- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Aynen benim doktorun hayat hikayesini dinliyoruz her gittiğimizde çok konuşkan ama başka konulardaUltrason kagidinda, bebegin
Karindan da olculuyor zaten. Belki de ultrason kagidinda yaziyordur sana solemeyi unutmustur fln. Diyorsun ya rahat bi tip die, ondandir.
Bizim her kontrolumuzun ne kadar anlamli ve heyecanli oldugumuzu cok onemsemiyor bazi doktorlar maalesef. Her yil doguruyormusuz gibi davraniyorlar
Doktorlar tr deki uygulamalarla ilgili bi sey sorunca yanlis mi anliyor napiyor, ben de ayni tepkiyle karsilasiyorum. Burda tetanoz yaptirmadilar bana. Hadi onu gectim. Dogunca bebege hepatit ve k vitamini de yapilmayacak galiba. Bunlar hep tr de olan uygulamalar. Insan haliyle sasiriyor.
Senin ic dikisler varsa ilk dogumdan onu kontrol etmesi guzel aslinda. Neyse kabullencez yapcak bi sey yok. Bi sikinti yasatmayalim da
Kesinlikle katiliyorum. Turkiyede herkese yapmalarinin sebebi, sadece koyde toprakla ugrasan kisilere, sen koylusun o yuzden sana yapmamiz gerek diyemediklerinden yapiliyor dedi banaEvt bisey sorunca karsilastiriyoruz gibi geliyor sanirim benim doktorumda tetanoz yaptirmadi ,hepatiti doğar dogmaz hastanede yapiliyor diye biliyorum k vitaminide bir kez eczaneden doktoru yaziyor agzina damlayla yapmistik hepsi baska sistemle calisiyor
Kanı çnakkalede yaptırsım kan ankara üzerinden yurtdışına gidiyor. Ücreti 2.500tümerhaba temiz çıkar inşallah tüm sonuçlarımız kaçıncı haftada yaptırdınız testi istanbul mu ankara mı ücret ne ödediniz biraz ard arda oldu ama kusura bakmayın bende yaltırıcam
Bilmem ki normal karından baktı bende bişeu görse bakardı diye düşündüm bi daha gittiğim de sorayım yine de riske atmaya gerek yok haklısın
Benim kızım gelen misafirlerin çocuklarıyla oynarken evi çok dağıtıyor oyuncaklarını Barbie bebeklerin çantaları ayakkabıları derken her yere saçılıyor resmen öyle çok fazla da vakit geçirerek oynamıyorlar dağıttıklarına değmiyor yaniBurda cocuklu aileler oyle ya, kahve olsun yeter, bi de cocuklar birlikte oynasin anneye bulasmasin daha nedogum iznine cikayim komsuyla falan daha sık gider geliriz biz de, komsumun dogum izni seneye ekimde bitecekmis baya vaktimiz olacak, oglu kızımla yasit.
Bugun gelecek olan arkadaşı biraz uzakta oturuyor yoksa daha sık gorusuruz onlarla, baya rahat insanlar seviyorum ben. Oglan bizim kizin arkadaşi, bi de 3 yas buyuk ablasi var ayni kreste o da. 3u beraber oyuna bi daldi mi bizi unutuyorlar cok seviyorum
6aydan gün alıyom benceBuarada kafama takıldı yahu. Ben 23. haftadayım şuan. Bazı yerlerde 5. Ay yazıyo. Ama bu tablo 6. Ay gösteriyor. Ben kaç aylığım dicem şimdi
Yok canim gunlerimiz cok yakin senle, ben de cok net hissediyorum. Hatta ayrintilida bebek o kadar hareketliydi ki, dr sen nasil uyuyorsun dedi banaYa bir kaç kişi haftasına göre bu kadar hareketli olması ve net hissedilmesi normal değil dedi. Ya haftası ileridedir yada farklı bir şey vardır deyince dogru mudur acaba diye bi düşündüm.
Ayyy yaa kızım da sabaha karşı gittik hastaneye öğlen sezeryanla doğdu normal Doğum için bekledik sürekli alttan açıklığı kontrol etmeleri kötüydü gerçekten keşke direk sezeryana alsalardı diyorumSaol fistik
Ilk olunca normal tedirginlik tabi de. Eger normal istiyorsan alistir kendini.daha neler girecek oraya neler
Benim de öyle tabi ki normal canimKızlar bebek hareketlerini net hissetmeye başladınız mı? Benimki maşallah dışarıdan da görünüyor normal mi acaba ?
Merhaba tekrardan. Biz bugun mobilyalarimizi aldik karabaglardan. Montessori sadece karyola ve dolap 5000 tl tuttu :) 4 hafta sonra teslimatKarabaglar pahali mıydı öyleyse gitmiyeyim hic,tesekkurler cevabiniz için
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin alacaklarınızıKizlar biz e bebege gidiyoruz birazdan esim yapalim alisverisi kalani bitsin dedi :) canima minnet benimde dunden raziyim :)
Ebeler solemiyorlar ama ole bi hakkin var, her gelen surekli kontrol edemez aslinda ama o an insanin aklina gelmiyor.Ayyy yaa kızım da sabaha karşı gittik hastaneye öğlen sezeryanla doğdu normal Doğum için bekledik sürekli alttan açıklığı kontrol etmeleri kötüydü gerçekten keşke direk sezeryana alsalardı diyorum
Artik 24 ten sonra kafa asagi bakiyor zaten .. dobmeyeninde donmesi 25. Haftadan sinra bakiliyor.. kafa asagida ama bebek yuksri cikmasi ustenirKızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
Aciklik kontrolu mu sezeryanda buna gerek varmiEbeler solemiyorlar ama ole bi hakkin var, her gelen surekli kontrol edemez aslinda ama o an insanin aklina gelmiyor.
En acisi sezeryan olacak hamileye aciklik kontrolu yapilmasi. Gercek bi talihsizlik
Ama iste bizim istedigimiz gibi degil bebegin istedigi gibi gelisiyor olaylar.
Sag salim gelsinler de, onemli olan o gozuyle bakcaz mecbur
Oyle bir yontem yok.. ilac zararli, bisey takiliyor oda kadin icin cok zor spiral e prezervatif olsun bosalirkende yinede cikarsin.. kesin cozum ve kadinda bostan yere ilacti aletti yazik etmesib hormonlarina bence..Kafama takılan bi şey var sizlere sormak istedim doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz sıkı bi korunma yöntemi lazım bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?