2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende çok oluyo, hatta bayıldım kaç defa.
Özellikle yorulunca mesela banyodan sonra falan.
Doktorum sırt üstü kesinlikle yatma dedi çok etkisi oluyor

İste emin degilim. Mutlu hissetmiyorum çıktığımda. Oysaki diger doktor asiri iyi, herseyi kendi acikliyor. Ama muayene bile iki katı. Birisi 60 digeri 120
Valla benim Dr hem uzak hemde yakinimdakilerin 2kati ve yogun bir Dr. Oyle uzun uzun konusamiyoruz ama okadar guven veriyorki bana once allaha sonra ona guveniyorum detayli ultrasondan sonra yikilmis sekilde gittik yanina nasil moral verdi dur yaa dedi Sakin ol dedi amiyosentez olmaz dedi risk sana dedi bisey olmayacak allahin izniyle ama yinede kandan bakalim down varmi die dedi icin rahatlasin dedi kisaca ESIMI Beni hayata dondurdu 2hafta sonra kontrolumuz var ins bebisim diger kardeslerine yetisir
OYUZDEN Dr. Gercekten onemli

Bende çok oluyo, hatta bayıldım kaç defa.
Özellikle yorulunca mesela banyodan sonra falan.
Doktorum sırt üstü kesinlikle yatma dedi çok etkisi oluyor
Halilari yikmaya vermistim bu ara kendimi cok yordum ev temizleyeyim derken. Ondanmi oldu bilmiyorum ama bayilma noktasina geliyorum bende nerdeyse. Dengemi saglayamiyorum ayaga kalktigimda. Beynim beni saga sola atiyo

Tüp denerken doğal gebelik ama yaştan dolayı riskli grupta sayıyor doktorum. Tüp bebek dr u da olduğu için çok büyük olasılıkla sezeryan olur heralde. Dr umun bebekleri çok kıymetli
Benimde durumum ayni:) oyuzden Dr.um hikayemi bildigi icin degistirmedim

Reactions: Eva
Halilari yikmaya vermistim bu ara kendimi cok yordum ev temizleyeyim derken. Ondanmi oldu bilmiyorum ama bayilma noktasina geliyorum bende nerdeyse. Dengemi saglayamiyorum ayaga kalktigimda. Beynim beni saga sola atiyo
Öyle olunca sol tarafına uzanmani tavsiye ederim .
Kan değerlerine de baktım canım, benim kanim biraz düşük ama o kadardan bayılma olur mu bilemiyorum,

Doktor çok fazla da düşük değil kanın dedi.
Başka bi doktorum da sürekli arada birseyler atistirmamı, bünyemin zayıf olduğunu söyledi.

Bazen oluyor ama kalkma eğilme tarzı şeylerde saniyelik sızlamalar yaşıyorum daha çok ağrı değilde. Bende 1-2 kez serum yedim baş dönmesi nedeniyle

Bu suyun fazla olmasıyla ilgili hiç iyi şeyler yazmıyor moralim bozuldu yani ben suyu nasıl diye sordum iyi hatta fazla bile dedi ama başka birşey demedi 1 ay sonra çağırdı
benimde suyum fazla gebelik sekerinden supheleniyorlar fazla su olunca yarina randevum var seker yuklemesi icin. su fazlaligi da tehlikeymis rahim kaldiramayip erken dogumu vs tetikleyebilirmis oyle dedi doktorum

Bende sadece üstü takıyorum altı takınca bebeğe zarar gelir gibi geliyordu bana. Şu an çok şaşırdım
Kizima hamileyken hep normal sekilde taktim emniyet kemerini, doguma 1 gun kalana kadar da İstanbul trafiginde her gun araba kullandim. alt kismini gobegin altında kalacak sekilde yerlestiriyordum, bebek zaten daha yukarda, acil bi durumda o kemer beni kalcamdan kavrar ama bebege zarar vermez diye dusundum hep. Arkadas doğru demis, sadece ustten takarsan alti hic takmazsan fırlarsin allah korusun. Bu gebeligimde araba pek kullanmıyorum ama onde oturdugum icin kemerimi mutlaka takıyorum.

