2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kafama takılan bi şey var sizlere sormak istedim doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz sıkı bi korunma yöntemi lazım bana
Ben kizimdan sonra spiral taktirdim canim hormonlu, mirena. Baya da memnundum, bu dogumdan sonra da 3 ay falan gecip kendimi toparlayinca yine taktiririm muhtemelen. Hem garantili yontem hem de 5 sene kafan rahat.

E oda yapsin bi zahmet eger bisey olursa ilac yutarsin olmasin diye.. spralde kanama fazlaca oluyor bildigim kadariyla.. ve sporalde kesin cozum degil..
Hormonlu spiral adeti de komple kesiyor canım, bakir spiral kanama yapiyor. Ben hic adet olmadim 2 seneye yakin, sonra spirali cikarttirdim bu bebek icin. Kanamalarin duzene girip hamile kalmam 8 ay falan surdu ama bi sorun yasamadim.

Kizimin da aşağıdaydi benim hastane cantasini erkenden hazırlatmıştı doktorum, 28i beklesin sonra 32yi beklesin diyip durdu. Ha sonra bizimki kanala bile giremedi, 39.haftada gram sancim yoktu. Tansiyonum cikip acil sezeryana alinmasam bi yere gidecegi yoktu hanfendinin sen yine de tedbiri elden bırakma tabi ama cok da takilmaya gerek yok.

Bende moralimi bozmamaya çalışıyorum canım stres daha da tetikliyor sonuçta hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum sonucta kötü bişey olsa doktor söyler

Hormonlu spiral adeti de komple kesiyor canım, bakir spiral kanama yapiyor. Ben hic adet olmadim 2 seneye yakin, sonra spirali cikarttirdim bu bebek icin. Kanamalarin duzene girip hamile kalmam 8 ay falan surdu ama bi sorun yasamadim.
Dogum anindami takiliyor ne zaman takiliyor peki

Benim kullandiklarim arasinda
omega 3, d vitamini, magnezyum, tiroid ilaci, bi de riskimden kaynakli progestan var.
Sen neden progestan kullaniyorsun ?
Benim tüp denerken doğal oldu ya hocam yine de tüp gibi değerlendiriyor. Pruluton da kullandırıyordu onu bir iki ay önce kesti. Ama progestana devam edeceksin dedi. Tüp bebek dr ları normal kadın doğumculardan farklı yaklaşıyor. Zor elde edilen bir gebelik olarak gördükleri için sanırım. Bizim yaklaşık 5 sene olmadı kısmet tüp tedavisine başlamaktaymış hocaya para vermekteymiş demekki şaka bir yana kullanılan ilaçlar yumurta kalitesini arttırdığı içindir diye düşünüyorum. Hocam ne derse o yani. Bide hayırlısıyla zamanında doğurduk mu ohhh deyme keyfimize

Sezeryan olacaklarada da açıklık kontrol ediyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…