Her gebelik farklı sonuçta. Birinde midesi bulanan ikinci bebeğinde bulanmayabiliyor. Bence buda öyledir boşuna dert etme. Bende gün boyu hissetmiyorum. Bak mesela yaklaşık bir saattir karnımı dinliyorum iki kere tık tık hissettim. Oda bu akşam çok gazım var bebek mi gaz mı emin değilim. Bende bugün 19+0 ım. Çok dert etme. Ama bende senin gibiyim sırf özlediğimden ve merakımdan yarına randevu aldımİlk hamileligimde bende cabuk hissetmiştim 18. Hftada baya netti sımdı 18de pıt pıt basladı bazen sık olunca artık öle olcak sanıorm ama cok seyrek hissediyorum gün icinde hala ya.. 19+5iz inş normaldr
Amaan canim, tek sikintin bu olsun. Allah baska dert vermesin. Bebek de sen de sagliysan takma dogum seklini. Ha oyle dogacak ha boyle.Kızlar bizim detaylıda vardı bugün sonucu Dr götüremedim zaman kalmadı yarın gideceğim perinatolagun dediğine göre çok şükür ki herşey yolunda fakat Plasenta normal doğuma engel dedi ben iki Dr gidiyordum birisi bana plasenta önde derken diğeri çıkmış demişti şu anladım çıkmış diye bırakacağım yarın diğer Dr gösterip başka bir dr araştıracağım içim sıkıldı ya off eşim sıkma canını millet bilerek sezaryen oluyor diyor ben korkuyorum aman ne bileyim herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda
Kizimda 40a kadar normal dogum icin bekledim. Ustelik hersey cok normaldi. Suni sanci almaya başladım 2 saatte 3 cm acildim. Ama bebek kaka yapti, suyum erken geldide anladik. Ve kalp atisi yavaslayinca aniden sezeryan olmak zorunda kaldim. Keşke planli sezeryan olsaydım dedigim olduDoğru da canım ne bileyim korku başa bela
Yaklaşık üç gündür aynı durumdayım. Balon gibiyim patlayacak gibi özellikle akşamlarıKarnımı bugun ayaga kalktıgımda okadar gergin hissediyorumki bi gün bi günüme uymuyogazda olabılır maden suyu içtim şimdi
Dogum olayi tamamen surpriz, son haftaya kadar ne olacagimiz hic belli degil, plasenta asagida der yukari cikar, bebek ters olur düze doner, bunlari hep yaşayacağız. Normal dogum diye girersin kaka yapar sezeryana doner, sezeryan randevusu alirsin iki gun kala suyun gelir normal dogar.. Kizima hamileyken burda grupta her türlü seyi yasadik, onemli olan saglikli olmalari. Oraya girdigine gore bi sekilde cikacak hiic canini sıkmaya degecek bisey yok.Doğru da canım ne bileyim korku başa bela
Orası öyle diğer tüm organlar iyi görünüyordu. Hiç bir problem görülmedi. İnşallah doğrudurSu an hem kucucuk yerdeler hem de kemikleri cok esnek, carpik mi değil mi dogmadan bisey diyebileceklerini zannetmem. Dogduktan sonra da muayenesi kalca ultrasonu hepsi yapilacak zaten. Onemli olan hayati organlarinin gelisimini tamamlamasi, o yuzden cok dert etme.