Ani kalktigimda bende de oluyor geri oturuyorum hemen. Bi de camasir katlarken oluyor hafif eğildigim icin. Gecen gun katlayamadim biraktim sepeti yataga uzandim bi sure.
Ilk hamilelikte tuvaletten kalkarken 2 kez bayilmistim, bunda cok sukur henuz bayilma yasamadim ama dikkat ediyorum hareketlerime biraz daha.

Ben
benimde suyum fazla gebelik sekerinden supheleniyorlar fazla su olunca yarina randevum var seker yuklemesi icin. su fazlaligi da tehlikeymis rahim kaldiramayip erken dogumu vs tetikleyebilirmis oyle dedi doktorum
Ben dr a suyu nasıl diye sordum oda fazla biraz dedi ama sonrasında birşey demedi 1 ay sonra çağırdı şekerim açlık 85 çıktı insülin direncim de normal şeker yüklemesi için gerek yok dedi ultrasonda herşey normal ama canım sıkıldı

Ben sıkıştıramıyorum ki davul gibi gerildi göbeğim. Hele akşamları daha fena ve ben gece yapıyorum. Dr bişi olmaz dedi dimi kesin
Valla öyle dedi hatta ben sordgunda göbeğimden yaparkn eskisine göre daha çok acıyodu doktorda burdan devam et bebeğe bişey olcak diye korkma dedi zaten iğnenin ucuda küçük.bende devam ettim daha az acıyo şuan

Günaydın oluyo bende aynı sekılde tansıyonum düsük diyemi bilmiyorum yavas kalkmaya calısıyorum yoksa yıldızları görüyorum :)

Bu suyun fazla olmasıyla ilgili hiç iyi şeyler yazmıyor moralim bozuldu yani ben suyu nasıl diye sordum iyi hatta fazla bile dedi ama başka birşey demedi 1 ay sonra çağırdı
İlk cocugmda benimde karnım cok büyük gergin suyum fazlaydi sekerden olabılır demişlerdi bi cok sebebi olabilir veya hic bi sebebi de olmayabilir diyodu doktorlar bana okumaktan moralım bozluyodu aynen dogunca midesınde skntı olur diye süphelendiler bebegin ama şükür bi sıkıntı olmadı

Yaa ne güzel bir bilgi oldu teşekkürler ben hep normal takıyorum kemeri ve bir rahatsızlık zaten vermiyor ama burada arkadaşların yazdıklarını okuyunca acaba mi dedim dogurana kadar normal kemeri takmaya devam o zaman

merhaba arkadaslar.ben 22 haftalık hamıleyım.3 lu testım rısklı cıktıgı ıcın yurt dısına kan ornegı gonderıp nıfty test yaptırmıstım.sonucuda temız gelmıstı.dun aydında cok ıyı bır profosore ayrıntılı ultrasona gıttım.ultrasona gore hıc bır bulgu ve sorun gormedı cok sukur ama bu yaptırdıgım nıfty testınınde hıcbır gecerlılıgı yok gozumde dedı.egerkı yapılması gerekseymıs amnıyosentez yapardım dedı.sız bu testler konusunda ne dusunuyorsunuz.ultrasonun temız cıkmasına sevınemedım bu yorumu yuzunden.

Günaydın oluyo bende aynı sekılde tansıyonum düsük diyemi bilmiyorum yavas kalkmaya calısıyorum yoksa yıldızları görüyorum :)

Kızlar geçen haftalarda okumustum uygulamada anı baş dönmeleri yaşlanabiliyormuş bayılacak hissi olabiliyormuş bu durumda hemen herşeyi bırakıp uzanıp sol tarafınıza yatıp kan akışını hızlandırmak gerekiyormus bu haftalarda oluyormus

Alisveris yapan kızlar bebiş kiyafetlerini kaç beden aldınız ya ben ikinci gebeliği yaşıyorum ama herşeyi unutmusum
0-1 mi alayim 1-3 mu kararsız kaldim bir kaç tane 0-1 diğerlerini 1-3 mu alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…