- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Herseyin normal canim, icin ferah olsun. Hareket etmezlerse kafayi yeriz asılHaftasına göre normal değil mi ? Seninkinin cinsiyeti ne canım ve genelde ne tarafta hissediyorsun tekmelerini falan ?
Canım bnde gittim bugun ayak aşağıdaydı dr pozisyona takılma balık gibi sürekli pozisyon değiştiriyolar yarım saat sonra tam tersi kafa aşağıda durabilir dedi. İçin rahat olsun benceKızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
İnsanlar hep konuşur çoğu zaman boş konuşur takılma. Ben 13.haftada pıtpıtları hissetmeye başladım kimse inanmıyordu. Her bünye karın yapısı yağ yapısı farklı herkes aynı olamaz kiiiiYa bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.
Benimki zaten serklajli olunca mecbur kapali.Benimkide sertleşiyor bugun yine sordum 30 40 dk da bir olmadığı sürece sorun yok zaten rahmini açıcak kadar da şiddetli değilmiş kapalı rahmin dedi. Ve yüzünü bizde göremedik saklamış elleriyle sıpa
Ayyy ole mi diyorsunÇıkıncada eli yüzünde uyur büyük ihtimalle
Kafa aşağı duruyor de miHareketlerinden anladigim kadariyla kafa sagda su an, gecen hafta da soldaydi. Ultrasonda da ole cikmisti.
Doktor ne dedi peki canm normalmiymş..benim doktorum aşağıda falan demedi ama ben aşağıda hissediyorum karnım baya büyüdü ama bebek orada deil gibime geliyorKızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
Canım bnde gittim bugun ayak aşağıdaydı dr pozisyona takılma balık gibi sürekli pozisyon değiştiriyolar yarım saat sonra tam tersi kafa aşağıda durabilir dedi. İçin rahat olsun bence
Benim baş aşağı pozisyonda ve çok aşağı da inşallah sorun olmazYok canım benim kafa yukarda ayaklar aşağıda sanırım makat pozisyon deniliyor.
Olur öyle dedi yüzünü göremedik aşağıda olduğu için ya doktor çok rahat yada sıkıntı olmuyor anlamadımDoktor ne dedi peki canm normalmiymş..benim doktorum aşağıda falan demedi ama ben aşağıda hissediyorum karnım baya büyüdü ama bebek orada deil gibime geliyor
Tesekkür ederimHerseyin normal canim, icin ferah olsun. Hareket etmezlerse kafayi yeriz asılerkek benimki. Sagda tekmeler var bu ara gecen hafta hep soldan yiyordum
Benimde rahim ağzını tekrar ölçtümü canm..benim dpktorumda bişey demiyor ..anlayamıyorum bende kafama takıyorum içim bir türlü rahat etmiyorOlur öyle dedi yüzünü göremedik aşağıda olduğu için ya doktor çok rahat yada sıkıntı olmuyor anlamadım
Yok fistigim.Kafa aşağı duruyor de mi
Ben tesekkur ederim. Amin ins hepimiz saglicakla alalimTesekkür ederimSağlıkla kucağına al
Ölçmedi bir daha bende anlamadımBenimde rahim ağzını tekrar ölçtümü canm..benim dpktorumda bişey demiyor ..anlayamıyorum bende kafama takıyorum içim bir türlü rahat etmiyor
Yok canım öyle demedi AllahtanYok fistigim.
Ilk haftalarda bas yukardaydi. Sonrasinda hep sag yan ya da sol yandaydi hep. Bas asagi gormedik hic.
Ama donuyor sonucta hepsi de suyun icinde, cok kafaya da takmamak gerek. Dogum kanalina girmis demisse ya da plesanta kapatiyor rahmi fln demisse sikinti. Gerisi muhim degil bence, uzme kendini.
Senin rahim kisaligin vardi hatirliyorum seni. Iki haftada bi kontrolum var benim. Ve olcuyor her gittigimde. Olcmezse sen ricaci ol bence canim. Ya da olcuyor sana mi bilgi vermiyo acaba ☹Ölçmedi bir daha bende anlamadım
Bilmem ki normal karından baktı bende bişeu görse bakardı diye düşündüm bi daha gittiğim de sorayım yine de riske atmaya gerek yok haklısınSenin rahim kisaligin vardi hatirliyorum seni. Iki haftada bi kontrolum var benim. Ve olcuyor her gittigimde. Olcmezse sen ricaci ol bence canim. Ya da olcuyor sana mi bilgi vermiyo acaba ☹
Karindan da olculuyor zaten. Belki de ultrason kagidinda yaziyordur sana solemeyi unutmustur fln. Diyorsun ya rahat bi tip die, ondandir.Bilmem ki normal karından baktı bende bişeu görse bakardı diye düşündüm bi daha gittiğim de sorayım yine de riske atmaya gerek yok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?