriden gidiyor sanirim doktor soylemedi ben olcumlerde o sekilde gordum. 1 hafta buyuk bisey degil ama gecen gittigimde 2-3 gundu fark 9 gun sonra 6+7 gune cikmis canim sıkıldı annelik ne garip duyguymus cokta dikkat edip yaricak seyler yiyorum surekli. Yarin aksam detayli var bakalim neler dicek doktor cok merak ediyorum. Hayirli haberler olsun insaallah. Sizin 21 de kacti gramlar

Geriden geliyor olabilir simdilik ama bu surekli bu sekilde olacagi anlamina gelmez canim, icin rahat olsun. Bir ay sonraki kontrolunde 3 gun onde de olabilir yani, degiskenlik gosteren bi sey.
Zaten o gramajlar net olcum de degil, 60 gr fark eder arti veya eksi anlamda.
Icin rahat degilse yiyebiliyorsan, kasar - muz - ceviz -kefir dene. Ben kefir ve ceviz kulanmiyorum maalesef.
Bir de imom omega 3 var, kullanan arkadaslrimin bebrklerinin kilosu iyiydi, zaten prospektusunde bebegin dusuk dogum agirliginda olmamasina yonelik, seklinde bi ifade var. Istersen deneyebilirsin canim.

Arkadaşlar bir sorum var cinsiyet için hatırlıyormusunuz yumurtlama günü öncesi yada sonrası cinsiyet için hangi gün hamiş kaldığınızı

Birde bir soru daha omega 3 olarak hangi vit yada vit kompleksi kullanıyorsunuz?

Neden ceviz ve kefir yiyemiyosun canim. Ben decavit kullaniyorum . onuda extra alabilirmiym yani.
. Ya ben normalde boyle herkese moral verirdim 2-3 gun geriden gelirken sknti yapmiyodum duzenli gitsinde onemli degl diye 9 gunde 1 haftaya cikmis ve 9 gunde 37 gram almis gozukuyor. olcumler son haftalarda net ckmiyor diye biliyorm aslnda
. ister istemez korktum moralm bozuldu. Zayif veya kilolu olmasindan degil baska bseymi var diye. Eltiminde bebegi zayfti ona hep ben moral verdim destek oldum baska saglk sorunlari var diyolardi o siralarda onunla beraber kotu zamanlar gecirdik hep kotu seylee duydugumz icn .. elhamdulillah saglikli dogdu bebegimz. ona cok uzuldum basima mi geldi diye dusundum suan . bekarligimdan beri kimin neyine cok uzulsem basima geldigi icin. insan istemez kafasina takiyor yarin detaylida guzel seylr duyana kadar rahatlayamicam sanirim. Insaallah sknti yoktur dedigin gibi olcu yanlistir yada sagligi iyidir

Birde bir soru daha omega 3 olarak hangi vit yada vit kompleksi kullanıyorsunuz?
Ben sadece decavit omega 3 kullanmiyorm haftada 2 kez balik yiyorum . esim karsi biraz bu omegalara balik kadar faydalo degil diyor ama bebis zayif kalmis bizim baslicam heralde onu ikna edip

kızlar bugun birazcık pazar torbası taşıdım tek başımaydım sorun olmaz heralde dimi birkaç kilo meyve... kola ağırlık verdim belden yana bi sıkıntı yaşamadım ama gene de kokrtum sonradan

kızlar bugun birazcık pazar torbası taşıdım tek başımaydım sorun olmaz heralde dimi birkaç kilo meyve... kola ağırlık verdim belden yana bi sıkıntı yaşamadım ama gene de kokrtum sonradan
Bir şey olmaz allahın izniyle içiniz rahat olsun riskli bi durumunuz yoksa burda bebeği olan kadınlar onları kucağına alıyor mecbur hiçbir şey olmuyor:)

Ben sadece decavit omega 3 kullanmiyorm haftada 2 kez balik yiyorum . esim karsi biraz bu omegalara balik kadar faydalo degil diyor ama bebis zayif kalmis bizim baslicam heralde onu ikna edip
Aslında balık tabi ama ben balığı kızarmış seviyorum daha çok birde dip balığı olmayacak en çok somon da var ceviz yiyorum avakadoda da varmış omega 3 ama baya araştırdım akşam son 3 ay omega 3 önemli diyor
Ayrıca bir diğer önemli konu
Magnezyum ve Kalsiyum birlikte alınınca emilimi az oluyormuş yazıyor decvt te ikisi bir arada bilemedim bende bemim dr a bakarsan kan ilacı da vermedi ama dahiliyeci baktı demir ilacı verdi birde tsh için ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…