Oyle bir sinirlama yok bildigim kadariylaKızlar tetanozdan sonra kaç gün duş almayın dendi. Bana bişi demediler bu konuda
Bana öyle birşey dememişlerdiKızlar tetanozdan sonra kaç gün duş almayın dendi. Bana bişi demediler bu konuda
Oyle bisi soylenmedi banaKızlar tetanozdan sonra kaç gün duş almayın dendi. Bana bişi demediler bu konuda
Oyle bir sinirlama yok bildigim kadariyla
Ben yanlış hatırlıyor olabilirim. Tamam o zaman tşk ederimOyle bisi soylenmedi bana
Tamam tşklerBana öyle birşey dememişlerdi
Kuzenim kraft cabin modelini almış. Baktım bende hafif, kolay kapanıp açılıyor. Kapanınca küçülüyor baya. Bu benim için avantaj çünkü arabamızın bagajı çok küçük. Hoşuma gitti baya ve uçağa alınabildiğini söyledi. 2 aylık kuzenimin bebeği o direk yatırıyormuş arabaya. Banada sanki öyle bebek rahat etmezmiş gibi geliyor. Çok kararsız bir insan oldum şu bebek eşyaları konusunda :)Ya bu bebek arabası konusu benim de cidden kafamı karıştırıyor. Mağazaya girince o kadar çok çeşit var ki. İnternetten bakınca hepsi aşırı güzel gözüküyor yanına gidince süngeri sürüşü filan rahat gelmiyor insana.
Ben de kabin boy baktım başta ama sanırım kabine alınmıyormuş bebek arabaları. Puset alınıyormuş sadece
Şuan aşırı karışık araba konusunda aklım
Duş alabilirsin dendi banaKızlar tetanozdan sonra kaç gün duş almayın dendi. Bana bişi demediler bu konuda
Orası öyle canım benim korkular biraz farklı 5ve 7sınıfa giden iki kuzum var dersleri etkilenir yetişemem diye korkuyorum irade çok bağımlıyız birbirimize aman neyse hayırlısı artıkDogum olayi tamamen surpriz, son haftaya kadar ne olacagimiz hic belli degil, plasenta asagida der yukari cikar, bebek ters olur düze doner, bunlari hep yaşayacağız. Normal dogum diye girersin kaka yapar sezeryana doner, sezeryan randevusu alirsin iki gun kala suyun gelir normal dogar.. Kizima hamileyken burda grupta her türlü seyi yasadik, onemli olan saglikli olmalari. Oraya girdigine gore bi sekilde cikacak hiic canini sıkmaya degecek bisey yok.
Beni erken dogacak diye hazirda bekletti haftalarca doktorum, kizim ufak tefekti pozisyonu iyiydi, hersey normal doguma uygundu ama 39+2de yuksek tansiyonla acil sezeryana alindim mesela.
Toparlanma suresi cok farketmiyor ki, ikisinde de kalkıyorsun ayaga hızlıca. Her halükarda duzeniniz bi sure degisecek ilk haftalarda, etkilenmemeleri mumkun değil ama bu dogumun nasil olduğundan bağımsız bi durum. Sezeryanda ben ertesi gun kalkmistim ayağa, 6 gun sonra da esim olmadan kizimi arabaya atip kontrole götürmüştüm gayet rahat. Allah once evdeki kuzularına sonra kucuk kuzuya saglik versin de gerisi dert degil.Orası öyle canım benim korkular biraz farklı 5ve 7sınıfa giden iki kuzum var dersleri etkilenir yetişemem diye korkuyorum irade çok bağımlıyız birbirimize aman neyse hayırlısı artık
İnşallah bu dofumda da cabuk toparlaniriz. Bende hastanede 1 gece yattim ertesi gun evde kendim oturup kalkiyodum. Duş falan yalnız aldim. Kızıma bakmayada baslamistim cok rahatToparlanma suresi cok farketmiyor ki, ikisinde de kalkıyorsun ayaga hızlıca. Her halükarda duzeniniz bi sure degisecek ilk haftalarda, etkilenmemeleri mumkun değil ama bu dogumun nasil olduğundan bağımsız bi durum. Sezeryanda ben ertesi gun kalkmistim ayağa, 6 gun sonra da esim olmadan kizimi arabaya atip kontrole götürmüştüm gayet rahat. Allah once evdeki kuzularına sonra kucuk kuzuya saglik versin de gerisi dert degil.
Bende cok sık gidiyorumKızlar akşamdan beri dört oldu idrara gidiyorum ilk defa böyle oldu neden acaba yanma felan yok sizdede oldumu ayyy çok pimpirikli oluyoz bazen
İlk defa oldu böyle acaba havalardan mı diyorumBende cok sık gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?