2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Iki saat oldu misafirleri gecireli, kadin bana baya moral oldu ya, size de anlatayim. Kizi sezeryanmis, oglan tam 3 sene sonra normal olmus. Ilki normal olmadigi halde ikinci baya cabuk olmus, 1 saatte dogdu ve tam beklenen haftasinda dogdu dedi. Kizi 10 gun geçmiş gununu.
Bana hep ilki sezeryan olduğu icin ikinciyi ilk dogum gibi düşün derlerdi ama demekki yine de hızlı olabiliyormuş. Boyle kolay dogumlar hepimizin basina inşallah

Eki Görüntüle 2555287

daha var cnm atamiyorum hata veriyor 600 liracik gitti :)
Zaten bi magazaya girdin mi o da varmis bu da lazim derken kasada şok ben en son bi tek kuvet alicam diye girip bagaji doldurup ciktiktan sonra daha da gozum kesmiyor bebe magazalarina girmeyi.
Saka bi yana hepsi cok guzeller, gule gule kullanin canim.

Saol cnm :)

Geçen hafta çok olmuştu bana. Kalabalıkta felan bir batıyordu ne yapacağımı şaşıyordum böyle ellemek felan istiyorsun iğne batan yere çok kötüydü yaaa Bu hafta yok ama
Bende de bu zamanda kadr aralarda oldu canım canımı acıtıxak derecede değildi ama bugün daha fazla oldu ama şuan çok şükür yok

Hepsi de çok güzel canım.Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallahhBen daha liste bile yapmadım
Tesekkurler cnm :) bende aklimdan oyle liste yapmistim :) eksik olursa esime dedim seni yollarim alirsin dedim ama eksik olacagini sanmam sukur herseyi aldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…