Ben ilk doğumunda kullandim canim cok rahat ettim kullan at harika bisey ilk zmanalr icin. Ama arkadas sezeryan icin sormuş onu bilemedim
Tüp denerken doğal gebelik ama yaştan dolayı riskli grupta sayıyor doktorum. Tüp bebek dr u da olduğu için çok büyük olasılıkla sezeryan olur heralde. Dr umun bebekleri çok kıymetliSezeryanda Kullanisli diyen de var canim degil diyen de bilemedim bendeneden sezeryan şimdiden nasıl belli ikinci mi sizin
Evet neden kiİğneyi tamamen sokuyor musun göbeğine canım
Ben sıkıştıramıyorum ki davul gibi gerildi göbeğim. Hele akşamları daha fena ve ben gece yapıyorum. Dr bişi olmaz dedi dimi kesinBende korkup sormuştum doktora artık kolamı geçsem dye.doktor göbekten devam et onun ucu çok kısa bebeğe ulaşmaz dedi.birde göbeğimi sıkıştırıp tamamını sokuyorum içeri
Benim kuzenimin ikizleri var şu an 3 yaşındalar. Geçen resim atmış cafede gayet mutlu huzurlu bişiler yerken. Dedim bu aşamaya bende geçmek istiyorum kaç yılda geçiliyor. Verdiği cvp normalde 3 yıl ama anne babaya göre 100 yılHehehehehehe he valla sut gelse uyuyosalarda sagarin devamli artik pompalar gogsumde kafamda huniguldurdun beni de yaa o halim gozumun onune gelemiyor hoc hayalini kuramiyorum bebeklerimle ☺ Allahim ne olur gerceklessin o guzel gunler venim icinde ozlemle yanip tutusuyorum
aynen benim annem de oyle hic uzulme sen onun gibi olma ben hep oyle olmaya calisiyorum ,ustelik babam nisan da vefat etti o dunyalar tatlisi bi insandi ani bi kalp krizi yada spazm gibi bsy gecirdi otopsi yapildi dr hatasi gibi sorusturmalar basladi , kardesim engelli 6 yasindan beri su an 26 yasinda hep babamla ben hic engelli biri oldugunu hissettirmedik anneme her isine yardim ettik babam yoruldu o kadar aksi bi insandir ki annem herkesle küs falan zor yani cnm babami ankaraya gomduk o oyle isterdi burada ablamin mezari var oraya gomduk annem tutturdu muglaya geri doncem ve gitti uzakta orada da kimsemiz yok ustelik yani kardesim tek kaldi her seyi biliyor ama konusup yuruyemiyor cok zor yuruyor konusma hic yokBenim annem serklajimin yapildigi gun aramadi bile. Neymis unutmus. 50 yasinda henuz ustelik. Bana hep der ki, kaynananla iyi gecin, o guzel cocuk bakiyo, cok sabirli, cok guzel yemek yapiyor die. Kendinden savmak icin beni.
Cocuguna ev dagitmamasini ogret, bana gelirseniz evi dagitirsa kizarim, izin vermem dagitmasina fln diyor.
Dogumuma zaten gelmeyecegi solemiyim bile. Gece fln hayatta kalkmaz. Annem var ama yalnizim bende. Boyle olan da tek ben degilim, farkindayim ve uzulmuyorum artik.
amin cnmInsallah canim ya bazilari daha kolay bazilari daha zor diyorabbim hepimizinkini kolay olanlardann nasip etsin
Bende sadece üstü takıyorum altı takınca bebeğe zarar gelir gibi geliyordu bana. Şu an çok şaşırdımBu şekilde kemer kullanmakla kullanmamak arasinda hic fark yok camdan bile firlayabilirsiniz allah korusun ben 13 yildir ambulansta calisiyorum cok gebe trafik kazasina gittim kemeri dogru takin rahatsiz ediyorsa kemerle gobeginizin arasina yumusak bisey koyun evinden ciktiktan 10 sn 3 metre sonra 1.vireste kaza yapan gebeye gittim kemer takili değildi ve cok zorluk yasadi acil doguma alındı kemer takin arkadaslar bisey olmaz demeyin
Kusura bakmayın dan diye konunun bir yerinden girmiş olacağım ama siz de mi serklaj oldunuz bu süreciniz nasıl geçti? Ben çok endişeliyim de yardımcı olabilir misiniz?Benim annem serklajimin yapildigi gun aramadi bile. Neymis unutmus. 50 yasinda henuz ustelik. Bana hep der ki, kaynananla iyi gecin, o guzel cocuk bakiyo, cok sabirli, cok guzel yemek yapiyor die. Kendinden savmak icin beni.
