2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen benim doktorun hayat hikayesini dinliyoruz her gittiğimizde çok konuşkan ama başka konularda

Evt bisey sorunca karsilastiriyoruz gibi geliyor sanirim benim doktorumda tetanoz yaptirmadi ,hepatiti doğar dogmaz hastanede yapiliyor diye biliyorum k vitaminide bir kez eczaneden doktoru yaziyor agzina damlayla yapmistik hepsi baska sistemle calisiyor

Kesinlikle katiliyorum. Turkiyede herkese yapmalarinin sebebi, sadece koyde toprakla ugrasan kisilere, sen koylusun o yuzden sana yapmamiz gerek diyemediklerinden yapiliyor dedi bana
Oysaki tetanoz pasli bi seyden de olabilir vs.
Rabbim bi skinti vermesin ins napalim el mecbur, dinlicez

Buarada kafama takıldı yahu. Ben 23. haftadayım şuan. Bazı yerlerde 5. Ay yazıyo. Ama bu tablo 6. Ay gösteriyor. Ben kaç aylığım dicem şimdi

Eklentiler

• D65BF322-F94B-4503-BDC1-A541ED21E752.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 36
merhaba temiz çıkar inşallah tüm sonuçlarımız kaçıncı haftada yaptırdınız testi istanbul mu ankara mı ücret ne ödediniz biraz ard arda oldu ama kusura bakmayın bende yaltırıcam
Kanı çnakkalede yaptırsım kan ankara üzerinden yurtdışına gidiyor. Ücreti 2.500tü

Bilmem ki normal karından baktı bende bişeu görse bakardı diye düşündüm bi daha gittiğim de sorayım yine de riske atmaya gerek yok haklısın

Bazen erken dönebiliyor bebekler canim oglum 26.haftadan sonra hep dogum kanalindaydi bas asagi sanki bacaklarim arasinda hissederdim kafasini son zamanda bu hissim arttikca acilmalar baslamisti aslinda istirahat etmen daha iyi olabilir doktor rapor veremezki izine kadr biraz hareketleri kisitlamak gerekiyor demislerdi

Benim kızım gelen misafirlerin çocuklarıyla oynarken evi çok dağıtıyor oyuncaklarını Barbie bebeklerin çantaları ayakkabıları derken her yere saçılıyor resmen öyle çok fazla da vakit geçirerek oynamıyorlar dağıttıklarına değmiyor yani

Ya bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.
Yok canim gunlerimiz cok yakin senle, ben de cok net hissediyorum. Hatta ayrintilida bebek o kadar hareketliydi ki, dr sen nasil uyuyorsun dedi bana

Saol fistik
Ilk olunca normal tedirginlik tabi de. Eger normal istiyorsan alistir kendini. daha neler girecek oraya neler
Ayyy yaa kızım da sabaha karşı gittik hastaneye öğlen sezeryanla doğdu normal Doğum için bekledik sürekli alttan açıklığı kontrol etmeleri kötüydü gerçekten keşke direk sezeryana alsalardı diyorum

Ebeler solemiyorlar ama ole bi hakkin var, her gelen surekli kontrol edemez aslinda ama o an insanin aklina gelmiyor.
En acisi sezeryan olacak hamileye aciklik kontrolu yapilmasi. Gercek bi talihsizlik
Ama iste bizim istedigimiz gibi degil bebegin istedigi gibi gelisiyor olaylar.
Sag salim gelsinler de, onemli olan o gozuyle bakcaz mecbur

Kızlar çok fena öksürüyorum ıhlamur içiyorum 1 hafta dinlenicem evdeyim ama doktora gitsem mi acaba ilaç kullanamıyoruz ya napicam bilemedim

Artik 24 ten sonra kafa asagi bakiyor zaten .. dobmeyeninde donmesi 25. Haftadan sinra bakiliyor.. kafa asagida ama bebek yuksri cikmasi ustenir

Aciklik kontrolu mu sezeryanda buna gerek varmi

Kafama takılan bi şey var sizlere sormak istedim doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz sıkı bi korunma yöntemi lazım bana
Oyle bir yontem yok.. ilac zararli, bisey takiliyor oda kadin icin cok zor spiral e prezervatif olsun bosalirkende yinede cikarsin.. kesin cozum ve kadinda bostan yere ilacti aletti yazik etmesib hormonlarina bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…