- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy cok sukur o zamanYok iste. Ama normal bekleyip, tum aciklik kontrolleri yapildiktan sonra, son dk sezeryane alinmak bi tuhaf oluyor ya, onu kastettim.
Planli sezeryande gerek yok elbetteki ☺
Yasmin bende kullandım evet çok iyi hafif bi ilaç doktora danışıcam bende bakalım ilacı da unuturum diye korkuyorum
Benimde öyle. Bu benim ikinci hamileliğim ve bu bebek çok daha hareketli. Bunu bir sorun olduğunu düşünmüyorumKızlar bebek hareketlerini net hissetmeye başladınız mı? Benimki maşallah dışarıdan da görünüyor normal mi acaba ?
Benimki bakınca bile anlaşılıyor dışardan, iç karın dar olunca öyle oluyormuş, yani bir sıkıntı yok korkmaKızlar bebek hareketlerini net hissetmeye başladınız mı? Benimki maşallah dışarıdan da görünüyor normal mi acaba ?
Çok sağol kuzum hersey normal görünüyor ayy insan bilmeyince pimpirikli oluyorSize hafta hafta bebegin karindaki goruntulerini atiyorum bakin ozellikle sen tatlimHenrietta___ Eki Görüntüle 2555222 Eki Görüntüle 2555223
Ben 16 hafta dan beri hissediyorum doktor zayıf olduğun için erken hissetmişsin dedi şimdi gümbür gümbür zatenBenimde öyle. Bu benim ikinci hamileliğim ve bu bebek çok daha hareketli. Bunu bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Benimki kafa aşağıda değil bildiğim kadarıyla ayakları aşağıda. Ama 28.hafta sonrası bebeğin duruşu tam kesinleşirmiş. Bunun için şimdi ki haftalar daha erken. Doktorun duruşu ile ilgili bir problem var demediyse zaten sorun yoktur.bebek çok aşağıdaysa doktor bir şey dedi mi dinlenmenle alakalı falanKızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
Benimde belli oluyor demek ki iç karnım darBenimki bakınca bile anlaşılıyor dışardan, iç karın dar olunca öyle oluyormuş, yani bir sıkıntı yok korkma
Ayyy olmazmi beni cikdirtiyordu senin haftalarinda daha cok cose cikuyodum simdi idrar kesemmi buyudu yoksa tembellikten gece kalkmamakz icin tekrar uyumaktanmi buyuttum anlamadim ama simdide vurunca saglam vuruyorKizlar benim bebis şu an çok hareketli ve çişim geliyor o oynadıkça sizde de oluyor mu . İlk defa bu kadar aşağıya baskı yaptığını hissettim
Benimki kafa aşağıda değil bildiğim kadarıyla ayakları aşağıda. Ama 28.hafta sonrası bebeğin duruşu tam kesinleşirmiş. Bunun için şimdi ki haftalar daha erken. Doktorun duruşu ile ilgili bir problem var demediyse zaten sorun yoktur.bebek çok aşağıdaysa doktor bir şey dedi mi dinlenmenle alakalı falan
Benim hep aşagı da canım hep sık idrara çıkıyorumKizlar benim bebis şu an çok hareketli ve çişim geliyor o oynadıkça sizde de oluyor mu . İlk defa bu kadar aşağıya baskı yaptığını hissettim
Muhtemelen benimki şu an erik dalı oynuyor . Kola içtim ondan oldu galiba . Yerim ben onu . Hep oynasın yaaa.Benim hep aşagı da canım hep sık idrara çıkıyorum
Kola yasakMuhtemelen benimki şu an erik dalı oynuyor . Kola içtim ondan oldu galiba . Yerim ben onu . Hep oynasın yaaa.
Degilllll . Canım çok çekti valla küçük aldım 200ml. Ama maşallah çocuk zıp zıp olduKola yasak
Ay bende kolasız hayat düşünemiyordum ama yaklaşık 2 ay oldu içmedim içerim gelmiyor değilMuhtemelen benimki şu an erik dalı oynuyor . Kola içtim ondan oldu galiba . Yerim ben onu . Hep oynasın yaaa.
1 2 kez basima geldi anlikti cnmKızlar vajinada iğne batması yaşayan var mı.normal mi bu haftalarda
Ayrintilida benimde bakamadi kafasina karindan vajinal bakti cnm asagida diye rahim agzi olcumu guzel cikti diye onemsemedi bile olur dediKızlar bugün dr gittim bebeğim çok aşağıda hatta kafası rahim ağzına çok yakın dedi. Yüzünü bile karından ultrasonla göremedik. Sizin bebeklerinizin de kafası aşağı pozisyonda duruyor de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?