2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim ilk çocukta adet kanaması gibi bi kanama olmuştu bunda olmadı çok şükür acaba rahim ilkine göre daha büyük ondan mı diyorum

Benimde 2.ilkinden farkliliklar baya var cinsiyet ayni olmasina rağmen. Varis hic farketmedim
Ama kramplar cok erken başladı. İki gecedir ayni bacagima ayni yerden kramp giriyor

Benimde 2.ilkinden farkliliklar baya var cinsiyet ayni olmasina rağmen. Varis hic farketmedim
Ama kramplar cok erken başladı. İki gecedir ayni bacagima ayni yerden kramp giriyor
Kramp için günde iki kuru süt muz ve 1 maden suyu içiyorum. Hocam magnezyum vermeyip daha erken diye bunu önerdi. Gerçekten de yok denecek kadar azaldı

Günaydın ilk çocuktan kalan eşyaların sarı lekeleri gitti mi bende baktım da sararanlar var

Varis olayı bende yok ama hemşire tetanoz aşısında kayıt alırken özellikle sormuştu. Doktoruna danışmanda fayda var sanırım. Benimde 2.ama altta baskı hissetmiyorum . Ama bununda herkeste farklılık gösterdiği bir durum olduğunu düşünüyorum

Benimde sola yatmaktan heralde kalçamın sol tarafı ve bacağıma kramp girip uyuşuyor. Yatakta diğer tarafıma dönerken ah ah bağırmadan edemiyorum valla. Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum

İkinci üçüncü gebeliği olanlar hıçkırığı nasıl hissediyorsunuz nasıl ayırt ediyorsunuz çok merak ettim.

varis corabi kullaniyorum cnm kalp damara da gittim o corap verdi simdilik yapacak bsy yok dedi hamile oldugjm icin

İnşallah bu dofumda da cabuk toparlaniriz. Bende hastanede 1 gece yattim ertesi gun evde kendim oturup kalkiyodum. Duş falan yalnız aldim. Kızıma bakmayada baslamistim cok rahat
İnşallah canim, zaten o kadar rahat olmasaydi heralde ikinci icin bi kez daha dusunurdum, canim tatlidir benim beni hastanede 2 gece tutmuşlardi ama sirf çocuğun kontrollerini tamamlamak icin demişlerdi. Dogumun ertesi gunu epidural cikmisti ve doktorum su an eve gitmeye hazirsin demişti.

Bakalim burdaki tamamen yeni bi macera olacak. Normal dogum 3, sezeryan 5 gece dediler ama normal dogumda anne isterse 6 saat sonra imza verip eve gitmene izin veriyorlarmis. Hastane evimin dibinde, normal olursa eve gelmek istiyorum ben hizlica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…