- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Tavsanim canini sikma doktoruna soylesene icini rahatlatir yada yanina cagirir yada git hastaneye bir gor bebeni randevu zamanin gelne kadar icini rahatlat.. her bebek ayni degil belki, 19. Haftada bendede yerli yersiz her gun olmadi yani ikitane ayni agirliktan olmasina ragmen daha uzun sure hareketsiz daha uykucu oluyorlar iki gebelik arasi ne kadar zaman gecti? Bide gobek bolgen yaglimi? Bunlari merakimdan soruyorum
İlk hamileligimde bende cabuk hissetmiştim 18. Hftada baya netti sımdı 18de pıt pıt basladı bazen sık olunca artık öle olcak sanıorm ama cok seyrek hissediyorum gün icinde hala ya.. 19+5iz inş normaldr
Bir maşallahınızı alırız ama teyzeleri
Amin inşallah canımToparlanma suresi cok farketmiyor ki, ikisinde de kalkıyorsun ayaga hızlıca. Her halükarda duzeniniz bi sure degisecek ilk haftalarda, etkilenmemeleri mumkun değil ama bu dogumun nasil olduğundan bağımsız bi durum. Sezeryanda ben ertesi gun kalkmistim ayağa, 6 gun sonra da esim olmadan kizimi arabaya atip kontrole götürmüştüm gayet rahat. Allah once evdeki kuzularına sonra kucuk kuzuya saglik versin de gerisi dert degil.
Usutmeden de olabilir yada bebegin pozisyonuyla alakali :)İlk defa oldu böyle acaba havalardan mı diyorum
Oyle dusunme bence bebegin pozisyonu, gobekteki yag dokusu vs cok etkili oluyor. Benim 17 haftada ebe kalp atisini alamamisti kizimda. Acile gitmiştim hissetmiyordumda. Ama bu bebekte erken hissetmeye basladim ve kalp atisinida cok rahat dinledik. Bebek kg olarak kizimla ayni cikti detaylida hemen hemenAmine Busra bugun bende tam 20yim insallah normaldir ,ultrasonda hep cok hareketli acaba grami mi az kaldi hissetmiyorum doyede dusunuyorum
Sezeryanı hiç olumsuzluk gibi düşünme tabi şansın varsa 3.yü de normal yapman mantıklı ama öyle hastalıklı bir durum olmuyor. 1 haftada tam anlamıyla toparlanmıştım ve bebeğe artık yalnız bakmıştım. Çok şükür büyük bir sorunum olmamıştı. Herkesin doğum hikayesi her doğumu farklılık gösterecektir tabi ki. Hepimiz için hayırlısı olsunOrası öyle canım benim korkular biraz farklı 5ve 7sınıfa giden iki kuzum var dersleri etkilenir yetişemem diye korkuyorum irade çok bağımlıyız birbirimize aman neyse hayırlısı artık
Tamam cok tesekkur ederim. Normaldir herhalde ya herseyi kafama takamicam agrim yok sizim yok ama gunde 4-5 kez cok alttan beni durtuyorlar resmen..Yani vajinamda değilde bazen çok aşağıda hissediyorum canım. Hıçkırık gibi hiç hissetmedim ben bilmiyorum.
Hahh gulsem mi aglasam mi cocuklara bak hele.. evet ya hickirik yada ritmik tik tik vuruyor bu aksamdan beri 7. Yada 8. Bakalim ne olcak ayaklarimi dikledim yatiyorumBana geçenlerde sınıfta denk geldi. İstemsizce "ayy" dedim. Fırlama bir çocuk var. "Eyvah doğuruyor galiba" diye fısıldadı arkadaşına. Çocuğa kızsam, kızamıyorum, çıktı çıkacak gibi bir his. Ama gerçekten kötü bir histi. Arkası gelince oturdum ben de. 5-6 sefer tekrarladı. Ritmik hareket de oluyor arada. Ben de hıçkırık diye düşündüm hatta
Cok sanslisiniz siz bircok alternatif var birde beni dusunun ikiz bebek travel mi alayim bastonlumu alayim ousetlerjni ayrimi alayim oto koltugu nasil alayim... fena dusuncelerdeyimYa bu bebek arabası konusu benim de cidden kafamı karıştırıyor. Mağazaya girince o kadar çok çeşit var ki. İnternetten bakınca hepsi aşırı güzel gözüküyor yanına gidince süngeri sürüşü filan rahat gelmiyor insana.
Ben de kabin boy baktım başta ama sanırım kabine alınmıyormuş bebek arabaları. Puset alınıyormuş sadece
Şuan aşırı karışık araba konusunda aklım
Coook guzell konustun herseyin net onlemini alicaksin... cok sukur bilinclendirmislerAmaan canim, tek sikintin bu olsun. Allah baska dert vermesin. Bebek de sen de sagliysan takma dogum seklini. Ha oyle dogacak ha boyle.
Ayrica saatlerce normal dogum sancisi cekip, basaramayip sezeryane alinanlar var. En azindan bebegin esi onde kalmissa bile, sezeryan olacagini bile bile gireceksin, ona gore arastirir sorusturursun, surpriz olmaz sana
Çok sağol canım benim tşk edrim cevap verdiğin içinUsutmeden de olabilir yada bebegin pozisyonuyla alakali :)
Yok gobeginde yag dokusu fazlami diye sordum karnin buyumemis olabilir ama zayif birimisin diye normalde sordum.. her gebelik fatkli oluyor birbirinden.. doktorunun telefonunu al hemsiresini ara bisey yap devamli gelip gidemiyorum de al teljni doktorunun ara sor her seferinde buraya gelemiyorum ama sorunlarim oldugunda kendi kendime kalmak istemiyorum de hocana.. sen nasil rahat edeceksen hersey insallah senin icin guzel olucakIste malesef her istedigimiz zaman gorunemiyoruzki canim yoksa 2haftada bir giderdik kesin,18ay gecmis oldu suanda dogumda tam 2yas olucak aralarinda aksine oglumda bu zamanlarda daha hizli kilo almistim su anda gobegim daha bu hafta cikti hamile olduğum belli bile degildi esim bu aksam calisiyor olmazsa yarin biacile gidiyim diyorum cunku acile girip cikmam en az 4 5 saati bulur
Teşekkür ederizCok guzell yakalamis yaa masallahh
MasallahBir maşallahınızı alırız ama teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?