2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben ilk doğumunda kullandim canim cok rahat ettim kullan at harika bisey ilk zmanalr icin. Ama arkadas sezeryan icin sormuş onu bilemedim

Ben sezeryanliyim dikiş çok çok aşağıda vajen bölgesinin hemen yukarısı göbeğin hemen altında ve artık öyle kocamaaaan dikişler yok dikişe denk gelmiyor acitmiyor yalniz doğru bedeni almak önemli küçük beden tabiki sizlatir ben canbebedende memnun kaldim kızlar bu arada

Sezeryanda Kullanisli diyen de var canim degil diyen de bilemedim bendeneden sezeryan şimdiden nasıl belli ikinci mi sizin
Tüp denerken doğal gebelik ama yaştan dolayı riskli grupta sayıyor doktorum. Tüp bebek dr u da olduğu için çok büyük olasılıkla sezeryan olur heralde. Dr umun bebekleri çok kıymetli

Bende korkup sormuştum doktora artık kolamı geçsem dye.doktor göbekten devam et onun ucu çok kısa bebeğe ulaşmaz dedi.birde göbeğimi sıkıştırıp tamamını sokuyorum içeri
Ben sıkıştıramıyorum ki davul gibi gerildi göbeğim. Hele akşamları daha fena ve ben gece yapıyorum. Dr bişi olmaz dedi dimi kesin

Benim kuzenimin ikizleri var şu an 3 yaşındalar. Geçen resim atmış cafede gayet mutlu huzurlu bişiler yerken. Dedim bu aşamaya bende geçmek istiyorum kaç yılda geçiliyor. Verdiği cvp normalde 3 yıl ama anne babaya göre 100 yıl

aynen benim annem de oyle hic uzulme sen onun gibi olma ben hep oyle olmaya calisiyorum ,ustelik babam nisan da vefat etti o dunyalar tatlisi bi insandi ani bi kalp krizi yada spazm gibi bsy gecirdi otopsi yapildi dr hatasi gibi sorusturmalar basladi , kardesim engelli 6 yasindan beri su an 26 yasinda hep babamla ben hic engelli biri oldugunu hissettirmedik anneme her isine yardim ettik babam yoruldu o kadar aksi bi insandir ki annem herkesle küs falan zor yani cnm babami ankaraya gomduk o oyle isterdi burada ablamin mezari var oraya gomduk annem tutturdu muglaya geri doncem ve gitti uzakta orada da kimsemiz yok ustelik yani kardesim tek kaldi her seyi biliyor ama konusup yuruyemiyor cok zor yuruyor konusma hic yok

Bende sadece üstü takıyorum altı takınca bebeğe zarar gelir gibi geliyordu bana. Şu an çok şaşırdım

Kusura bakmayın dan diye konunun bir yerinden girmiş olacağım ama siz de mi serklaj oldunuz bu süreciniz nasıl geçti? Ben çok endişeliyim de yardımcı olabilir misiniz?

Bu suyun fazla olmasıyla ilgili hiç iyi şeyler yazmıyor moralim bozuldu yani ben suyu nasıl diye sordum iyi hatta fazla bile dedi ama başka birşey demedi 1 ay sonra çağırdı

Benim bir anda arada oluyor. Oyle carpinti gibi degisik bisey hissediyorum. Suan 75 saydim ama suan normalim
Bana da oluyor arada tatlım o . Geçiyor hemen ama korkutuyor . Yine başına gelen bir gebe arkadaşım doktoruna danışıp EKG çektirmişti bir şey çıkmamıştı

Bana da oluyor arada tatlım o . Geçiyor hemen ama korkutuyor . Yine başına gelen bir gebe arkadaşım doktoruna danışıp EKG çektirmişti bir şey çıkmamıştı
Benimde carpinti gibi kalbim bianda hizli atiyor sonra normale donuyor normal dediler bisey yapilmadi bana

BENDE 19+5 :) karnim baya cikti cogul gebelik oldugu icin

Benim dünden beri bacaklarim cok agriyor, napsam nerelere koysam bilemedim. Is yerinde surekli oturmaktan sanirim, aksam olunca agri cokuyor
Gidicem canım en kısa zamanda inşallah bir çözüme kavuşurum
Insallah canim, urtiker illeti hani oldurmeyen ama surunduren cinsten bisey. Insanin butun yasam kalitesini dusuruyor. Acil sifalar

Sacma bi soru olabilir ama bilmedigim icin soruyorum. Bu atlerlerin altina, emzirme sutyeni de giymek gerek degil mi ?
Bende h&min emzirme atletlerinden vardi, icine direkt gogus pedini yapistirip kullanmistim, cok rahat ettim. Yine kullanicam onları, ustune de bi hirka geçirdim mi tamam. Sutyene gerek yok, ikizlere ozgurluk

Aaaaa kasimiyim hic.. cok tatli kasiniyor cunki.. ama karnim iyice gerildi benim gunden gune birgun oncekine gore kendini belli ediyor.. tombiklerim buyuyor buyuyorda analarini yirtmadan yavas yavas olsa nese canlari saolsunn
Benimde oyle baya kasiniyor geriliyor hergun biraz daha ozellikle yanlarim gerci vucudum cok kuru neyaparsam yapayim catlayacak biliyorum Ben bayadir yag kullaniyorum ins ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…