- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Benim ilk çocukta adet kanaması gibi bi kanama olmuştu bunda olmadı çok şükür acaba rahim ilkine göre daha büyük ondan mı diyorumBana yuzunun resmini vermek icin cok ugrasti da iste cocuk izin vermeyince doktor napsin. Yalniz ilk çocukta iceride bu kadar yer yoktu daha sıkışıkti muhtemelen ki rahat rahat goruntu alabiliyorduk. Ikinci de yer genis olunca balik gibi kaciyor. Bence sen de icini ferah tut, bi sorun olsa ayrıntılıda gorunurdu mutlaka.
Benimde 2.ilkinden farkliliklar baya var cinsiyet ayni olmasina rağmen. Varis hic farketmedimgunaydinnnnn ,kizlar bacaginda varis olan var mi ozellikle 2. hamileligi olanlara soruyorum benim ilk hamileligimda son aylarda az bsy varis cikmisti bunda felaket iki bacagim da ,bu hamileligim daha agir geciyor son aylarda yasadigim alt taraf basıncını simdiden hissediyorum sizin de oyle mi ins kolay dogum yapariz ilki normal cunku diyorum catim acik ya genis ya ilk dogumumdan ,ondan bu erkenden asagida basinc yapiyor herhalde dedim kolay dogum yapariz boylelikle dedimiyiye yordum bakalim
Bende istedim sezeryan hiçte pişman olmadım çok şükürAynen sıkma canını hayırlısı olsun canım elinde olan birşey degıl öyle olursada, dogru diyo eşin, misal ben bile isteye sezeryan oldum
Kramp için günde iki kuru süt muz ve 1 maden suyu içiyorum. Hocam magnezyum vermeyip daha erken diye bunu önerdi. Gerçekten de yok denecek kadar azaldıBenimde 2.ilkinden farkliliklar baya var cinsiyet ayni olmasina rağmen. Varis hic farketmedim
Ama kramplar cok erken başladı. İki gecedir ayni bacagima ayni yerden kramp giriyor
Günaydın ilk çocuktan kalan eşyaların sarı lekeleri gitti mi bende baktım da sararanlar varBenimde 2.ilkinden farkliliklar baya var cinsiyet ayni olmasina rağmen. Varis hic farketmedim
Ama kramplar cok erken başladı. İki gecedir ayni bacagima ayni yerden kramp giriyor
Maşallah yaaaBir maşallahınızı alırız ama teyzeleri
sivenonun doğal çamaşır suyu var renklilerdede kullanılıyor bi denemenizi tavsiye ederimGünaydın ilk çocuktan kalan eşyaların sarı lekeleri gitti mi bende baktım da sararanlar var
Teşekkür ederiz. Abisi gibi güleç olacak inşallah. Geçen haftaydı bizim. 3 hafta var daha yeni randevuyaMaşallah yaaatatlı kuzum benim. Ayyy haftaya da benim detayli ultrasonum var zaman gecmiyor
Insallah bizde de her sey yolundadir dua bekliyorum ama cok heyecanliyim oğlumu cok ozledimTeşekkür ederiz. Abisi gibi güleç olacak inşallah. Geçen haftaydı bizim. 3 hafta var daha yeni randevuya
Varis olayı bende yok ama hemşire tetanoz aşısında kayıt alırken özellikle sormuştu. Doktoruna danışmanda fayda var sanırım. Benimde 2.ama altta baskı hissetmiyorum . Ama bununda herkeste farklılık gösterdiği bir durum olduğunu düşünüyorumgunaydinnnnn ,kizlar bacaginda varis olan var mi ozellikle 2. hamileligi olanlara soruyorum benim ilk hamileligimda son aylarda az bsy varis cikmisti bunda felaket iki bacagim da ,bu hamileligim daha agir geciyor son aylarda yasadigim alt taraf basıncını simdiden hissediyorum sizin de oyle mi ins kolay dogum yapariz ilki normal cunku diyorum catim acik ya genis ya ilk dogumumdan ,ondan bu erkenden asagida basinc yapiyor herhalde dedim kolay dogum yapariz boylelikle dedimiyiye yordum bakalim
Benimde sola yatmaktan heralde kalçamın sol tarafı ve bacağıma kramp girip uyuşuyor. Yatakta diğer tarafıma dönerken ah ah bağırmadan edemiyorum valla. Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorumBenimde 2.ilkinden farkliliklar baya var cinsiyet ayni olmasina rağmen. Varis hic farketmedim
varis corabi kullaniyorum cnm kalp damara da gittim o corap verdi simdilik yapacak bsy yok dedi hamile oldugjm icinVaris olayı bende yok ama hemşire tetanoz aşısında kayıt alırken özellikle sormuştu. Doktoruna danışmanda fayda var sanırım. Benimde 2.ama altta baskı hissetmiyorum . Ama bununda herkeste farklılık gösterdiği bir durum olduğunu düşünüyorum
MassallahBir maşallahınızı alırız ama teyzeleri
2 gundur benimde cok gerilmeye basladi bebisler buyuyor ondan galiba diyorum.ya da dedigin gibi gazdir.Karnımı bugun ayaga kalktıgımda okadar gergin hissediyorumki bi gün bi günüme uymuyogazda olabılır maden suyu içtim şimdi
Anladım canım inşallah iyi gelir o zamanvaris corabi kullaniyorum cnm kalp damara da gittim o corap verdi simdilik yapacak bsy yok dedi hamile oldugjm icin
İnşallah canim, zaten o kadar rahat olmasaydi heralde ikinci icin bi kez daha dusunurdum, canim tatlidir benimİnşallah bu dofumda da cabuk toparlaniriz. Bende hastanede 1 gece yattim ertesi gun evde kendim oturup kalkiyodum. Duş falan yalnız aldim. Kızıma bakmayada baslamistim cok rahat
dogurmadan gecmez gibi bariz ortadan asagimdan grliyor o şiş damar Allah kolayligini verir insAnladım canım inşallah iyi gelir o zaman
Ayniyiz sizle :)Bugün 23+0 olduk hayırlısıyla. Sanırım bir aksilik olmazsa 16 hafta kaldı. Heyecan artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?