2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bnde gittim bugun ayak aşağıdaydı dr pozisyona takılma balık gibi sürekli pozisyon değiştiriyolar yarım saat sonra tam tersi kafa aşağıda durabilir dedi. İçin rahat olsun bence

Ya bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.
İnsanlar hep konuşur çoğu zaman boş konuşur takılma. Ben 13.haftada pıtpıtları hissetmeye başladım kimse inanmıyordu. Her bünye karın yapısı yağ yapısı farklı herkes aynı olamaz kiiii

Benimki zaten serklajli olunca mecbur kapali. O dikisi sokmek zor da. Sanci endise demek sonucta bende.
Oy kuzuma yerler onu yerler

Doktor ne dedi peki canm normalmiymş..benim doktorum aşağıda falan demedi ama ben aşağıda hissediyorum karnım baya büyüdü ama bebek orada deil gibime geliyor

Çok teşekkürederim canım içim rahatladı
Canım bnde gittim bugun ayak aşağıdaydı dr pozisyona takılma balık gibi sürekli pozisyon değiştiriyolar yarım saat sonra tam tersi kafa aşağıda durabilir dedi. İçin rahat olsun bence

Doktor ne dedi peki canm normalmiymş..benim doktorum aşağıda falan demedi ama ben aşağıda hissediyorum karnım baya büyüdü ama bebek orada deil gibime geliyor
Olur öyle dedi yüzünü göremedik aşağıda olduğu için ya doktor çok rahat yada sıkıntı olmuyor anlamadım

Kafa aşağı duruyor de mi
Yok fistigim.
Ilk haftalarda bas yukardaydi. Sonrasinda hep sag yan ya da sol yandaydi hep. Bas asagi gormedik hic.
Ama donuyor sonucta hepsi de suyun icinde, cok kafaya da takmamak gerek. Dogum kanalina girmis demisse ya da plesanta kapatiyor rahmi fln demisse sikinti. Gerisi muhim degil bence, uzme kendini.

Yok canım öyle demedi AllahtanTeşekkür ederim

Senin rahim kisaligin vardi hatirliyorum seni. Iki haftada bi kontrolum var benim. Ve olcuyor her gittigimde. Olcmezse sen ricaci ol bence canim. Ya da olcuyor sana mi bilgi vermiyo acaba ☹
Bilmem ki normal karından baktı bende bişeu görse bakardı diye düşündüm bi daha gittiğim de sorayım yine de riske atmaya gerek yok haklısın

Ultrason kagidinda, bebegin
Bilmem ki normal karından baktı bende bişeu görse bakardı diye düşündüm bi daha gittiğim de sorayım yine de riske atmaya gerek yok haklısın
Karindan da olculuyor zaten. Belki de ultrason kagidinda yaziyordur sana solemeyi unutmustur fln. Diyorsun ya rahat bi tip die, ondandir.
Bizim her kontrolumuzun ne kadar anlamli ve heyecanli oldugumuzu cok onemsemiyor bazi doktorlar maalesef. Her yil doguruyormusuz gibi davraniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…