- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Normal normal tabiKızlar bebek hareketlerini net hissetmeye başladınız mı? Benimki maşallah dışarıdan da görünüyor normal mi acaba ?
Bende hissettimmmmm kimse inanmadiİnsanlar hep konuşur çoğu zaman boş konuşur takılma. Ben 13.haftada pıtpıtları hissetmeye başladım kimse inanmıyordu. Her bünye karın yapısı yağ yapısı farklı herkes aynı olamaz kiiii☺
Spiral zor değil ya ben bi dönem kullandım sanırım yine kullanıcam korunma işini eşime bırakmak istemiyorumOyle bir yontem yok.. ilac zararli, bisey takiliyor oda kadin icin cok zor spiral e prezervatif olsun bosalirkende yinede cikarsin.. kesin cozum ve kadinda bostan yere ilacti aletti yazik etmesib hormonlarina bence..
Normal yani canım o zaman ay sevindim valla dönmüş oluyor demek ki benim ki:)Artik 24 ten sonra kafa asagi bakiyor zaten .. dobmeyeninde donmesi 25. Haftadan sinra bakiliyor.. kafa asagida ama bebek yuksri cikmasi ustenir
Artik rapor versin bu doktorlarinda sana ne sacma salak insanlar yaa.. okul tatile girmesini bekleme ya.. o kadar asagida olmasi ayrica bormalmiymis haftasina gore.. doktorunu seviyormusun??Benim baş aşağı pozisyonda ve çok aşağı da inşallah sorun olmaz
E oda yapsin bi zahmet eger bisey olursa ilac yutarsin olmasin diye.. spralde kanama fazlaca oluyor bildigim kadariyla.. ve sporalde kesin cozum degil..Spiral zor değil ya ben bi dönem kullandım sanırım yine kullanıcam korunma işini eşime bırakmak istemiyorum
Kesinlikle katiliyorum. Turkiyede herkese yapmalarinin sebebi, sadece koyde toprakla ugrasan kisilere, sen koylusun o yuzden sana yapmamiz gerek diyemediklerinden yapiliyor dedi bana
Oysaki tetanoz pasli bi seyden de olabilir vs.
Rabbim bi skinti vermesin ins napalim el mecbur, dinlicez
Ya sevinnn tabii ben hafta hafta bebeklerin vuctta sekillerini okumustum.. yani bebeklerin durus pozisyonlarinda legen kemigin asagiya ibmesi icin kaacinci haftaydi bilmiyorum yalan olmadin amasenin bolca dinlenmen lazim... ders aralari eve girince.. direkt.. yemegide kocan onune getirsin.. kiyamam yaNormal yani canım o zaman ay sevindim valla dönmüş oluyor demek ki benim ki:)
Seviyorum ya doktoru başka doktora gittiğimde ağlattılar beni psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim pat pat soyledı herseyı. Ama doktorum daha sakin davranıyor olur düzelir hallederiz diyor. Bebek aşağıda dedi yüzünü görmek isteyince karından göremeyiz dedi. Rapor da hiç vermedi. Brnde bilmiyorum canım ya ilk gebelik olunca tecrübesizlik kime güveneceğim sasırdımArtik rapor versin bu doktorlarinda sana ne sacma salak insanlar yaa.. okul tatile girmesini bekleme ya.. o kadar asagida olmasi ayrica bormalmiymis haftasina gore.. doktorunu seviyormusun??
Spiral zor değil ya ben bi dönem kullandım sanırım yine kullanıcam korunma işini eşime bırakmak istemiyorum
Ya sağolsun çok yardımcı oluyor bir dedıgımı iki etmiyor ben çok hareketli biriyim normalde azaltmaya çalıştım ama bazen unutuyorum saçma sapan seyler yapıyorum. Hayırlısı ile 30 lara gelsek biYa sevinnn tabii ben hafta hafta bebeklerin vuctta sekillerini okumustum.. yani bebeklerin durus pozisyonlarinda legen kemigin asagiya ibmesi icin kaacinci haftaydi bilmiyorum yalan olmadin amasenin bolca dinlenmen lazim... ders aralari eve girince.. direkt.. yemegide kocan onune getirsin.. kiyamam ya
Yasmin bende kullandım evet çok iyi hafif bi ilaç doktora danışıcam bende bakalım ilacı da unuturum diye korkuyorumEmzirirken kullanilan haplar var canim ben bu kez aksatmadan kullanicam ,ilk hamileligimden once 4yila yakin hep jasmin kullanmistim adetimide düzene sokuyor ama emzirirken icilmiyor bitince yine ona gecicem
Evet spiral de kayma ihtimali varmışE oda yapsin bi zahmet eger bisey olursa ilac yutarsin olmasin diye.. spralde kanama fazlaca oluyor bildigim kadariyla.. ve sporalde kesin cozum degil..
Mantikende baktigin zaman soyle dusun her ay tam 4 hafta olmasada 4 hafta oldugunu dusun 6x4 =24 yani “en az” 24 haftani bitirmen lazim ki her aydan artan 2 gunlerin ve bazi aylardanda +1 (31 den dolayi temmuz agusyos aylarindan hani) deyince.... bakiyoruz ki 6. Ayina girmemissinBuarada kafama takıldı yahu. Ben 23. haftadayım şuan. Bazı yerlerde 5. Ay yazıyo. Ama bu tablo 6. Ay gösteriyor. Ben kaç aylığım dicem şimdi
Anladim kuzum ama bu devletse bi ozele gitsen sana direkt agrilarim su bu desen rapor yazmakta tereddut etmezler ozeller cok rahat veriyorlar... bi arastirsan ya ..Seviyorum ya doktoru başka doktora gittiğimde ağlattılar beni psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim pat pat soyledı herseyı. Ama doktorum daha sakin davranıyor olur düzelir hallederiz diyor. Bebek aşağıda dedi yüzünü görmek isteyince karından göremeyiz dedi. Rapor da hiç vermedi. Brnde bilmiyorum canım ya ilk gebelik olunca tecrübesizlik kime güveneceğim sasırdım
Yok iste. Ama normal bekleyip, tum aciklik kontrolleri yapildiktan sonra, son dk sezeryane alinmak bi tuhaf oluyor ya, onu kastettim.Aciklik kontrolu mu sezeryanda buna gerek varmi
Özele gidiyorum canım hiç devlet e gitmedim daha bir kere rapor vermeyim demedi bende keşke verse biraz dinlensem diyorum amaAnladim kuzum ama bu devletse bi ozele gitsen sana direkt agrilarim su bu desen rapor yazmakta tereddut etmezler ozeller cok rahat veriyorlar... bi arastirsan ya ..
Seviyor olman doktorunu cok guzel canim da. Rapor da vermemis baksana.Calismasan istirahatle gecirsen daha iyi. Ilkmis bak bide. Ne biliym, sanki evde olsan daha mi iyi olur bebisin bilemedim. Senin ve bebisin iyiligi icin dedim. Son karar senin,.nasil istersen☺Seviyorum ya doktoru başka doktora gittiğimde ağlattılar beni psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim pat pat soyledı herseyı. Ama doktorum daha sakin davranıyor olur düzelir hallederiz diyor. Bebek aşağıda dedi yüzünü görmek isteyince karından göremeyiz dedi. Rapor da hiç vermedi. Brnde bilmiyorum canım ya ilk gebelik olunca tecrübesizlik kime güveneceğim sasırdım
Bende yok. Doktor bahsetmedi yani. Dogunca bebege yapilmasi gerek. Bilgim bu kadar. Sana yapilcakmis ole miKızlar aranızda hepatit aşısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?