- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
23 haftalik olmus normal tabikideKızlar bebek hareketlerini net hissetmeye başladınız mı? Benimki maşallah dışarıdan da görünüyor normal mi acaba ?
26.haftaya girince 6.ay dolmus oluyor cnmBuarada kafama takıldı yahu. Ben 23. haftadayım şuan. Bazı yerlerde 5. Ay yazıyo. Ama bu tablo 6. Ay gösteriyor. Ben kaç aylığım dicem şimdi
Evet canım aile hekimim söyledi, hatta göbek biraz fazla büyük olur dediBenimde belli oluyor demek ki iç karnım dar
Ben kizimdan sonra spiral taktirdim canim hormonlu, mirena. Baya da memnundum, bu dogumdan sonra da 3 ay falan gecip kendimi toparlayinca yine taktiririm muhtemelen. Hem garantili yontem hem de 5 sene kafan rahat.Kafama takılan bi şey var sizlere sormak istedim doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz sıkı bi korunma yöntemi lazım bana
Bende griptim gecmeye basladi ama oksuruk devam ediyor cnm ihlamur bal tek careKızlar çok fena öksürüyorum ıhlamur içiyorum 1 hafta dinlenicem evdeyim ama doktora gitsem mi acaba ilaç kullanamıyoruz ya napicam bilemedim
Hormonlu spiral adeti de komple kesiyor canım, bakir spiral kanama yapiyor. Ben hic adet olmadim 2 seneye yakin, sonra spirali cikarttirdim bu bebek icin. Kanamalarin duzene girip hamile kalmam 8 ay falan surdu ama bi sorun yasamadim.E oda yapsin bi zahmet eger bisey olursa ilac yutarsin olmasin diye.. spralde kanama fazlaca oluyor bildigim kadariyla.. ve sporalde kesin cozum degil..
Kizimin da aşağıdaydi benim hastane cantasini erkenden hazırlatmıştı doktorum, 28i beklesin sonra 32yi beklesin diyip durdu. Ha sonra bizimki kanala bile giremedi, 39.haftada gram sancim yoktu. Tansiyonum cikip acil sezeryana alinmasam bi yere gidecegi yoktu hanfendininSeviyorum ya doktoru başka doktora gittiğimde ağlattılar beni psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim pat pat soyledı herseyı. Ama doktorum daha sakin davranıyor olur düzelir hallederiz diyor. Bebek aşağıda dedi yüzünü görmek isteyince karından göremeyiz dedi. Rapor da hiç vermedi. Brnde bilmiyorum canım ya ilk gebelik olunca tecrübesizlik kime güveneceğim sasırdım
Kafama takılan bi şey var sizlere sormak istedim doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz sıkı bi korunma yöntemi lazım bana
Bende moralimi bozmamaya çalışıyorum canım stres daha da tetikliyor sonuçta hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum sonucta kötü bişey olsa doktor söylerKizimin da aşağıdaydi benim hastane cantasini erkenden hazırlatmıştı doktorum, 28i beklesin sonra 32yi beklesin diyip durdu. Ha sonra bizimki kanala bile giremedi, 39.haftada gram sancim yoktu. Tansiyonum cikip acil sezeryana alinmasam bi yere gidecegi yoktu hanfendininsen yine de tedbiri elden bırakma tabi ama cok da takilmaya gerek yok.
Evet canım aile hekimim söyledi, hatta göbek biraz fazla büyük olur dedi
Dogum anindami takiliyor ne zaman takiliyor pekiHormonlu spiral adeti de komple kesiyor canım, bakir spiral kanama yapiyor. Ben hic adet olmadim 2 seneye yakin, sonra spirali cikarttirdim bu bebek icin. Kanamalarin duzene girip hamile kalmam 8 ay falan surdu ama bi sorun yasamadim.
Benim tüp denerken doğal oldu ya hocam yine de tüp gibi değerlendiriyor. Pruluton da kullandırıyordu onu bir iki ay önce kesti. Ama progestana devam edeceksin dedi. Tüp bebek dr ları normal kadın doğumculardan farklı yaklaşıyor. Zor elde edilen bir gebelik olarak gördükleri için sanırım. Bizim yaklaşık 5 sene olmadı kısmet tüp tedavisine başlamaktaymış hocaya para vermekteymiş demekkiBenim kullandiklarim arasinda
omega 3, d vitamini, magnezyum, tiroid ilaci, bi de riskimden kaynakli progestan var.
Sen neden progestan kullaniyorsun ?
İyi hadi bitirdiysen ne mutlu insan rahatliyir ya... Ayaz hele bi dogsun da pipipeti bi taksin bakalimEki Görüntüle 2555265 Eki Görüntüle 2555266 esime e bebegin ortasinda pipipedi anlattim tam 5 kez :)
daha var cnm atamiyorum hata veriyor 600 liracik gitti :)İyi hadi bitirdiysen ne mutlu insan rahatliyir ya... Ayaz hele bi dogsun da pipipeti bi taksin bakalimAllahim yaa
Sezeryan olacaklarada da açıklık kontrol ediyorlar mıoyy canim urkuttum galiba seni. Sakasina soledim.
Acikligi kontrol edecekler iki parmakla sadece iki uc kez fln. Bu yanio da gene sen izin verirsen yapilacak bi sey. Can acitan bi durum degil ama vajinal ultrasondaki gibi tedirgin olursun ya o his var sadece, abartilcak bi sey degil dogum da bence.
Sezeryanlarde dogum sonrasi, normal dogumda dogum oncesi bi aci yasanacak. Birinden birini secmemiz gerekecek.
Abartilan acilar oldugunu sanmiyorum. Dogum yapan kadinlara sorsan, hayatlarindaki en buyuk aci nedir die, hicbiri de dogum acisi demez bence. Unutulan bi his o. Ben bole dusunuyorum en azindan ☺
Iyi bi doktor, ebe ya da anestezist gerekli sadece bize ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?