Kemer takılıyor zaten ustten geciriyoruz gobekte olmuyo sadeceBu şekilde kemer kullanmakla kullanmamak arasinda hic fark yok camdan bile firlayabilirsiniz allah korusun ben 13 yildir ambulansta calisiyorum cok gebe trafik kazasina gittim kemeri dogru takin rahatsiz ediyorsa kemerle gobeginizin arasina yumusak bisey koyun evinden ciktiktan 10 sn 3 metre sonra 1.vireste kaza yapan gebeye gittim kemer takili değildi ve cok zorluk yasadi acil doguma alındı kemer takin arkadaslar bisey olmaz demeyin
Riskli borsey gorseydi 1 ay sonraya cagirmazdi cnm m etmeBen
Ben dr a suyu nasıl diye sordum oda fazla biraz dedi ama sonrasında birşey demedi 1 ay sonra çağırdı şekerim açlık 85 çıktı insülin direncim de normal şeker yüklemesi için gerek yok dedi ultrasonda herşey normal ama canım sıkıldı
Benim kızımdan cok fazla kiyafet var. İlk etapta hastanr cikislari cok kglu bebej degilse 2 ay rahat giyiliyor. Ben 0 3 ay aliyorum alirsam. Kızından da oyle hazırladım ilk etaptaAlisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
İnternette buldum canım bir sitede ordan sipariş vercemBeyaz olsun birde nerde yaptiroyorsunuz bende yaptirmak istiyorum
Amin canım ya inşallah bu sefer çabuk geçerBenim dünden beri bacaklarim cok agriyor, napsam nerelere koysam bilemedim. Is yerinde surekli oturmaktan sanirim, aksam olunca agri cokuyor
Insallah canim, urtiker illeti hani oldurmeyen ama surunduren cinsten bisey. Insanin butun yasam kalitesini dusuruyor. Acil sifalar
Her dr ayri konusur cnm bazilari testleri tani olarak alirken bazi dr lar almaz sorun cikmamis iste takma bosver.Amniosentez daha riskli hem yaptirdigin teste gore.Bu arada benim memleket aydin :)merhaba arkadaslar.ben 22 haftalık hamıleyım.3 lu testım rısklı cıktıgı ıcın yurt dısına kan ornegı gonderıp nıfty test yaptırmıstım.sonucuda temız gelmıstı.dun aydında cok ıyı bır profosore ayrıntılı ultrasona gıttım.ultrasona gore hıc bır bulgu ve sorun gormedı cok sukur ama bu yaptırdıgım nıfty testınınde hıcbır gecerlılıgı yok gozumde dedı.egerkı yapılması gerekseymıs amnıyosentez yapardım dedı.sız bu testler konusunda ne dusunuyorsunuz.ultrasonun temız cıkmasına sevınemedım bu yorumu yuzunden.
2 3 tane yedidogan 3 4 tane 0-3 yas bikac tanede 3-6 aldim cnm yetmezse kocayi yollarim e bebege diye dusundum :)Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
Gecmis olsun cnmKızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
Kızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
2 3 tane yedidogan 3 4 tane 0-3 yas bikac tanede 3-6 aldim cnm yetmezse kocayi yollarim e bebege diye dusundum :)
Gecmis olsun. Hic aklina gelmeyen seyler gelebiliyor insanin basina. Dikkat etKızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
Aynen hem sut damarlarini da sikmamak gerekBende h&min emzirme atletlerinden vardi, icine direkt gogus pedini yapistirip kullanmistim, cok rahat ettim. Yine kullanicam onları, ustune de bi hirka geçirdim mi tamam. Sutyene gerek yok, ikizlere ozgurluk
Ufff beaynen benim annem de oyle hic uzulme sen onun gibi olma ben hep oyle olmaya calisiyorum ,ustelik babam nisan da vefat etti o dunyalar tatlisi bi insandi ani bi kalp krizi yada spazm gibi bsy gecirdi otopsi yapildi dr hatasi gibi sorusturmalar basladi , kardesim engelli 6 yasindan beri su an 26 yasinda hep babamla ben hic engelli biri oldugunu hissettirmedik anneme her isine yardim ettik babam yoruldu o kadar aksi bi insandir ki annem herkesle küs falan zor yani cnm babami ankaraya gomduk o oyle isterdi burada ablamin mezari var oraya gomduk annem tutturdu muglaya geri doncem ve gitti uzakta orada da kimsemiz yok ustelik yani kardesim tek kaldi her seyi biliyor ama konusup yuruyemiyor cok zor yuruyor konusma hic yok
Ben bebekler için sıvı detarjanlar var ondan almayı düşünüyorum, yada beyaz kalıp sabun rendeleyip öyle yıkarımDeterjan olarak ne almayı planlıyorsunuz hanımlar.
Canım sende çentik tek taraflı mıydı çift taraflı mıydı acaba hatırlıyormusunAnladigim kadarıyla kordondaki çentikten bahsediyor. Benim kizimda çentik vardi. Ve 40 haftaya gore biraz zayif dogdu 2900 dogdu... O zamanlar ben cok kg aldim, bir turlu bebege kg aldiramadim. Burada bir arkadasa doktoru aspirin vermişti. Mutlaka doktoruna detayli sor, aspirinin fayda edip etmeyecegini net ogren. Ben bilseydim denemek isterdim. Bana o zaman doktorum sadece surekli sola yat demisti
Ayy yok dan die olmaz merak etmeKusura bakmayın dan diye konunun bir yerinden girmiş olacağım ama siz de mi serklaj oldunuz bu süreciniz nasıl geçti? Ben çok endişeliyim de yardımcı olabilir misiniz?
Geçmiş olsun inşallah yaparda ağrı çekmezsinKızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldıhem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?