2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Iste malesef her istedigimiz zaman gorunemiyoruzki canim yoksa 2haftada bir giderdik kesin,18ay gecmis oldu suanda dogumda tam 2yas olucak aralarinda aksine oglumda bu zamanlarda daha hizli kilo almistim su anda gobegim daha bu hafta cikti hamile olduğum belli bile degildi esim bu aksam calisiyor olmazsa yarin biacile gidiyim diyorum cunku acile girip cikmam en az 4 5 saati bulur

İlk hamileligimde bende cabuk hissetmiştim 18. Hftada baya netti sımdı 18de pıt pıt basladı bazen sık olunca artık öle olcak sanıorm ama cok seyrek hissediyorum gün icinde hala ya.. 19+5iz inş normaldr

Amine Busra bugun bende tam 20yim insallah normaldir ,ultrasonda hep cok hareketli acaba grami mi az kaldi hissetmiyorum doyede dusunuyorum

Amin inşallah canım

Amine Busra bugun bende tam 20yim insallah normaldir ,ultrasonda hep cok hareketli acaba grami mi az kaldi hissetmiyorum doyede dusunuyorum
Oyle dusunme bence bebegin pozisyonu, gobekteki yag dokusu vs cok etkili oluyor. Benim 17 haftada ebe kalp atisini alamamisti kizimda. Acile gitmiştim hissetmiyordumda. Ama bu bebekte erken hissetmeye basladim ve kalp atisinida cok rahat dinledik. Bebek kg olarak kizimla ayni cikti detaylida hemen hemen

Orası öyle canım benim korkular biraz farklı 5ve 7sınıfa giden iki kuzum var dersleri etkilenir yetişemem diye korkuyorum irade çok bağımlıyız birbirimize aman neyse hayırlısı artık
Sezeryanı hiç olumsuzluk gibi düşünme tabi şansın varsa 3.yü de normal yapman mantıklı ama öyle hastalıklı bir durum olmuyor. 1 haftada tam anlamıyla toparlanmıştım ve bebeğe artık yalnız bakmıştım. Çok şükür büyük bir sorunum olmamıştı. Herkesin doğum hikayesi her doğumu farklılık gösterecektir tabi ki. Hepimiz için hayırlısı olsun

Hahh gulsem mi aglasam mi cocuklara bak hele.. evet ya hickirik yada ritmik tik tik vuruyor bu aksamdan beri 7. Yada 8. Bakalim ne olcak ayaklarimi dikledim yatiyorum

Cok sanslisiniz siz bircok alternatif var birde beni dusunun ikiz bebek travel mi alayim bastonlumu alayim ousetlerjni ayrimi alayim oto koltugu nasil alayim... fena dusuncelerdeyim

Coook guzell konustun herseyin net onlemini alicaksin... cok sukur bilinclendirmisler

Yok gobeginde yag dokusu fazlami diye sordum karnin buyumemis olabilir ama zayif birimisin diye normalde sordum.. her gebelik fatkli oluyor birbirinden.. doktorunun telefonunu al hemsiresini ara bisey yap devamli gelip gidemiyorum de al teljni doktorunun ara sor her seferinde buraya gelemiyorum ama sorunlarim oldugunda kendi kendime kalmak istemiyorum de hocana.. sen nasil rahat edeceksen hersey insallah senin icin guzel olucak Hic merak etme

gunaydinnnnn ,kizlar bacaginda varis olan var mi ozellikle 2. hamileligi olanlara soruyorum benim ilk hamileligimda son aylarda az bsy varis cikmisti bunda felaket iki bacagim da ,bu hamileligim daha agir geciyor son aylarda yasadigim alt taraf basıncını simdiden hissediyorum sizin de oyle mi ins kolay dogum yapariz ilki normal cunku diyorum catim acik ya genis ya ilk dogumumdan ,ondan bu erkenden asagida basinc yapiyor herhalde dedim kolay dogum yapariz boylelikle dedim iyiye yordum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…