2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kemer takılıyor zaten ustten geciriyoruz gobekte olmuyo sadece

Riskli borsey gorseydi 1 ay sonraya cagirmazdi cnm m etme

Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
Benim kızımdan cok fazla kiyafet var. İlk etapta hastanr cikislari cok kglu bebej degilse 2 ay rahat giyiliyor. Ben 0 3 ay aliyorum alirsam. Kızından da oyle hazırladım ilk etapta

Amin canım ya inşallah bu sefer çabuk geçer

Her dr ayri konusur cnm bazilari testleri tani olarak alirken bazi dr lar almaz sorun cikmamis iste takma bosver.Amniosentez daha riskli hem yaptirdigin teste gore.Bu arada benim memleket aydin :)

Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim
2 3 tane yedidogan 3 4 tane 0-3 yas bikac tanede 3-6 aldim cnm yetmezse kocayi yollarim e bebege diye dusundum :)

Kızlar aksilikler beni bulmaya devam ediyor dişim kırıldı hem de kanaş tedavili dolgulu dişim deli gibi hava alıyor ve zonkluyo hastaneye gidiyorum inşallah doldururlar

Canım benimde dışım kırıldı ama kendi doktorundan tedavi olabilir diye izin kağıdı alıp onunla gitmen gerek ancak öyle yapiyorlar

Ufff be

Canım sende çentik tek taraflı mıydı çift taraflı mıydı acaba hatırlıyormusun
Sanırım tek taraflı olunca pek problem olmuyormuş

Kusura bakmayın dan diye konunun bir yerinden girmiş olacağım ama siz de mi serklaj oldunuz bu süreciniz nasıl geçti? Ben çok endişeliyim de yardımcı olabilir misiniz?
Ayy yok dan die olmaz merak etme korktugum gibi olmadi sukur. 20 dk anca surdu zaten. 14. Haftada yapildi. Arastirdim bu konuyu cok fazla. Saglam dikisler var. Tek sikintisi enfeksiyon. Bol su ve takip gerek. Iki gun sonra fln normal hayatina donuyorsun, bi aci, sizi, olmuyor. Genelde yormuyorum kendimi cunku yorulup ayakta kalinca, karnimda sertlesme yani kasilma oluyor. Progestan ve vitamin kullaniyorum. Aklima gelenler bunlar.
Senin nasil gecti ? Iyi msn su an ? Ilk gebelik miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…