2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanımlar ben hastane için bir Liste çıkardım eksik yada fazla olanlara fikir verirmisiniz.
Bunlar bebek için
Bebek bezi
Islak mendil
Üç adet hastane çıkışı
Üç adet çorap
Bir adet ince battaniye
Bir adet kalın battaniye
Süt sağma makinesi
Üç adet iç zıbın
Ağız Mendili
Anne için gerekli olanlar
Bir adet gecelik
Bir adet sabahlıklı pijama takımı
Terlik, çorap,
Kalın hırka
Depend ( emici kilot)
Benim doğum yapacağım hastane evime 1 saat uzaklıkta ve devlet hastanesi olacağı için hediye ve ikramlık hazırlamıyorum

Kizlar benim bi fikrim var, 30lu haftalarda gittigim hastaneden, yenidogan hemsireleriyle goruscem.
Dogum yaptigimda, anlastigim bi hemsirenin evime gelip, bebekle ilgili emzirme, temizlik, uyku, banyo, goz, sac ve vucut bakimi icin yardim almak istiyorum.
Kayinvalidemler gelicek zaten. Ama ben uzman olan birinden, ilk agizdan ogrenmek istiyorum. Sizce nasil fikir ?

Emzirme sutyeni olabilir ek olarak. Guzel liste bence

Amann hazirlamiyosan hazirlama canin saolsun kuzucum yaa... zaten basa bela cikarmislar bu hediyelikleri.. yok kese yok magnet yok lokum yok o yok bu... bi cikolata kolonya olur biterdi.. simdi yapsan dert yapmasan dert gbi.. en iyisini inan sen yapiyosun.. kafa rahat

Muhtesm fikir varmi boyle bi hizmet gelecek gidecek hemsire.. ne guzel diger kisilerin onunu kapamis oluruz.. ne kadar sure kaliyor.. keske bana kv hic gelmese... onlarin kalabalikligi benim sinirini bozucak.. neyseeee dusunmeyeyim.

Aynen canım nasip olursa mevlidde yaparım bi şeyler, ikramlık olarakda dolaba biraz hazırlık yapıyorum yeter,

Ben olsam bi tane kahve makinesi sicak su icin alttan kantine gidene kadar.. sonra pamuk.. islak mendilde bulundururum ana bebisler hassas ya duruma gore diye.. nasil olsa bi valizle gidiyoz.

Aynen canım nasip olursa mevlidde yaparım bi şeyler, ikramlık olarakda dolaba biraz hazırlık yapıyorum yeter,

Nasil hazirlik yapabiliriz? Akil verirmisiniz? Mevlidde neler yapilir? Az öz guzel şik? Camiden hocami ayarlamak lazim? Nerden buluruz? Ben bu sehirede yabanciyim komsum felanda yok soracak.. lutfen bu sorduklrimada gulmeyin inanin insan kendisi yapinca afalliyor..

Herkese hayırlı kandiller
Bugün evde temizlik vardı. Geç bitti. Anca girebiliyorum. Akşamdan uykusuz olunca okuldan sonra biraz kestirdim. İyi geldi. İlkinde de böyle geceleri uyuyamazdım. Doğduktan sonra çok pişman olmuştum. Pek akıllandığım söylenemez

Sanada hayirli kandiller hosgeldin canim.. dun bende sezeryan muhabbetine biraz burda takildim sabah bir uyumusum sorma temizlik yapip yorma kendini az az yap..

Cok haklisin valla aynen kafa rahat

Canım ben ikramlık olarak sarma, börek, kurabiye tarzı şeyler yapıp atıyorum dolaba sağolsun görümcem pasta ustası geldikce yardım ediyo, mevlid içinde bayanlar arasında olucak allah nasip ederse, bayan hoca gelicek o yüzden, hediyelik içinde küçük kalp kutularda kokulu tesbih ve çikolata ysptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…