2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlk hamileligimde bende cabuk hissetmiştim 18. Hftada baya netti sımdı 18de pıt pıt basladı bazen sık olunca artık öle olcak sanıorm ama cok seyrek hissediyorum gün icinde hala ya.. 19+5iz inş normaldr
Her gebelik farklı sonuçta. Birinde midesi bulanan ikinci bebeğinde bulanmayabiliyor. Bence buda öyledir boşuna dert etme. Bende gün boyu hissetmiyorum. Bak mesela yaklaşık bir saattir karnımı dinliyorum iki kere tık tık hissettim. Oda bu akşam çok gazım var bebek mi gaz mı emin değilim. Bende bugün 19+0 ım. Çok dert etme. Ama bende senin gibiyim sırf özlediğimden ve merakımdan yarına randevu aldım Sende al bi hastaneden devlet yada özelden en azından aklın takılı kalmaz görmüş olursun meleğini

Amaan canim, tek sikintin bu olsun. Allah baska dert vermesin. Bebek de sen de sagliysan takma dogum seklini. Ha oyle dogacak ha boyle.
Ayrica saatlerce normal dogum sancisi cekip, basaramayip sezeryane alinanlar var. En azindan bebegin esi onde kalmissa bile, sezeryan olacagini bile bile gireceksin, ona gore arastirir sorusturursun, surpriz olmaz sana

Doğru da canım ne bileyim korku başa bela
Kizimda 40a kadar normal dogum icin bekledim. Ustelik hersey cok normaldi. Suni sanci almaya başladım 2 saatte 3 cm acildim. Ama bebek kaka yapti, suyum erken geldide anladik. Ve kalp atisi yavaslayinca aniden sezeryan olmak zorunda kaldim. Keşke planli sezeryan olsaydım dedigim oldu

Doğru da canım ne bileyim korku başa bela
Dogum olayi tamamen surpriz, son haftaya kadar ne olacagimiz hic belli degil, plasenta asagida der yukari cikar, bebek ters olur düze doner, bunlari hep yaşayacağız. Normal dogum diye girersin kaka yapar sezeryana doner, sezeryan randevusu alirsin iki gun kala suyun gelir normal dogar.. Kizima hamileyken burda grupta her türlü seyi yasadik, onemli olan saglikli olmalari. Oraya girdigine gore bi sekilde cikacak hiic canini sıkmaya degecek bisey yok.
Beni erken dogacak diye hazirda bekletti haftalarca doktorum, kizim ufak tefekti pozisyonu iyiydi, hersey normal doguma uygundu ama 39+2de yuksek tansiyonla acil sezeryana alindim mesela.

Orası öyle diğer tüm organlar iyi görünüyordu. Hiç bir problem görülmedi. İnşallah doğrudur

Kuzenim kraft cabin modelini almış. Baktım bende hafif, kolay kapanıp açılıyor. Kapanınca küçülüyor baya. Bu benim için avantaj çünkü arabamızın bagajı çok küçük. Hoşuma gitti baya ve uçağa alınabildiğini söyledi. 2 aylık kuzenimin bebeği o direk yatırıyormuş arabaya. Banada sanki öyle bebek rahat etmezmiş gibi geliyor. Çok kararsız bir insan oldum şu bebek eşyaları konusunda :)

Orası öyle canım benim korkular biraz farklı 5ve 7sınıfa giden iki kuzum var dersleri etkilenir yetişemem diye korkuyorum irade çok bağımlıyız birbirimize aman neyse hayırlısı artık

Orası öyle canım benim korkular biraz farklı 5ve 7sınıfa giden iki kuzum var dersleri etkilenir yetişemem diye korkuyorum irade çok bağımlıyız birbirimize aman neyse hayırlısı artık
Toparlanma suresi cok farketmiyor ki, ikisinde de kalkıyorsun ayaga hızlıca. Her halükarda duzeniniz bi sure degisecek ilk haftalarda, etkilenmemeleri mumkun değil ama bu dogumun nasil olduğundan bağımsız bi durum. Sezeryanda ben ertesi gun kalkmistim ayağa, 6 gun sonra da esim olmadan kizimi arabaya atip kontrole götürmüştüm gayet rahat. Allah once evdeki kuzularına sonra kucuk kuzuya saglik versin de gerisi dert degil.

İnşallah bu dofumda da cabuk toparlaniriz. Bende hastanede 1 gece yattim ertesi gun evde kendim oturup kalkiyodum. Duş falan yalnız aldim. Kızıma bakmayada baslamistim cok rahat

Kızlar akşamdan beri dört oldu idrara gidiyorum ilk defa böyle oldu neden acaba yanma felan yok sizdede oldumu ayyy çok pimpirikli oluyoz bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…