- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ond dugmesi var nasil emzirecnki yoksa oijama takimin şik guzel pamuk ama bilemedimBen bunu aldım 3 lü takım beyaz ama içi pek belli etmiyor
Emzirmek için açıklık bırakmışlar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum düğme aç kapa derdi yok gizli bi yerden açıklık bırakmışlarOnd dugmesi var nasil emzirecnki yoksa oijama takimin şik guzel pamuk ama bilemedim
En sade bunu buldum çok dantelli modeller vardıEmzirmek için açıklık bırakmışlar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum düğme aç kapa derdi yok gizli bi yerden açıklık bırakmışlar
Emzirme sutyeni olabilir ek olarak. Guzel liste benceHanımlar ben hastane için bir Liste çıkardım eksik yada fazla olanlara fikir verirmisiniz.
Bunlar bebek için
Bebek bezi
Islak mendil
Üç adet hastane çıkışı
Üç adet çorap
Bir adet ince battaniye
Bir adet kalın battaniye
Süt sağma makinesi
Üç adet iç zıbın
Ağız Mendili
Anne için gerekli olanlar
Bir adet gecelik
Bir adet sabahlıklı pijama takımı
Terlik, çorap,
Kalın hırka
Depend ( emici kilot)
Benim doğum yapacağım hastane evime 1 saat uzaklıkta ve devlet hastanesi olacağı için hediye ve ikramlık hazırlamıyorum
Amann hazirlamiyosan hazirlama canin saolsun kuzucum yaa... zaten basa bela cikarmislar bu hediyelikleri.. yok kese yok magnet yok lokum yok o yok bu... bi cikolata kolonya olur biterdi.. simdi yapsan dert yapmasan dert gbi.. en iyisini inan sen yapiyosun.. kafa rahatHanımlar ben hastane için bir Liste çıkardım eksik yada fazla olanlara fikir verirmisiniz.
Bunlar bebek için
Bebek bezi
Islak mendil
Üç adet hastane çıkışı
Üç adet çorap
Bir adet ince battaniye
Bir adet kalın battaniye
Süt sağma makinesi
Üç adet iç zıbın
Ağız Mendili
Bir adet gecelik
Terlik, çorap,
Kalın hırka
Depend ( emici kilot)
Benim doğum yapacağım hastane evime 1 saat uzaklıkta ve devlet hastanesi olacağı için hediye ve ikramlık hazırlamıyorum
Kizlar benim bi fikrim var, 30lu haftalarda gittigim hastaneden, yenidogan hemsireleriyle goruscem.
Dogum yaptigimda, anlastigim bi hemsirenin evime gelip, bebekle ilgili emzirme, temizlik, uyku, banyo, goz, sac ve vucut bakimi icin yardim almak istiyorum.
Kayinvalidemler gelicek zaten. Ama ben uzman olan birinden, ilk agizdan ogrenmek istiyorum. Sizce nasil fikir ?
Aynen canım nasip olursa mevlidde yaparım bi şeyler, ikramlık olarakda dolaba biraz hazırlık yapıyorum yeter,Amann hazirlamiyosan hazirlama canin saolsun kuzucum yaa... zaten basa bela cikarmislar bu hediyelikleri.. yok kese yok magnet yok lokum yok o yok bu... bi cikolata kolonya olur biterdi.. simdi yapsan dert yapmasan dert gbi.. en iyisini inan sen yapiyosun.. kafa rahat
Hanımlar ben hastane için bir Liste çıkardım eksik yada fazla olanlara fikir verirmisiniz.
Bunlar bebek için
Bebek bezi
Islak mendil
Üç adet hastane çıkışı
Üç adet çorap
Bir adet ince battaniye
Bir adet kalın battaniye
Süt sağma makinesi
Üç adet iç zıbın
Ağız Mendili
Bir adet gecelik
Terlik, çorap,
Kalın hırka
Depend ( emici kilot)
Aynen canım nasip olursa mevlidde yaparım bi şeyler, ikramlık olarakda dolaba biraz hazırlık yapıyorum yeter,
Pamuk var canımda yazmaya unutmuşumBen olsam bi tane kahve makinesi sicak su icin alttan kantine gidene kadar.. sonra pamuk.. islak mendilde bulundururum ana bebisler hassas ya duruma gore diye.. nasil olsa bi valizle gidiyoz.
Kahve icin diyormus sezeryan olacaklari doktorlar agrisini azaltsin diye.. ama sute olumsuz etkisi yokmu bilemedimPamuk var canımda yazmaya unutmuşum
Sanada hayirli kandiller hosgeldin canim.. dun bende sezeryan muhabbetine biraz burda takildim sabah bir uyumusum sormaHerkese hayırlı kandiller
Bugün evde temizlik vardı. Geç bitti. Anca girebiliyorum. Akşamdan uykusuz olunca okuldan sonra biraz kestirdim. İyi geldi. İlkinde de böyle geceleri uyuyamazdım. Doğduktan sonra çok pişman olmuştum. Pek akıllandığım söylenemez
Cok haklisin valla aynen kafa rahatAmann hazirlamiyosan hazirlama canin saolsun kuzucum yaa... zaten basa bela cikarmislar bu hediyelikleri.. yok kese yok magnet yok lokum yok o yok bu... bi cikolata kolonya olur biterdi.. simdi yapsan dert yapmasan dert gbi.. en iyisini inan sen yapiyosun.. kafa rahat ☺
Canım ben ikramlık olarak sarma, börek, kurabiye tarzı şeyler yapıp atıyorum dolaba sağolsun görümcem pasta ustası geldikce yardım ediyo, mevlid içinde bayanlar arasında olucak allah nasip ederse, bayan hoca gelicek o yüzden, hediyelik içinde küçük kalp kutularda kokulu tesbih ve çikolata ysptırıcamNasil hazirlik yapabiliriz? Akil verirmisiniz? Mevlidde neler yapilir? Az öz guzel şik? Camiden hocami ayarlamak lazim? Nerden buluruz? Ben bu sehirede yabanciyim komsum felanda yok soracak.. lutfen bu sorduklrimada gulmeyin inanin insan kendisi yapinca afalliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?