Cocuguna ev dagitmamasini ogret, bana gelirseniz evi dagitirsa kizarim, izin vermem dagitmasina fln diyor.
Dogumuma zaten gelmeyecegi solemiyim bile. Gece fln hayatta kalkmaz. Annem var ama yalnizim bende. Boyle olan da tek ben degilim, farkindayim ve uzulmuyorum artik.
Bana da oluyor arada tatlım o . Geçiyor hemen ama korkutuyor . Yine başına gelen bir gebe arkadaşım doktoruna danışıp EKG çektirmişti bir şey çıkmamıştıBenim bir anda arada oluyor. Oyle carpinti gibi degisik bisey hissediyorum. Suan 75 saydim ama suan normalim
Beyaz olsun birde nerde yaptiroyorsunuz bende yaptirmak istiyorumKızlar bende bu takımı yaptırcam ama renk beyaz mı olsun krem mi karar veremiyorum sizce?
Benimde carpinti gibi kalbim bianda hizli atiyor sonra normale donuyor normal dediler bisey yapilmadi banaBana da oluyor arada tatlım o . Geçiyor hemen ama korkutuyor . Yine başına gelen bir gebe arkadaşım doktoruna danışıp EKG çektirmişti bir şey çıkmamıştı
BENDE 19+5 :) karnim baya cikti cogul gebelik oldugu icinKızlar merhaba. 19+5 teyiz bugün. Hala aranızda bazen bıçak sapmalası gibi sızlamalar yaşıyor musunuz arada? Bir de artık eğilim kalkarken karnımda hafif hassasiyet oluyor. Ağrı değil nasıl tanımlanır bilmiyorum ama garip bir his oluşuyor
Insallah canim, urtiker illeti hani oldurmeyen ama surunduren cinsten bisey. Insanin butun yasam kalitesini dusuruyor. Acil sifalarGidicem canım en kısa zamanda inşallah bir çözüme kavuşurum
Bende h&min emzirme atletlerinden vardi, icine direkt gogus pedini yapistirip kullanmistim, cok rahat ettim. Yine kullanicam onları, ustune de bi hirka geçirdim mi tamam. Sutyene gerek yok, ikizlere ozgurlukSacma bi soru olabilir ama bilmedigim icin soruyorum. Bu atlerlerin altina, emzirme sutyeni de giymek gerek degil mi ?
BEN kullaniyorum bacaktan vuruyorum bayadir karindan kestim cunku gerildi baya karnim bide korkuyorum bazen sisme oluyor die bacaga gectimKızlar kan sulandırıcı kullanan var mı? Ben hala göbekten vuruyorum. Bugün vururken korktum bebeğe birşey olur mu diye?
BEN 2aya yakin bacaktan oluyorum korkma bisey olmuyor :)Valla canım sana şöyle söyliyim ben bacaktan vuramıyom eşim kızıyor artık bacaktan yap diye ama istemsizce sanki bacaktan vurunca bebeğe gitmicekmiş gibi bi his oluyor o yüzden göbekten devam
Benimde oyle baya kasiniyor geriliyor hergun biraz daha ozellikle yanlarim gerci vucudum cok kuru neyaparsam yapayim catlayacak biliyorum Ben bayadir yag kullaniyorum ins ise yararAaaaakasimiyim hic.. cok tatli kasiniyor cunki.. ama karnim iyice gerildi benim gunden gune birgun oncekine gore kendini belli ediyor.. tombiklerim buyuyor buyuyorda analarini yirtmadan yavas yavas olsa nese canlari saolsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?